Widgets Magazine

Λέξεις Κλειδιά : Διπλωματικότητα, Καλοί Τρόποι, Ευγένεια,  ωραία φωνή, αρμονία σκέψης και λόγου,  αναποφασιστικότητα

Είναι εύκολο να διακρίνεις στο περιβάλλον σου ποιο είναι το άτομο που έχει τον Ερμή του στο ζώδιο του Ζυγού! Η φωνή του είναι απίστευτα αισθησιακή, άνετα θα μπορούσε να ακολουθήσει και το τραγούδι ή του αρέσει συχνά να τραγουδά … Διαθέτει καλούς τρόπους, ευγένεια, χρησιμοποιεί πολύ τα υποκοριστικά  στις επικοινωνίες του (ζουζουνάκι μου , αγαπούλινάκι μου)  και σπάνια θα τον δεις να θυμώνει … Προσπαθεί να κρατά τις ισορροπίες στις επικοινωνίες του, είναι πάντα με το χαμόγελο στα χείλη,  δείχνει ότι συμφωνεί πάντα με όλους, έστω και αν διαθέτει διαφορετική άποψη και ξεχωρίζει πραγματικά από τον εκπληκτικό τρόπο που διαχειρίζεται τους ανθρώπους προκειμένου να τους φέρει στα μέτρα του! Ναι, ο Ερμής στο Ζυγό είναι διπλωμάτης, έχει μέθοδο στον τρόπο που επικοινωνεί και αυτό τον βοηθά να τα έχει πάντα καλά με όλους! Ας δούμε όμως και κάποια αρνητικά στοιχεία …  Δεν παίρνει εύκολα πρωτοβουλίες, διχάζεται, λειτουργεί αναποφάσιστα και επηρεάζεται εύκολα από τις απόψεις τρίτων! Έτσι λοιπόν στην επαφή σου μαζί του μπορεί συχνά να νιώσεις ότι αμφιταλαντεύεται ανάμεσα σε δύο απόψεις  και ίσως θα σε κουράσει το γεγονός ότι συχνά θα σου ρίχνει εσένα το μπαλάκι για να πάρεις αποφάσεις έναντι αυτού!

Το άτομο με τον Ερμή του στο 1ο δεκαήμερο Ζυγού, διαθέτει μεγάλη γλυκύτητα στον τρόπο που επικοινωνεί, διαθέτει έναν πιο εκφραστικό τρόπο έκφρασης  και αποφεύγει τις συγκρούσεις!

Ο Ερμής στο Ζυγό του 2ου δεκαημέρου, είναι πολύ κοινωνικός, διαθέτει πολλές φιλίες και γνωριμίες,  είναι αγαπητός στον κύκλο του, οι απόψεις του όμως έχουν ξαφνικές εναλλαγές!

Ο Ερμής στο Ζυγό του 3ου δεκαημέρου είναι εύστροφος, γλυκομίλητος,  αρκετά πειστικός με περισσότερη άνεση να μπορεί να λαμβάνει πρωτοβουλίες! Θα μπορούσα να του δώσω τον τίτλο του «ρήτορα»

Τι πρέπει να προσέξεις: δεν θα σου πει ποτέ ευθέως τη γνώμη του είτε για να μη σε απογοητεύσει, είτε  και από ανασφάλεια!

Τι θα θαυμάσεις: Το διπλωματικό του ταλέντο αλλά και την άνεση να μπορεί να τα πηγαίνει καλά με όλους!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟ Ερμής στην Παρθένο
Επόμενο άρθροΕρμής στο Σκορπιό
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.