Πολλές φορές αναρωτιόμαστε γιατί υπάρχει τόση μεγάλη στασιμότητα στη ζωή μας, γιατί δεν γίνεται κάτι διαφορετικό, γιατί παραμένουμε στο ίδιο σημείο… Tότε είναι που πρέπει να αναλογιστούμε τις στιγμές που εμείς οι ίδιοι αντιστεκόμαστε σθεναρά στην αλλαγή, συντηρώντας μία «βολική» σταθερότητα η οποία εντέλει μας κάνει να βρισκόμαστε στον ίδιο ακριβώς παρανομαστή. Η αλήθεια είναι ότι αν δεν αλλάξει τίποτα, τίποτα δεν θα δεις να αλλάζει, μέχρι να έρθει η στιγμή εκείνη που θα σε ταρακουνήσει για τα καλά και θα σε αναγκάσει να προβείς σε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου …

Γιατί όμως αυτός ο πρόλογος; Η εβδομάδα 20-26 Ιανουαρίου έχει τις αλλαγές της, τους αιφνιδιασμούς της, τις ανατροπές της … Ο Ήλιος κάνει το πέρασμά του στις 20 Ιανουαρίου στο ζώδιο του Υδροχόου, ενώ λίγες μέρες αργότερα (στις 24 Ιανουαρίου) πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη Ιανουαρίου 2020, στην 5η μοίρα του Υδροχόου, η ο ποία και προδιαθέτει για νέα ξεκινήματα και σημαντικές αλλαγές. Η δυσαρμονική συμμετοχή του Ουρανού μας καταδεικνύει ότι δεν θα λείψει ο αιφνιδιασμός, η ανατροπή αλλά και το «ταρακούνημα» που αναφέρω παραπάνω για να προχωρήσουμε μπροστά, ίσως και με τρόπο πιο επαναστατικό σε νέες ενάρξεις. Επηρεάζονται οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 5η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Την Πέμπτη όμως, έχουμε και τον σχηματισμό της θετικής γωνίας εξαγώνου ανάμεσα στην Αφροδίτη από τους Ιχθείς με τον Δία από τον Αιγόκερω (11η μοίρα), μία όψη που θα προσφέρει ευκαιρίες τόσο στον αισθηματικό όσο και στον οικονομικό τομέα (ευνοημένοι οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου). Το εξάγωνο Ερμή –  Άρη στο τέλος της εβδομάδας μας παρακινεί σε μετακινήσεις, επαφές, γνωριμίες ενώ η κοινωνικότητα είναι η λέξη κλειδί για το τελευταίο σαββατοκύριακο του Ιανουαρίου!  Πιο τυχεροί στις επικοινωνιακές τους δράσεις θα είναι οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου.

1ΚΡΙΟΣ

Α’ Δεκαήμερο: Είναι η στιγμή που μπορείτε να ξεκινήσετε μία νέα δραστηριότητα, να δικτυωθείτε, να γνωρίσετε νέους ανθρώπους αλλά και να μπείτε στην διαδικασία για να κυνηγήσετε περισσότερο την εκπλήρωση μίας επιθυμίας σας. Προσοχή στην διαχείριση των οικονομικών.

Β’ Δεκαήμερο:  Αρκετά δραστήριοι σε θέματα που αφορούν επικοινωνίες, ταξίδια, εκπαίδευση, συμφωνίες.  Δέχεστε την στήριξη από κοινωνικά περιβάλλοντας και οι μέρες σας γεμίζουν με χαρούμενες επικοινωνίες.  Σας δίνονται ευκαιρίες ανάπτυξης επαγγελματικής.

Γ’ Δεκαήμερο:  Είστε ακόμα επικεντρωμένοι σε θέματα που αφορούν τους στόχους, την καριέρα, το μέλλον. Προσπαθείτε να βάλετε σε μία σειρά όλα όσα επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε δεν παύει όμως να αισθάνεστε ότι είστε σε μία δοκιμασία στασιμότητας.

2ΤΑΥΡΟΣ

Α’ Δεκαήμερο: Εβδομάδα αλλαγών αλλά και ανατροπών, με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο να διαταράσσει το κλίμα στα επαγγελματικά σας. Ωστόσο για αρκετούς από εσάς είναι μία περίοδος αυτονόμησης επαγγελματικής και νέων ενάρξεων που θα σας δώσουν περισσότερα περιθώρια ελευθερίας.  Στα αισθηματικά είστε σε καλό στάδιο ιδιαίτερα ως τα μέσα της εβδομάδας.

Β’ Δεκαήμερο: Σας δίνονται σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης, εξέλιξης, προόδου. Κάποιες από τις επιθυμίες σας γίνονται πραγματικότητα ενώ και η αισθηματική σας ζωή βρίσκεται σε ένα καλό στάδιο. Στα οικονομικά υπάρχουν αρκετές υποχρεώσεις, όμως οι επαγγελματικές σας επαφές θα υποστηρίξουν τα σχέδιά σας και θα μπορέσετε να τα καταφέρετε.

Γ’ Δεκαήμερο: Εβδομάδα ενδυνάμωσης και σημαντικών επαφών που σας τονώνουν το ηθικό και σας βοηθούν να πάτε ένα βήμα παρακάτω τα προσωπικά σας σχέδια. Ζητήματα σπουδών αλλά και νομικές υποθέσεις ευνοούνται. Σχέδια που υλοποιείται τώρα οδεύουν προς την επιτυχία.

3ΔΙΔΥΜΟΙ

Α’ Δεκαήμερο: Έχετε την ανάγκη να δραπετεύσετε από την ρουτίνα, να νιώσετε ελεύθεροι, να ταξιδέψετε, να γνωρίσετε νέους ανθρώπους. Δέχεστε προτάσεις που σας βγάζουν από την ρουτίνα σας αλλά είναι για καλό σας.  Εμπιστευτείτε τις ιδέες σας και αξιοποιήστε την επαγγελματική εύνοια της περιόδου.

Β’ Δεκαήμερο:  Οι εξελίξεις των ημερών αφορούν τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας, όπου εκεί αναμένεται τώρα να πάρετε πρωτοβουλίες, ή να δεχτείτε προτάσεις που θα σας ευνοήσουν. Στα επαγγελματικά σας δέχεστε σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης οι οποίες θα σας ωφελήσουν και οικονομικά.

Γ’ Δεκαήμερο: Βρίσκεστε σε φάση αναμονής, ενώ εξακολουθείτε να είστε πιεσμένοι από υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει αλλά και από τα οικονομικά σας.  Είναι η στιγμή που πρέπει να ξεριζώσετε για τα καλά τα κατάλοιπα του παρελθόντος, προκειμένου στην πορεία να ρίξετε τους σπόρους για ένα νέο ξεκίνημα.

4ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Α’ Δεκαήμερο: Νέα ξεκινήματα γίνονται αυτή την περίοδο και αφορούν τα οικονομικά σας. Δέχεστε προτάσεις, είστε σε διακανονισμούς ή ρυθμίσεις των υποχρεώσεων ή των οφειλών σας. Σχέδια και επιθυμίες βρίσκονται σε περίοδο ικανοποίησης.Ως την Τετάρτη θα λάβετε κάποια χαρούμενα νέα.

Β’ Δεκαήμερο: Οι επαγγελματικοί ρυθμοί μπορεί να είναι τεταμένοι, όμως θα έχετε και ευχάριστες ειδήσεις που θα αφορούν τόσο την εξέλιξη της εργασίας όσο και των οικονομικών σας.  Ξεπερνάτε κάποιες δυσκολίες με την φυσική σας κατάσταση.  Σας δίνονται οι ευκαιρίες για την ανάπτυξη νέων σχέσεων και συνεργασιών. Στα αισθηματικά  θα νιώσετε ευνοημένοι.

Γ’ Δεκαήμερο: Το ενδιαφέρον σας είναι ακόμα επικεντρωμένο σε ζητήματα που συνδέονται με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Δεν βλέπετε σημαντικές μεταβολές στη ζωή σας τις τελευταίες εβδομάδες, ενώ συνεχίζεται να κρατάτε πικρία από την στάση και συμπεριφορά ανθρώπων που σας πλαισιώνουν.

5ΛΕΩΝ

Α’ Δεκαήμερο:  Η Νέα Σελήνη του μήνα φέρνει μία νέα τάξη πραγμάτων στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας, αλλά με έναν τρόπο πιο επεισοδιακό και έντονο.  Κάποιες αλλαγές στην καριέρα σας διαταράσσουν την ισορροπία και σας κάνουν να αισθάνεστε αβεβαιότητα με τις νέες συνθήκες που τώρα διαμορφώνονται.

Β’ Δεκαήμερο:  Διανύετε μία ερωτική εβδομάδα αφού ο Άρης από τον Τοξότη σας θέτει σε εγρήγορση με νέες παθιασμένες εξελίξεις, ενώ ο Ερμής από τον Υδροχόο φέρνει ειδήσεις, νέα, συζητήσεις από άτομα που συνδέεστε στενά. Σας δίνονται όμως και σημαντικές ευκαιρίες να προχωρήσετε σε νέα επαγγελματικά σχέδια που θα τονώσουν το περιεχόμενο του πορτοφολιού σας.

Γ’ Δεκαήμερο: Το ζητούμενό σας αυτή την περίοδο είναι να βγάλετε εις πέρας όλες τις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει. Ο ελεύθερος χρόνος σας είναι περιορισμένος και πολλές φορές νιώθετε κουρασμένοι από το βάρος των ευθυνών που έχετε.  Ζητήματα που αφορούν την εργασία σας προκαλούν έντονο άγχος.

 

6ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Α’ Δεκαήμερο: Νέες εργασιακές ενάρξεις σας κάνουν να βρίσκεστε σε ένταση αυτή την εβδομάδα. Διανύετε περίοδο που αλλάζουν οι σκέψεις αλλά και οι συνήθειές σας.  Η ζεστασιά της συντροφικότητας σας βοηθά να χαλαρώνετε και να περνάτε όμορφες στιγμές.

Β’ Δεκαήμερο: Ιδανική εβδομάδα για να δείτε θετικές αισθηματικές εξελίξεις ή και για να νιώσετε ότι τώρα σας δίνεται μία σημαντική ευκαιρία που σας φέρνει πιο κοντά στο σύντροφο ή σε έναν άνθρωπο που συνδέεστε στενά. Αποφάσεις για ανακατατάξεις στα επαγγελματικά ευνοούνται.

Γ’ Δεκαήμερο: Μία ήρεμη εβδομάδα ξεκινά για το δικό σας δεκαήμερο, όπου φυσικά είστε σε περίοδο όπου μπορείτε να σταθεροποιήσετε σχέδια, επιθυμίες και να ικανοποιήσετε τις βαθύτερες προσδοκίες σας.

7ΖΥΓΟΣ

Α’ Δεκαήμερο: Ένα ερωτικό ξεκίνημα θα σας συναρπάσει αλλά θα έχει μία πιο άστατη μορφή. Νέα δημιουργικά σχέδια σας προκαλούν ενθουσιασμό. Δείξτε προσοχή στην διαχείριση των οικονομικών σας.

Β’Δεκαήμερο: Αλλάζουν οι ρυθμοί της καθημερινότητας, της εργασίας ή και των συνηθειών που διατηρούσατε ως σήμερα. Οι οικογενειακές σας σχέσεις βελτιώνονται ή και κάνετε αλλαγές μέσα στο σπίτι.  Στα αισθηματικά δέχεστε προτάσεις, ενώ η επικοινωνία με το σύντροφο βελτιώνετε. Οι ελεύθεροι περνάτε καλά μέσω εξόδων που έχετε με φίλους ενώ τα φλερτ δεν λείπουν.

Γ’ Δεκαήμερο : Διανύετε ένα μεταβατικό στάδιο όμως αισθάνεστε ένα μεγάλο βάρος στην καρδιά εξαιτίας προβλημάτων προσωπικών ή και οικογενειακών, που σας κάνουν να αισθάνεστε ότι βρίσκεστε σε ένα αδιέξοδο.

8ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Α΄Δεκαήμερο: Η εβδομάδα ξεκινά με ανακατατάξεις στους βασικούς τομείς της ζωής σας. Αρκετοί κάνετε χωροταξικές αλλαγές στο σπίτι ή στην επαγγελματική έδρα, όμως και οι σχέσεις σας είναι ιδιαίτερα τεταμένες τώρα.

Β’ Δεκαήμερο: Κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε σχέδια που κάνετε για τα οικονομικά σας.  Η αισθηματική σας ζωή, σας χαρίζει όμορφες στιγμές ενώ δεν λείπουν οι ευκαιρίες και για νέες γνωριμίες.  Πείτε ναι σε νέα δημιουργικά σχέδια αλλά και σε προτάσεις.

Γ’ Δεκαήμερο: Ασχολείστε με τις πολύ προσωπικές σας υποθέσεις αυτή την εβδομάδα και βάζετε σε μία τάξη και οργάνωση τη ζωή σας. Διακρίσεις και κατακτήσεις είναι εφικτές, αφού αυτό το διάστημα μπορείτε και καταφέρνετε να επικεντρώνεστε επιτυχώς σε αυτό που πραγματικά θέλετε πολύ.

9ΤΟΞΟΤΗΣ

Α’ Δεκαήμερο:  Νέες ιδέες, προτάσεις και γνωριμίες σας γεμίζουν με ενθουσιασμό και σας δίνουν τώρα την ώθηση για νέα ξεκινήματα.  Μία μετακίνηση / ταξιδάκι είναι μέσα στο πρόγραμμα των ημερών.

Β’ Δεκαήμερο: Σας δίνεται η δυνατότητα να εργαστείτε για την πρόοδο των οικονομικών σας και σας δίνονται λύσεις για οικογενειακές υποθέσεις που σας προβλημάτιζαν.  Ο Άρης από το δεκαήμερό σας, εντείνει τη νευρικότητά σας, αλλά σας ωθεί και σε νέα σημαντικά ξεκινήματα.

Γ’ Δεκαήμερο: Ανασφάλειες Συναισθηματικές και πιέσεις οικονομικές συνεχίζουν να σας επιβαρύνουν και να σας στερούν την ανεμελιά και τον αυθορμητισμό. Το τέλος της εβδομάδας είναι πιο ανάλαφρο και επικοινωνιακό .

10ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Α’ Δεκαήμερο: Μία δημιουργική και ερωτική εβδομάδα ξεκινά για εσάς,στην πορεία της μπορείτε να βάλετε στα σκαριά νέα δημιουργικά σχέδια , ενώ θα έχετε πιο τονισμένη αυτοπεποίθηση γεγονός που θα σας στηρίξει για την επιτυχία. Μία νέα πρόταση ή συμφωνία δίνει τώρα την προοπτική ενός νέου εσόδου.

Β’Δεκαήμερο: Αξιοποιήστε τον παράγοντα της τύχης που είναι στο πλευρό σας αυτό το διάστημα. Σας δίνεται τώρα η δυνατότητα για νέες γνωριμίες, προτάσεις και συμφωνίες που θα στηρίξουν τα σχέδιά σας.  Στα οικονομικά σας μπορείτε να αναμένετε σε επαφές και συζητήσεις που θα σας ευνοήσουν.

Γ’Δεκαήμερο: Βρίσκεστε σε ένα σημείο καμπής όπου προβληματίζεστε αρκετά για εξελίξεις που υπάρχουν στη ζωή σας όπου σας κάνουν να αισθάνεστε εμποδισμένοι ή και περιορισμένοι. Αυτή την εβδομάδα οι συνθήκες σας αναγκάζουν να σκληρύνετε και να δείτε τις καταστάσεις γύρω σας πιο απόλυτα.

11ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Α’ Δεκαήμερο: Μπαίνουμε στην περίοδο των γενεθλίων σας η οποία και εγκαινιάζετε με Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας. Χρόνια σας πολλά και να αναμένετε νέα ξεκινήματα τα οποία θα έχουν χαρακτήρα επαναστατικό, έντονο, απρόβλεπτο, εκρηκτικό όπως ακριβώς είστε και εσείς οι ίδιοι! Η περίοδος σας καλεί να απελευθερωθείτε από κάθε τι που σας καταπίεζε.

Β’ Δεκαήμερο: Οι μέρες που ακολουθούν σας βοηθούν να ανασυνταχτείτε ψυχολογικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η εκφραστικότητά σας, οι ιδέες σας, αλλά και οι επαφές που θα έχετε αυτό το διάστημα με ανθρώπους του κοινωνικού σας περιβάλλοντος, έχουν να σας προσφέρουν χαρά και ικανοποίηση. Αξιοποιήστε μία ευκαιρία οικονομικής ανόδου.

Γ’ Δεκαήμερο: Είστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στην εύρεση λύσεων για ζητήματα επαγγελματικά. Η ψυχολογία σας είναι αρκετά πεσμένη ενώ αισθάνεστε μπλοκαρισμένοι και αποθαρρυμένοι από το παρασκήνιο που υπάρχει γύρω σας. Το Σαββατοκύριακο σας προδιαθέτει να εκφραστείτε και να περάσετε καλά.

 

12ΙΧΘΥΣ

Α’ Δεκαήμερο: Διανύετε μία όμορφη εβδομάδα, όπου κάνετε νέα σχέδια και είστε στην προεργασία για την υλοποίησή τους.  Από την Παρασκευή δημιουργούνται κάποιες εστίες νευρικότητας εξαιτίας ειδήσεων που αφορούν τα επαγγελματικά σας.

Β’ Δεκαήμερο: Εβδομάδα κοινωνικής δικτύωσης, ευκαιριών για νέες δραστηριότητες και εκπλήρωσης σχεδίων. Τα επαγγελματικά σας σχέδια προχωρούν με τον καλύτερο τρόπο, ευνοείστε σε συμφωνίες, επαφές ή και ενάρξεις επαγγελματικές. Στα αισθηματικά σας δέχεστε θετικές ευκαιρίες για να περάσετε καλά και να δείτε κάποιες επιθυμίες σας να γίνονται πραγματικότητα.

Γ’ Δεκαήμερο: Ήσυχη σε γεγονότα είναι η νέα εβδομάδα, όπου αισθάνεστε δυνατοί και έτοιμοι να ικανοποιήσετε επιθυμίες. Οι φίλοι είναι στο πλευρό σας να σας στηρίζουν στα σχέδιά σας.

 

 

Προηγούμενο άρθροΕβδομαδιαίες Προβλέψεις 13 – 19 Ιανουαρίου 2020 για κάθε ζώδιο και δεκάημερο
Επόμενο άρθροΟ Ερμής στον Υδροχόο ως τις 3/2: Προβλέψεις Ζωδίων
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.