Widgets Magazine

Λέξεις Κλειδιά: Ευστροφία,  επικοινωνιακό ταλέντο, πολύπλευρο μυαλό, ευκολία μάθησης, κοινωνικότητα, γνώσεις, ευφράδεια, ομιλητικότητα

Πώς επικοινωνεί: Ο Ερμής στο ζώδιο των Διδύμων, βρίσκεται σε κυριαρχία, για τον λόγο ότι ο Ερμής είναι κυβερνήτης αυτού του ζωδίου! Θα διακρίνεις λοιπόν ένα άτομο ότι έχει τον Ερμή του σε αυτή την θέση, από την άνεση που  κατέχει στον τρόπο της επικοινωνίας του! Είναι ένα άτομο που έχει ένα πολύ εντυπωσιακό τρόπο έκφρασης των σκέψεων και των ιδεών του, είναι πάντα ετοιμόλογος,  μιλά με επιχειρήματα και έχει μεγάλη μεταδοτικότητα στα λόγια του! Μπορεί να πείσει ακόμα και τον πιο δύσκολο ακροατή ή και αναγνώστη, αφού διαθέτει όλα τα απαραίτητα προσόντα για να μπορέσει να αναπτύξει τις επικοινωνίες του με τον πιο εποικοδομητικό τρόπο!   Διαθέτει πολύπλευρες γνώσεις, του αρέσει να εξελίσσεται, μαθαίνει εύκολα και γρήγορα, μπορεί να προσαρμοστεί και να επικοινωνήσει άριστα τόσο με ανθρώπους συνομήλικους όσο και με ανθρώπους που τον χωρίζει ηλικιακή διαφορά! Διαθέτει έναν ευρύ κοινωνικό κύκλο αφού πάντα καταφέρνει να είναι η ψυχή της παρέας γιατί είναι διασκεδαστικός, έχει χιούμορ, πετά έξυπνες ατάκες  και  σε κάνει να αισθάνεσαι άνεση!

Το άτομο που έχει τον Ερμή του στο 1ο δεκαήμερο των Διδύμων, διακρίνεται από το επικοινωνιακό του ταλέντο, την δίψα του για γνώση και ταξίδια, αλλά και την ευστροφία του!

Το άτομο που έχει τον Ερμή του στο 2ο δεκαήμερο των Διδύμων, έχει μεγαλύτερη διπλωματία και τακτ στις επικοινωνίες του!  Εδώ συναντάμε τον άνθρωπο που μπορεί μέσα από τα λόγια του να σε πείσει, να σε διασκεδάσει, να σου μεταδώσει γνώσεις και να σε κάνει παράλληλα να περάσεις καλά! Είναι άτομο αγαπητό στο κοινωνικό του περιβάλλον με μεγάλο κύκλο γνωριμιών!

Το άτομο που έχει τον Ερμή του στο 3ο δεκαήμερο των Διδύμων, διαθέτει «ευρηματικό» μυαλό και σίγουρα θα θαυμάσεις τις ιδέες και τις απόψεις του! Έχει την άνεση λόγου ενός πολιτικού,  δηλαδή μπορεί να κινήσει με τις απόψεις του μία ομάδα ανθρώπων!

Τι πρέπει να προσέξεις:  Επειδή ο Ερμής στους Διδύμους βρίσκεται σε μία πολύ καλή θέση όπου δεν προσδίδει αρνητικά χαρακτηριστικά (εκτός και αν υπάρχουν δύσκολες όψεις με άλλους πλανήτες) αυτό που  πρέπει να δώσεις προσοχή είναι στον τρόπο που εσύ αντιλαμβάνεσαι τις επικοινωνίες σου μαζί του! Τι εννοώ; Θυμήσου ότι το άτομο  που έχει τον Ερμή του στο ζώδιο των Διδύμων δεν βάζει ταμπέλες και αποκλειστικότητες στην επικοινωνία… Η «μεταβλητότητα» και η εναλλαγή στις απόψεις και στα λόγια του είναι ίσως τα χαρακτηριστικά που ενδέχεται να σε προβληματίσουν!

Τι θα θαυμάσεις: μα φυσικά το κοφτερό του μυαλό, τις γνώσεις του και το επικοινωνιακό του ταλέντο

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΕρμής στον Ταύρο
Επόμενο άρθροΕρμής στον Καρκίνο
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ