Widgets Magazine

Λέξεις Κλειδιά: Παρατηρητικότητα, επιβλητικότητα, κατασκοπία, μυστικοπάθεια, εμμονή

Ο Ερμής από αυτή την θέση κάνει τον άνθρωπο να γίνεται αρκετά επιβλητικός στον τρόπο που εκφράζεται, αλλά να διαθέτει συνάμα και μεγάλη επιμονή  στις επικοινωνίες του! Είναι κρυψίνους,  δεν αποκαλύπτει μυστικά (πόσο μάλλον τα δικά του), όμως του αρέσει να χώνει την μύτη του εκεί που δεν πρέπει … Τι σημαίνει αυτό; Το άτομο που έχει τον Ερμή του σε αυτή την θέση είναι ένας «κατάσκοπος» πληροφοριών, όπου  του αρέσει να τα μαθαίνει και να τα γνωρίζει όλα για όλους! Θα μου πεις λοιπόν «είναι κουτσομπόλης»; Εγώ θα σου απαντήσω πως ναι του αρέσει να μαθαίνει κουτσομπολιά όμως κρατά το στόμα του κλειστό και τις πληροφορίες που μαθαίνει τις κρατά μόνο για τον εαυτό του!  Δεν ανοίγεται εύκολα σε νέες γνωριμίες, είναι αρκετά συγκρατημένος στις επικοινωνίες του και συχνά απομονώνεται και δεν έχει όρεξη για πολλές κουβέντες! Διαθέτει διεισδυτικό μυαλό, πολλές φορές διαισθάνεται τι θέλει κάποιος να του πει, πολύ πριν του το εκφράσει, ίσως γιατί έχει τον τρόπο να μελετά και να παρατηρεί πολύ καλά τις ανθρώπινες διαθέσεις! Στις επικοινωνίες του λειτουργεί αρκετά καχύποπτα ή και ύπουλα, όμως αυτό θα το κάνει προκειμένου να διαπιστώσει αν αξίζεις όντως την εμπιστοσύνη του!  Στο θέμα της επιβλητικότητας των απόψεων, ο άνθρωπος που έχει τον Ερμή του στο ζώδιο του Σκορπιού, λειτουργεί σαν ένας μικρός δικτάτορας ο οποίος προσπαθεί να επιβάλει τις ιδέες του και τις αποφάσεις του!  Πολλές φορές για να το καταφέρει αυτό, θα χρησιμοποιήσει και τα μεγάλα μέσα, δηλαδή σε κρατώ στο χέρι : «αν δεν κάνεις αυτό που σου λέω, τότε δεν πρόκειται να σου ξαναμιλήσω ποτέ»!  Ένα ακόμα δύσκολο σημείο του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού είναι η επιμονή του να κυριαρχούν μέσα του, κάποιες απαισιόδοξες, αρνητικές σκέψεις τις οποίες και δύσκολα αποχωρίζεται !

Το άτομο που έχει τον Ερμή του στο 1ο δεκαήμερο του Σκορπιού , δεν ξεχνά ποτέ ότι ακούσει, μάθει ή του πεις! Μιλά κατευθείαν στην ψυχή σου έχει όμως και τον τρόπο να σε κάνει να πονέσεις, αν δεν φανείς αντάξιος των προσδοκιών του!

Το άτομο που έχει τον Ερμή του στο 2ο δεκαήμερο του Σκορπιού, είναι λίγο πιο δύσκολο να καταφέρεις να κατανοήσεις τις σκέψεις του και τις διαθέσεις του! Έχει πλούσια φαντασία, αλλά και άνεση να προκαλεί συναισθήματα μέσα από τις επικοινωνίες του!

Όσο για το άτομο που έχει τον Ερμή του στο 3ο δεκαήμερο του Σκορπιού,  ο τρόπος που επικοινωνεί  είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τα συναισθήματά του και τα βιώματά του! Δεν ξεχνά, μένει κολλημένο στις αναμνήσεις του  αλλά έχει τον τρόπο να σε συγκινεί με τις σκέψεις του, καθώς και με τον τρόπο που τις εκδηλώνει!

Τι πρέπει να προσέξεις: Τι επικοινωνιακές παγίδες που σου στήνει συχνά αυτό το άτομο προκειμένου να δοκιμάσει τις αντοχές σου αλλά και να κρίνει αν πρέπει να σου έχει εμπιστοσύνη!

Τι θα θαυμάσεις: Την δύναμη του μυαλού του, αλλά και την επιμονή του στα λόγια και στις αποφάσεις του!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΕρμής στο Ζυγό
Επόμενο άρθροΕρμής στον Τοξότη
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here