Widgets Magazine

Είμαστε έτοιμοι να περάσουμε σε ένα νέο μονοπάτι, ένα μονοπάτι που χαρακτηρίζεται μονόδρομος, δεν γίνεται να αποφύγουμε, όμως περιμένουμε με ανυπομονησία να κάνουμε τα πρώτα βήματά μας σε αυτό, βήματα τα οποία όλοι μας θέλουμε να μας λυτρώσουν από τον πόνο και την δοκιμασία που περάσαμε το 2020.

Το μονοπάτι του 2021 είναι δύσβατο, ήδη το αισθάνεστε, το αναγνωρίζετε και εντοπίζετε και τους λόγους για τους οποίους θα αποτελέσει μία συνέχεια του 2020. Είναι ωστόσο ένα μονοπάτι που έχει πολύ περισσότερη δράση, εξέλιξη, κινητοποίηση ενώ παρατηρούμε ότι το μονοπάτι αυτό μας ωθεί να υιοθετήσουμε ένα νέο τρόπο ζωής και να κινηθούμε αρκετά πιο προοδευτικά κάνοντας τα πρώτα βήματά μας για μία νέα εποχή, μία εποχή που καταρρίπτει σταθερές δομές και επιβάλει ίσως και με τρόπο εκκεντρικό, ή και άναρχο να ακολουθήσουμε την πορεία μας προς τη νέα εποχή που αναδύεται μπροστά μας. Η συλλογική δράση είναι η φράση κλειδί του 2021, αφού πλέον αποσαφηνίζουμε μέσα στη νέα χρονιά, ότι ο κάθε ένας από εμάς αποτελεί τον κρίκο μίας μεγάλης αλυσίδας, κρίνοντας πλέον επιβεβλημένο να μπορέσουμε αυτό τον κρίκο να τον διατηρήσουμε ανθεκτικό για να παραμένει ενωμένη η αλυσίδα.

Το 2021 είναι μία χρονιά που θα μας σοκάρει ποικιλοτρόπως με τις εξελίξεις και τα γεγονότα της. Τα σοκ της χρονιάς, άλλοτε θα αποβούν θετικά, άλλοτε αρνητικά και η απόρροια αυτών, μας δίνει και αυτή με την σειρά της, ότι το 2021 γίνεται μία σκληρή μάχη ανάμεσα στο παλιό και στο καινούργιο. Θα υπάρξουν στιγμές που θα θαυμάσουμε τη πρόοδο και την εξέλιξη και τα θετικά νέα που αφορούν τις επιστήμες. Σπουδαίες ανακαλύψεις θα δώσουν λύσεις σε φλέγοντα κοινωνικά προβλήματα και αυτό εντέλει θα αποτελέσει μία μεγάλη ανακούφιση. Δεν θα λείψουν όμως και οι στιγμές που η νέα εποχή που αναδύεται μπροστά μας θα μας “τρομάξει” καθώς η επιβολή εκσυγχρονισμού , πολλές φορές θα στερεί το αίσθημα της ελευθερίας. Τα εργατικά χέρια αρχίζουν πλέον να μειώνονται, επαγγέλματα θα βρεθούν σε μία μεγάλη κρίση, ενώ θα δούμε σταδιακά και κάποια επαγγέλματα να φτάνουν προς την δύση τους…. Η τεχνολογία αυξάνεται σε ταχύτατους ρυθμούς και έστω και αν αυτό το δεδομένο εξυπηρετεί και κάνει πιο εύκολες κάποιες ανθρώπινες ανάγκες, δεν παύει να δημιουργεί ιδιαίτερα αυτή την χρονιά το φόβο, ότι τίποτα δεν θυμίζει το χτες… Το 2020 αναγκαστήκαμε από τις συνθήκες να ακολουθήσουμε ήδη κάποιες νέες συνήθειες στις δραστηριότητές μας. Μάθαμε στην τηλεεργασία, στην τηλεκπαιδευση, όλες οι γραφειοκρατικές / δημόσιες υπηρεσίες μεταφέρθηκαν σε ηλεκτρονικές πλατφόρμες, όλοι κάποια στιγμή αναγκάστηκαν να κάνουν μία online αγορά, μάθαμε μικροί και μεγάλοι τις ξενικές ορολογίες click away , take away αλλά και οι συνθήκες μας ανάγκασαν να τις χρησιμοποιήσουμε. Όλοι οι παραπάνω τρόποι που αφορούν την εργασία, την εκπαίδευση, την προσφορά υπηρεσίας, είναι φανερό ότι συνεχίζονται κατά κάποιο τρόπο και το 2021, γίνονται μέρος της καθημερινότητάς μας, ενώ σε αυτές προστίθονται και νεόφερτα σχέδια που έρχονται για να καταρρίψουν παλαιές συνήθειες με νέες … Η διαχείριση του covid και η αντιμετώπιση του φονικού ιού είναι γεγονός ότι θα επιτευχθεί και από τα μέσα Μάη θα υπάρχουν και τα θετικά δείγματα για αυτή την εξέλιξη. Το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς ωστόσο, αναμένεται να είναι ιδιαίτερα κρίσιμο, επίπονο και δοκιμαστικό , δίνοντας όμως και τα σημάδια για τις μετέπειτα δυσκολίες που θα ακολουθήσουν.

Η οικονομία, είναι βέβαιο ότι αποτελεί μία βαθιά πληγή η οποία και εντείνει το αίσθημα του αδιέξοδου και δοκιμάζει τις ανθρώπινες αντοχές, συνάμα όμως αποτελεί και τον βασικό πυρήνα αντίδασης, έντασης και ανάγκης για υπεράσπισης ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ο τομέας της οικονομίας βρίσκεται σε “εμπόλεμη” ζώνη, ενώ οι κοινωνικές αντιδράσεις αλλά και οι πολιτικές ανακατατάξεις της χρονιάς, θα κάνουν αίσθηση, ιδιαίτερα τους μήνες Μάιο και Ιούνιο.

Σε αυτό το μονοπάτι οικονομικών δυσχερειών, κοινωνικών και πολιτικών ανακατατάξεων, αγώνων για την υπεράσπιση εργασιακών ή και στο σύνολο ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τον εκσυγχρονισμό των συνηθειών, της εργασίας, της αλλαγής τρόπου μάθησης, ψυχαγωγίας , του θρησκευτικού ή και πολιτικού φανατισμού, παρατηρούμε την ανθρώπινη ψυχολογία να δοκιμάζεται, την αύξηση των ψυχικών νόσων να αυξάνεται. Oι ανθρώπινες αξίες και τα ανθρώπινα πιστεύω είναι φανερό ότι αλλάζουν άρδην μέσα στην πορεία της χρονιάς. Σε προσωπικό επίπεδο δεν θα λείψουν και οι δομικές αποφάσεις που αφορούν την αλλαγή πορείας ζωής και αυτές οι αποφάσεις μπορεί κάποιες στιγμές να έχουν και χαρακτήρα εκκεντρικό ή και ξαφνικό …. Για παράδειγμα αρκετοί άνθρωποι μπορεί να θελήσουν να εγκαταλείψουν την πόλη και να επιστρέψουν στις ρίζες τους, προκειμένου να έχουν μία καλύτερη ποιότητα ζωής. Άλλοι άνθρωποι είναι πολύ πιθανό να πάρουν την απόφαση να κατεβάσουν “ρολά” στο σταθερό τους επάγγελμα και να κάνουν μία μεγάλη αλλαγή επαγγελματικού κλάδου … Κάπως ακραίο το 2021, ακραία είναι και τα συναισθήματα που γεννά αλλά και οι αλλαγές που φέρνει όχι μόνο σε συλλογικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο, αλλαγές που επιδιώκουν την πλήρη αναδόμηση και προσαρμογή σε νέες συνθήκες !

Οι άνθρωποι κατανοούν καλύτερα από κάθε άλλη φορά πως μόνο με την “συμμαχία” και την “ένωση” μπορούν να υπερασπιστούν και να προστατεύσουν τα δικαιώματά τους, λειτουργώντας με γνώμονα τον “κοινό σκοπό”, το “κοινό καλό”!

Στα σημαντικά στοιχεία της χρονιάς είναι ότι οι πλανητικές όψεις καταδεικνύουν ότι υπάρχει η τάση για ακραία μετεωρολογικά / κλιματικά ή και για γεωφυσικά φαινόμενα.

Προσαρμογή σε νέες συνθήκες, σε νέες συνήθειες, σε έναν νέο τρόπο ζωής και πλήρη ουσιαστική αναδόμηση, αυτό ακριβώς ορίζει το μονοπάτι του 2021, ένα μονοπάτι δύσκολο, που καθώς θα το σεργιανίσουμε όλοι μαζί, είναι σημαντικό να μην χάσουμε την ανθρωπιά μας, να ενισχύσουμε την αλληλεγγύη και να παραμείνουμε ενωμένοι και δυνατοί . Θυμηθείτε ότι το αντίδοτο στον φόβο είναι η γνώση και η αγάπη, εύχομαι σε όλο τον κόσμο λοιπόν σε αυτό το μονοπάτι του 2021 να έχετε πάντα μαζί σας αυτές τις δύο σημαντικές αξίες και να επιλέγετε στο πλευρό σας τους συνοδοιπόρους εκείνους που “μαζί” το ταξίδι σας θα είναι πιο εύκολο!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΙχθύς 2021 Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις
Επόμενο άρθροΖώδια 2021 Αστρολογικές Προβλέψεις
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here