Widgets Magazine

Όλα αρχίζουν να μπαίνουν στο δρόμο της λογικής και οι σκέψεις αρχίζουν να αποκτούν νόημα,πρόγραμμα και μπαίνουν σταδιακά σε τάξη! Οι επικοινωνίες μας έχουν ροή και αποκτούν περισσότερο βάθος και ουσία, αφού ο Ερμής σήμερα περνά στο ζώδιο της Παρθένου, σε μία θέση που είναι και κυβερνήτης,  όπου πλέον μπορεί να δώσει «απλόχερα» όλες του τις ευεργεσίες προκειμένου να μπορούμε να έχουμε τα καλύτερα οφέλη μέσα από τις επικοινωνίες μας και την επαφή μας με τους ανθρώπους γύρω μας.

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου,μας βοηθά να οργανώσουμε καλύτερα τις καλοκαιρινές μας διακοπές, τις εξορμήσεις μας, τα ταξιδάκια μας και σίγουρα σήμερα τα ζώδια της Γης (Ταύροι,Παρθένοι,Αιγόκεροι) και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι,Σκορπιοί, Ιχθύες) που έχετε γεννηθεί την πρώτη μέρα του ζωδίου σας, νιώθετε ήδη την άνεση του να επικοινωνήσετε και να εκφραστείτε πιο ελεύθερα! Συζητήσεις, επαφές, επικοινωνίες,μετακινήσεις, ταξιδάκια αρχίζουν να μπαίνουν τώρα στο πλάνο μας, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι «καθαρίζει» το μυαλό και μπορούμε να σκεφτούμε τις υποθέσεις μας πιο ξεκάθαρα! Να σημειώσω εδώ φίλοι μου (για τους πιο προχωρημένους), ότι ο Ερμής από την Παρθένο, θα φτάσει ως τις 13 Αυγούστου στην 11η μοίρα, όπου στην συνέχεια θα κινηθεί ανάδρομος στο 2ο και στο 1ο δεκαήμερο της Παρθένου! Καταγράψτε λοιπόν αυτές τις μέρες (ως τις 13 του μήνα) τις ιδέες, τις σκέψεις, τις επικοινωνίες σας και θυμηθείτε ότι κατά την περίοδο της αναδρομής του Ερμή κάποιες από τις εξελίξεις που έχετε τώρα, θα σας απασχολήσουν ξανά!

Επιπλέον αυτή την Τετάρτη, έχουμε και την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο της Παρθένου  και περίπου στις 13.36 το μεσημέρι η Σελήνη σχηματίζει μία αντίθεση με τον Ποσειδώνα! Έτσι λοιπόν τις μεσημεριανές ώρες αρκετοί από τους Διδύμους, Παρθένους,Τοξότες, Ιχθύες, του 2ου δεκαημέρου θα νιώσετε συναισθηματικά ότι είστε κάπως μπερδεμένοι, συγχυσμένοι ή και θολωμένοι , υπομονή αυτή η τάση θα περάσει γρήγορα.  Το βραδάκι, αναμένεται όμως ικανοποιητικό, ιδιαίτερα για τους Ταύρους, Παρθένους,Αιγόκερους και τους Καρκίνους,Σκορπιούς, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου όπου θα νιώσετε συναισθηματική πληρότητα, αφού η Σελήνη θα βρεθεί σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα!

Μάθε περισσότερα για τον Ερμή στην Παρθένο


Δες πώς θα επηρεάσει το ζώδιο και τον Ωροσκόπο σου
>
Διάβασε ποια θα είναι η επιρροή που θα δεχθείς από 13 Αυγούστου που θα κινείται ανάδρομος>

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΤα ζώδια και ο έρωτας για τον Αύγουστο 2017
Επόμενο άρθροΉλιος σε σύνοδο με Άρη : Αναγνώρισε την αξία σου!
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ