Widgets Magazine

Τα ερωτικά πάθη φουντώνουν από σήμερα Παρασκευή 19 έως και την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου,  όπου παρατηρούμε τον σχηματισμό τετραγώνου ανάμεσα στην ασυμβίβαστη Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου, αλλά και τον νωχελικό αλλά αισθησιακό Άρη από το ζώδιο του Ταύρου.  Πολλά καυτά ερωτικά στιγμιότυπα, βάζουν «φωτιές» στην αισθηματική ζωή αρκετών ζωδίων, παρασύροντας να απολαύσουμε με υπερβολή, χωρίς όρια , ταμπού, «πρέπει» ή «μη» την ένταση της στιγμής …

Εκκεντρικά ερωτικά παιχνίδια μας κάνουν να ξεφεύγουμε από τα καλούπια μας …

Πώς απολαμβάνω τη ζωή; Πώς ερωτεύομαι; Ποια άτομα με έλκουν; Πώς συμπεριφέρομαι στον έρωτα; Τι ακριβώς μου αρέσει και μου δίνει χαρά στη ζωή; Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που  μπορούν να απαντηθούν γνωρίζοντας την θέση (αλλά και τις όψεις) της Αφροδίτης στο ωροσκόπιο μας. Με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου, απολαμβάνουμε την κοινωνική ζωή, τις νέες γνωριμίες, απελευθερωνόμαστε από τα ταμπού και τα πρέπει και μας έλκει ίσως και κάτι διαφορετικό από το σύνηθες που επιλέγαμε μέχρι σήμερα. Ίσως συνειδητοποιούμε ότι η έλξη πολλές φορές προκύπτει από το ανόμοιο, το διαφορετικό… Με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου, μπερδεύεται η φιλία με τον έρωτα και ο έρωτας με την φιλία, όμως αυτό το «παιχνίδι» είναι αρκετά έντονο, διασκεδαστικό  και απολαυστικό  τις ημέρες που διανύουμε … Εκκεντρικές ερωτικές επιλογές; Ξαφνικοί κεραυνοβόλοι έρωτες; Απρόβλεπτες εξελίξεις στα αισθηματικά; Έρωτες που μας ιντριγκάρουν πνευματικά; Έρωτες με ομοϊδεάτες, με άτομα που υπάρχει διαφορά ηλικίας ή διαφορετικής κουλτούρας  ή και γνωριμίες από το διαδίκτυο; Όλα είναι μέσα στο «μενού» των ημερών που διανύουμε αφού η Αφροδίτη από αυτή την θέση μας κάνει να ξεφεύγουμε για τα καλά από τα «καλούπια» που διατηρούσαμε μέχρι σήμερα!

Αισθησιασμός και Ερωτική απόλαυση

Ο Άρης, είναι ο πλανήτης που δίνει την ώθηση των εξελίξεων γύρω μας…   Πώς αντιδρώ; Τι με εξιτάρει; Πώς διοχετεύω την ενέργειά μου; Τι επιζητώ αλλά και πώς λειτουργώ  στην σεξουαλική μου ζωή;  Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που μπορούν να απαντηθούν  γνωρίζοντας την θέση (και τις όψεις) του Άρη στο ωροσκόπιο μας. Με τον Άρη από το ζώδιο  του Ταύρου, η ενέργειά μας επικεντρώνεται περισσότερο στην ύλη και στην απόλαυση. Ο Άρης σε αυτή την θέση βρίσκεται σε «αδυναμία» που σημαίνει ότι η ροή ενέργειας  κινείται σε χαμηλά επίπεδα και ναι ίσως κάποιες στιγμές τα περιμένουμε όλα έτοιμα στο πιάτο, ακολουθώντας την «περπατημένη», δηλαδή τα σταθερά και γνώριμα μονοπάτια.  Ωστόσο ο Άρης από αυτή  την θέση είναι αρκετά φιλήδονος, αισθησιακός και του αρέσει πολύ το παιχνίδι της ερωτικής σαγήνης.

Η ερωτική «κόντρα» Αφροδίτης Άρη και τα ασυγκράτητα ερωτικά παιχνίδια

Αφροδίτη και Άρης λοιπόν το αρχέγονο ερωτικό δίπολο, βρίσκεται με ακρίβεια σε «κόντρα» το Σάββατο στις 20/2  στην 23η μοίρα του ζωδιακού. Αντίστοιχα η ίδια όψη ανάμεσα στην Αφροδίτη από τον Υδροχόο και τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου είχε σχηματιστεί στις 21 Μαρτίου 2019 . Ο  Η επιρροή θα είναι πιο έντονη για τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου καθώς και για όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 21 με 25 μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Ποια θα είναι όμως η επιρροή του τετραγώνου Αφροδίτης – Άρη αυτές τις μέρες;

  • Αυξημένη ερωτική λίμπιντο
  • Έντονη αλλά και απολαυστική ερωτική δράση.
  • Ευκαιρία αναζωογόνησης σεξουαλικής ζωής
  • Ανυπομονησία αλλά και ένταση για ερωτικές υποθέσεις. Πολλοί θα νιώσουν έναν ασυγκράτητο ερωτικό μαγνητισμό προς ένα άτομο. Σε πολλές περιπτώσεις θα δούμε να φουντώνει ξαφνικά το “πάθος” και σε φίλους ή άτομα που μπορεί να γνωρίζοντας αρκετό καιρό αλλά η σχέση τους δεν ήταν ερωτική …
  • Τα ερωτικά πάθη φουντώνουν ξαφνικά, απρόσμενα, μπερδεύοντας το φιλικό με το ερωτικό, γεγονός όμως που μπορεί εντέλει να προκαλέσει παρεξηγήσεις και συγκρούσεις .. Η «καραμέλα» προτιμώ «ελεύθερη σχέση» θα ακούγεται πολύ συχνά αυτές τις μέρες  προκειμένου να υπάρξει αποφυγή της δέσμευσης, συνήθως όμως αποφεύγουμε αυτό που φοβόμαστε για αυτό … προβληματιστείτε πριν αντιδράσετε!
  • Ερωτική Επιπολαιότητα
  • Ερωτικά καβγαδάκια και κρίσεις ανεξαρτησίας.
  • Σε σταθερές σχέσεις θα δημιουργηθούν ρήξεις και εντάσεις οι οποίες μπορούν να διοχετευτούν δημιουργικά αρκεί και οι δύο πλευρές να συνειδητοποιήσουν ότι έχει έρθει η ώρα για μία ανανέωση στην σχέση τους.

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΑφιέρωμα στον Έρωτα για το 2021: Ερωτικές Προβλέψεις
Επόμενο άρθροΟ Άρης στους Διδύμους ως 23 Απριλίου 2021: Πώς θα μας επηρεάσει;
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.