Widgets Magazine

Λέξεις Κλειδιά: αργός αλλά δομημένος τρόπος  σκέψης, ευγένεια, καλοί τρόποι, πείσμα, επιμονή, αναβλητικότητα αποφάσεων, καχυποψία!

Πώς επικοινωνεί: Θα διακρίνεις έναν άνθρωπο που έχει τον Ερμή του στο ζώδιο του Ταύρου, από  τον γλυκό τρόπο έκφρασής του, από τον αργό ίσως και χαμηλόφωνο πολλές φορές τρόπο της ομιλίας του. Οι επικοινωνίες του,  βαδίζουν κάτω από τους δικούς του, αργούς, νωχελικούς ρυθμούς και είναι ο άνθρωπος που για να μπορέσει να εκφράσει σκέψεις και  απόψεις θέΤΑλει τον χρόνο του, αλλά προπάντων έχει την ανάγκη από το να δημιουργηθεί ένα αμοιβαίο αίσθημα εμπιστοσύνης! Δεν μιλάει πολλά, αν δεν έχει κάτι σημαντικό να πει … προτιμά να ακούει  και να «περιεργάζεται» τις πληροφορίες που του δίνεις, προκειμένου να εγκρίνει κατά πόσο μπορεί να βασιστεί επάνω σου! Η καχυποψία είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του τρόπου που επικοινωνεί το άτομο που έχει τον Ερμή του στο ζώδιο του Ταύρου! Είναι αρκετά εγκρατής στα λόγια του,  προτιμά να μην μιλήσει προκειμένου να μην απογοητεύσει, όμως … διαθέτει πολύ ισχυρό πείσμα αλλά και επιμονή στις απόψεις του γεγονός που μπορεί κάποιες στιγμές να σε κάνει να τον κρίνεις ως «στενοκέφαλο»!  Σημαντικό είναι εξίσου το γεγονός ότι ο Ερμής στον Ταύρο κάνει τον άνθρωπο να λειτουργεί αρκετά δομημένα και σταθερά στις επικοινωνίες του!  Το άτομο που έχει τον Ερμή του στο 1ο δεκαήμερο του Ταύρου,  έχει έναν πιο γλυκό και τρυφερό τρόπο έκφρασης και ξέρει να σε κερδίζει με την ζεστασιά του! Θα λειτουργήσει αρκετά συγκαταβατικά στις επικοινωνίες του! Το άτομο που έχει τον Ερμή του στο 2ο δεκαήμερο του Ταύρου, έχει ένα πιο οργανωτικό τρόπο σκέψης,  λειτουργεί πιο κτητικά στις επικοινωνίες του,  όμως διαθέτει περισσότερη δίψα για γνώση, μάθηση,  και συζήτηση! Το άτομο που έχει τον Ερμή του στο 3ο δεκαήμερο,  λειτουργεί με περισσότερη εγκράτεια και υπευθυνότητα στις επικοινωνίες του, διαθέτει πολύ συγκροτημένο μυαλό και ο λόγος του  δεν αλλάζει αλλά …. είναι συμβόλαιο!

Τι πρέπει να προσέξεις:  Μην βιαστείς να κρίνεις γρήγορα την προσωπικότητα του ατόμου που έχει τον Ερμή του στο ζώδιο του Ταύρου, γιατί θα αργήσει να σου ξεδιπλώσει τις σκέψεις του και να σε κάνει να νιώσεις οικειότητα στις επικοινωνίες σου μαζί του! Αν προσπαθήσεις στην πορεία να του αλλάξεις άποψη, θα διαπιστώσεις ότι το πείσμα του μπορεί να γίνει ακόμα και η βασική αιτία της απομάκρυνσής σας.

Τι θα θαυμάσεις: Τον γλυκό τρόπο που εκφράζεται, την σταθερότητα που έχει στα λόγια του,  αλλά και την επιμονή που διαθέτει  όταν υπερασπίζεται κάτι που πιστεύει πολύ!

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΕρμής στον Κριό
Επόμενο άρθροΕρμής στους Διδύμους
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ