Widgets Magazine

Λέξεις Κλειδιά: Ζεστασιά, Οικειότητα, εκφραστικός λόγος, ευθιξία, δυνατή μνήμη

Ο Ερμής από τον Υδάτινο χώρο του Καρκίνου λειτουργεί αρκετά εσωτερικά, γεγονός που δηλώνει ότι οι επικοινωνίες στηρίζονται με βάση το συναίσθημα! Το άτομο που έχει τον Ερμή του σε αυτή την θέση, έχει την ικανότητα να προκαλεί ιδιαίτερες συγκινήσεις μέσα από τον προφορικό και τον γραπτό του λόγο – είτε αυτές οι συγκινήσεις είναι θετικές, είτε και αρνητικές-! Επικοινωνώντας με ένα άτομο που έχει τον Ερμή του σε αυτή την θέση νιώθεις την ανάγκη να ανοίξεις την ψυχή σου και να του εκμυστηρευτείς όλα τα μυστικά σου, γιατί  σου δημιουργεί το αίσθημα της ζεστασιάς και της οικειότητας όπου σε κάνει να νιώθεις ότι σε πονάει, σε καταλαβαίνει, ότι μπαίνει στον δικό σου εξωτερικό κόσμο! Αυτά ακριβώς είναι και τα σπουδαία χαρακτηριστικά του Ερμή από αυτή την θέση! Από την άλλη πλευρά, ο Ερμής από τον Καρκίνο δημιουργεί ευθιξία και παρορομητικότητα στον τρόπο που εκφράζεται ένα άτομο και το πιο βασικό χαρακτηριστικό είναι, ότι το άτομο που έχει τον Ερμή του σε αυτή την θέση, παρεξηγιέται εύκολα, θυμώνει, στεναχωριέται και απογοητεύεται από τις ίδιες του τις σκέψεις!  Ο τρόπος έκφρασής του γίνεται συχνά ένα «ξέσπασμα» ανασφαλειών όπου τον κάνει να χάνει το δίκιο του!

Το άτομο που έχει τον Ερμή του στο 1ο δεκαήμερο του Καρκίνου,  έχει ευμετάβλητες διαθέσεις στις επικοινωνίες του,  λειτουργεί όμως εκφραστικά , ενώ έχει αρκετά δημιουργικές ιδέες!

Το άτομο που έχει τον Ερμή του στο 2ο δεκαήμερο, δεν ξεχνά ποτέ τα λόγια που είπε και άκουσε,  έχει συχνά την καχυποψία στις επικοινωνίες του ενώ λειτουργεί με περισσότερη καχυποψία στις επαφές του!

Όσο για το άτομο που έχει τον Ερμή του στο 3ο δεκαήμερο του Καρκίνου , έχει ξαφνικές αναλαμπές με ιδέες, ένστικτα , όνειρα …. Είναι ο οραματιστής, ο εμπνευστής αλλά και το άτομο που κατά κάποιο τρόπο μπερδεύει πολύ τα συναισθήματα με την λογική!

Τι πρέπει να προσέξεις : Μην πάρεις και τόσο προσωπικά τις γκρίνιες, τα παράπονα και τις εναλλαγές των απόψεων του ατόμου που έχει τον Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου … Προφύλαξε καλύτερα τα μυστικά σου, γιατί ναι … έχει την τάση του κουτσομπολιού!

Τι θα θαυμάσεις: Το έντονο μνημονικό του και την ικανότητά του να σου προκαλεί αλλά και να επηρεάζει τα συναισθήματά σου μέσα από τα λόγια του!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΕρμής στους Διδύμους
Επόμενο άρθροΕρμής στο Λέοντα
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ