Widgets Magazine

Λέξεις Κλειδιά: Ευστροφία, αναλυτικότητα, επικριτικότητα, παρατηρητικότητα, ορθολογισμός

Ο Ερμής στο ζώδιο της κυβέρνησής του, την Παρθένο (όπως και στον Δίδυμο) είναι σε μία πολύ καλή θέση για να μπορεί ο πλανήτης να δώσει την ώθηση για την έκφραση των θετικών χαρακτηριστικών του που δεν είναι άλλα από την σκέψη, επικοινωνία, μετακινήσεις, γραπτός  και προφορικός λόγος!  Θα διακρίνεις λοιπόν ότι ένα άτομο έχει τον Ερμή του στο ζώδιο της Παρθένου, από τον συγκροτημένο τρόπο σκέψης και έκφρασης των απόψεών του! Δεν είναι ο «μπλαμπλατζής» που θα χαθεί στα λόγια του και θα μιλά χωρίς σταματημό … Είναι το άτομο που μπορεί ακόμα και με πολύ λίγες λέξεις να σου δώσει όλο το νόημα των όσων έχει να σου πει! Διαθέτει ευστροφία, είναι σε ετοιμότητα να χρησιμοποιήσει πάντα τα κατάλληλα επιχειρήματα για να σε πείσει και να τον εμπιστευτείς,  ενώ κάτι που σίγουρα θα  διαπιστώσεις επάνω του είναι ότι είναι ένας άνθρωπος ιδιαίτερα παρατηρητικός στις επικοινωνίες του! Δεν θα προσέξει μόνο τι του είπες, αλλά θα δώσει προσοχή στον τρόπο που εκφράστηκες, στην γλώσσα του σώματός σου,  στο βλέμμα σου … Η λεπτομέρεια είναι αυτή που κάνει την διαφορά στις επικοινωνίες του ατόμου που έχει τον Ερμή του σε αυτή την θέση!  Ο Ερμής από αυτή την θέση, δημιουργεί πολύ έντονα την ανάγκη στο άτομο να κάνει ερωτήσεις,  να πιάνεται από τις λέξεις και να προσπαθεί να εκμαιεύσει ακόμα περισσότερες πληροφορίες! Ένα ακόμα θετικό στοιχείο είναι ότι ο ορθολογικός τρόπος σκέψης του μπορεί πραγματικά να βοηθήσει και να γίνει ένας άριστος Σύμβουλος,  όπου θα μπορεί να σε καθοδηγήσει κατάλληλα!

Το άτομο που έχει τον Ερμή του στο 1ο δεκαήμερο της Παρθένου,  έχει πολύ πιο  έντονα τα παραπάνω χαρακτηριστικά που περιέγραψα παραπάνω, διαθέτει μεγάλη ευστροφία, δίψα για μάθηση, έχει αναλυτικό πνεύμα και κερδίζει αμέσως την εμπιστοσύνη στις επαφές του!

Το άτομο που έχει τον Ερμή του στο 2ο δεκαήμερο της Παρθένου,  διαθέτει περισσότερη εγκράτεια στις επικοινωνίες του,  χρησιμοποιεί το λόγο με σοβαρότητα και υπευθυνότητα  όμως πολλές φορές γίνεται σκληρός στις απόψεις του!

Το άτομο που έχει τον Ερμή του στο 3ο δεκαήμερο της Παρθένου, είναι πιο φιλικό και ανοιχτό σε κοινωνικές ομάδες, ενώ συνάμα έχει και περισσότερη κατανόηση, ζεστασιά και υποχωρητικότητα στις επικοινωνίες του!

Τι πρέπει να προσέξεις: ασκεί πολύ σκληρή τακτική όπου θέλει «κότσια» για να την αντέξεις, το κάνει όμως για το δικό σου καλό!

Τι θα θαυμάσεις; Το αναλυτικό του πνεύμα και την ετοιμότητά του να μπορεί να εφαρμόσει  τα κατάλληλα λόγια και τις κατάλληλες αποφάσεις στην πιο κατάλληλη στιγμή!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΕρμής στο Λέοντα
Επόμενο άρθροΕρμής στο Ζυγό
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.