Widgets Magazine

Έχετε ταλαιπωρηθεί στον τομέα των αισθηματικών σας και οι περισσότεροι από εσάς καλωσορίζετε τον Αύγουστο, με πεσμένα τα φτερά και χωρίς να έχετε πολλές ελπίδες για την προοπτική των ερωτικών σας. Η πορεία του μήνα ωστόσο θα σας αλλάξει τα σχέδια, αφού αυτό τον Αύγουστο καταφέρνετε και ανακτάτε για τα καλά την αυτοπεποίθησή σας, νιώθετε καλύτερα με εσάς, επαναξιολογείτε καταστάσεις,  ενώ  κάποιοι από εσάς θα «αιφνιδιαστείτε» από τον ερχομό μίας νέας γνωριμίας στην τελευταία εβδομάδα του μήνα … Για να δούμε ….

⭐️⭐️⭐️ Για ερωτική προσωπική πρόβλεψη : ☎ Κάλεσε 14724 ή στείλε SMS με τη λέξη ΧΑΡΤΗΣ3 στο 54754 💳 Για ακόμα πιο οικονομική πρόβλεψη πάρε τα Astrocoins σου και μίλησε με -50% έκπτωση με τον αστρολόγο σου! ΔΕΣ ΕΔΩ<<

1ο Δεκαήμερο:  Αξιολογείτε κάποιες καταστάσεις της αισθηματικής σας ζωής διαφορετικά, ανακτάτε την αυτοπεποίθησή σας, νιώθετε πιο σίγουροι συναισθηματικά  ενώ βλέπετε πιο καθαρά τι είναι αυτό που πραγματικά επιθυμείτε.  Μία φιλία μπορεί να εξελιχθεί σε έναν έρωτα, ή μία φιλικό – συναισθηματική σχέση σας εκπλήσσει με κάποιο τρόπο από τις 23 Αυγούστου και έπειτα, όπου τότε για εσάς κρίνεται το διάστημα ως εξαιρετικό για τα αισθηματικά σας. Οι δεσμευμένοι έρχεστε πιο κοντά στο σύντροφό σας, νιώθετε πιο σίγουροι για τα αισθήματά του! Ο μήνας σε ένα γενικότερο πλαίσιο προσφέρεται για αλλαγές που θα ανανεώσουν την προσωπική σας ζωή.

2ο Δεκαήμερο: Έχετε περάσει δύσκολες στιγμές στα αισθηματικά σας και ο τομέας των σχέσεων συνεχίζει να έχει τις δοκιμασίες του, αφού ο Κρόνος  από τον Αιγόκερω επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο – μεγαλύτερη πίεση, προβληματισμό  ή και αίσθημα μοναξιάς αισθάνεστε οι γεννημένοι κοντά στις 6-9 Ιουλίου-. Ωστόσο ο Αύγουστος για εσάς, είναι μήνας ανάπαυλας, αναθεώρησης, σκέψης, ανασυγκρότησης και ναι μπορώ να πω ότι βάζετε πιο σταθερές δομές για την πορεία της αισθηματικής σας ζωής. Όπως όλοι οι εκπρόσωποι του ζωδίου σας, το ίδιο και εσείς, αναγνωρίζετε πολύ παραπάνω την αξία σας αυτό το μήνα και αυτό θα σας βοηθήσει σε καλύτερες επιλογές. Οι επαφές, οι επικοινωνίες, τα σχέδια και οι προτάσεις δεν λείπουν από την αισθηματική σας ζωή. Ωστόσο εσείς διανύετε ακόμα μία περίοδο είτε καχυποψίας, είτε έχετε την ανάγκη από περισσότερο χρόνο για να καταλήξετε σε μία νέα πορεία για τα αισθηματικά.

3ο Δεκαήμερο: Μετά τον επεισοδιακό Ιούλιο, υποδέχεστε τον Αύγουστο και πολλοί αισθάνεστε πληγωμένοι, προδομένοι, απογοητευμένοι από τις εξελίξεις που προηγήθηκαν στην αισθηματική σας ζωής. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή φορά  στο ζώδιο σας έτσι μπορείτε ως τις 11 Αυγούστου, να αξιολογήσετε πιο καθαρά τις καταστάσεις γύρω σας, είτε και να λύσετε κάποιες διαφωνίες που είχαν προκύψει την περασμένη περίοδο. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι πλέον αναγνωρίζετε τι θέλετε, τι αξίζετε, τι πρέπει να παραμείνει δίπλα σας. Ακόμα και μία επανασύνδεση (που είναι πολύ πιθανό να προκύψει ) θα είναι μία  προσωρινή επιλογή για εσάς, γιατί στην ουσία γνωρίζετε ότι μία ερωτική ιστορία έχει κλείσει πλέον τον κύκλο της. Αποφύγετε εκρήξεις ζήλειας / χειριστικές συμπεριφορές και τον συναισθηματικό αναβρασμό κοντά στις  15/8 με την Πανσέληνο στον Υδροχόο.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΔίδυμος Ερωτικές Προβλέψεις Αυγούστου 2019 για κάθε δεκαήμερο
Επόμενο άρθροΛέων Ερωτικές Προβλέψεις Αυγούστου 2019 για κάθε δεκαήμερο
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.