Widgets Magazine

Ένα από τα πιο θετικά και τυχερά διαστήματα του φετινού καλοκαιριού ξεκινά, όπου προσφέρει ανάσες δροσιάς και ανανέωσης σε όλους τους εκπροσώπους του ζωδιακού! Δεν παύει ωστόσο να υπάρχει έντονο και το στοιχείο της βιασύνης, της εγρήγορσης και της συναισθηματικής έντασης, το οποίο όμως μπορούμε να το διοχετεύσουμε δημιουργικά!  Ποια είναι όμως τα αστρολογικά γεγονότα της εβδομάδας 7-13 Αυγούστου; Ποιοι θα σταθούν τυχεροί και ποιοι θα δυσκολευτούν; Πάμε να δούμε τα σημαντικά σημεία της εβδομάδας…..

Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου

Η  φετινή Αυγουστιάτικη Πανσέληνος, η οποία και πραγματοποιείται στις 7 του μήνα  στην 15ο του Υδροχόου, συνοδεύεται και από το φαινόμενο της Μερικής Σεληνιακής Έκλειψης!  Κατάλαβα … με το άκουσμα της λέξης Έκλειψη, κάτι σε έπιασε και σκέφτηκες «μα πώς θα πάω διακοπές, λες να συμβεί κάτι κακό»; Χαλάρωσε τίποτα κακό δεν θα συμβεί γιατί πολύ απλά αυτό το φεγγάρι έχει τις εκπλήξεις του, τις ευκαιρίες του, τις προτάσεις του και τις προοπτικές του, γεγονός που δεν θα μας επιτρέψει να μείνουμε παραπονεμένοι … Ναι αυτή η Έκλειψη φέρνει τον αέρα της αλλαγής γύρω μας (συμμετέχει και ο Άρης στο φαινόμενο, γεγονός που πυροδοτεί εξελίξεις) και αυτό είναι κάτι που θα το βιώσουν πιο έντονα οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου! Οι αλλαγές αυτές, έστω και αν για την ώρα διαταράσσουν την βολή,  δημιουργούν το αίσθημα της πίεσης ή ακόμα και του ξαφνιάσματος, στην πορεία θα αποδειχθούν ωφέλιμες και θα έχουν θετική έκβαση, αφού  στο φαινόμενο συμμετέχει θετικά και ο Δίας από το ζώδιο του Ζυγού!  Οι πιο κερδισμένοι, θα σταθούν οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Τοξότες και οι Δίδυμοι του 2ου δεκαημέρου.

Ο Ερμής σε εξάγωνο με την Αφροδίτη: Ευχάριστα μηνύματα καρδιάς

Ο Ερμής  κινείται στο ζώδιο της Παρθένου και από τις 9 του μήνα θα είναι στάσιμος, Λίγες μέρες αργότερα θα ξεκινήσει την φαινομενική ανάδρομη πορεία του …  Ωστόσο στις 10 Αυγούστου θα σχηματίσει την θετική όψη εξαγώνου με την Αφροδίτη που ήδη έχει περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου, γεγονός που θα βοηθήσει πολύ να μπορέσουμε να εκφράσουμε άνετα τα συναισθήματά μας.  Ευχάριστα ταξιδάκια, μετακινήσεις, ρομαντικές συναντήσεις, μηνύματα αλλά και εξομολογήσεις καρδιάς έρχονται για να  δώσουν το δικό τους καλοκαιρινό άρωμα στις ημέρες που ακολουθούν! Να τονίσω εδώ, ότι  αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν και αρκετές επικοινωνίες, με άτομα του παρελθόντος (ιδιαίτερα στον αισθηματικό τομέα)! Οι «τυχεροί» αυτής της όψης είναι τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου.

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Δία: Νέες προοπτικές!

Σημαντικές θα είναι οι ευκαιρίες που θα δοθούν αυτή την εβδομάδα στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) αλλά και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι,Ζυγοί, Υδροχόοι) του 2ου δεκαημέρου! Ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Δία από το Ζυγό, δημιουργώντας όλες τις καλές προοπτικές για να διασκεδάσουμε,  να ερωτευτούμε, να κάνουμε εποικοδομητικές γνωριμίες, να γίνουμε αποδέκτες της τύχης και να λάμψουμε από χαρά και ενθουσιασμό!

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα: Τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα!

Την Παρασκευή στις 12 Αυγούστου 2017,  το κλίμα ρομαντισμού, ζεστασιάς, αγάπης και συντροφικότητας θα εξακολουθεί να υπάρχει στις μέρες μας, όμως θα υπάρξουν και κάποιοι τυχεροί εκπρόσωποι του ζωδιακού που θα καταφέρουν να πραγματοποιήσουν μία σημαντική τους επιθυμία! Η εκφραστικότητα, η έμπνευση και η δημιουργικότητα, θα είναι και αυτά με την σειρά τους τα μεγάλα «αβαντάζ» αυτής της μέρας! Τα ζώδια που θα ευεργετηθούν από το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα είναι οι εκπρόσωποι της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου.

Ο Ερμής Ανάδρομος στην Παρθένο : Σκέψου ξανά …

Στις 13 Αυγούστου ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο της Παρθένου (στην 11ο μοίρα). Κλείσει  για λίγο τον διακόπτη κάνοντας μία μικρή αποχή από σοβαρές επικοινωνίες / συμφωνίες, δείξε  μεγαλύτερη επιμέλεια στην οργάνωση των διακοπών σου και … να αναμένεις κάποιους αναπροσδιορισμούς με το παρελθόν σου!

Κριός

1ο δεκαήμερο: Μία εβδομάδα ιδανική για να βελτιώσεις την προσωπική σου ζωή, να περάσεις ευχάριστο χρόνο με την οικογένεια  και για να ξεκουραστείς από τις πιέσεις των περασμένων εβδομάδων!

2ο δεκαήμερο:  Εβδομάδα δικτύωσης, γνωριμιών, διασκέδασης και εγρήγορσης … Ευνοούνται θέματα σχέσεων, βελτιώνεται η ποιότητα των οικογενειακών σου σχέσεων και ξεπερνιούνται προβλήματα στο σπίτι, ενώ και η ερωτική σου ζωή πυρπολείται με πάθος. Πες ναι στις δημιουργικές ιδέες.

3ο δεκαήμερο:  Μία ισορροπημένη εβδομάδα που σε βοηθά ιδιαίτερα προς το τέλος της να βρίσκεις και πάλι την χαρά, το γέλιο, την διάθεση για έρωτα, διακοπές και … για καλοκαίρι!

Ταύρος

1ο δεκαήμερο:  Με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου  μπορείς να απολαύσεις  όμορφες συναντήσεις, μετακινήσεις, ταξιδάκια, να έχεις δημιουργικές ιδέες , χαλαρώνοντας από το κλίμα έντασης που υπήρχε το περασμένο διάστημα!

2ο δεκαήμερο: Στα επαγγελματικά σου προκύπτουν αλλαγές που σε αποδιοργανώνουν αλλά σου δίνουν την ώθηση για νέα ξεκινήματα με καλές προοπτικές!  Το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα,  πραγματοποιεί ένα προσωπικό σου σχέδιο, ή σου δίνει την χαρά και την ικανοποίηση μέσα από κάποια επικοινωνία / Μετακίνηση! Επικοινωνία με άτομα του χτες, ευνοείται!

3ο δεκαήμερο: Οι πιέσεις των οικονομικών υποχρεώσεων μπορεί να συνεχίζονται αλλά προς τα τέλη της εβδομάδας μπορείς να χαλαρώσεις, να ξεκουραστείς και να περάσεις ευχάριστο χρόνο με άτομα οικεία σου!

Δίδυμος

1ο δεκαήμερο: Αισθητή είναι η βελτίωση των οικονομικών σου, ενώ παράλληλα νιώθεις περισσότερη αυτοπεποίθηση αλλά και σιγουριά για το μέλλον σου!  Οι μετακινήσεις ευνοούνται!

2ο δεκαήμερο: Έρχονται νέα σχέδια και προτάσεις που αφορούν την προσωπική σου επέκταση! Νέες γνωριμίες, αλλά και νέες εμπειρίες σε γεμίζουν με ενθουσιασμό! Ερωτικά είσαι κερδισμένος,  ενώ παράλληλα εξελίσσονται προς όφελός σου και τα οικονομικά!

3ο δεκαήμερο: Σε αναμονή των διακοπών είσαι αυτή την εβδομάδα, όπου σίγουρα μπαίνεις σε κλίμα καλοκαιρινό, στο τέλος της εβδομάδας όπου τότε φαίνεται ότι ξεκινούν οι δικές σου καλύτερες στιγμές για αυτό το καλοκαίρι! Η εβδομάδα σε ευνοεί σε αποφάσεις, επικοινωνίες, ταξιδάκια και κοινωνικοποίηση! Τα αισθηματικά είναι προς το παρόν σε στασιμότητα!

Καρκίνος

1ο δεκαήμερο:  Η αισθηματική σου ζωή αναζωπυρώνεται και έχεις κατακτήσεις αυτό το διάστημα, ή ακόμα και κάποια προσέγγιση από ένα άτομο που σε συνδέει μαζί του , κοινό παρελθόν, κοινές αναμνήσεις! Η εβδομάδα προσφέρεται για να βρεις την χαρά μέσα σου!

2ο δεκαήμερο:  τα οικονομικά μπορεί να σε πιέζουν, τα ψυχολογικά έχουν τα σκαμπανεβάσματά τους, όμως  αυτή την εβδομάδα έχεις την ευκαιρία να ταξιδέψεις, να επικοινωνήσεις, να έχεις είδηση από ένα άτομο από το παρελθόν ενώ … Η Αφροδίτη περνά στο δεκαήμερο σου πραγματοποιώντας τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και αλλάζεις παραστάσεις, φλερτάρεις, κάνεις αισιόδοξα σχέδια και …. οι επιθυμίες πραγματοποιούνται

3ο δεκαήμερο:  Χωρίς σπουδαίες μεταβολές εξελίσσεται η νέα εβδομάδα για το δικό σου δεκαήμερο! Έχεις την ευκαιρία να ξεκουραστείς, να ασχοληθείς περισσότερο με εσένα, ενώ σου δίνεται η δυνατότητα να μπορέσεις να προσαρμοστείς σε όλες τις αλλαγές που έγιναν στη ζωή σου το τελευταίο διάστημα!

Λέων

1ο δεκαήμερο: Μετά από μία έντονη περίοδο όπου βρισκόσουν σε μία συνεχή εγρήγορση, έφτασε η ώρα να χαλαρώσεις, να ξεκουραστείς και να δείξεις την αγάπη σου στους ανθρώπους που  νοιάζεσαι πραγματικότητα!  Λίγο προσοχή μονάχα στα έξοδά σου γιατί ο ανάδρομος Ερμής από την Παρθένο, από την άλλη εβδομάδα θα σου φέρει κάποιες καθυστερήσεις.

2ο δεκαήμερο: Σημαντική είναι η νέα εβδομάδα για την πορεία των σχέσεών σου … Δεν θα λείψουν οι ξαφνικές ευκαιρίες αλλά και οι προτάσεις , ευνοούνται οι νέες γνωριμίες , οι νέες ιδέες και τα νέα ανοίγματα που θα φέρουν νέες προοπτικές στη ζωή σου! Κάνε έναν καλύτερο έλεγχο στις παρορμήσεις σου αποφεύγοντας τις βιασύνες ! Δείξε προσοχή στην διαχείριση οικονομικών.

3ο δεκαήμερο:  Μπαίνεις στο διάστημα των γενεθλίων σου και οι μέρες έστω και αν δεν έχουν σημαντικά γεγονότα σε προετοιμάζουν για τις μεγάλες αλλαγές που θα ακολουθήσουν λίγο αργότερα! Δεν λείπει ωστόσο η ανανέωση και η διασκέδαση από τις μέρες που ακολουθούν!

Παρθένος

1ο δεκαήμερο:  Οι φίλοι είναι στο πλάι σου για να σου προσφέρουν όμορφες στιγμές, ενώ δεν αποκλείεται να έχεις και μία αισθηματική γνωριμία μέσα από κοινωνικό κύκλο!  Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σου και είναι μία καλή ευκαιρία να αναθεωρήσεις σκέψεις και απόψεις!

2ο δεκαήμερο: Ο Ερμής ξεκινά να είναι ανάδρομος και από αυτή την εβδομάδα κυριαρχεί το μπέρδεμα και η καθυστέρηση στις επικοινωνίες σου, δεν λείπουν όμως και οι ευκαιρίες για να ανασυντάξεις τις σκέψεις σου! Η Έκλειψη, δημιουργεί μία προσωρινή αναταραχή στο πρόγραμμά σου. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, σε κάνει να «ρομαντζάρεις» και να νιώθεις συναισθηματική πληρότητα, αφού η σχέση σου μπορεί να κινηθεί σε πολύ όμορφα επίπεδα! Ευνοούνται νέες ερωτικές γνωριμίες.

3ο δεκαήμερο:  Οι πιέσεις και οι προκλήσεις δεν λείπουν και είναι πολύ πιθανό να αισθάνεσαι κούραση και εξάντληση με την επιθυμία να φύγεις κάπου μακριά , να απομονωθείς και να φορτίσεις και πάλι τις μπαταρίες σου! Ωστόσο η εβδομάδα σε βοηθά σταδιακά να βρεις τα ψυχικά σου αποθέματα και να ξεπεράσεις παρελθοντικές καταστάσεις!

Ζυγός

1ο δεκαήμερο: Έχεις όλες τις ευκαιρίες να προβάλεις τις ικανότητες και τα ταλέντα σου, να έρθεις σε επαφή με νέους ανθρώπους που θα μπορούν να στηρίξουν τα προσωπικά σου σχέδια, ενώ η καριέρα σου μπορεί να κινηθεί σε πολύ καλά επίπεδα!  Η εβδομάδα έχει έντονη κοινωνική δραστηριοποίηση!

2ο δεκαήμερο: Νέα σχέδια για το μέλλον σου αλλά και σημαντικές ευκαιρίες προόδου σου χαρίζουν αυτές τις μέρες την δημιουργικότητα, την έμπνευση και την αισιοδοξία που χρειάζεσαι! Μεγάλη εύνοια δέχεσαι και στον αισθηματικό τομέα, όπου μπορείς να έχεις τις εξελίξεις εκείνες που θα σε φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στον ερωτικό σου στόχο! Η πρόκληση; Πρέπει να λειτουργήσεις επιλεκτικά στους ανθρώπους που επιλέγεις να είναι στο πλευρό σου!

3ο δεκαήμερο:  Κάποιες σκέψεις ωριμάζουν μέσα σου και βρίσκεσαι σε διαδικασία  προετοιμασίας νέων σχεδίων για την πορεία σου! Η εβδομάδα ακολουθεί ήρεμους τόνους ενώ προς το τέλος της αποκτά πιο έντονη κοινωνική δραστηριότητα!

Σκορπιός

1ο δεκαήμερο: Ευχάριστη είναι η νέα εβδομάδα που σου προσφέρει την διέξοδο, την λύση, την ευκαιρία, την διαφυγή  αλλά και τις επικοινωνίες που θα σε κάνουν να βρεις και πάλι το κέφι και την σπιρτάδα σου! Ευνοούνται επαφές και συναντήσεις με άτομα του παρελθόντος σου!

2ο δεκαήμερο: Ανακατατάξεις έρχονται στην προσωπική σου ζωή, στο σπίτι, στην οικογένεια ή στην δουλειά  οι οποίες για την ώρα σου προκαλούν αναβρασμό και υπερένταση, θυμήσου ότι θα σου βγουν σε καλό! Στις 12 Αυγούστου το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα,  ικανοποιεί τις αισθηματικές σου προσδοκίες , μέσω επαφών και επικοινωνιών που μιλούν κατευθείαν στην καρδιά σου!

3ο δεκαήμερο:  Χωρίς σημαντικές εξελίξεις η νέα εβδομάδα, με πίεση για τα οικονομικά σου αλλά και με περισσότερη επιμονή από την πλευρά σου να βάζεις στόχους και να μελετάς τα βήματα που πρέπει να κάνεις προκειμένου να πετύχεις μία καλύτερη μελλοντική εξέλιξη!

Τοξότης

1ο δεκαήμερο: Σημαντική είναι η βελτίωση των οικονομικών σου και έχεις την άνεση να μπορέσεις να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητές σου! Η ψυχολογία σου ανεβαίνει,  τα ανοίγματα για μετακινήσεις είναι αρκετά  και δεν σου αποκλείω ότι θα κάνεις κάποιο πιο μακρινό ταξίδι!

2ο δεκαήμερο: Έντονη κινητικότητα θα έχεις αυτή την εβδομάδα με επαφές, μετακινήσεις, ειδήσεις και προτάσεις που θα αποτελέσουν για σένα την έκπληξη! Παράλληλα σου δίνεται η δυνατότητα να ξεπεράσεις και κάποια προβλήματα της προσωπικής (ή οικογενειακής σου) ζωής . Στα επαγγελματικά υπάρχουν καθυστερήσεις.

3ο δεκαήμερο: Το κέφι και ο ενθουσιασμός του Αυγούστου ξεκινά από το  Σαββατοκύριακο που εσύ ήδη θα νιώθεις πιο ευχάριστα, δημιουργικά ενώ  θα κάνεις και τις μετακινήσεις σου! Είναι μία καλή εποχή για να ξεπεράσεις τις δυσκολίες του παρελθόντος!

Αιγόκερως

1ο δεκαήμερο: Εβδομάδα συντροφικότητας, ζεστασιάς, με όμορφα μηνύματα και συναντήσεις με ανθρώπους οικείους που έχεις μαζί τους ένα ιδιαίτερο δέσιμο! Παράλληλα ευνοούνται νέες σχέσεις….

2ο δεκαήμερο: Αν εξαιρέσουμε τα οικονομικά, που φαίνεται ότι μπορεί να ξεφεύγουν από τον έλεγχό σου, η εβδομάδα σου δίνει ειδήσεις, συναντήσεις, μετακινήσεις αισθηματικού περιεχομένου που σε ικανοποιούν πλήρως! Παράλληλα έχεις σημαντικές ευκαιρίες επαγγελματικής προόδου!

3ο δεκαήμερο: Η εβδομάδα είναι κάπως αδιάφορη για το δικό σου ζώδιο, όπου σίγουρα το μελανό σου σημείο είναι τα οικονομικά αλλά και οι υποχρεώσεις που έχουν συσσωρευτεί  όπου και δεν σου επιτρέπουν να λειτουργείς ανέμελα!

Υδροχόος

 1ο δεκαήμερο: Το κλίμα της καθημερινότητάς σου χαλαρώνει, επανέρχεται η ψυχολογική και η σωματική σου ευεξία και ρυθμίζεις καλύτερα όλα όσα θέλεις να κάνεις για το υπόλοιπο του καλοκαιριού! Αρχίζει και υποχωρεί  η ένταση των περασμένων ημερών …

2ο δεκαήμερο:  Η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης του μήνα πραγματοποιείται στο δικό σου δεκαήμερο και σε ωθεί σε μεγάλες αλλαγές που θα σε βοηθήσουν στην περεταίρω ανάπτυξή σου! Δεν λείπουν οι εντάσεις και οι βιασύνες για θέματα σχέσεων!

3ο δεκαήμερο:  Η εβδομάδα σε βοηθά να συγκροτηθείς, κατασταλάζουν κάποιες απόψεις μέσα σου,  ενώ δεν λείπουν τα σχέδια που αφορούν τόσο το παρόν όσο και το μέλλον σου! Οι σχέσεις σου αρχίζουν να αποκτούν νέο νόημα!

Ιχθύς

1ο δεκαήμερο: Μεγάλη ερωτική εύνοια, όπου μπορείς σε κάθε περίπτωση να απολαύσεις τις χαρές του καλοκαιριού, να φλερτάρεις, να κάνεις τις γνωριμίες σου, να ανανεωθείς! Ευνοείται και ο ευχάριστος χρόνος με παιδιά, οι μετακινήσεις με τον σύντροφο και γενικότερα η ανεμελιά ….

2ο δεκαήμερο:  Μία εβδομάδα με σκαμπανεβάσματα, με πιέσεις επαγγελματικές αλλά με ικανοποίηση στα αισθηματικά σου! Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα θα φέρει στη ζωή σου το καλοκαιρινό love story που θα σε γεμίσει με ρομαντισμό! Ο ανάδρομος Ερμής από την Παρθένο , δίνει ευκαιρίες και μίας επανασύνδεσης. Τα οικονομικά είναι ανοδικά!

3ο δεκαήμερο: Κάπως αδιάφορο είναι για σένα το νέο κλίμα της εβδομάδας, ωστόσο έχεις την ευκαιρία να ξεκουραστείς, να ηρεμήσεις από τους γρήγορους ρυθμούς , να αποβάλεις το στρες και να προετοιμαστείς από όλες τις απόψεις για τα δύσκολα επαγγελματικά έργα που ξεκινούν σε λίγο καιρό ….

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΑύγουστος 2017: Μηνιαίες Προβλέψεις Ζωδίων για όλα τα δεκαήμερα
Επόμενο άρθροΕρμής στον Κριό
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ