Widgets Magazine

Αναγνωρίζεις την αξία σου;  Διακρίνεις τα δυνατά σημεία σου; Από αυτοπεποίθηση πώς τα πάμε; Έχεις ανάγκη να νιώσεις περισσότερο δυναμισμό; Ποιες κινήσεις σκοπεύεις να κάνεις προκειμένου να νιώσεις πιο καλά με «εσένα»;

Το άρθρο αυτό, ξεκινά με ερωτήσεις προκειμένου να σε βάλω στην διαδικασία να δώσεις ειλικρινείς απαντήσεις στον εαυτό σου! Αυτό που σίγουρα μπορώ να σου πω,είναι ότι κατά την διάρκεια του Αυγούστου θα καταφέρεις να τονώσεις το «εγώ» σου φορτίζοντας για τα καλά τις μπαταρίες σου ώστε να μπορείς να ανταπεξέλθεις στις προκλήσεις του χειμώνα! Σε όποιο ζώδιο και να ανήκεις, όποιος και αν είναι ο  ωροσκόπος ή το δεκαήμερο σου, το βέβαιο είναι ότι αυτό τον Αύγουστο, θα καταφέρεις να αναλάβεις δράση και να βρεις την δύναμη που κρύβεται μέσα σου!

Ο Ήλιος και ο Άρης κινούνται στο ζώδιο του Λέοντα,  και στις 27 Ιουλίου πραγματοποιούν με ακρίβεια την σύνοδό τους.  Ωστόσο σε όλη την διάρκεια του Αυγούστου, μέχρι και την Ηλιακή Έκλειψη στο Λέοντα (στις 21 του μήνα) Ήλιος και Άρης θα κινούνται σε στενή προσέγγιση, στον πύρινο και σταθερό εκπρόσωπο του ζωδιακού! Πώς όμως μας επηρεάζει η σύνοδος του Ήλιου με τον Άρη;

 • Τονώνει περισσότερο το «εγώ» μας και αυτό θα αποτελέσει το κίνητρο να αναγνωρίσουμε την πραγματική μας αξία, να χαλιναγωγήσουμε τις ανασφάλειές μας και να νιώσουμε πιο καλά μέσα μας.
 • Γινόμαστε πιο δημιουργικοί, κεφάτοι και αισιόδοξοι
 • Έχουμε περισσότερη δίψα για ζωή
 • Αφηνόμαστε στις καλοκαιρινές περιπέτειες έτσι για να το διασκεδάσουμε και να αντλήσουμε νέες εμπειρίες στο ενεργητικό μας
 • Η ερωτική λίμπιντο είναι τονισμένη και το πάθος θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο.
 • Έχουμε τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητα να πάρουμε πρωτοβουλίες και να αναλάβουμε δράση!
 • Δεδομένου ότι η σύνοδος Ήλιου – Άρη πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα, έχουμε όλη την ενεργητικότητα για να περάσουμε καλά, να διασκεδάσουμε,να ερωτοτροπήσουμε, να ασχοληθούμε περισσότερο με την τέχνη,με τα παιδιά ή να κινητοποιηθούμε για νέα εμπνευσμένα σχέδια που θα τα βάλουμε σε εφαρμογή από το χειμώνα!
 • Αποκτάμε περισσότερη τόλμη και έχουμε το «τσαγανό» να διεκδικήσουμε αυτό που θέλουμε, αυτό που μας αρέσει, αυτό που μας αξίζει!
 • Δεν «μασάμε» εύκολα από τις προκλήσεις….

Επειδή η «δυαδικότητα» είναι πάντα σε ισχύ και εκτός από την θετική πλευρά, υπάρχει και η αρνητική με την σύνοδο του Ήλιου με τον Άρη καλό είναι να προσέξουμε τα εξής:

 • Την έπαρση που μπορεί να εκδηλώνουμε στην συμπεριφορά μας
 • Τα εγωιστικά και εξουσιαστικά παιχνίδια που έχουν ως σκοπό την κυριαρχία!
 • Το υπέρμετρο πείσμα
 • Τις προκλητικές συμπεριφορές που έχουν ως κίνητρο την επιβεβαίωση του «εγώ»
 • Την επιθετικότητα
 • Την υπερβολή

Δες το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου:

Κριός

ΠΕΣ ΝΑΙ: Σε νέους έρωτες,  φλερτ,γνωριμίες , διασκέδαση, δημιουργικές δραστηριότητες, στην τεκνοποίηση

ΠΕΣ ΟΧΙ: Στα μεγάλα ρίσκα που αφορούν τον έρωτα / την επιχειρηματικότητα

Ταύρος

ΠΕΣ ΝΑΙ: Σε ανανέωση με κάθε τρόπο του προσωπικού σου χώρου καθώς και των οικογενειακών σου σχέσεων

ΠΕΣ ΟΧΙ : Στις εξουσιαστικές συμπεριφορές απέναντι σε συγγενείς ή σε πρόσωπα που συμβιώνεις

Δίδυμος

ΠΕΣ ΝΑΙ : Σε ταξιδιάκια, επικοινωνίες,συναντήσεις, γνωριμίες, αποφάσεις, πρωτοβουλίες, συμφωνίες.

ΠΕΣ ΟΧΙ: Στην βιασύνη όταν οδηγείς, στον απότομο και εγωιστικό τρόπο έκφρασης των ιδεών σου!

Καρκίνος

ΠΕΣ ΝΑΙ: Στην αναγνώριση της αξίας σου,  σε «προσφορές» αγάπης προς τα άτομα που αγαπάς, σε δωράκια για σένα, στο κυνήγι για την αύξηση του εισοδήματός σου!

ΠΕΣ ΟΧΙ: Στις υπερβολικές σπατάλες  εντυπωσιασμού  τόσο με το χρήμα όσο και με το συναίσθημα!

Λέων

ΠΕΣ ΝΑΙ: Σε δυναμικές αλλαγές στον εαυτό σου, σε πρωτοβουλίες, σε νέες δραστηριότητες, σε τόνωση της ψυχολογικής σου διάθεσης, σε κατακτήσεις!

ΠΕΣ ΟΧΙ: Στην υπερένταση, στα νεύρα, στις τάσεις επιβολής

Παρθένος

ΠΕΣ ΝΑΙ: Σε πράξεις αγάπης, σε δημιουργικά επαγγελματικά σχέδια,  σε τόνωση της ψυχολογίας σου και στην λήξη καταστάσεων που σε προβλημάτισαν στο παρελθόν!

ΠΕΣ ΟΧΙ: Στην υπερβολή, στην σωματική εξάντληση, στις παρασκηνιακές δραστηριότητες.

Ζυγός

ΠΕΣ ΝΑΙ: Σε νέους φίλους,νέες γνωριμίες, συλλογικές δραστηριότητες και επιθυμίες καρδιάς

ΠΕΣ ΟΧΙ: Στην επιμονή σου να θέλεις να κυριαρχήσεις στο περιβάλλον που κινείσαι! Στα καβγαδάκια με ήδη υπάρχοντες φίλους που θα ξεκινούν από την τάση σου να θέλεις να προβάλεις με κάθε τρόπο τα «θέλω» σου!

Σκορπιός

ΠΕΣ ΝΑΙ: Σε νέες επαγγελματικές δραστηριότητες, σε νέους στόχους, σε κοινωνική προβολή και επέκταση των γνωριμιών σου!

ΠΕΣ ΟΧΙ: Στην έπαρση και στην τάση να θέλεις να υπερισχύσεις όλων!

Τοξότης

ΠΕΣ ΝΑΙ: Σε μακρινά ταξίδια, σε γνωριμίες με ανθρώπους διαφορετικής κουλτούρας ή διαφορετικής ηλικίας, σε νέες συμφωνίες, σε νέες εμπειρίες.

ΠΕΣ ΟΧΙ: Στην υπέρμετρη τάση σου να θέλεις να «ρισκάρεις»

Αιγόκερως

ΠΕΣ ΝΑΙ: Σε πρωτοβουλίες και αποφάσεις που αφορούν οικονομικούς διακανονισμούς, στην ψυχολογική σου ανάταση, στην παθιασμένη ερωτική δραστηριότητα!

ΠΕΣ ΟΧΙ: Στο αίσθημα του ανικανοποίητου που πολλές φορές θα φωλιάζει στην ψυχούλα σου και θα σε οδηγεί σε υπερβολές!

Υδροχόος

ΠΕΣ ΝΑΙ: Σε νέες σχέσεις, νέες γνωριμίες, νέους ανθρώπους που μπαίνουν τώρα στη ζωή σου και έχουν την διάθεση να σου προσφέρουν συναρπαστικές στιγμές!

ΠΕΣ ΟΧΙ: Στις βιαστικές αποφάσεις και κρίσεις που αφορούν θέματα σχέσεων και γνωριμιών!

Ιχθύς

ΠΕΣ ΝΑΙ: Σε νέες εργασιακές δραστηριότητες,  σε αλλαγή των συνηθειών σου, σε πρωτοβουλίες που αφορούν την βελτίωση της φυσικής σου κατάστασης!

ΠΕΣ ΟΧΙ:  Στην υπερπροσπάθεια να θέλεις να τα προλάβεις όλα!

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι αστρολογικές σκέψεις της ημέρας για Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017
Επόμενο άρθροΟι αστρολογικές σκέψεις της Πέμπτης 27 Ιουλίου 2017
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here