Widgets Magazine

Μία δυναμική σε γεγονότα εβδομάδα ξεκινά, η οποία μας οδηγεί στην επίσημη έναρξη της Ανοιξιάτικης Περιόδου. Ο Ήλιος εισέρχεται στις 20 Μαρτίου στο ζώδιο του Κριού (ημέρα Εαρινής Ισημερίας), ξεκινώντας το νέο ετήσιο ταξίδι του στο ζωδιακό κύκλο.  Όπως η φύση αναγεννάτε και ανθοφορεί, έτσι λοιπόν και εμείς απο την σειρά μας μπορούμε να εστιάσουμε την δράση μας σε τρόπους που θα βοηθήσουν να φέρουμε την άνθιση στη ζωή μας.

Σημαντικότερο αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας, είναι η πρώτη Ανοιξιάτικη Πανσέληνος που γίνεται στις 22 Μαρτίου στην κρίσιμη μηδενική μοίρα του Ζυγού. Με αυτό το Φεγγάρι βλέπουμε σημαντικές αντιδράσεις αλλά και “μάχες” ανάμεσα στο “εγώ” και στο “εμείς”! Οι Συγκρούσεις σχέσεων θα έχουν την τιμητική τους αυτή την εβδομάδα γεγονός που θα φέρει ρήξεις, ιδιαίτερα στους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους του 1ου δεκαημέρου.

Δυναμικές δράσεις και κατακτήσεις που προσφέρουν ενδυνάμωση, επιτυχία και διάκριση θα έχουν αυτή την εβδομάδα- ιδιαίτερα καθώς οδεύουμε προς την Τετάρτη που κορυφώνεται το τρίγωνο Άρη / Πλούτωνα –   οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 22η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Το τετράγωνο Αφροδίτης  – Άρη που κορυφώνεται την Πέμπτη αλλά επηρεάζει όλη την εβδομάδα, πυροδοτεί πολύ έντονα εκρηκτικά ερωτικά πάθη που αναζωπυρώνουν την ερωτική ζωή αρκετών ζωδίων, δεν δίνουν όμως εγγυήσεις για το αύριο. Η επιρροή αυτή είναι πιο αισθητή για τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 23η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Τέλος, ο Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ιχθύ και μάλιστα από την Τρίτη περνά στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου . Η συνάντησή του με τον Ποσειδώνα (την Κυριακή) κάνει αρκετά θολό το τοπίο σε σκέψεις και επικοινωνίες ενώ σημαντικό είναι να προσέξουμε και τις μετακινήσεις μας. Οι υπεκφυγές , τα ψέματα, οι εξιδανικεύσεις και οι συγχύσεις δεν θα λείψουν από την καθημερινότητά μας.

Παρακάτω δείτε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιο και το δεκαήμερό σας και εγώ με την σειρά μου σας στέλνω τις πιο θερμές ευχές μου για όμορφες μέρες που θα σας βοηθήσουν να νιώσετε ότι έφτασε η Άνοιξη στη ζωή σας.

 

Κριός

Α’ Δεκαήμερο: H περίοδος των γενεθλίων σας εγκαινιάζεται με την Πανσέληνο που γίνεται στις 21 του μήνα στο ζώδιο του Ζυγού. Η νευρικότητα δεν λείπει απο τις μέρες που διανύουμε και αυτό θα φέρει εγωιστικές εκρήξεις θυμού στις σχέσεις σας, κάτι το οποίο πρέπει να συγκρατήσετε. Παρά τ΄αυτα διανύετε μία περίοδο που μπορείτε να αναγνωρίσετε και εν τέλει να αντιμετωπίσετε και να λύσετε πληγές του παρελθόντος. Οι αστάθειες στα οικονομικά σας καλούν να υιοθετήσετε νέους τρόπους για την αύξηση του εισοδήματός σας.

Β’ Δεκαήμερο: Ο ανάδρομος Ερμής από τους Ιχθύες επηρεάζει από τις 19 του μήνα το δικό σας δεκαήμερο και βρίσκεστε σε μία περίοδο αναλογισμού, δεν λείπουν όμως και οι ψυχολογικές συγχύσεις και τα μπερδέματα.  Μεριμνήστε περισσότερο για θέματα της εργασίας σας και θα καταφέρετε εν τέλει να βρείτε λύσεις των οποίων η εφαρμογή θα φέρει ανακούφιση. Η φωνή της διαίσθησης σας, σας δίνει σημαντικά μηνύματα.

Γ’ Δεκαήμερο: Η εβδομάδα είναι έντονη, ικανοποιητική , ερωτική, υπερβολική αλλά και εκπληρωτική . Έχετε την ευκαιρία να κινηθείτε αποτελεσματικά στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σας και να έχετε μία σημαντική κατάκτηση σε αυτούς τους τομείς. Η κοινωνική σας ζωή είναι έντονη, υπάρχουν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες μέσα από φιλικά περιβάλλοντα, απλά θα έχουν μία πιο επιπόλαιη μορφή.

 

Ταύρος

Α΄Δεκαήμερο: Πολλά αλλάζουν γύρω σας, πρωτίστως όμως αλλάζετε εσείς οι ίδιοι και τα ζητούμενά σας. Η εβδομάδα ξεκινά ευχάριστα και δημιουργικά, ιδιαίτερα η Τρίτη θα είναι η καλύτερή σας ημέρα. Καθώς οδεύουμε προς την Πανσέληνο της Πέμπτης, εντείνονται οι εργασιακοί ρυθμοί και προκαλούνται και ασυμφωνίες με τα άτομα που συνεργάζεστε γεγονός που σας προκαλεί ανησυχία και άγχος. Χαλαρώστε τους τόνους και διοχετεύστε την ενέργειά σας με τρόπο εποικοδομητικό, χωρίς να αμελείτε θέματα διατροφής / ύπνου.

Β’ Δεκαήμερο: Επαφές με άτομα του παρελθόντος, αναζωπύρωση σε φιλίες του χτες αλλά και συγχύσεις και καθυστερήσεις στην υλοποίηση κάποιων βαθύτερων επιθυμιών σας, είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της εβδομάδας. Έχετε όμως την ευκαιρία να ανασυγκροτήσετε τα θέλω σας και να ξεσκονίσετε από το ντουλάπι των αναμνήσεων σας, σχέδια που μείνανε στη μέση και τώρα έχει έρθει ώρα σιγά  – σιγά να μπουν στα σκαριά υλοποίησης. Οι ρυθμοί σας χαλαρώνουν και νιώθετε πιο ήρεμοι συγκριτικά με το περασμένο τεταμένο διάστημα που περάσατε από τις αρχές του μήνα.

Γ’ Δεκαήμερο: Ο Άρης από το ζώδιο σας επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα σας βοηθά να επικεντρωθείτε με επιμονή στους στόχους σας αλλά και να τους κατακτήσετε. Θετικές εξελίξεις έρχονται και αφορούν εκπαιδευτικά προγράμματα, νομικές υποθέσεις, επαφές με εξωτερικό και έγγραφα . Αποφύγετε ωστόσο τις σημαντικές υπογραφές γιατί ο Ερμής είναι ανάδρομος.  Στα επαγγελματικά είστε δημιουργικοί, μαχητικοί δέχεστε όμως ανταγωνισμό που σας πεισμώνει. Στα ερωτικά σας κατακλύζει το πάθος και η ανάγκη να αφεθείτε πιο επιπιόλαια στα θέλω σας.

 

Δίδυμος

Α’ Δεκαήμερο: Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται το ζώδιο του Ζυγού επηρεάζει άμεσα το δικό σας δεκαήμερο, ξυπνώντας τις ερωτικές σας επιθυμίες δημιουργώντας όμως και το αίσθημα του ανικανοποίητου. Πολλοί μπορεί να νιώσετε ότι θέλετε κάτι παραπάνω απο αυτό που ήδη έχετε, ενώ δεν θα λείψουν και κάποιες ανασφάλειες ή και εντάσεις για αισθηματικές σας υποθέσεις. Η δημιουργικότητά σας είναι τονισμένη.

Β’ Δεκαήμερο: Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας ο Ερμής κινείται φαινομενικά ανάδρομος επηρεάζοντας αυτή την εβδομάδα το δικό σας δεκαήμερο.  Είστε προβληματισμένοι για τα επαγγελματικά σας εξαιτίας καθυστερήσεων ή και συγχύσεων που υπάρχουν. Αναβάλλονται ή και μπλοκάρουν κάποια σχέδιά σας ενώ σημαντικό είναι να αποφύγετε την απροσεξία και την ασυνέπεια. Η σύνοδος του Ερμή με τον Ποσειδώνα θολώνει ακόμα περισσότερο το τοπίο και αυτό το διάστημα αφενός δεν θα μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα κάποιες καταστάσεις, αφετέρου θα χρειαστεί να είστε πιο μετρημένοι στις επιλογές σας και στα λόγια σας για να μην εκτεθείτε.

Γ’ Δεκαήμερο: Η ερωτική λίμπιντο είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη αυτή την εβδομάδα και πολλοί από εσάς θα αφεθείτε σε έναν έρωτα που μπορεί να μη σας δίνει εγγυήσεις, όμως δεν μπορείτε να του αντισταθείτε. Νέες γνωριμίες σας κάνουν να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα. Ενδυνάμωση θα έχετε επαγγελματική , οικονομική μα προπάντων ψυχολογική.

 

Καρκίνος

Α’ Δεκαήμερο: Η Πανσέληνος που γίνεται την Πέμπτη στο ζώδιο του Ζυγού σας προκαλεί συναισθηματική φόρτιση, ενώ προβληματίζεστε για πολύ προσωπικές σας υποθέσεις – ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια-. Οι φίλοι και η δικτύωση αποτελούν την διέξοδο για να περάσετε καλά!

Β’ Δεκαήμερο: Επαφές με άτομα που είχατε να ακούσετε ή να δείτε καιρό, ευνοούνται κατά την διάρκεια της νέας εβδομάδας. Θα μπορέσετε να κουβεντιάσετε ζητήματα που προβλημάτισαν σταθερές σχέσεις / συνεργασίες. Οι σκέψεις σας γίνονται νοσταλγικές όμως και αρκετά απαισιόδοξες ενώ πολλοί νιώθετε ότι πρέπει να κάνετε αρκετές θυσίες για να διατηρήσετε τις ισορροπίες σας στις σχέσεις σας.

Γ΄Δεκαήμερο: Η εβδομάδα σας βοηθά να προχωρήσετε κάποια σχέδια που αφορούν τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, ενώ είστε και αρκετά πιο ανοιχτοί στο περιβάλλον σας (το κοινωνικό ή και τον ερωτικό σύντροφο). Στα οικονομικά σας έρχονται χρήματα στα χέρια σας, όμως φεύγουν πολύ γρήγορα γιατί έχετε την ανάγκη να περάσετε καλά και να διασκεδάσετε.  Η εργασία σας, σας αποδίδει!

 

Λέων

Α΄Δεκαήμερο: Οι στόχοι σας αλλάζουν, τα επαγγελματικά σας  σας κουράζουν και σας ωθούν να υιοθετήσετε έναν νέο τρόπο διαχείρισής τους. Τη νέα εβδομάδα είστε αρκετά επικοινωνιακοί, υπάρχουν αρκετές ιδέες και προτάσεις που πέφτουν στον τραπέζι των συζητήσεων. Συγκρατήστε την βιασύνη και την ευθιξία σας για να αποφύγετε καβγαδάκια με το περιβάλλον. Δείξτε παραπάνω προσοχή στις μετακινήσεις σας.

Β’ Δεκαήμερο: Έχετε την ευκαιρία να κλείσετε επαγγελματικές εκκρεμότητες όμως είναι φανερό ότι αυτή την εβδομάδα θα είστε προβληματισμένοι από τις καθυστερήσεις των οικονομικών σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε την απερίσκεπτη σπατάλη ενώ σημαντικό είναι να καθυστερήσετε την υπογραφή σημαντικών οικονομικών εγγράφων. Η φαντασία σας είναι έντονη, το ίδιο και η διαίσθησή σας, όμως κατά την διάρκεια αυτής της εβδομάδας βγαίνουν στην επιφάνεια και φόβοι, που οι ρίζες τους βρίσκονται στο παρελθόν σας και σε καταστάσεις που δεν έχετε επιλύσει. Προσπαθήστε να συγκρατήσετε την υπερβολή σας.

Γ’ Δεκαήμερο: Η ερωτική σας ζωή φουντώνει από πάθος και εσείς αφήνεστε στα θέλω σας με την Λιονταρίσια τόλμη και υπερβολή αλλά το απολαμβάνετε. Οι κόντρες με συνεργάτες δεν λείπουν όμως στον επαγγελματικό σας τομέα μπορείτε και θα καταφέρετε να έχετε τις εξελίξεις εκείνες που θα σας κάνουν να νιώσετε πιο δυνατοί.

 

Παρθένος

Α΄ Δεκαήμερο: Η νέα εβδομάδα φέρνει μαζί της ανησυχίες και αστάθειες για τα οικονομικά σας, γεγονός που σας προκαλεί ανασφάλεια αλλά και νευρικότητα. Οι ευκαιρίες για να ανανεωθείτε, να κάνετε νέα σχέδια και να υποδεχθείτε μία νέα εποχή στη ζωή σας υπάρχουν και σταδιακά μπαίνουν στα σκαριά … Παρόλη την ένταση των ημερών, δεν χάνεται την αισιοδοξία σας αλλά και την ευρηματικότητά σας.

Β’ Δεκαήμερο: Σχέσεις του παρελθόντος επανέρχονται στο παρόν σας και ναι πολλοί θα πάρετε την ικανοποίηση μέσα από την επαφή και την επιστροφή ενός παλαιού συντρόφου, σημαντικό όμως είναι να αποφύγετε για την ώρα να κρίνετε καταστάσεις και να κατασταλάξετε σε αποφάσεις. Δεν μπορείτε να δείτε καθαρά αυτή την εβδομάδα τα ζητούμενα των σχέσεων σας, ενώ δεν θα λείψουν και τα διλήμματα.

Γ΄Δεκαημέρο: Βελτιώνονται οι ρυθμοί στην εργασία και στην καθημερινότητά σας, ενώ νιώθετε και συναισθηματικά πολύ καλύτερα. Οι ευχάριστες στιγμές με την οικογένεια δεν λείπουν.  Στα επαγγελματικά αξιοποιήστε την δημιουργικότητά σας και τις επαφές σας, αποφύγετε την επιπολαιότητα.λ Μία ερωτική ευκαιρία / ανανέωση αφορά αρκετούς από εσάς

 

Ζυγός

Α’ Δεκαήμερο: Εβδομάδα με Πανσέληνο στο ζώδιο και το δεκαήμερό σας και η διάθεση σας είναι πεσμένη, εξαιτίας των αντιθέσεων που υπάρχουν τώρα με το περιβάλλον σας, τη σχέση σας ή τους συνεργάτες σας. Αισθάνεστε ότι παρόλες τις προσπάθειές σας κάποια προβλήματα εξακολουθούν να υπάρχουν και αυτό σας απογοητεύει!

Β’ Δεκαήμερο: Οι συγχύσεις στην καθημερινότητά σας δεν λείπουν ενώ υπάρχουν και καθυστερήσεις και μπερδέματα στην εργασία σας. Το πρόγραμμά σας θα έχει αλλαγές και αυτό θα σας προκαλεί νευρικότητα, μην αμελείτε τρέχουσες υποχρεώσεις.  Προστατευτείτε από τις ιώσεις της εποχής .

Γ’ Δεκαήμερο: Πικάντικες ερωτικές εξελίξεις αλλά και περιπέτειες φέρνει η νέα εβδομάδα για τα αισθηματικά σας. Αρκετά πιο ικανοποιημένοι θα είστε στα οικονομικά σας όπου θα μπορέσετε να διευθετήσετε τρέχουσες υποχρεώσεις σας. Συναισθηματικά είστε ενδυναμωμένοι ενώ δεν λείπουν  οι ευκαιρίες για επαφές, επικοινωνίες και γνωριμίες

 

Σκορπιός

Α’ Δεκαήμερο: Τις κλειστές σας έχετε αυτή την εβδομάδα ενώ αρκετοί από εσάς νιώθετε νευρικότητα ένταση αλλά και κούραση εξαιτίας των επαγγελματικών σας υποθέσεων. O τομέας των σχέσεων και των συνεργασιών σας, βρίσκεται σε μία περίοδο αναμόρφωσης, δεν παύει όμως να αιφνιδιάζεστε ή και να εκνευρίζεστε από την στάση και την συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων.

Β’ Δεκαήμερο: Ο Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Ιχθύ , επηρεάζοντας αυτή την εβδομάδα το δικό σας δεκαήμερο. Αρκετοί από εσάς θα έχετε επαφές, επικοινωνίες, συναντήσεις με έναν έρωτα του παρελθόντος. Ένα άρωμα νοσταλγίας σας βυθίζει σε σκέψεις και αναθεωρήσεις των βαθύτερων θέλω σας. Επιθυμίες του παρελθόντος εκπληρώνονται.

Γ’ Δεκαήμερο: Αρκετά διεκδικητικοί αλλά και κατακτητικοί είστε αυτή την εβδομάδα όπου μπορείτε να κάνετε εποικοδομητικές επαφές , ενώ έχετε την ευκαιρία να εφαρμόσετε δραστηρικές αποφάσεις στη ζωή σας αλλά και στις σχέσεις σας. Αποφύγετε τα καβγαδάκια έντασης στο σπίτι και στην οικογένεια, μεριμνήστε ότι μπορεί να υπάρχουν περισσότερα έξοδα για το σπίτι αυτό το διάστημα, παρόλα αυτά οι ευκαιρίες για να μπορέσετε να ενισχύσετε το εισόδημά σας δεν λείπουν.

 

Τοξότης

Α΄Δεκαήμερο: Χωρίς σπουδαία γεγονότα εξελίσσεται η νέα εβδομάδα για εσάς, δεν λείπουν οι ευκαιρίες για επαφές με φίλους και συλλογικές δραστηριότητες, όμως σε αυτούς τους τομείς θα πρέπει να είστε πιο υποψιασμένοι και συγκρατημένοι γιατί θα παρουσιαστούν και αιτίες έντασης.  Τα αισθηματικά σας για την ώρα είναι άστατα. Στα επαγγελματικά κυριαρχεί κλίμα νευρικότητας και αναπροσαρμογών σε νέες συνθήκες.

Β’ Δεκαήμερο: Συναισθηματικά μπερδεμένοι και συγχυσμένοι θα είστε κατά την διάρκεια αυτής της εβδομάδας και αυτό είναι πολύ πιθανό να σας παρασύρει σε λόγια και εκφράσεις που λίγο αργότερα θα μετανιώσετε. Κάποιες παρεξηγήσεις στο οικογενειακό περιβάλλον είναι αναμενόμενες, αποφύγετε τη νευρικότητα και την ένταση. Μικρές ζημιές απροσεξίας στο σπίτι είναι αναμενόμενες, φροντίστε να τις αποφύγετε. Καταφέρνετε και επιλύεται κάποιες εργασιακές και οικονομικές εκκρεμότητες.

Γ΄Δεκαήμερο: Η εβδομάδα είναι αρκετά λειτουργική και αποδοτική για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας, όπου  μπορείτε να κινητοποιηθείτε και να δείτε σημαντικά αποτελέσματα στις προσπάθειές σας. Η κοινωνική σας ζωή είναι έντονη, είστε αρκετά επικοινωνιακοί, ενώ δεν λείπουν οι ευκαιρίες νέων γνωριμιών που σας ανανεώνουν σημαντικά. Η τύχη είναι με το μέρος σας και μπορείτε να την αξιοποιήσετε στο μέγιστο βαθμό αρκεί να αποφύγετε την υπερβολή και την άσκοπη σπατάλη!

 

Αιγόκερως

Α’ Δεκαήμερο: Αυτή την εβδομάδα επηρεάζεστε έντονα από την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού. Ζητήματα που αφορούν την καριέρα σας, το κοινωνικό σας προφίλ, τους στόχους που έχετε για την πορεία και το μέλλον σας, είναι φανερό ότι σας προβληματίζουν. Σε αυτούς ακριβώς τους τομείς θα προκληθούν και εκνευρισμοί με τα άτομα που έρχεστε σε επαφή.

Β’ Δεκαήμερο: Προσοχή στην αφηρημάδα, στην απροσεξία και στην ασυνέπεια αυτή την εβδομάδα. Μεριμνήστε περισσότερο για το όχημά σας και προσέξτε στις μετακινήσεις σας. Οι επαφές σας με άτομα που είχατε να ακούσετε ή να δείτε καιρό σας δίνουν ικανοποίηση. Αποφύγτε καταλυτικές αποφάσεις ή υπογραφές συμφωνητικών.

Γ’ Δεκαήμερο: Το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα επηρεάζει θετικά το δικό σας δεκαήμερο αυτή την εβδομάδα όπου μπορείτε να κατακτήσετε αυτό που πραγματικά θέλετε πολύ, αλλά και να νιώσετε πιο ερωτικοί και δραστήριοι. Στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σας μπορείτε να δείτε πρόοδο, καλό είναι όμως να συγκρατήσετε την τάση για σπατάλη, γιατί αναμένετε ότι αυτή την εβδομάδα θα ξοδέψετε περισσότερο χρήμα για να περάσετε καλά!

 

Υδροχόος

Α’ Δεκαήμερο: Η διάθεσή σας αυτή την εβδομάδα είναι να δραπετεύσετε απο τα συνηθισμένα. Η Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιο του Ζυγού δεν σας επηρεάζει αρνητικά, απεναντίας σας κάνει πιο εκφραστικούς στο περιβάλλον σας, ενώ σας δίνει την ώθηση για να ζήσετε νέες εμπειρίες, να γνωρίσετε νέους ανθρώπους ή και να μετακινηθείτε.

B’ Δεκαήμερο: Συναισθηματικές αλλά και Οικονομικές αστάθειες και ανασφάλειες εκδηλώνονται κατά την διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Αποφύγετε σημαντικές αγορές, ενώ διαφυλάξτε αυτό που σας ανήκει.  Νιώθετε κουρασμένοι είτε ψυχολογικά , είτε και επαγγελματικά, όμως οι μέρες σας βοηθούν να βάλετε σε μία τάξη υποθέσεις παρελθοντικές.

Γ’ Δεκαήμερο: Εύνοια δέχεστε αυτή την εβδομάδα στα επαγγελματικά σας ενώ νιώθετε και ψυχολογικά πιο ενδυναμωμένοι. Η Αφροδίτη από το ζώδιο σας  περνά στο δικό σας δεκαήμερο, έτσι λοιπόν δεν λείπουν οι ευκαιρίες ανανέωσης. Κάνετε όμορφες αλλά και τολμηρές αλλαγές στην εμφάνισή σας, απολαμβάνετε περισσότερο την ζωή, τον έρωτα, είστε γοητευτικοί και έχετε τις κατακτήσεις σας. Η δυσαρμονία Αφροδίτης – Άρη, φουντώνει τα ερωτικά πάθη, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει για εσάς τώρα μία ερωτική γνωριμία από τον κοινωνικό σας κύκλο, η οποία θα έχει έντονη, αλλά άστατη τροπή!

 

Ιχθύς

Α’ Δεκαήμερο: Χαρακτηριστικό στοιχείο της εβδομάδας είναι οι οικονομικές πιέσεις που δέχεστε, όπου σας προκαλούν έντονο εκνευρισμό. Τσιμπημένοι λογαριασμοί, αρκετά έξοδα, υποχρεώσεις που πρέπει να καλυφθούν σας κάνουν να βρίσκεστε σε νευρικότητα τις ημέρες που ακολουθούν. Από το Σάββατο κλίμα χαλαρώνει και υπάρχουν ευκαιρίες επικοινωνιών και μετακινήσεων που σας δίνουν χαρά.

Β’ Δεκαήμερο: Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται, όπως ακούγεται, ή όπως εσείς το σκέφτεστε, αυτό ακριβώς πρέπει να έχετε κατά νου αυτή την εβδομάδα. Ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο σας επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο, σημαντικό είναι να είστε προσεκτικοί και πιο οργανωτικοί σε επικοινωνίες και μετακινήσεις. Η σύνοδος Ερμή – Ποσειδώνα την Κυριακή, θολώνει για λίγο την κρίση σας, αποφύγετε τις εξιδανικεύσεις και δείξτε εγκράτεια στα μεγάλα λόγια, όσο και αν σας συγκινούν.

Γ’ Δεκαήμερο: Ευνοημένοι βρίσκεστε κατά την διάρκεια αυτής της εβδομάδας μέσα από επαφές, προτάσεις, μετακινήσεις. Νέες προοπτικές ανοίγονται τώρα στην καριέρα σας και εσείς είστε απόλυτα δοσμένοι για να κάνετε το όραμα σας πραγματικότητα.  Αισθηματικές προσδοκίες μπορούν να εκπληρωθούν, αρκεί να είναι κάτι που το θέλετε πραγματικά πολύ!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΗ Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη: Παθιασμένες ερωτικές εξελίξεις
Επόμενο άρθροΕβδομαδιαία Astro Tips 18-24 Μαρτίου 2019
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here