Widgets Magazine

Μία ανάσα πριν την πρώτη Ηλιακή Έκλειψη του 2021 η οποία και πραγματοποιείται την Πέμπτη 10 Ιουνίου στο ζώδιο των Διδύμων, προκαλώντας τον αποσυντονισμό και την γενικότερη απορρύθμιση σε θέματα επικοινωνιών και όχι μόνο …. Μπορείτε να διαβάσετε τις γενικές τάσεις της Ηλιακής Έκλειψης και το τι πρέπει να αποφύγουμε, όμως ετοίμασα και σύντομες προβλέψεις για κάθε ζώδιο…

ΚΡΙΟΣ

Νιώθεις ότι το μυαλό σου έχει θολώσει από τις συνεχόμενες, σύνθετες σκέψεις αλλά και από το επικοινωνιακό κομφούζιο που υπάρχει γύρω σου! Όσο και να προσπαθείς αυτό το διάστημα να εφαρμόσεις αποφάσεις ή να προχωρήσεις τα προσωπικά σου ζητήματα, είναι βέβαιο ότι θα  υπάρχουν καθυστερήσεις και αναβολές.  Δεν είναι καλό διάστημα για συμφωνίες και τελικές αποφάσεις. Συγκρατήσου στα λόγια που εκφράζεις για να αποφύγεις τους καβγάδες, ενώ παρέμεινε λίγο παραπάνω καχύποπτος σε όσα ακούς. Δείξε προσοχή στις μετακινήσεις σου και στο μεταφορικό μέσο! Η Ηλιακή Έκλειψη σε ωθεί σταδιακά να βάλει σε εφαρμογή σκέψεις, ιδέες, αποφάσεις που είχαν μείνει πίσω, για την ώρα ωστόσο καλό είναι να συγκρατήσεις την βιασύνη σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Νιώθεις ανεπάρκεια οικονομική αλλά και συναισθηματική και τα δεδομένα γύρω σου δεν σου αρκούν, δεν είναι αρκετά ή αισθάνεσαι ότι απειλείται η σταθερότητα και η σιγουριά που τόσο πού αγαπάς. Η αυτοπεποίθηση πέφτει στα «τάρταρα» και αυτό οφείλεται κυρίως σε παρελθοντικά γεγονότα που συνεχίζουν να ασκούν μία επιρροή στο παρόν σου! Θυμήσου ότι δεν είναι κατάλληλο διάστημα για εκτιμήσεις , επενδύσεις, οικονομικά συμφωνητικά ή και αγορές. Σε συναισθηματικό πλαίσιο το διάστημα αυτό σε βοηθά να αξιολογήσεις καταστάσεις και έστω και αν πικραίνεσαι, απογοητεύεσαι ή νιώθεις ότι έδωσες πολλά και πήρες λίγα, το σίγουρο είναι ότι τα ξεκαθαρίσματα που γίνονται τώρα στην ζωή σου θα σε βοηθήσουν να ανοίξεις ένα νέο κύκλο!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Ηλιακή Έκλειψη του Ιουνίου από το ζώδιο σου σηματοδοτεί το οριστικό κλείσιμο κύκλων του παρελθόντος αλλά και την προσωρινή απορρύθμιση και αποσυντονισμό σου εξαιτίας γεγονότων που εξελίσσονται τώρα στην προσωπική σου ζωή! Στόχοι πάνε πίσω, ή αναγκάζεσαι τώρα να επωμιστείς την ευθύνη λανθασμένων επιλογών του παρελθόντος. Νιώθεις ότι σχέδια που είχες για το μέλλον σου ματαιώνονται και ότι αναγκάζεσαι να αλλάξεις πορεία.  Σημαντικά ξεκαθαρίσματα γίνονται τώρα και σε σχέσεις και σε συνεργασίες σου,  ωστόσο είναι χρήσιμο να αποφύγεις αυτή την ώρα κάθε μορφή παρεξήγησης, ενώ καλό είναι να μην δείξεις ευπιστία σε άτομα που μπαίνουν αυτή την περίοδο στην ζωή σου! Σκόπιμο είναι να είσαι προσεχτικός με την φυσική σου κατάσταση, να αποφύγεις εστίες κινδύνου που μπορεί να προέλθουν από την βιασύνη ή την λανθασμένη κρίση!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Ηλιακή Έκλειψη από το ζώδιο των Διδύμων νιώθεις μεγάλη κατάπτωση, ψυχική, σωματική, ενώ δεν λείπουν και οι φοβίες, οι ανασφάλειες και όλα αυτά τα αρνητικά συναισθήματα που σε πηγαίνουν πίσω.  Στα επαγγελματικά σου νιώθεις προσωρινά ότι βρίσκεσαι σε ένα τέλμα όπου οι εξελίξεις είναι αργές, σχέδια και στόχοι μένουν πίσω ή καθυστερούν αυτά που περίμενες. Δεν λείπει όμως και το παρασκήνιο αλλά και τα πισώπλατα λόγια από τα οποία πρέπει να αποστασιοποιηθείς και να παραμείνεις αμέτοχος! Γενικότερα η Έκλειψη είναι αποκαλυπτική, φέρνει στην επιφάνεια μυστικά, ψέματα, ή ζητήματα που αγνοούσες. Δεν παύει βέβαια η φωνή του ενστίκτου να αποτελεί έναν οδηγό για σένα που θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από το μπερδεμένο τοπίο των ημερών.

 

ΛΕΩΝ

Σημαντικές πάντα για σένα οι Ηλιακές Εκλείψεις αφού ο Ήλιος είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου σου! Η συγκεκριμένη έκλειψη φέρνει ξεκαθαρίσματα στο φιλικό σου κύκλο, απογοητεύεσαι από την στάση και συμπεριφορά ανθρώπων που ενώ μπορεί εσύ να τους έχεις στηρίξει, αυτοί δεν έχουν κάνει το ίδιο για σένα.  Αποκόβεσαι λοιπόν από παρέες που διέψευσαν τις προσδοκίες σου με κάποιο τρόπο. Η τάση αυτή ωστόσο κυριαρχεί και στα αισθηματικά σου αφού διανύεις μία εποχή που γίνονται σημαντικά ξεκαθαρίσματα προκειμένου στο πλάι σου να παραμείνει ο άνθρωπος που θα μπορείς να έχεις μία κοινή πορεία, ένα κοινό μέλλον! Προσοχή αυτό το διάστημα σε οικονομικούς συνεταιρισμούς, απέφυγε τον δανεισμό, ενώ χρήσιμο είναι να μην πιστεύεις όλα όσα αυτή την περίοδο σου τάζουν πόσο μάλλον άτομα τα οποία δεν έχουν σταθεί φερέγγυα απέναντι σου σε παρελθόντα χρόνο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η επιρροή της Έκλειψης είναι έντονη αλλά και αποδιοργανωτική για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ μου Παρθένε.  Ζητήματα που αφορούν την καριέρα, τους στόχους, το γάμο, το μέλλον, φαίνεται ότι σε κάνουν να βρίσκεσαι σε μία πλήρη σύγχυση αυτή την περίοδο. Αισθάνεσαι ότι παρόλες τις προσπάθειές σου μένεις στάσιμος, ή έχουν ειπωθεί ψέματα , έχουν δημιουργηθεί συγχύσεις που διαβάλουν με κάποιο τρόπο το όνομά σου! Σημαντικό είναι να προσέξεις ποιους ανθρώπους εμπιστεύεσαι, να αποφύγεις τον επηρεασμό ή και την εξιδανίκευση … Επιπλέον δεν είναι ιδανικό διάστημα για επαγγελματικά ρίσκα, για το λόγο αυτό παρέμεινε συγκρατημένος σε κάθε πρόταση  που σου γίνεται αυτή την περίοδο!

ΖΥΓΟΣ

Η επιρροή της Ηλιακής Έκλειψης μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα δυσαρμονική για το ζώδιο σου, είναι βέβαιο ωστόσο ότι και για σένα προκαλεί μία καθυστέρηση ή ματαίωση σε κάποια σχέδια τα οποία και έκανες.  Αυτή η Έκλειψη σε καλεί να φιλοσοφήσεις εκ νέου κάποιες προσωπικές σου υποθέσεις, να αξιοποιήσεις τα μαθήματα του χτες και να χαράξεις μία νέα πορεία… Προσοχή χρειάζεται να δείξεις αυτό τον καιρό σε θέματα νομικών εγγράφων, σε εκπαιδευτικά ζητήματα, σε ταξίδια. Κάποια δυσάρεστα νέα από άτομο που είναι μακριά σου είναι πολύ πιθανά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Ηλιακή Έκλειψη από το ζώδιο των Διδύμων, έρχεται για να ξύσει κάποιες ανοιχτές πληγές του παρελθόντος και για να σε βυθίσει προσωρινά στην μελαγχολία! Βιώνεις μία περίοδο όπου υπάρχουν δοκιμασίες ή και απώλειες που σε θλίβουν αλλά και σε πιέζουν να προχωρήσεις μπροστά, να κάνεις μία νέα αρχή και να αλλάξεις τα δεδομένα γύρω σου. Η διαδικασία αυτή σε ξεβολεύει ή και σε πάει πίσω. Ζητήματα που αφορούν οικονομικές υποχρεώσεις προς τρίτους, δάνεια, λογαριασμούς, κληρονομικά, μισθώματα ή και πωλήσεις αποτελούν και αυτά με την σειρά τους μία πηγή ανασφάλειας ή και απογοήτευσης. Τα οικονομικά πιέζουν ή και περιορίζονται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε αυτό το θολό και απατηλό κλίμα που κυριαρχεί γύρω σου εσύ νιώθεις ότι οι επιθυμίες και τα συναισθήματά σου διαψεύδονται , είτε επειδή εμπιστεύτηκες άτομα που δεν έπρεπε,  είτε επειδή δεν έχεις την στήριξη των ανθρώπων με τους οποίους έχεις μία κοινή πορεία! Στον τομέα των σχέσεων (είτε αισθηματικών είτε επαγγελματικών) κυριαρχεί αυτό το διάστημα η πλάνη, η εξαπάτηση, το μπέρδεμα και η σύγχυση. Μέσα από ένα μπερδεμένο τοπίο παρεξηγήσεων, αποσυντονισμού γίνονται ολικά ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες σου, μία διεργασία που μπορεί να είναι για την ώρα απογοητευτική όμως το κλείσιμο κάθε κύκλου , συνεπάγεται πάντα και από το άνοιγμα ενός νέου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μέρες γεμάτες άγχος, ένταση, αλλά και πιέσεων για ζητήματα που αφορούν την εργασία, την καθημερινότητα, τις υποχρεώσεις σου! Μέσα στο αλαλούμ των ημερών αναγκάζεσαι να προσαρμοστείς σε νέες συνθήκες, ή ακόμα και σε νέες συνήθειες, όχι γιατί εσύ το επέλεξες αλλά επειδή δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά! Ο αποσυντονισμός, η αστάθεια, και η σύγχυση αφορούν κατά κύριο λόγο των επαγγελματικό σου τομέα, όπου εκεί πρέπει να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε ότι κουβεντιάζεις και συμφωνείς γιατί η στιγμή δεν είναι κατάλληλη. Σημαντικό όμως αυτό το διάστημα είναι να αποφορτιστείς από το στρες και να προσέξεις περισσότερο τις απροσεξίες που μπορεί να προκαλέσουν το αίσθημα της αδυναμίας, της εξάντλησης. Δείξε παραπάνω προσοχή στην οδήγηση και διαφύλαξε την φυσική κατάσταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Ηλιακή Έκλειψη σχηματίζεται σε ένα φιλικό για σένα ζώδιο τον Δίδυμο, γεγονός που στρέφει αυτό το διάστημα το ενδιαφέρον σου στην αισθηματική σου ζωή, στο τι σε καλύπτει, τι θέλεις, τι πραγματικά επιθυμείς. Σε αυτό τον τομέα γίνονται λάθη ετούτη την περίοδο, είτε γιατί δυσκολεύεσαι να εκτιμήσεις σωστά τα δεδομένα ή τον άνθρωπο που έχεις στην καρδιά σου, είτε γιατί νιώθεις ανικανοποίητος από τις υπάρχουσες συνθήκες. Ερωτικές σχέσεις λοιπόν έρχονται σε αδιέξοδο, είτε γιατί δεν σου προσφέρουν αυτό που θέλεις, είτε γιατί εσύ ο ίδιος δεν έχεις πλέον να προσφέρεις τίποτα! Σε κάθε περίπτωση είναι σκόπιμο αυτή την περίοδο να αποφύγεις την επιπολαιότητα ή και το ρίσκο τόσο σε αισθηματικά όσο και σε οικονομικά!

ΙΧΘΥΣ

Σε ψυχολογικό αναβρασμό βρίσκεσαι τώρα με την Ηλιακή Έκλειψη από το ζώδιο των Διδύμων …. Διανύεις περίοδο προβληματισμού για ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, τις πολύ προσωπικές σου υποθέσεις. Αναγκάζεσαι να προχωρήσεις σε χωροταξικές αλλαγές (σπίτι / επαγγελματική έδρα) είτε προκύπτουν και οικογενειακά ζητήματα που σε αποδιοργανώνουν! Η Έκλειψη έρχεται ωστόσο για να σε ξυπνήσει και από το όμορφο όνειρο το οποίο ωστόσο ήταν απατηλό και να σε προσγειώσει στην πραγματικότητα.  Δείξε προσοχή αυτό το διάστημα σε προσωπικές σχέσεις και απόφυγε τα λάθη που δύσκολα θα μπορείς στην συνέχεια να διορθώσεις.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΗλιακή Έκλειψη 10 Ιουνίου 2021 στους Διδύμους
Επόμενο άρθροΗ επιθυμία αποκτά νόημα όταν είμαι σε θέση να τη μετατρέψω σε πράξη
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ