Widgets Magazine

Ο Δίας, έκανε το πέρασμά του στις 10 Οκτωβρίου 2017 στον υδάτινο εκπρόσωπο του σταθερού σταυρού, τον Σκορπιό και σε αυτή την θέση θα παραμείνει ως τις 8 Νοεμβρίου 2018.  Το ετήσιο «ταξίδι» του, έχει για προορισμό την πλήρη μεταμόρφωσή μας, χωρίς ωστόσο να είναι περιορισμένο το αίσθημα της υπερβολής! Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή!

Ο Δίας, ο «ευεργέτης» του ζωδιακού,  ο πλανήτης της επέκτασης, της τύχης, των ευκαιριών, μας δίνει πάντα την δυναμική να προωθήσουμε και να εξελίξουμε τις γνώσεις, τις εμπειρίες μας, την φιλοσοφία που έχουμε για τη ζωή, το πνεύμα μας και το αποτέλεσμα είναι φυσικά η βελτίωση της ζωής μας!

Ο Σκορπιός,  με στοιχείο του το Νερό, αντιπροσωπεύει λοιπόν την θηλυκή ενέργεια, την ψυχή, το συναίσθημα αλλά και το ασυνείδητο!  Η σταθερή του ποιότητα δηλώνει ότι η βασική ανάγκη του ζωδίου είναι ο έλεγχος, η εξουσία, η αυτοδυναμία,  η διασφάλιση των κεκτημένων και η δημιουργία μόνιμων γερών βάσεων για τη ζωή!  Το ζώδιο του Σκορπιού, εκφράζει την μαχητικότητα, τα ψυχικά αποθέματα, την δύναμη, την ύλη και το σεξ.

Ο Δίας από το ζώδιο του Σκορπιού, θα συμβάλει ολοκληρωτικά για έναν ολόκληρο χρόνο τόσο στην ψυχική όσο και στην οικονομική μας αναγέννηση. Οι θετικές όψεις που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα, θα συντελέσουν δυναμικά στην εκπλήρωση σχεδίων αλλά και στην επίτευξη της αυτοδυναμίας και της ολοκλήρωσης. Συγκεκριμένα ο Δίας θα βρεθεί σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στις 2 Δεκεμβρίου 2017 , στις 25 Μαΐου 2018 και στις 19 Αυγούστου 2018. Κατά την διάρκεια αυτών των μηνών, τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) και τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι,Αιγόκεροι) του 2ου δεκαημέρου θα καταφέρουν να επιτύχουν ένα σημαντικό όνειρο ζωής! Ο Δίας θα βρεθεί σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στις 16 Ιανουαρίου 2018, στις 14 Απριλίου 2018 και στις 12 Σεπτεμβρίου 2018. Σε αυτούς ακριβώς τους μήνες, οι ίδιοι εκπρόσωποι του ζωδιακού, θα καταφέρουν με κάθε τρόπο να βελτιώσουν σημαντικά τη ζωή τους, κατακτώντας με επιτυχία τους στόχους τους και αποκτώντας περισσότερο έλεγχο αλλά και δύναμη στη ζωή τους!

Ας δούμε όμως συνοπτικά μερικές από τις  γενικές ετήσιες εξελίξεις που θα υπάρξουν με τον Δία στο Σκορπιό:

 • Ανακούφιση και βελτίωση (έστω και πρόσκαιρη) για θέματα οικονομικά.
 • Μεταρρυθμίσεις / διακανονισμοί σε φορολογικά , τραπεζικά, ζητήματα ακίνητης περιουσίας
 • Θα δοθούν προσωρινά κάποια επιδόματα / διευκολύνσεις που θα διευκολύνουν τις ευαίσθητες ομάδες
 • Θα υπάρξουν νέες νομοθετικές ρυθμίσεις που θα προκαλέσουν. Για παράδειγμα στις 10/10  υπερψηφίστηκε ο νόμος για την αλλαγή φύλου, αντίστοιχες εξελίξεις έχουμε να δούμε αρκετές και σημαντικές μέσα στην πορεία του έτους (για παράδειγμα αποποινικοποίηση κάνναβης, γάμος ομοφυλοφίλων κλπ)
 • Άνθιση θα παρουσιάσουν τα επαγγέλματα που σχετίζονται με την μεταφυσική, την ψυχολογία, την ψυχιατρική, γραφεία ιδιωτικών ερευνών, φοροτεχνικοί, οικονομικοί σύμβουλοι.
 • Ιατρικές έρευνες και ανακαλύψεις για θεραπεία σεξουαλικών μεταδιδόμενων νοσημάτων
 • Θα υπάρξει ίαση σε ψυχικές νόσους, ή τουλάχιστον αντιμετώπιση και θεραπεία αυτών
 • Θα δούμε μεγάλη σεξουαλική απελευθέρωση και όσοι αντιμετώπιζαν προβλήματα με την ερωτική τους ζωή, θα καταφέρουν με κάποιο τρόπο να αντιμετωπίσουν.
 • Η διαίσθηση θα είναι ισχυρή, καθώς και η πίστη μας σε αυτή
 • Μυστικές Οργανώσεις (κάθε είδους) θα έχουν έντονη δραστηριότητα
 • Ο κερδοσκοπισμός;; Θα συνεχίσει και θα οξυνθεί σημαντικά!

 

Ας δούμε όμως πώς θα επηρεάσει ο Δίας από τον Σκορπιό κάθε ζώδιο! Είναι χρήσιμο να δεις και τον ωροσκόπο σου!

Κριός Προβλέψεις για τον Δία στον Σκορπιό

Ταύρος Προβλέψεις για τον Δία στον Σκορπιό

Δίδυμος Προβλέψεις για τον Δία στον Σκορπιό

Καρκίνος Προβλέψεις για τον Δία στον Σκορπιό

Λέων Προβλέψεις για τον Δία στον Σκορπιό

Παρθένος Προβλέψεις για τον Δία στον Σκορπιό

Ζυγός Προβλέψεις για τον Δία στον Σκορπιό

Σκορπιός Προβλέψεις για τον Δία στον Σκορπιό

Τοξότης Προβλέψεις για τον Δία στον Σκορπιό

Αιγόκερως Προβλέψεις για τον Δία στον Σκορπιό

Υδροχόος Προβλέψεις για τον Δία στον Σκορπιό

Ιχθύς Προβλέψεις για τον Δία στον Σκορπιό

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟ Ήλιος και ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα 9-10 Οκτωβρίου 2017
Επόμενο άρθροΗ Αφροδίτη στο Ζυγό και η ανανέωση των σχέσεων ως τις 7 Νοεμβρίου 2017
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

4 ΣΧΟΛΙΑ

  • Πρεπει ΗΔΗ να σου εχουν συμβει πολλα και ευχαριστα γεγονοτα στην ζωη σου!
   Αλλα η λεπτομερειακή αναλυση και το κουραστικο ξεψαχνισμα τους απο εσενα ισως να πέρασαν απο μπροστα σου…. και να μην …σταμάτησαν !!!!…..

   Αυτες οι ευχάριστες αλλαγες με προοπτικη συνεχίζονται και με τον Δια στον Σκορπιο που ειναι και ο ωροσκοπος σου.

   Νασαι ομως και ετοιμη για πολλες ανατροπες αφου τοσον τα τετραγωνα του Πλουτωνα οσον και η ενεργοποιηση του Ουρανου θα σου ανατρεψουν αλλοτε ευχάριστα άλλοτε με εκδηλη αγωνία τα καλοσχηματισμενα προγραμματα σου…

   Παντως ξεκιναει μια νεα ευχαριστη επταετια απαλλαγμενη απο βαριδια του παρελθοντος σου και εχε τον νου σου στην πληθωρα των φλερτ που θα ζησεις διοτι ισως καποιο απο αυτα να αξιζει να το κρατησεις για μεγαλυτερη διάρκεια….

   Βέβαια αστρογνωστης ΔΕΝ ειμαι ….γιαυτο και πιο καταλληλη για να σε συμβουλευσει ειναι η ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ απο πλευρας Γνωσεων και Εμπειρίας γοητευτικη αστρογνωστρια ….Νανά του Βαγε Να !!!!….

   Σου απαντησα ωστε να προκληθουν και αλλες ερμηνειες και σκεψεις ωστε και εσυ να βοηθηθεις περισσότερον αλλα και οι λοιποι να μαθαινουμε νεα πραγματα …..

   Σου ευχομαι το καλλιτερον (γιαυτο λιγότερο ξεψιρισμα των καταστασεων…. και …τα ξαναλεμε !)

   Μαγαπη σολους και σολες σας .!

  • Λίτσα μου , ο Δίας από τον Σκορπιό θα σε βοηθήσει να αναπτύξεις τη ζωή σου με τον καλύτερο τρόπο … Θα αλλάξεις εσύ, οι σχέσεις σου, οι συνεργασίες σου, θα σου δοθούν σημαντικές ευκαιρίες για να κινητοποιηθείς και να πας παρακάτω – κάτι το οποίο δεν έκανες τα τελευταία χρόνια-! Θα ξεπεράσεις αγωνίες και εμπόδια του παρελθόντος … Προσοχή λιγάκι μόνο στην αύξηση βάρους! Τα φιλιά μου!

 1. Γεια σου…. Αθηνουλα του Βαγενα.!

  Τρεχεις και δεν φθανεις…ετσι;…
  Προσοχη στους “Δαναους και δωρα Διος φεροντες στα λιονταρακια” …. you know ….

  Καγω τρεχω να προλαβω την εποχη της κερδοσκοπιας ετσι ώστε ναχω αποτελεσματα πριν με προλαβει και παραλαβει ο αγαπημενος μου “ευλογημενος” Κρονος !!!!

  Απολαμβανοντας τις γοητευτικές μματες στελνω πολλα φιλιά….

  Μαγαπη σολους και σολες σας .!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.