Widgets Magazine

 

Καλό Μήνα με προβλέψεις για το ζώδιο και το δεκαήμερό σου σε βίντεο αλλά και γραπτές ! 

Α’ Δεκαήμερο:  Διανύετε τον καλύτερο μήνα για εσάς μήνα του καλοκαιριού και χωρίς να παρατηρείτε τις μεγάλες και σπουδαίες εξελίξεις μπορείτε αυτό το μήνα να περάσετε καλά! Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου σας βοηθά το διάστημα 7-18 Αυγούστου να βελτιώσετε τις συνθήκες στην καριέρα σας, να θέσετε νέους στόχους, να επιμεληθείτε την κοινωνική σας εικόνα, να γίνεται πιο αγαπητοί στον χώρο που κινείστε επαγγελματικά… Σημαντική όμως θα είναι και η βελτίωση στο γάμο σας, ή αρκετοί  αρχίζετε και σκέφτεστε πιο ώριμα και σοβαρά την προοπτική μίας σχέσης! Η κοινωνική σας ζωή είναι ενεργή και την περίοδο 5-10 Αυγούστου έχετε ευχάριστες μετακινήσεις με φιλικά για εσάς πρόσωπα! Πείτε ναι σε νέες γνωριμίες σε αυτό το διάστημα, ενώ εκφράστε τις επιθυμίες σας και δεν θα βρεθείτε χαμένοι! Την περίοδο 20-25 Αυγούστου είστε περισσότερο κλεισμένοι στο καβούκι σας, σκεπτόμενοι περισσότερο την εργασία σας αλλά και τις εκκρεμότητες που πρέπει να διεκπεραιώσετε!

Β’ Δεκαήμερο: Ο Αύγουστος ξεκινά με την εκρηκτική Πανσέληνο στο ζώδιο του Υδροχόου, όπου τουλάχιστον για εσάς κρίνεται ευνοϊκή γιατί σας κάνει να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα ενώ φέρνει και ξαφνικές απρόσμενες εξελίξεις στα ερωτικά σας. Ασυνήθιστοι έρωτες που έχουν ξαφνική, απρόσμενοι αλλά σύντομη εξέλιξη αναμένονται στο πρώτο πενθήμερο του μήνα! Η ένταση που περνάτε στον τομέα των σταθερών σχέσεων και των συνεργασιών σας θα αρχίσει να υποχωρεί σταδιακά μετά την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου έτσι λοιπόν θα μπορέσουν να ηρεμήσουν οι τόνοι και να κατανοήσετε καλύτερα ποιοι είναι οι στόχοι σας. Την περίοδο 10-15 Αυγούστου οι μέρες σας γεμίζουν με επικοινωνίες από φίλους, δέχεστε προσκλήσεις, προτάσεις, διασκεδάζετε, ταξιδεύετε με φιλικά πρόσωπα και περνάτε όμορφες στιγμές. Την περίοδο 18-27 Αυγούστου Θέτετε στόχους για την πορεία των επαγγελματικών σας αλλά σας δίνονται και ευκαιρίες που αν τις αξιοποιήσετε θα μπορέσετε ως το τέλος του μήνα να έχετε επίλυση ζητημάτων στα εργασιακά αλλά και βελτίωση των συνθηκών και των οικονομικών σας !

Γ’ Δεκαήμερο: Ο Αύγουστος  είναι ένας από τους πιεστικούς και επεισοδιακούς μήνες του2 2020 για εσάς. Στην πορεία του γίνονται σημαντικά ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις σας, έρχεστε σε κόντρα με το περιβάλλον σας, ενώ υπάρχουν και οικογενειακές υποθέσεις που βαραίνουν ακόμα περισσότερο το κλίμα αυτού του καλοκαιρινού μήνα. Βιώνετε σημαντικές εξελίξεις στους σταθερούς τομείς της ζωής σας (σχέσεις, οικογένεια, καριέρα)  ενώ τα γεγονότα σας φέρνουν εξ απροόπτου γιατί βιώνετε την ένταση, την αντίδραση και την κόντρα από το σταθερό σας περιβάλλον!  Μέσα σε έναν τόσο πιεστικό μήνα, η αισθηματική σας ζωή δεν θα είναι και τόσο ενδιαφέρουσα, σας επιφυλάσσουν  μόνο οι πρώτες 7 ημέρες του Αυγούστου κάποιες ανέμελες στιγμές.  Το διάστημα 15-20 Αυγούστου οι φίλοι θα αποτελέσουν την διέξοδο στα δύσκολο και η παρακίνησή τους μπορεί να σας βοηθήσει να ξεφύγετε για λίγο από τις πιέσεις που ζείτε!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΙχθύς Αύγουστος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις
Επόμενο άρθροΑύγουστος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε ζώδιο και δεκαήμερο
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here