Νικητής είναι αυτός που συνεχίζει να ονειρεύεται και ποτέ δεν τα παρατά … Με αυτόν ακριβώς τον τίτλο ξεκινώ τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για 13 έως 19 Ιανουαρίου 2020. Η προηγηθείσα  Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης στον Καρκίνο, συνεχίζει να επηρεάζει μέσω πιέσεων και ισχυρών δοκιμασιών τις τάσεις γύρω μας, ενώ το κυρίαρχο αίσθημα που δημιουργείται είναι ότι διανύουμε το τέλος μίας σημαντικής εποχής. Ήλιος – Κρόνος – Πλούτωνας από το ζώδιο του Αιγόκερω, δοκιμάζουν ισχυρά τις αντοχές μας επιβάλλοντας ίσως και κάπως άγαρμπα την τάξη, την οργάνωση και την αναδόμηση. Πιο προκλητικές είναι οι συνθήκες αυτή την εβδομάδα για τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου.  Σημαντικό νέο της εβδομάδας είναι ότι η Αφροδίτη περνά στους Ιχθύες και ο Ερμής κάνει το πέρασμά του στον Υδροχόο. Σταδιακά λοιπόν βλέπουμε να αναζωπυρώνονται επιθυμίες και σχέσεις και να κυριαρχεί η τρυφερότητα, ο ρομαντισμός και η ζεστασιά, ενώ οι σκέψεις γίνονται πιο πρωτοποριακές και το μυαλό μπαίνει σε εγρήγορση για την εφαρμογή νέων πλάνων.  Ευνοημένοι στα αισθηματικά τους αυτή την εβδομάδα θα είναι οι Ιχθύες- Παρθένοι – Σκορπιοί του 1ου δεκαημέρου, στα οικονομικά τους οι Λέοντες – Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου.  Τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) και της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) του 1ου δεκαημέρου έχουν περισσότερη επικοινωνιακή ευελιξία. Το Σαββατοκύριακο με το τετράγωνο Ερμή – Ουρανού θα χρειαστεί να προσέξουμε στις μετακινήσεις, την οδήγηση και σε λεκτικές κόντρες / αντιπαραθέσεις που θα προκαλέσουν ρήξη.

1ΚΡΙΟΣ

Α’ Δεκαήμερο: Κορυφώνονται οι εξελίξεις στον επαγγελματικό σας τομέα και τώρα μπορείτε να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που σας δίνονται για να δείτε να ανοίγονται μπροστά σας νέες προοπτικές.  Χρήματα έρχονται στα χέρια σας, πολύ γρήγορα φεύγουν.

Β’ Δεκαήμερο: Σας δίνεται η δυνατότητα να συγκροτήσετε την εργασία σας, την καθημερινότητα και τις σχέσεις σας και να ηρεμήσετε από τις δύσκολες συνθήκες των περασμένων μηνών. Νέα σχέδια μπαίνουν στα σκαριά και σας κάνουν αρκετά φιλόδοξους για την πορεία σας.

Γ’Δεκαήμερο: Πιεστική η εβδομάδα για θέματα που αφορούν την καριέρα, το γάμο, τον/την σύζυγο ή τον πατέρα. Θα κληθείτε να πάρετε κάποιες αποφάσεις, το κλίμα ωστόσο εξακολουθεί να είναι βαρύ και πιεστικό.

2ΤΑΥΡΟΣ

Α’ Δεκαήμερο:  Η κοινωνική σας ζωή γίνεται πιο ευχάριστη, κυνηγάτε περισσότερο τα όνειρά σας και περνάτε όμορφες στιγμές στην προσωπική σας ζωή. Στα επαγγελματικά σας προσοχή στην εκρηκτικότητα των συζητήσεων και των αποφάσεων. Στα οικονομικά είστε ζορισμένοι.

Β’ Δεκαήμερο: Η εβδομάδα σας βοηθά να ατενίσετε το μέλλον σας με περισσότερη ελπίδα παρατηρώντας ότι ανοίγονται μπροστά σας νέες προοπτικές. Η ερωτική λίμπιντο αρχίζει να ανεβαίνει. Τα έξοδα σας καλπάζουν και σας αγχώνουν λογαριασμοί και υποχρεώσεις προς τρίτους.

Γ’Δεκαήμερο: Παρόλο που σας διακατέχει η απαισιοδοξία, αυτή την εβδομάδα θα έχετε σημαντικά επιτεύγματα που αφορούν συμφωνίες, ταξίδια, γνωριμίες, εκπαιδευτικά ή νομικά προγράμματα.

3ΔΙΔΥΜΟΙ

Α’ δεκαήμερο: Ευχάριστες αλλαγές στην εργασία θα φέρουν έναν αέρα ανανέωσης και θα μπορέσετε να σταθείτε πιο δημιουργικοί. Συζητήσεις, προτάσεις, επαφές ή και ταξίδια μπορεί να σας βγάζουν από τους ρυθμούς της καθημερινότητας, αλλά κρίνονται υπέρ σας.  Βάλτε νερό στο κρασί σας στην επαφή με άτομα του σταθερού περιβάλλοντος.

Β’ Δεκαήμερο: Σταδιακά σας δίνεται η δυνατότητα να καλύψετε επαγγελματικά και οικονομικά κενά και να νιώσετε πιο σίγουροι και ασφαλείς. Καβγαδάκια με την σχέση ή τους συνεργάτες είναι μέσα στο πρόγραμμα – φροντίστε να τα αποφύγετε-!

Γ’ Δεκαήμερο: Οι πιέσεις σας για ζητήματα οικονομικά (υποχρεώσεις, δάνεια, λογαριασμοί, κληρονομικά ή και μισθώματα) συνεχίζουν να σας πιέζουν ασφυκτικά.  Θα χρειαστεί να προβείτε σε έναν περιορισμό ή και διακανονισμό.  Βρείτε τρόπους χαλάρωσης από τις δυσκολίες που βιώνετε.

4ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Α’ Δεκαήμερο:  Οι ρυθμοί σας θα αρχίσουν να χαλαρώνουν, ενώ αναμένονται ευχάριστες προσκλήσεις, νέα, γνωριμίες μέσα από το κοινωνικό σας περιβάλλον που θα σας δώσουν χαρά. Τα αισθηματικά ανοίγουν … Οι εκπλήξεις δεν λείπουν.

Β’Δεκαήμερο:  Μπαίνετε σταδιακά σε μία περίοδο που μπορείτε να αναπτύξετε νέες σχέσεις και συνεργασίες που θα στηρίξουν τα βήματά σας. Οι απαιτήσεις της καθημερινότητας αυξάνονται, δεν λείπει το στρες.

Γ’ Δεκαήμερο: Περνάτε απογοητευτικές στιγμές στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων όπου τώρα γίνονται σημαντικά αλλά και επίπονα ξεκαθαρίσματα. Καλείστε να αποδεχθείτε το τέλος μίας σχέσης ή μίας συνεργασίας και να φροντίσετε να πάτε γρήγορα παρακάτω.

5ΛΕΩΝ

Α’ Δεκαήμερο: Σας δίνεται η δυνατότητα να κινηθείτε επιτυχώς για να δείξτε βελτίωση στα οικονομικά σας. Η ερωτική σας ζωή είναι ενεργή και ικανοποιητική. Προσοχή στις κόντρες και στις αντιπαραθέσεις με σύντροφο ή συνεργάτες το Σαββατοκύριακο.

Β’ Δεκαήμερο: Σας δίνεται η δυνατότητα να κάνετε ενδιαφέρουσες αλλαγές στην καθημερινότητά σας, να ασχοληθείτε με θέματα φυσικής κατάστασης, αλλά και να νιώσετε περισσότερη ευεξία. Προς το τέλος της εβδομάδας η ερωτική σας ζωή αποκτά περισσότερο δράση.

Γ’ Δεκαήμερο:  Αρκετά βαρύ το κλίμα στον τομέα της εργασίας, νιώθετε αρκετά αγχωμένοι και πιεσμένοι από τις πολλές υποχρεώσεις που έχουν συσσωρευτεί. Η συντροφική σας ζωή μπορεί να γίνει διέξοδος ηρεμίας.

6ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Α’ Δεκαήμερο: Οι μέρες που ακολουθούν τονώνουν την ζεστασιά και την συντροφικότητα στη σχέση σας, ενώ δεν λείπουν και οι ευκαιρίες νέων γνωριμιών ή και νέων επαφών προτάσεων για μία νέα δημιουργική συνεργασία.  Εργασιακά συντονίζεστε και βάζετε σε τάξη και σειρά υποχρεώσεις. Αποφύγετε την συναισθηματική κυκλοθυμία που θα εκδηλωθεί με νευρικότητα στο χώρο του σπιτιού.

Β’ Δεκαήμερο: Ικανοποιητική η εβδομάδα τόσο για θέματα που αφορούν τα αισθηματικά σας όσο και για ευχάριστες εξελίξεις που αφορούν τα παιδιά, τις δημιουργικές δραστηριότητες. Απολαμβάνετε στιγμές . Στο τέλος της εβδομάδας μπαίνετε σε μία περίοδο συναισθηματικής έντασης λόγω ανακατατάξεων στο χώρο του σπιτιού.

Γ’ Δεκαήμερο:  Σημαντική η εβδομάδα για να διακρίνεται τι είναι αυτό που σας γεμίζει, τι ποθείτε, ποιο δρόμο θέλετε να ακολουθήσετε προκειμένου να δείτε τις επιθυμίες σας να γίνονται πραγματικότητα.

7ΖΥΓΟΣ

Α’ Δεκαήμερο: Ανασυντάσσεστε και φροντίζετε περισσότερο το σώμα σας, την διατροφή σας, ζητήματα ευεξίας. Η εργασία σας κινείται σε πιο ομαλούς ρυθμούς και μπορείτε να διευθετήσετε οικονομικά υπόλοιπα. Στα αισθηματικά σας υπάρχουν χαρούμενες επικοινωνίες.

Β’ Δεκαήμερο: Χωρίς σπουδαίες εξελίξεις είναι η νέα εβδομάδα για εσάς, ωστόσο σταδιακά σας δίνεται η δυνατότητα να ενδυναμωθείτε ψυχολογικά, να βελτιώσετε τις σχέσεις με την οικογένεια ή και ασχοληθείτε με ζητήματα καθημερινότητας και εργασίας, βλέποντας να προχωρούν πιο άνετα οι καταστάσεις γύρω σας. Από το τέλος της εβδομάδας, μπαίνετε σε μία περίοδο επικοινωνιακής εγρήγορσης, αποφύγετε ωστόσο τις βιασύνες.

Γ’ Δεκαήμερο: Αρκετά βαρύ συνεχίζει να είναι για εσάς το κλίμα της νέας εβδομάδας, όπου οι πιέσεις για ζητήματα προσωπικά, οικογενειακά δεν λείπουν.  Δείξτε υπομονή στο ψυχολογικό βάρος που τώρα βιώνεται και προσπαθήστε αυτή την περίοδο να αναζητήσετε την βαθύτερη ρίζα των προβλημάτων που βιώνετε και να κάνετε εποικοδομητικές αλλαγές στη ζωή σας.

8ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Α’ Δεκαήμερο: Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς σας βοηθά από το ξεκίνημα της εβδομάδας να ασχοληθείτε περισσότερο με ότι σας γεμίζει και σας δίνει χαρά. Η αισθηματική σας ζωή έχει τους όμορφους αιφνιδιασμούς και τις εκπλήξεις της.  Προσοχή στις ενδοοικογενειακές κόντρες στο τέλος της εβδομάδας. Αποφύγετε την κόντρα και την αντίδραση με τα άτομα που συμβιώνετε.

Β΄ Δεκαήμερο: Μπαίνετε σε μία περίοδο που οι ιδέες σας, οι εμπνεύσεις σας και οι προτάσεις που δέχεστε ή συζητάτε μπορούν να υποστηρίξουν τα σχέδιά σας. Μπορείτε να αναμένετε ένα πιο ήπιο κλίμα στην καθημερινότητά σας.

Γ’ Δεκαήμερο: Νιώθετε την ευθύνη να πάρετε αποφάσεις, να εφαρμόσετε ότι θεωρείτε εσείς ότι είναι σωστό στην δεδομένη στιγμή και αυτό ακριβώς είναι κάτι που θα πραγματοποιήσετε μέσα στις μέρες που ακολουθούν. Αποφύγετε τον απόλυτο τρόπο έκφρασης. Αξιοποιήσετε τις μεθοδικότητα, την υπομονή και την ικανότητά σας να μπορείτε να βάλετε αυτό τον καιρό σε μία τάξη και σειρά τη ζωή σας.

9ΤΟΞΟΤΗΣ

Α’ Δεκαήμερο: Ο Άρης ολοκληρώνει αυτή την εβδομάδα την πορεία του στο ζώδιο και δεκαήμερό σας, οι μέρες είναι έντονες και νευρικές, με εσάς να λαμβάνετε σημαντικές πρωτοβουλίες και να κάνετε σπουδαίες κινήσεις για την πορεία σας. Η Αφροδίτη από τους Ιχθύες βελτιώνει τις συνθήκες στο σπίτι αλλά και στην ψυχολογία ας. Ο Ερμής από τον Υδροχόο σας θέτει σε επικοινωνιακή εγρήγορση, οι μέρες σας είναι γεμάτες από επικοινωνίες και μετακινήσεις.

Β’ Δεκαήμερο: Αυτή την εβδομάδα μπορείτε να κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις που θα σας εξυπηρετήσουν προκειμένου να δημιουργήσετε πιο ασφαλείς βάσεις για την πορεία σας.  Κάποιες συναισθηματικές συγχύσεις είναι αναμενόμενες αλλά θα μπορέσετε να τις διαχειριστείτε. Προς το τέλος της εβδομάδας ο Άρης περνά στο δεκαήμερό σας, προσδίδοντας ορμητικότητα, αποφασιστικότητα και διάθεση για διεκδικήσεις και νέες δραστηριότητες.

Γ’ Δεκαήμερο:  Τα δεδομένα γύρω σας σας κάνουν να αισθάνεστε ότι βρίσκεστε σε έναν ασφυκτικό κλοιό, ιδιαίτερα για τον τομέα των οικονομικών σας.  Προσπαθήστε να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και αναλογιστείτε στιγμές του παρελθόντος που μπορέσατε και τα βγάλατε παλικαρίσια.  Η περίοδος είναι πολύ καλή για να διαχειριστείτε καταστάσεις του παρελθόντος και να κόψετε περιττές σπατάλες (οικονομικές ή και συναισθηματικές)

10ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Α’ Δεκαήμερο:  Διανύετε μία περίοδο που νιώθετε κουρασμένοι ψυχικά και σωματικά, το πέρασμα όμως της Αφροδίτης θα βελτιώσει αισθητά τις επικοινωνίες σας, θα ξεδιπλώσετε σκέψεις και συναισθήματα και θα νιώσετε καλύτερα. Χρήματα έρχονται στα χέρια σας , το ίδιο γρήγορα φεύγουν από παρορμητικότητα αποφάσεων.

Β’ Δεκαήμερο: Διανύετε μία ήρεμη εβδομάδα, όπου  μπορείτε να πάρετε αποφάσεις και να αναζητήσετε νέες προοπτικές. Προς το τέλος της εβδομάδας ο Άρης από τον Τοξότη περνά στο β΄ δεκαήμερο, σταδιακά θα νιώσετε κάπως μπλοκαρισμένοι με την ανάγκη να κλείσετε εκκρεμότητες.

Γ’ Δεκαήμερο:  Οι προκλήσεις και οι δυσκολίες συνεχίζονται Ήλιος , Κρόνος και Πλούτωνας σε σύνοδο στο ζώδιο και δεκαήμερό σας, εντείνουν τις πιέσεις της περιόδου και εντείνουν τόσο το βάρος της ευθύνης, όσο και την ανάγκη να κλείσετε οριστικά κύκλους προκειμένου στη συνέχεια να πάτε ένα βήμα παρακάτω.

11ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Α’ Δεκαήμερο: Σημαντικό νέο της εβδομάδας για εσάς είναι η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο σας όπου σας θέτει άμεσα σε επικοινωνιακή εγρήγορση. Επικοινωνίες, επαφές και μετακινήσεις είναι το χαρακτηριστικό των ημερών, το Σαββατοκύριακο όμως δεν λείπουν και τα ξαφνικά λεκτικά ξεσπάσματα ή οι αντιδράσεις (προσοχής στις οικογενειακές αντιπαραθέσεις). Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς τονώνει το περιεχόμενο του πορτοφολιού σας.

Β’ Δεκαήμερο:  Μία ήσυχη εβδομάδα αναμένεται για το δικό σας δεκαήμερο όπου σας βοηθά να κλείσετε εκκρεμότητες. Από το τέλος της εβδομάδας μπαίνετε σε μία περίοδο όπου δραστηριοποιείστε περισσότερο σε φιλικούς κύκλους ενώ κυνηγάτε πολύ περισσότερο την εκπλήρωση των επιθυμιών σας.

Γ’ Δεκαήμερο:  Αυτή την εβδομάδα νιώθετε ψυχολογικό βάρος, ενώ είστε περισσότερο επικεντρωμένοι σε επαγγελματικές υποθέσεις, όπου έστω και αν σας πιέζουν θα μπορέσετε εντέλει να τις διευθετήσετε.

 

12ΙΧΘΥΣ

Α’ Δεκαήμερο:  Σημαντικό νέο της εβδομάδας για εσάς είναι η είσοδος της Αφροδίτης στο δικό σας ζώδιο. Νιώθετε πιο όμορφα με τον εαυτό σας, βελτιώνετε την εμφάνισή σας, έχετε τις κατακτήσεις σας και περνάτε όμορφες στιγμές. Δεν λείπουν οι ευχάριστες εκπλήξεις. Στα επαγγελματικά σας διανύετε μία έντονη περίοδο εξελίξεων.

Β’ Δεκαήμερο: Σχετικά ήρεμο και χωρίς σπουδαίες μεταβολές αναμένεται το κλίμα των ημερών σας για εσάς.  Είστε εν αναμονή θετικών εξελίξεων τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά σας. Αρκετοί προετοιμάζεται το έδαφος για ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα.

Γ’ Δεκαήμερο: Στόχοι, επιθυμίες βρίσκονται τώρα στο στάδιο της εκπλήρωσης. Αισθάνεστε πιο δυνατοί και μέσα από δύσκολες συγκυρίες εσείς μπορείτε εντέλει να βρεθείτε κερδισμένοι. Κάποιες κοινωνικές σας σχέσεις θα σας προβληματίσουν.

 

Προηγούμενο άρθροΈκλειψη Σελήνης Ιανουαρίου 2020
Επόμενο άρθροΕβδομαδιαίες Προβλέψεις 20-26 Ιανουαρίου 2020 για κάθε ζώδιο και δεκάημερο
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.