Widgets Magazine

«Κι αν δεν πιστέψεις εσύ σε «εσένα», τότε ποιος θα το κάνει;  Η σχέση που διαμορφώνεις με τον ίδιο σου τον εαυτό,  δίνει τον ρυθμό των σχέσεων που αναπτύσσεις στη ζωή σου… Ένα από τα βασικά σου έργα λοιπόν, είναι να μάθεις να αγαπάς τον εαυτό σου  ,  να αξιοποιείς  τις δυνάμεις σου, να δουλεύεις  για να αντιμετωπίσεις τις αδυναμίες σου,  το πιο σημαντικό όμως  είναι να μην σταματάς ούτε στιγμή να νιώθεις περηφάνια για ότι έχεις πετύχει ως τώρα, αλλά  και να συνεχίζεις αισιόδοξα  και ανεπηρέαστα να βάζεις στόχους για την πορεία σου ….»

Με αυτές ακριβώς τις σκέψεις ξεκινώ τις σύντομες αστρολογικές μου προβλέψεις για την Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017, όπου και κορυφώνεται η σύνοδος Ήλιου – Άρη στην 4ο του Λέοντα όπου και θα μας επηρεάζει μέχρι και την Ηλιακή Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Αυγούστου στο ίδιο ζώδιο.  Έτσι λοιπόν αυτή την Πέμπτη  μπορούμε να κάνουμε τα βήματα που θα μας βοηθήσουν να βρούμε την δύναμη μέσα μας, να αποκτήσουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση, να αναλάβουμε πρωτοβουλίες και γιατί όχι να πάρουμε τα «ρίσκα» μας προκειμένου να προσθέσουμε στη ζωή μας περισσότερο, γέλιο, χαρά , περιπέτεια αλλά  και αισιοδοξία. Είναι μία δημιουργική μέρα, που δεν λείπει ωστόσο η υπερένταση, η επιμονή, το πείσμα αλλά και η διάθεση μερικές φορές να θέλουμε να επιδείξουμε την ισχύ μας … αυτή ακριβώς είναι και η δυσμενής τάση την οποία και θα πρέπει να χαλιναγωγήσουμε.

Τα που θα «πρωταγωνιστήσουν» στις εξελίξεις αυτή την ημέρα είναι οι εκπρόσωποι της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) του 1ου δεκαημέρου,  αυτή την Πέμπτη μπορείτε πραγματικά να αναλάβετε «δράση» για να εκπληρώσετε επιθυμίες (όποιες και να είναι αυτές)  που θα σας κάνουν να αισθανθείτε πληρότητα και δημιουργικότητα! Ιδιαίτερα από το απόγευμα που η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού, έχετε όλες τις καλές ευκαιρίες να μπορέσετε μέσα από την εκφραστικότητα και το θάρρος που σας διακρίνει να περάσετε ωραίες  στιγμές! Ωστόσο, να τονίσω εδώ ότι οι Λέοντες και οι Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου, καλό είναι να μην χάσετε τις ισορροπίες μέσα στην βιασύνη και την υπερένταση που θα σας διακατέχει. Αποφύγετε λοιπόν  τις εξουσιαστικές τάσεις και τη νευρικότητα στον τρόπο έκφρασης σας για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις στις σχέσεις σας.   Περισσότερες προβλέψεις για την σύνοδο Ήλιου Άρη και την επιρροή της σε κάθε ζώδιο και ωροσκόπο δείτε εδώ <<

Από την άλλη πλευρά, ο Ερμής έχει ήδη κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο της Παρθένου και  η μέρα προσφέρει επικοινωνιακές ευκαιρίες για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) και για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες) του 1ου δεκαημέρου, μα πολύ περισσότερο για εσάς που έχετε γεννηθεί στις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Η μέρα σας δίνει την δυνατότητα να επικοινωνήσετε, να ανταλλάξετε απόψεις, να οργανώσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές, να κάνετε τις συμφωνίες σας αλλά και για να εκφραστείτε εποικοδομητικά με κάθε τρόπο!

Οικονομική βελτίωση μπορείτε αυτό το διάστημα, αλλά και σήμερα να έχετε οι Ταύροι και οι Σκορπιοί του 3ου δεκαημέρου, καθώς και οι Παρθένοι, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου.

Στον «έρωτα» κερδίζουν οι Κριοί, Ζυγοί του 1ου και του 2ου  δεκαημέρου, οι Υδροχόοι του 2ου και του 3ου δεκαημέρου.

Στα επαγγελματικά, σημαντικές κατακτήσεις μπορούν αυτή την ημέρα να έχουν οι Σκορπιοί του 1ου δεκαημέρου  ενώ είναι βέβαιο ότι όχι μόνο σήμερα αλλά γενικότερα αυτές τις μέρες σημαντικές επιτυχίες στα επαγγελματικά αφορούν εσάς που έχετε γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του Αιγόκερω.

 

Εύχομαι μία ευχάριστη και δημιουργική μέρα σε όλους !

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΉλιος σε σύνοδο με Άρη : Αναγνώρισε την αξία σου!
Επόμενο άρθροΤι είναι τελικά για σένα οι “καλοκαιρινές διακοπές”;
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ