Widgets Magazine

Λέξεις κλειδιά: αυθορμητισμός, ειλικρίνεια, ταχύτητα λόγου και σκέψης, αντιδραστικότητα, παρορμητικότητα, ενθουσιασμός!

Πώς επικοινωνεί: Το άτομο που έχει τον Ερμή του στον Κριό, θα το αναγνωρίσεις από τον δυνατό τρόπο ομιλίας του, από την ένταση της φωνής του, καθώς και από την ταχύτητα της σκέψης του!  Συχνά οι συζητήσεις μαζί του, θυμίζουν «αναμέτρηση» κατά την οποία ο ίδιος προσπαθεί να επιβάλει τις απόψεις του!  Ο τρόπος έκφρασης των σκέψεων, των αποφάσεων και των ιδεών γίνεται με έναν τρόπο έκρυθμο και ενθουσιώδη.  Ο αυθορμητισμός καθώς και η βιασύνη στον τρόπο της έκφρασής του, τον κάνουν να μην μπορεί εύκολα να συγκρατήσει τόσο τις σκέψεις του και τις εκφράσεις του!  Το άτομο που έχει τον Ερμή του στο 1ο δεκαήμερο του Κριού, διαθέτει ακόμα πιο εκρηκτικό επικοινωνιακό ταμπεραμέντο και βιάζεται πολλές φορές να κρίνει και να αντιδράσει στις επικοινωνίες του! Το άτομο που έχει τον Ερμή του στο 2ο δεκαήμερο του Κριού, έχει πολύ αυξημένο το «εγώ» στις επικοινωνίες του , θα το ξεχωρίσεις όμως από τις δημιουργικές του ιδέες που είναι σε ετοιμότητα να τις θέσει σε εφαρμογή! Το άτομο που έχει τον Ερμή του στο 3ο δεκαήμερο του Κριού, διαθέτει υπερβολή στον τρόπο έκφρασης των σκέψεων του, ωστόσο,  φιλοσοφεί περισσότερο τις καταστάσεις και έχει μεγάλη δίψα για μάθηση και νέες εμπειρίες.

Τι πρέπει να προσέξεις: Το άτομο που έχει τον Ερμή του στο ζώδιο του Κριού δεν έχει «τακτ» στα λόγια του … Εκφράζεται παρορμητικά και απότομα , γίνεται αθυρόστομος  και αυτή είναι και η βασική αιτία που  δημιουργούνται παρεξηγήσεις στις επικοινωνίες του! Μία έντονη επικοινωνία μαζί του, μπορεί εσένα να σου θυμίζει «καβγά» όμως για το άτομο που έχει τον Ερμή του σε αυτή την θέση, ακόμα και η σύγκρουση είναι μέρος της επικοινωνιακής δραστηριότητας.  Η βιασύνη του, γίνεται πολλές φορές η αιτία να εκφράζει λόγια (ή και πληροφορίες) που δεν πρέπει!

Τι θα θαυμάσεις:  Ότι είναι ένας άνθρωπος που έχει το θάρρος της γνώμης του και δεν διστάζει, δεν ντρέπεται, δεν δειλιάζει. Θα εκφράσει αληθινά την άποψή του έστω και αν ξέρει ότι θα σε δυσαρεστήσει!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι αστρολογικές προβλέψεις για την Εβδομάδα 7-13 Αυγούστου 2017
Επόμενο άρθροΕρμής στον Ταύρο
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ