Widgets Magazine

Τα ερωτικά πάθη φουντώνουν από τις 15 ως τις 25  Μαρτίου όπου παρατηρούμε τον σχηματισμό τετραγώνου ανάμεσα στην ασυμβίβαστη Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου, αλλά και τον νωχελικό αλλά αισθησιακό Άρη από το ζώδιο του Ταύρου.  Πολλά καυτά ερωτικά στιγμιότυπα, βάζουν «φωτιές» στην αισθηματική ζωή αρκετών ζωδίων, παρασύροντας να απολαύσουμε με υπερβολή, χωρίς όρια , ταμπού, «πρέπει» ή «μη» την ένταση της στιγμής …

Εκκεντρικά ερωτικά παιχνίδια μας κάνουν να ξεφεύγουμε από τα καλούπια μας …

Πώς απολαμβάνω τη ζωή; Πώς ερωτεύομαι; Ποια άτομα με έλκουν; Πώς συμπεριφέρομαι στον έρωτα; Τι ακριβώς μου αρέσει και μου δίνει χαρά στη ζωή; Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που  μπορούν να απαντηθούν γνωρίζοντας την θέση (αλλά και τις όψεις) της Αφροδίτης στο ωροσκόπιο μας. Με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου, απολαμβάνουμε την κοινωνική ζωή, τις νέες γνωριμίες, απελευθερωνόμαστε από τα ταμπού και τα πρέπει και μας έλκει ίσως και κάτι διαφορετικό από το σύνηθες που επιλέγαμε μέχρι σήμερα. Ίσως συνειδητοποιούμε ότι η έλξη πολλές φορές προκύπτει από το ανόμοιο, το διαφορετικό… Με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου, μπερδεύεται η φιλία με τον έρωτα και ο έρωτας με την φιλία, όμως αυτό το «παιχνίδι» είναι αρκετά έντονο, διασκεδαστικό  και απολαυστικό  τις ημέρες που διανύουμε … Εκκεντρικές ερωτικές επιλογές; Ξαφνικοί κεραυνοβόλοι έρωτες; Απρόβλεπτες εξελίξεις στα αισθηματικά; Έρωτες που μας ιντριγκάρουν πνευματικά; Έρωτες σε συλλόγους, ομάδες, κοινωνικά περιβάλλοντα ή και διαδίκτυο; Όλα είναι μέσα στο «μενού» των ημερών που διανύουμε αφού η Αφροδίτη από αυτή την θέση μας κάνει να ξεφεύγουμε για τα καλά από τα «καλούπια» που διατηρούσαμε μέχρι σήμερα!

Αισθησιασμός και Ερωτική απόλαυση

Ο Άρης, είναι ο πλανήτης που δίνει την ώθηση των εξελίξεων γύρω μας…   Πώς αντιδρώ; Τι με εξιτάρει; Πώς διοχετεύω την ενέργειά μου; Τι επιζητώ αλλά και πώς λειτουργώ  στην σεξουαλική μου ζωή;  Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που μπορούν να απαντηθούν  γνωρίζοντας την θέση (και τις όψεις) του Άρη στο ωροσκόπιο μας. Με τον Άρη από το ζώδιο  του Ταύρου, η ενέργειά μας επικεντρώνεται περισσότερο στην ύλη και στην απόλαυση. Ο Άρης σε αυτή την θέση βρίσκεται σε «αδυναμία» που σημαίνει ότι η ροή ενέργειας  κινείται σε χαμηλά επίπεδα και ναι ίσως κάποιες στιγμές τα περιμένουμε όλα έτοιμα στο πιάτο, ακολουθώντας την «περπατημένη», δηλαδή τα σταθερά και γνώριμα μονοπάτια.  Ωστόσο ο Άρης από αυτή  την θέση είναι αρκετά φιλήδονος, αισθησιακός και του αρέσει πολύ το παιχνίδι της ερωτικής σαγήνης.

Η ερωτική «κόντρα» Αφροδίτης Άρη και τα ασυγκράτητα ερωτικά παιχνίδια

Αφροδίτη και Άρης λοιπόν το αρχέγονο ερωτικό δίπολο, βρίσκεται σε «κόντρα» από τις 15-25/3  κορυφώνοντας με απόλυτη ακρίβεια  το τετράγωνο τους  στις  21 Μαρτίου (στην 23η  μοίρα).  Ο  Η επιρροή θα είναι πιο έντονη για τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου καθώς και για όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 21 με 25 μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Ποια θα είναι όμως η επιρροή του τετραγώνου Αφροδίτης – Άρη αυτές τις μέρες;

  • Αυξημένη ερωτική λίμπιντο
  • Έντονη αλλά και απολαυστική ερωτική δράση.
  • Ευκαιρία αναζωογόνησης σεξουαλικής ζωής
  • Ανυπομονησία αλλά και ένταση για ερωτικές υποθέσεις. Πολλοί θα νιώσουν έναν ασυγκράτητο ερωτικό μαγνητισμό προς ένα άτομο. Σε πολλές περιπτώσεις θα δούμε να φουντώνει ξαφνικά το “πάθος” και σε φίλους ή άτομα που μπορεί να γνωρίζοντας αρκετό καιρό αλλά η σχέση τους δεν ήταν ερωτική …
  • Τα ερωτικά πάθη φουντώνουν ξαφνικά, απρόσμενα, μπερδεύοντας το φιλικό με το ερωτικό, γεγονός όμως που μπορεί εντέλει να προκαλέσει παρεξηγήσεις και συγκρούσεις .. Η «καραμέλα» προτιμώ «ελεύθερη σχέση» θα ακούγεται πολύ συχνά αυτές τις μέρες  προκειμένου να υπάρξει αποφυγή της δέσμευσης, συνήθως όμως αποφεύγουμε αυτό που φοβόμαστε για αυτό … προβληματιστείτε πριν αντιδράσετε!
  • Ερωτική Επιπολαιότητα
  • Σε σταθερές σχέσεις θα δημιουργηθούν ρήξεις και εντάσεις οι οποίες μπορούν να διοχετευτούν δημιουργικά αρκεί και οι δύο πλευρές να συνειδητοποιήσουν ότι έχει έρθει η ώρα για μία ανανέωση στην σχέση τους.

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here