Widgets Magazine

Καλή Χρονιά Υδροχόοι ! Είστε οι πρωταγωνιστές του 2021, το ζώδιο της νέας εποχής, όπου αυτό ακριβώς προστάζει και ο νέος συνοδικός κύκλος Δία – Κρόνου από το ζώδιο σας. Έτοιμοι να χαράξετε τα πρώτα βήματά σας σε μία νέα πορεία, συχνά τα βρίσκετε αρκετά «σκούρα» και αντιλαμβάνεστε από τις συνθήκες γύρω σας ότι πρέπει να πιεστείτε και να κουραστείτε αρκετά για να ακολουθήσετε το ρεύμα αλλαγών που γίνετε γύρω σας αλλά και στην ζωή σας.

Ο Δίας από το ζώδιο σας, σας προσφέρει αυτή την σπίθα αισιοδοξίας, αλλά και τις ευκαιρίες ανάπτυξης και εξέλιξης της ζωής σας. Πιο παραπονεμένοι θα σταθείτε οι Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου όπου την επιρροή του δεν θα την νιώσετε, όμως μπορώ να πω ότι εντέλει θα σας γλιτώσει από ακόμα πιο δύσκολες συγκυρίες και ε βάθος χρόνου θα κατανοήσετε ότι η επιρροή του τον Γενάρη του 2021 ήταν καταλυτική για να μπορέσετε να ορθοποδήσετε. Με τον Δία από το ζώδιο σας, κάνετε σπουδαία προοδευτικά βήματα στη ζωή σας…. Προσοχή ωστόσο στα κιλάκια γιατί η ζυγαριά θα έχει ανοδική πορεία. Την περίοδο της Άνοιξης συγκεκριμένα από τις 15/5 ο Δίας θα κάνει το προσωρινό του πέρασμα στους Ιχθείς φέρνοντας ουσιαστική βελτίωση στο εισόδημά σας ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί 20-23/1

Ο Κρόνος από το ζώδιο σας, σφίγγει για τα καλά τα λουριά και την επιρροή του την βιώνετε οι γεννημένοι 20 Ιανουαρίου έως 2 Φεβρουαρίου. Καλείστε να κινηθείτε όλη την χρονιά σε πιο σταθερά, υπεύθυνα πλαίσια, οι ευθύνες σας θα είναι αρκετές ενώ οι δοκιμασίες που αφορούν την εξέλιξη στους βασικούς τομείς της ζωής σας (σπίτι, οικογένεια, προσωπική ζωή, σχέσεις) σας κάνουν συχνά να απογοητεύεστε ή και να επιλέγετε τον δρόμο της μοναχικότητας. Αρκετοί Υδροχόοι αυτή την χρονιά επιλέγετε να αποστασιοποιηθείτε προκειμένου να συγκροτηθείτε και να βάλετε τη ζωή σας σε μία τάξη. Αρκετοί αισθάνεστε και ψυχολογικά πιεσμένοι όπου σας είναι απαραίτητο να ακολουθήσετε μία προσωρινή μοναχική πορεία επαναπροσδιορισμού του ίδιου σας του εαυτού! Στην πορεία του έτους αντιλαμβάνεστε και αναγνωρίζετε ότι το πρόβλημα πολλές φορές ξεκινά από εσάς τους ίδιους και όχι από τους ανθρώπους που συνδέεστε σταθερά!

Ο Ουρανός από τον Ταύρο ανατρέπει τα δεδομένα και σας βγάζει από την βολή σας. Μάλιστα, τα τετράγωνα που σχηματίζει με τον Κρόνο υποδηλώνουν χαρακτηριστικά τις ξαφνικές δοκιμασίες που θα βιώσετε στην προσωπική ζωή, οι οποίες και θα γίνουν η αιτία της απομόνωσής σας προκειμένου να δημιουργήσετε νέες βάσεις για την πορεία σας. Τα συναισθηματικά σας σκαμπανεβάσματα και η ανάγκη σας για αυτονομία, ελευθερία, συχνά θα γίνονται η αιτία να έρχεστε σε κόντρα με το σταθερό περιβάλλον, είτε το οικογενειακό, είτε το επαγγελματικό είτε ακόμα και το συντροφικό. Αλλαγές στον τόπο διαμονής ή και μετακόμιση / χωροταξικές αλλαγές είναι μέσα στα πλάνα τη χρονιάς. Πιο αισθητή θα είναι η επιρροή του Ουρανού για εσάς που έχετε γεννηθεί από τις 25 Ιανουαρίου έως τις 3 Φεβρουαρίου!

Χαρακτηριστικές θα είναι και οι οικονομικές αστάθειες ή ακόμα και η στασιμότητα στο εισόδημά σας που θα εντείνει το αίσθημα της ανασφάλειας ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί 8-13 Φεβρουαρίου!

Το παρασκήνιο, η τάση για απομόνωση, η αποκαλύψεις μυστικών και η βαριά πολλές φορές ψυχολογία είναι μέσα στις τάσεις της χρονιάς για τους γεννημένους 13-15 Φεβρουαρίου.

Οι Εκλείψεις του 2021 θα φέρουν σημαντικές αλλά και μοιραίες εξελίξεις στα αισθηματικά σας, ενώ δεν θα λείψουν και οι περιπτώσεις των Υδροχόων του 2ου και 3ου δεκαημέρου που αυτή την χρονιά θα έχετε μία επανασύνδεση με έναν έρωτα του παρελθόντος.

 

ΔΕΣ ΤΙΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΣΟΥ <<

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΑιγόκερως 2021 Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις
Επόμενο άρθροΙχθύς 2021 Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here