Widgets Magazine

Καλή Χρονιά φίλοι μου Ιχθείς! Το 2021 ξεκινά με την βασική τάση για εσάς να είναι η ανάγκη σας να κλείσετε κάποιους κύκλους και να απελευθερωθείτε από καταστάσεις που δεν σας επιτρέπουν να είστε ο εαυτός σας. Είναι μία χρονιά ψυχολογικής ανασυγκρότησης και δημιουργίας νέων βάσεων για την πορεία και το μέλλον σας.

Οι Εκλείψεις που σχηματίζονται στον Άξονα Διδύμου – Τοξότη, σας επηρεάζουν άμεσα, έτσι λοιπόν οι μήνες Μάιος – Ιούνιος και Δεκέμβριος φέρνουν για εσάς καταλυτικές εξελίξεις που αφορούν την βάση την οικογενειακή και την εργασιακή. Σε αυτούς τους τομείς οι συνθήκες θα ας αναγκάσου να κάνετε οριστικά και αμετάκλητα ξεκαθαρίσματα ή και να κλείσετε κάποιους κύκλους προκειμένου στην πορεία να ανοίξετε νέους!

Ο Δίας από το ζώδιο του Υδροχόου αποτελεί για εσάς τον φύλακα άγγελο που σας προσφέρει την στήριξη και την καθοδήγηση στις πιο δύσκολες στιγμές. Σε στιγμές δοκιμασίας θα νιώσετε ότι έχετε μία προστασία που δεν σας αφήνει απογοητευμένους! Εξελίξεις στα επαγγελματικά σας θα υπάρξουν και δεν θα λείψουν και οι ευκαιρίες, σημαντικό είναι να μην ανακοινώνετε τα σχέδιά σας και να τολμάτε έστω και αν θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες θυσίες. Από τις 15/5 έως τις 29/7 ο Δίας από το ζώδιο σας , σας δίνει μία πρώτη γεύση των θετικών εξελίξεων, των νέων προοπτικών και της ουσιαστικής ανάπτυξης που θα επέλθει στη ζωή σας.

Ο Κρόνος από τον Υδροχόο ακριβώς αυτό σημαίνει για εσάς, την «θυσία» που πρέπει να κάνετε, είτε για ένα καλύτερο επαγγελματικό αύριο, είτε για την υποστήριξη και βοήθεια πολύ αγαπημένων προσώπων. Χαρακτηριστική κάποιες στιγμές θα είναι όμως και η ανάγκη σας για απομόνωση λόγω της ψυχολογικής κούρασης που θα είναι έντονη. Η τάση αυτή, θα είναι πιο έντονη για τους Ιχθείς που έχετε γεννηθεί 20 Φεβρουαρίου έως 4 Μαρτίου.

Ο Ουρανός από τον Ταύρο, συνεχίζει και αυτή την χρονιά να σας αιφνιδιάζει με ξαφνικές ιδέες , αναλαμπές, προτάσεις, γνωριμίες που σας βγάζουν από τα συνηθισμένα μονοπάτια που ως τώρα βαδίζατε. Αλλάζετε θεωρίες, παραστάσεις, γνωρίζετε νέους ανθρώπους, μετακινήστε πολύ περισσότερο ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί 26 Φεβρουαρίου έως 4 Μαρτίου! Έντονο στρες λόγω της πολυπλοκότητας των σκέψεων ή και των δυσάρεστων ειδήσεων που θα δέχεστε από το περιβάλλον σας είναι μέσα στις τάσεις της χρονιάς.

Ο Ποσειδώνας συνεχίζει την πορεία του στο δικό σας ζώδιο προσδίδοντας ευαισθησία, τρυφερότητα, οραματισμό, ιδελισμό, έμπνευση, ενσυναίσθηση και ανιδιοτέλεια. Η επιρροή του είναι αισθητή αυτή τη χρονιά για τους γεννημένους 9-14 Μαρτίου. Σημαντικό είναι να αποφύγετε τις αυταπάτες και θυμηθείτε πως όσο καλές προθέσεις και να έχετε εσείς δεν είναι απαραίτητο ότι τα ίδια κίνητρα έχουν και οι άνθρωποι που σας συντροφεύουν ή συνεταιρίζεστε μαζί τους. Οι διαψεύσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα ειδικά αν οι επιλογές σας δεν είναι ρεαλιστικές.

Πάθος , ερωτισμός, δημοφιλία, κατακτήσεις ονείρων και σχεδίων ζωής;;;Ναι όλα αυτά τα ωραία είναι εφικτά αυτή τη χρονιά ιδιαίτερα για τους γεννημένους 15-17 Μαρτίου.

ΔΕΣ ΤΙΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΣΟΥ <<

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΥδροχόος 2021 Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις
Επόμενο άρθροΤο Αστρολογικό Μονοπάτι του 2021
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here