Widgets Magazine

Επιτέλους μπαίνουμε  σε μία πιο ευνοϊκή  περίοδο για υποθέσεις που αφορούν επικοινωνίες, ιδέες, σχέδια, επαφές, ταξίδια, συμφωνίες και διαπραγματεύσεις…  Ο Ερμής κάνει το πέρασμά του στις 16  Ιανουαρίου στο ζώδιο του Υδροχόου και σε αυτή την θέση θα παραμείνει ως και τις 3 Φεβρουαρίου  γεγονός που θα φέρει έναν αέρα ανανέωσης στον τρόπο σκέψης και έκφρασης μας….

Τι είναι όμως αυτό που αλλάζει αυτές τις μέρες; Με ποιο τρόπο ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου θα προσφέρει την βελτίωση  και την άνεση να μπορούμε να εκφράσουμε με ποιο εποικοδομητικό τρόπο όλα όσα έχουμε στο μυαλό μας …..;;;

Ο Ερμής,  ο πλανήτης της επικοινωνίας, της σκέψης, της έκφρασης γραπτού και προφορικού λόγου, άμεσα συνδεδεμένος και με την ψυχολογία μας αφού επηρεάζει στενά την ποιότητα των σκέψεών μας,  μπορεί να λειτουργήσει αρκετά πιο άνετα, αυθόρμητα, εκφραστικά και ανοιχτά από το Αέρινο ζώδιο του Σταθερού Σταυρού, τον Υδροχόο. Ο Ερμής από το ζώδιο του Ουρανού (κυβερνήτης του Υδροχόου) διευρύνει την σκέψη,  ανοίγει το μυαλό, μας προδιαθέτει να εκφραστούμε με τρόπο διαφορετικό αλλά και απελευθερωμένο,  φέρνει την φιλία, την συλλογικότητα και την δικτύωση σε πρώτο πλάνο, κινητοποιεί να σκεφτούμε, να αποφασίσουμε και να εργαστούμε με έναν τρόπο διαφορετικό, πρωτοποριακό, καινοτόμο ….  Έτσι λοιπόν το διάστημα από τις 16 Ιανουαρίου ως  και τις 3 Φεβρουαρίου θα δούμε να υπάρχουν οι παρακάτω θετικές εξελίξεις στην καθημερινότητα μας.

Τι να περιμένεις….

  • Νέες πρωτοποριακές ιδέες / σχέδια / εμπνεύσεις
  • Καινοτόμα έργα θα μπουν τώρα στα σκαριά του σχεδιασμού
  • Ο τρόπος σκέψης θα γίνει πιο αισιόδοξος
  • Νέες συμφωνίες
  • Συλλογικές δραστηριότητες
  • Ανακαλύψεις / Επινοήσεις
  • Θα γεννηθούν νέες φιλίες
  • Η κοινωνική ζωή θα είναι πιο δραστήρια
  • Η ανάγκη για ενασχόληση με την αστρολογία ή και την τεχνολογία θα είναι πιο έντονη….

 

Ποιες μέρες είναι σημαντικές;

18 Ιανουαρίου 2020: Ο Ερμής από τον Υδροχόο σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου στην 2η μοίρα.  Δεν θα λείψουν τα ξαφνικά επικοινωνιακά ξεσπάσματα που θα ξαφνιάσουν και αυτή την ημέρα θα είναι κυρίαρχη η τάση της αντιδραστικότητας αλλά και της οξυθυμίας. Προσοχή χρειάζεται να δείξουμε στις μετακινήσεις μας αλλά και στον τρόπο έκφρασής μας. Από την άλλη πλευρά, αυτή την ημέρα θα υπάρχουν καινοτόμες, πρωτοποριακές ιδέες που μπορούν πραγματικά να μας βοηθήσουν στην ουσιαστική ανάπτυξη και εξέλιξη. Η ενασχόληση με την έρευνα, την τεχνολογία ή την αστρολογία θα έχει εποικοδομητικά αποτελέσματα. Είναι όμως και μία μέρα κατάλληλη για να «σπάσουμε» τα δεσμά αρνητικών σκέψεων και να απελευθερώσουμε το μυαλό μας. Επηρεάζονται οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου ιδιαίτερα όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες, μεσουράνημα, ή ωροσκόπο κοντά στην 2η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

25 Ιανουαρίου 2020: Μέρα αυθόρμητη, κοινωνική, με δυνατότητα για ενδιαφέρουσες μετακινήσεις, επαφές αλλά και γνωριμίες. Ο Ερμής από τον Υδροχόο σχηματίζει την όψη εξαγώνου με τον Άρη από τον Τοξότη και μας προδιαθέτουν να εκφραστούμε. Επηρεάζονται θετικά οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 14η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Πώς θα επηρεάσει ο Ερμής από τον Υδροχόο τα 12 ζώδια;;

Δες το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και πάρε μία γεύση από τις επικοινωνιακές εξελίξεις των ημερών

Κριός:  Μπαίνεις σε μία έντονη κοινωνική περίοδο, με νέες γνωριμίες, προτάσεις, προσκλήσεις, περισσότερη διασκέδαση αλλά και με νέες δημιουργικές δραστηριότητες που γεννούν νέες προσδοκίες για την πορεία …  Πες «ναι» στο καλωσόρισμα νέων ανθρώπων στη ζωή σου και δες τον κοινωνικό σου κύκλο να διευρύνεται .

 

Ταύρος: Είναι η ιδανική στιγμή να  λειτουργήσεις πρωτοποριακά  στα επαγγελματικά σου, να κάνεις νέες γνωριμίες, νέες συμφωνίες, να σκεφτείς αυτή την ιδέα που θα σε βοηθήσει να πας την καριέρα σου ένα βήμα παρακάτω … Ιδανική στιγμή για να περάσεις συνέντευξη για μία δουλειά, για να κάνεις κάποιες επαφές / συζητήσεις για θέματα που αφορούν την πρόοδο της καριέρας σου.

 

Δίδυμος:  Ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Ερμής από το φιλικό για σένα ζώδιο του Υδροχόου , δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να διευρύνεις τις γνώσεις σου, τις εμπειρίες σου, για να δεις τις καταστάσεις γύρω σου με τρόπο διαφορετικό! Συνάμα, ευνοείσαι για την πραγματοποίηση ενός ταξιδιού, για την συμμετοχή σου σε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα αλλά και για νέες γνωριμίες!  Το πιο σημαντικό; Βρίσκεις και πάλι την αισιοδοξία σου!

 

Καρκίνος:  Είναι μία καλή περίοδος για να διαπραγματευτείς καλύτερους όρους στις οικονομικές σου εκκρεμότητες, σου δίνεται η ευκαιρία να μπορέσεις να βρεις τους τρόπους που θα σε βοηθήσουν να απελευθερωθείς από οικονομικά αλλά και από ψυχολογικά βαρίδια που σε φορτίζουν σημαντικά το τελευταίο διάστημα.

 

Λέων: Ο Ερμής περνά στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου τον Υδροχόο, από αυτή την θέση  ενισχύονται πολύ παραπάνω οι επικοινωνίες με τους ανθρώπους που σχετίζεσαι και σου δίνεται η δυνατότητα μέσω του διαλόγου  να αναπτύξεις ουσιαστικά και προοδευτικά τις σχέσεις σου. Νέες γνωριμίες, νέες ιδέες και προτάσεις συνεργασιών  αλλά και περισσότερες συναντήσεις με τα άτομα που σε ενδιαφέρουν είναι μέσα στο προσκήνιο των ημερών.

 

Παρθένος:  Με τον Ερμή από το ζώδιο του Υδροχόου μπορείς πραγματικά να βρεις τους έξυπνους τρόπους που θα σε βοηθήσουν να βάλεις την εργασία σου σε μία νέα πορεία. Είναι μία καλή περίοδος για την διαχείριση των καθηκόντων σου, για τον προγραμματισμό των δραστηριοτήτων σου αλλά και για να πάρεις αποφάσεις που αφορούν την διατροφή, την φυσική κατάσταση και την προσωπική σου ευεξία.

 

Ζυγός:  Διανύεις μία περίοδο με αρκετά φλερτ, περισσότερη διασκέδαση,  με ερωτικές συναντήσεις,μηνύματα, γνωριμίες και ευχάριστα γεγονότα που σε κάνουν να βρίσκεις τους ρυθμούς σου και να περνάς καλά. Η δημιουργικότητά σου; Στα καλύτερά της! Είσαι γονέας; Η επικοινωνία σου με τα παιδιά βελτιώνεται. Είσαι ερωτευμένος-η; Υπάρχει μία επικοινωνιακή εύνοια που σου προσφέρει χαμόγελα.

 

Σκορπιός:  Με τον Ερμή από το ζώδιο του Υδροχόου,  ανοίγεσαι, κουβεντιάζεις και λύνεις πιο εύκολα ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και τις πολύ προσωπικές σου υποθέσεις. Βελτιώνονται οι συνθήκες στις οικογενειακές σου σχέσεις αφού μπορείς πιο άνετα να ανοιχτείς και να συζητήσεις τα ζητήματα που είχαν μεσολαβήσει ή και προβληματίσει το περασμένο χρονικό διάστημα.

 

Τοξότης: Σε πνευματική εγρήγορση είσαι μέχρι και τις 3/2 που ο Ερμής θα κινείται στον φιλικό για εσένα Υδροχόο!  Η περίοδος αυτή είναι γεμάτη επικοινωνίες, συμφωνίες, ιδέες, λύσεις, προτάσεις  ενώ και οι μετακινήσεις σου θα είναι πιο συχνές! Θα δεις κάποιες καταστάσεις γύρω σου πιο αισιόδοξα, θα βελτιώσεις την επικοινωνία σου με τους ανθρώπους απέναντί σου  , θα λύσεις διαφωνίες με αδέρφια,  ενώ μπορείς να  προβείς και σε πολύ ενδιαφέρουσες συμφωνίες.

 

Αιγόκερως: Με τον Ερμή να κινείται στο ζώδιο του υδροχόου μπορείς πραγματικά να βρεις τις ιδέες, τις προτάσεις αλλά και τους ανθρώπους που θα μπορέσουν να σε στηρίξουν στην αύξηση του εισοδήματός σου. Ευνοούνται νέες οικονομικές συμφωνίες, ενώ σταδιακά  οι σκέψεις σου για τις καταστάσεις που υπάρχουν στη ζωή σου, αρχίζουν να γίνονται πιο αρμονικές γιατί νιώθεις περισσότερη ασφάλεια.

 

Υδροχόος: Με τον Ερμή από το ζώδιο σου διανύεις μία περίοδο γεμάτη επικοινωνίες, επαφές, εξωστρέφεια ενώ οι ιδέες σου αλλά και ο τρόπος έκφρασης σου μπορούν πραγματικά να συμβάλουν θετικά στην εξέλιξη των προσωπικών σου υποθέσεων. Ευνοείσαι για νέες γνωριμίες, για βελτίωση των κοινωνικών σου επαφών,  για μετακινήσεις / ταξιδάκια,  ενώ μπορείς με κάθε τρόπο να επικοινωνήσεις εποικοδομητικά με το περιβάλλον σου, κάτι που θα σε βοηθήσει για να έχεις θετικά αποτελέσματα.

 

Ιχθύς: Για την ώρα βρίσκεσαι αγαπημένε μου Ιχθύ σε ένα μεταβατικό στάδιο, όπου κλείνεσαι λίγο στον εαυτό σου και νιώθεις έξω από τα νερά σου! Με τον Ερμή από το ζώδιο του Υδροχόο βρίσκεσαι στην «προπαρασκευή» σκέψεων, ιδεών, προτάσεων και συμφωνιών που θα εφαρμόσεις λίγο αργότερα…. Τα επαγγελματικά σχέδια ευνοούνται ιδιαίτερα αυτή την περίοδο, φρόντισε ωστόσο να τα διατηρήσεις κάπως πιο «κρυφά» χωρίς να αποκαλύπτεις ακόμα τις μετέπειτα κινήσεις σου!

Απόκτησε τα δικά σου Astro Coins για να μιλήσεις με τους αστρολόγους του Oroskopos.gr στην πιο προνομιακή τιμή της αγοράς!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΕβδομαδιαίες Προβλέψεις 20-26 Ιανουαρίου 2020 για κάθε ζώδιο και δεκάημερο
Επόμενο άρθροΤο Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας 13-19 Ιανουαρίου 2020
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ