Widgets Magazine

Έφτασε η ώρα να ταξιδέψουμε στα μυστικά μονοπάτια του υποσυνειδήτου, να κάνουμε μία βουτιά στα ενδότερα και να αφουγκραστούμε συναισθήματα τα οποία ήταν καλά βυθισμένα και τώρα έχει έρθει η στιγμή να βγουν στην επιφάνεια… Η διαδικασία αυτή δεν θα είναι και τόσο εύκολη, θα προκαλέσει την σύγχυση, το δίλημμα, την αστάθεια. H  περίοδος όμως που ανοίγεται μπροστά μας , μας ωθεί, να οδηγηθούμε σε «κάθαρση» προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα…

Αυτή την Τετάρτη στις 6 Μαρτίου στις 18:00 το απόγευμα, πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του Μαρτίου, αυτή την φορά από την 15.47 του Ιχθύ (δηλαδή στο δεύτερο δεκαήμερο).  Η Νέα Σελήνη αντιπροσωπεύει πάντα το κλείσιμο ενός κύκλου και το άνοιγμα ενός νέου, τι ξεκινήματα όμως είναι εφικτό να κάνουμε με αυτό το νέο φεγγάρι; πόσο εύκολες θα σταθούν οι νέες ενάρξεις αυτής της περιόδου; τι πρέπει να προσέξουμε και τι πρέπει να αποφύγουμε… Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Στην Νέα Σελήνη του Μαρτίου παρατηρούμε την συμμετοχή του Ποσειδώνα,  όπου βρίσκεται σε σύνοδο με τα Φώτα (με τον Ήλιο και την Σελήνη) δημιουργώντας ένα «μεθυστικό» κοκτέιλ συναισθημάτων σε όλους μας. Συνάμα παρατηρούμε την θετική συμμετοχή του Άρη από τον Ταύρο και τον Κρόνου από τον Αιγόκερω που σχηματίζουν εξάγωνο με τα Φώτα.  Τι σημαίνουν όλα αυτά όμως; Τι να αναμένουμε με αυτή τη Νέα Σελήνη.

Η θετική πλευρά: Η Νέα Σελήνη του μήνα είναι ιδανική για να ασχοληθούμε με καλλιτεχνικές δραστηριότητες, να αφήσουμε την έμπνευση μας ελεύθερη και να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τα ταλέντα και την δημιουργικότητά μας.  ασχολούμαστε πολύ παραπάνω με την πνευματικότητα ή και την ψυχισμό μας, κυριαρχεί περισσότερο η αλληλεγγύη, η συμπόνια και είναι τονισμένη η ενσυναίσθηση.  Είναι μία καλή περίοδος για να συγχωρέσουμε αλλά και να συγχωρεθούμε για λάθη του παρελθόντος. Η διαίσθηση αποτελεί έναν πολύ χρήσιμο οδηγό μέσα στις μέρες που ακολουθούν, όπου οφείλουμε να τον αξιοποιήσουμε.  Αξιοποιώντας τις γνώσεις και τις εμπειρίες του χτες και εφαρμόζοντας ένα πιο συγκροτημένο και οργανωμένο πλάνο δράσης, θα μπορούμε πραγματικά να δούμε θετικά αποτελέσματα στην πορεία των ημερών που ακολουθούν.

Η αρνητική πλευρά: Με τη Νέα Σελήνη του μήνα κυριαρχούν τα διλήμματα, οι αστάθειες, οι σημαντικές εναλλαγές στην ψυχολογία των ανθρώπων,  ενώ  οι έντονες συναισθηματικές εξάρσεις δεν θα μπορούν να συγκρατηθούν.  Κάποια πράγματα δεν θα είναι ακριβώς έτσι όπως φαίνεται για αυτό είναι σημαντικό να αποφύγουμε τις εξιδανικεύσεις, αλλά και την υπερβολή που μπορεί να οδηγήσει σε επιλογές που θα έχουν ως αποτέλεσμα την διάψευση και το μπέρδεμα.  Μέσα σε όλα αυτά που πρέπει να προσέξουμε αυτό τον καιρό, είναι τις πλάνες, τις εξαπατήσεις,  την υπερεκτίμηση καταστάσεων, ανθρώπων , ενώ είναι σημαντικό να μην κατασταλάζουμε σε συμπεράσματα και αποφάσεις , γιατί είναι βέβαιο ότι θα αναθεωρηθούν λίγο αργότερα.  Με αυτό το φεγγάρι πρέπει να δείξουμε προσοχή σε θέματα φυσικής κατάστασης (προσοχή στις εποχιακές ιώσεις), διατροφής, μεγάλη προσοχή και σε φάρμακα αλλά και στο αλκοόλ.

Ένα σημαντικό στοιχείο που πρέπει να παραβλέψουμε είναι ότι την ημέρα της Νέας Σελήνης ο Ερμής βρίσκεται στάσιμος στην αναιρετική 29η μοίρα του Ιχθύ, κάνοντας αδύνατη την ορθή κρίση, προκαλώντας όμως και σημαντικά εμπόδια σε επικοινωνίες, μετακινήσεις.  Χρήσιμο είναι με αυτό το φεγγάρι λοιπόν είναι να προσέξουμε να μην παρασυρθούμε από την «θολούρα» του μυαλού  κάνοντας λάθη, που οι συνέπειές τους θα είναι αντίθετες από αυτές που περιμέναμε.

Τα ζώδια που επηρεάζονται άμεσα από τη Νέα Σελήνη Μαρτίου: Οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου.

Τα ζώδια που μπορούν να έχουν θετικές εξελίξεις με τη Νέα Σελήνη Μαρτίου: Οι Ταύροι – Σκορπιοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου

Δες αναλυτικά τις προβλέψεις του ζωδίου σου στο βίντεο που ακολουθεί

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροTo Αστρολογικό Δελτίο Προβλέψεων για 4-10 Μαρτίου 2019
Επόμενο άρθροΗ Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη: Παθιασμένες ερωτικές εξελίξεις
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here