Widgets Magazine

Μία νέα εβδομάδα ανοίγεται μπροστά μας, η εβδομάδα που αποτελεί το “σκαλοπάτι” για να περάσουμε στον πιο θερμό μήνα του έτους, όπου κατεξοχήν είναι ο μήνας της χαλαρότητας, των διακοπών, της ανεμελιάς και των χαλαρών ρυθμών. Η εβδομάδα 27 Ιουλίου έως και 2 Αυγούστου, μας προτρέπει για όνειρα και σχέδια, ωστόσο οι ισορροπίες είναι αρκετά ευαίσθητες, έτσι λοιπόν αρκετοί θα νιώσουν στην πορεία των ημερών που ανοίγονται μπροστά τους “παγιδευμένοι” ή και μπλοκαρισμένοι γεγονός που τους στερεί την ευκαιρία να εκπληρώσουν ή να ικανοποιήσουν τις βαθύτερες επιθυμίες τους.

Σημαντική αστρολογική όψη της εβδομάδας είναι το εξάγωνο που σχηματίζει ο ανάδρομος Δίας από το ζώδιο του Αιγόκερω, με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο του Ιχθύ (στην 20η μοίρα). Η όψη αυτή κορυφώνεται την Δευτέρα στις 27 Ιουλίου η επιρροή της ωστόσο είναι ήδη έκδηλη, ενώ συνεχίζει και στην πορεία της εβδομάδας. Δίνονται ευκαιρίες για την εκπλήρωση σχεδίων και επιθυμιών, των οποίων οι ρίζες ανήκουν στο παρελθόν, αναπτέρωνεται το ηθικό, η πίστη, η ελπίδα, τα όνειρα, ενώ η “εσωτερική μας φωνή” μας δίνει τα μηνύματα εκείνα, για τις κινήσεις που πρέπει τώρα να κάνουμε, προκειμένου να φτάσουμε στο στάδιο της εκπλήρωσης βαθύτερων επιθυμιών. Πιο ευεργετημένοι από αυτή την όψη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες που γεννήθηκαν στο τέλος του 2ου και αρχές 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 18-22 μοίρα των παραπανω ζωδίων. Από τα παραπάνω ζώδια οι Παρθένοι και οι Ιχθύες, είναι πολύ σημαντικό να αποφύγουν την πλάνη, την ψευδαίσθηση και την εξιδανίκευση και να κινηθούν με πολύ παραπάνω ρεαλισμό προκειμένου να δουν τα επιθυμητά αποτελέσματα στη ζωή τους! Για να το ζήσεις πρέπει πρώτα να το πιστέψεις, να το οραματιστείς, να το φανταστείς … αυτό ακριβώς είναι το μήνυμα αυτής της όψης, σημαντικό όμως είναι να έχουμε κατά νού ότι τις ευκαιρίες τις αξιοποιούμε (δεν τις εκμεταλλευτόμαστε) οπότε σημαντικό παράγοντα για την “εύνοια” θα παίξει ο τρόπος διαχείρισης των καταστάσεων!

Συνεχίζοντας με τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας, παρατηρούμε για μία ακόμα φορά μέσα στο καλοκαίρι, τον σχηματισμό του τετραγώνου ανάμεσα στην Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων, με τον Ποσειδώνα που κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο του Ιχθύ! Η πολύμηνη παρουσία της Αφροδίτης στον αέρινο εκπρόσωπο του μεταβλητού σταυρού, είναι γεγονός ότι προκάλεσε αρκετά άστατες επιπόλαιες διαθέσεις, τόσο σε υποθέσεις που συνδέονται με τα αισθήματα όσο και με τα χρήματα. Στις 7 αλλά και 21 Μαίου 2020, η Αφροδίτη σχηματίσε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα προκαλώντας την απάτη και την διάψευση προσδοκιών , φέρνοντας όμως ένα κύμα ανασφάλεια, αβεβαιότητας, θολούρας. Στις 27 του μήνα αναμένουμε λοιπόν το τελευταίο τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα, το οποίο αναμένεται να τονίσει για μία ακόμα φορά τα παραπάνω στοιχεία που σας περιέγραψα. Αρκετοί αισθάνονται αυτό το διάστημα ότι οι προσδοκίες τους, γκρεμίζονται όπως τα κάστρα που είναι φτιαγμένα πάνω στην άμμο, άλλοι αισθάνονται ότι βρίσκονται ανικανοποίητοι και στο κενό, εξαιτίας λανθασμένων επιλογών (είτε σε αισθηματικά είτε σε οικονομικά) , στις ανθρώπινες σχέσεις κυριαρχεί η αβεβαιότητα, η ανασφάλεια, η επιπολαιότητα αν θες, ενώ οι διπλές καταστάσεις, τα ερωτικά μπερδέματα, αλλά και οι εξαπατήσεις κάθε είδους κάνουν το κλίμα γύρω μας αρκετά πιο ομιχλώδες. Σημαντικό είναι λοιπόν αυτή την εβδομάδα να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή τόσο στην διαχείριση των αισθηματικών όσο και των οικονομικών μας. Στα οικονομικά να έχουμε κατά νου ότι δεν είναι ένα καλό διάστημα για επενδύσεις και όπου ακούμε πολλά κεράσια πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι. Κυνηγώντας το όνειρο και την επιθυμία για εκπλήρωση των σχεδίων μας, καλό είναι να αναγνωρίζουμε ότι οι καταστάσεις μπορεί να είναι διαφορετικές από αυτές που επιθυμούμε. Πιο προσεχτικοί από αυτή την όψη πρέπει να είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες που γεννήθηκαν στο τέλος 2ου και αρχές 3ου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 19-21 μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Η εβδομάδα μας όμως και την ένταση και τον καβγά της, ιδιαίτερα την Δευτέρα 27/7 που κορυφώνεται το τετράγωνο του Ερμή από τον Καρκίνο με τον Άρη. Ο Ερμής ο πλανήτης του νου και της επικοινωνίας, λειτουργεί ενστικτωδώς, συναισθηματικά και εντελώς παρορμητικά, χωρίς να αξιοποιήσει το ρεαλισμό και την λογική. Ο Άρης από τον Κριό, τον πυροδοτεί να εκφραστεί ακόμα πιο έντονα αλλά και οξύθυμα πολλές φορές. Έτσι λοιπόν στο ξεκίνημα της εβδομάδας, βλέπουμε ότι δεν παίρνει “φρένο” στην γλώσσα, με αποτέλεσμα να υπάρχουν λόγια έντονα, βγαίνουν στην φόρα απωθημένα του παρελθόντος, παράπονα και γκρίνιες που δεν έχουν σταματημό! Έτσι λοιπόν στις προσωπικές επαφές θα υπάρχουν οι κόντρες, οι αντιπαραθέσεις ενώ δεν θα βγαίνει άκρη στις συζητήσεις, αφού θα κυριαρχεί η “έκρηξη συναισθήματος”! Από την άλλη πλευρά είναι σημαντικό να δείξουμε προσοχή στις κινήσεις μας, στις μετακινήσεις μας (για αποφυγή ατυχημάτων), στην χρήση αιχμηρών αντικειμένων, ενώ καλό είναι να αποφύγουμε τις εν θερμώ αποφάσεις. Τα ζώδια που επηρεάζονται άμεσα είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχου προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 14-18 μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

΄

Καθώς η εβδομάδα μας συνεχίζει και φτάνουμε στην Πέμπτη 30 Ιουλίου, παρατηρούμε ότι ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου, σχηματίζει αντίθεση με τον Δία και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Από την μία πλευρά κυριαρχεί η διάθεση για τόλμη και ρίσκο στις αποφάσεις και στον τρόπο έκφρασης, γεγονός που μπορεί να μας κάνει να λειτουργήσουμε αρκετά υπερβολικά, από την άλλη πλευρά δεν λείπει ο ιδεαλισμός, η ανάγκη για έκφραση συναισθηματική, ο ρομαντισμός, η ανάγκη για δημιουργικότητα…. Αυτή την ημέρα λοιπόν αρκετοί θα ξεφύγουν από τα στερεότυπα της λογικής τους και θα εκφράσουν το συναίσθημα τους, τα βαθύτερα θέλω τους, θα λειτουργήσουν αρκετά πιο συναισθηματικά… Δεν θα λείψουν οι τρυφερές εξομολογήσεις, τα ρομαντικά τετ-α-τετ, τα όνειρα και τα σχέδια για ένα καλύτερο μέλλον! Κερδισμένοι; Οι Ταυροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες που γεννήθηκαν τέλος 2ου και αρχές 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 19-21 μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Αξιοποιήστε τις ιδέες, τις εμπνεύσεις σας!

Φτάνουμε στο πρώτο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου, που είναι βέβαιο ότι δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ήρεμο και ανέμελο …. Γύρω μας κυριαρχούν έντονες και εκρηκτικές διαθέσεις, αφού παρατηρούμε το φεγγάρι να γεμίζει για να σχηματιστεί η Πανσέληνος στις 3 Αυγούστου στο ζώδιο του Υδροχόου (με την συμμετοχή του Ουρανού)! Ο Ήλιος ήδη βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ουρανό, κάνοντας τις συνθήκες γύρω μας να θυμίζουν ένα εκρηκτικό κοκτέιλ! Η επαναστατικότητα, η αντιδραστικότητα, η ανάγκη για αποδέσμευση και ελευθερία είναι τα βασικά χαρακτηριστικά των ημερών που διανύουμε, δεν λείπουν όμως και τα ξαφνικά γεγονότα που ανατρέπουν σχέδια, προκαλούν διάσπαση, ρήξη (με τρόπο απότομο και εκκεντρικό) και προκαλούν την αποσταθεροποίηση των άμεσα επηρεαζομένων! Ποιοι βιώνεται πιο έντονα αυτές τις τάσεις;;;; Οι “σταθεροί” Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου, ιδιαίτερα ωστόσο όσοι ανήκετε σε αυτά τα ζώδια ή έχετε προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 10-13 μοίρα των παραπάνω ζωδίων! Επιπλέον, το πρώτο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου, ο Ερμής από τον Καρκίνο σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω (23η μοίρα), οι σκέψεις γίνονται αρκετά πιο επίμονες (εως και εμμονικές), τα αρνητικά ένστικτα οδηγούν σε σκέψεις και αποφάσεις που έχουν χαρακτήρα σκληρό, αμείλικτο, ενώ δεν θα λείψουν και οι αποκαλύψεις, οι εξιχνιάσεις μυστικών και τα κουτσομπολιά…. Άμεσα επηρεάζονται οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 23η μοίρα των παραπάνω ζωδίων! Η αντίθεση Ερμή – Πλούτωνα ωστόσο μπορεί να αξιοποιηθεί εποικοδομητικά αν οι ίδιοι επιλέξουμε να αφοσιωθούμε σε εργασίες / δραστηριότητες που είναι απαραίτητη η αξιοποίηση της καλής μνήμης, αλλά και η επικέντρωση στα δεδομένα!

Σας εύχομαι μία δημιουργική εβδομάδα! Μην χάσετε τις μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου για κάθε ζώδιο και δεκάημερο 🙂 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΤο Αστρολογικό Δελτίο της εβδομάδας 27/7-2/8
Επόμενο άρθροΚριός Αύγουστος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here