Widgets Magazine

Α’ Δεκαήμερο:  Ο Αύγουστος είναι αρκετά πιο ξεκούραστος αλλά και ευχάριστος για εσάς. Στην πορεία του θα σας φέρει σε επαφή με νέους ανθρώπους, θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τα κενά των σχέσεών σας, αλλά θα μπορέσετε να ξεπεράσετε και τις απογοητεύσεις που έχετε περάσει  από ανθρώπους που είχαν έναν σταθερό ρόλο στη ζωή σας.  Ο Αύγουστος ωστόσο, τουλάχιστον μέχρι τις 13 του μήνα, σας προκαλεί έναν σχετικό ψυχολογικό αναβρασμό,  ενώ στα οικονομικά σας οι εξελίξεις κινούνται σε ρυθμό χελώνας γεγονός που σας προκαλεί εκνευρισμό.  Κάποιοι προβληματισμοί για ζητήματα οικογενειακά αλλά και επαγγελματικά θα υπάρξουν κοντά στις 10/8 , θα μπορέσουν όμως πολύ γρήγορα να ξεπεραστούν.  Μέχρι τις 16 Αυγούστου  θα καταφέρετε εντέλει να νιώσετε πιο όμορφα συναισθηματικά, ενώ θα βελτιώσετε  και τις σχέσεις με τους οικείους σας, ή θα υπάρξουν ευχάριστα γεγονότα στο σπίτι.   Η στιγμή που περιμένω για εσάς και η οποία σίγουρα θα σας ανταμείψει, είναι η  αυγουστιάτικη πανσέληνος που γίνεται στις 26 Αυγούστου στο ζώδιο του Ιχθύ. Με αυτό το Φεγγάρι μπορείτε να εκπληρώσετε σχέδια, πολλοί από εσάς θα έχετε όμορφες εκπλήξεις και ευκαιρίες στον ερωτικό τομέα, ή ένα σημαντικό σχέδιο που θα πάρει σάρκα και οστά.

Β’ Δεκαήμερο: Ανήκετε στους ευνοημένους του Αυγούστου,  αφού ο Δίας  πορεύεται σε ορθή φορά στο ζώδιο του Σκορπιού στο δικό σας δεκαήμερο και για μία ακόμα φορά σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Αυτό για εσάς σημαίνει ότι ο Αύγουστος είναι η στιγμή σας να ερωτευτείτε, να εκπληρώσετε σχέδιά σας, να πάρετε χαρές από τα παιδιά σας, να κάνετε ένα μεγάλο ταξίδι που πραγματικά επιθυμούσατε. Ευχάριστα γεγονότα στο σπίτι και στην οικογένεια αναμένονται την περίοδο από 16-26/8 σε αυτό το χρονικό διάστημα θα είστε και πιο ήρεμοι και συντροφικοί συναισθηματικά! Σίγουρα το ευάλωτο σημείο του μήνα ωστόσο, είναι τα οικονομικά και αυτό που μπορώ να πω είναι ότι μπορεί να παρασυρθείτε και σε σπατάλες.  Η Ηλιακή Έκλειψη στο Λέοντα, σας δημιουργεί συναισθηματικές αλλά και οικονομικές ανασφάλειες ιδιαίτερα τις ημέρες κοντά στις 11 Αυγούστου.  Ο ανάδρομος Ερμής από το Λέοντα φέρνει καθυστερήσεις στην είσπραξη χρημάτων, καλό είναι ωστόσο να είστε και πιο εγκρατείς με τα οικονομικά σας.

Γ’ Δεκαήμερο:  Δεν σας κρύβω ότι ο Αύγουστος συνεχίζει να έχει τις προκλήσεις τους για εσάς τους Καρκίνους του Γ΄ Δεκαημέρου. Στο ξεκίνημα του μήνα ωστόσο, έχετε τις μετακινήσεις σας, τα φλερτ σας, τις επικοινωνίες σας και μπορείτε να περάσετε πιο ανέμελα, ιδιαίτερα ως τις 7 του μήνα.  Οι ανακατατάξεις και προκλήσεις σε σχέσεις και σε συνεργασίες σας, θα συνεχίσουν να υπάρχουν και θα κορυφωθούν πολύ περισσότερο από τις 13 Αυγούστου που ο Άρης θα επιστρέψει ανάδρομος στον Αιγόκερω. Αποφύγετε τις κόντρες και τις αντιπαραθέσεις και προτιμήστε την αποστασιοποίηση.  Από τις 26 Αυγούστου και έπειτα ηρεμείτε περισσότερο ψυχολογικά, συναισθηματικά και δέχεστε και την υποστήριξη και αγάπη των οικείων σας όπου οι σχέσεις σας μαζί τους βελτιώνεται.

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΔίδυμοι Αύγουστος 2018 Αστρολογικές Προβλέψεις
Επόμενο άρθροΛέων Αύγουστος 2018 Αστρολογικές Προβλέψεις
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here