Widgets Magazine

Λένε ότι η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, όμως δεν θα συμφωνήσω με αυτή την άποψη, γιατί πολύ απλά η εκδίκηση, είναι μία δράση που οδηγεί σε ψυχολογική φθορά, γιατί παρασύρει το μυαλό σου σε έμμονες σκέψεις,  σε κρυφές ενέργειες, σε κάνει να χάνεις την ουσιαστική επαφή με τους ανθρώπους γύρω σου και δεν σου επιτρέπει να πεις ναι στην συγχώρεση! Ποιο είναι το αποτέλεσμα;  Η ψυχολογική φθορά …

Το ξεκίνημα της νέας εβδομάδας αναμένεται κουραστικό, εξαντλητικό, παρασκηνιακό με έντονες αποκαλύψεις αλλά και μάχες εξουσίας που θα προκαλέσουν πόνο και απογοήτευση! Ο Ήλιος και ο Ερμής  από το ζώδιο του Ζυγού, στρέφουν το ενδιαφέρον μας στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών μας … Σκέψεις, ειδήσεις, επικοινωνίες, συναντήσεις και αποφάσεις έχουν  ως πυρήνα τους την ανάγκη να θέλουμε να μοιραστούμε χρόνο, στιγμές, σκέψεις με τους ανθρώπους που έχουμε απέναντί μας…  Στις 9 Οκτωβρίου παρατηρούμε ότι ο Ερμής σχηματίζει την δυσαρμονική όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα και μία ημέρα μετά δηλαδή στις 10 του  μήνα έχουμε και τον Ήλιο να πραγματοποιεί τετράγωνο με τον Πλούτωνα! Οι όψεις αυτές θα κάνουν αρκετά δύσκολο το κλίμα των ημερών που ακολουθούν, με ποιο τρόπο όμως;  Ας δούμε επιγραμματικά:

  • Μυστικές συμφωνίες και παρασκηνιακές δραστηριότητες θα έχουν την «τιμητική» τους!
  • Κουτσομπολιά, ίντριγκες, εξαπατήσεις, αρνητικές συμπεριφορές  και σκοπιμότητες  θα κάνουν ιδιαίτερα σκληρό το τοπίο σε σχέσεις και σε συνεργασίες
  • Εκδικητικές τάσεις
  • Τα λόγια θα στάζουν φαρμάκι και θα βγουν στην επιφάνεια απωθημένα του παρελθόντος!
  • Αμείλικτος τρόπος έκφρασης και συμπεριφοράς
  • Μάχες εξουσίας, επιβολή σκέψεων / αποφάσεων
  • Επίμονες αρνητικές σκέψεις που θα ρίξουν την ψυχολογία
  • Αποκαλύψεις που θα οδηγήσουν σταδιακά στην «κάθαρση»!

Πώς μπορούμε να διαχειριστούμε με τρόπο εποικοδομητικό τις δυσκολίες των ημερών;  Επιλέγουμε αυτό το διήμερο την μοναχικότητα,  επικεντρωνόμαστε στους στόχους μας και προσπαθούμε με την δύναμη του μυαλού μας καθώς και με την αυτοσυγκέντρωση για την επιτυχία στόχων.  Προφυλάσσουμε τον εαυτό μας από τα πηγαδάκια κουτσομπολιών και δείχνουμε παραπάνω καχυποψία σε όσα ακούμε (σε προτάσεις, συζητήσεις, επαφές. Αποδεχόμαστε αυτό που δεν μπορούμε να αλλάξουμε  και παραμένουμε δυνατοί και επίμονοι στις προκλήσεις που εμφανίζονται στο διάβα μας!

Ποιοι επηρεάζονται; Τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του 2ου δεκαημέρου, δηλαδή όσοι έχετε γεννηθεί περίπου στις 6-8 του μήνα του ζωδίου σας. Επιρροή δέχεστε και όσοι έχετε προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 16ο μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Δείτε εδώ τον αστρολογικό σας χάρτη<<

Προβλέψεις για το ζώδιο & τον Ωροσκόπο σου

Κριός

Ο Ήλιος και ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού βρίσκονται σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, επηρεάζοντας περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί κοντά στις 6-8  Απριλίου. Οι εξελίξεις αφορούν τον τομέα των επαγγελματικών σου συνεργασιών, όπου και πρέπει να δείξεις περισσότερη ψυχραιμία! Το παρασκήνιο, τα σκάνδαλα, τα μυστικά, οι αποκαλύψεις αλλά και τα κουτσομπολιά που προκύπτουν αυτό το διάστημα στον επαγγελματικό σου χώρο κρύβουν παγίδες… Μείνει αμέτοχος από τέτοιου είδους παγίδες…  Περιόρισε την επιμονή και την επιβολή στις σταθερές σου σχέσεις.

Ταύρος

Δύσκολες είναι οι πρώτες μέρες της εβδομάδας με τον Ήλιο και τον Ερμή να σχηματίζουν τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Η ψυχολογία σου είναι αρκετά πεσμένη ενώ είναι πολύ πιθανό αυτή την ημέρα να υπάρξουν δυσάρεστες σκέψεις ή και ειδήσεις που κατά κύριο λόγο θα αφορούν τα επαγγελματικά σου ή κάποια σχέδια που είχες κατά νου! Προσπάθησε να αποφύγεις την απαισιοδοξία, το άγχος , ενώ σκόπιμο είναι να προστατευτείς από λόγια και κουτσομπολιά ιδιαίτερα στα εργασιακά σου!

Δίδυμος

Με τον Ήλιο και τον Ερμή να βρίσκονται σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα η εβδομάδα ξεκινά με ερωτικά πάθη, σκέψεις, συζητήσεις και λόγια που δείχνουν ότι κάποιες καταστάσεις δεν έχουν ξεπεραστεί … Μπορεί να νιώσεις ότι υπάρχει παρασκήνιο στην αισθηματική σου ζωή, ή ότι κάποιες επιθυμίες σου, μπλοκάρονται ή και απειλούνται! Επιπλέον, καλό είναι αυτή την ημέρα να προσέξεις τα περιττά έξοδα!

Καρκίνος

Ο Ήλιος κα ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού στρέφουν αυτό το διάστημα όλο σου το ενδιαφέρον στο σπίτι, στην οικογένεια και στην προσωπική σου ζωή! Το τετράγωνο που σχηματίζουν με τον Πλούτωνα,  σε κάνει να θυμώνεις με λόγια, συζητήσεις , επαφές με άτομα που συνδέεσαι στενά … Ναι για μία ακόμα φορά σε πιάνουν οι καχυποψίες και οι γκρίνιες σου, αλλά μεταξύ μας αυτή την φορά έχεις και δίκιο … Πιθανές αποκαλύψεις μυστικών, θα προκαλέσουν απογοήτευση! Οι «μάχες» για το ποιος θα καταφέρει να υπερισχύσει έναντι του άλλου, είναι ένα πιθανό ενδεχόμενο στο κομμάτι των σχέσεων. Προσοχή περισσότερο εσύ που έχεις γεννηθεί κοντά στις 8-10 Ιουλίου.

Λέων

Με τον Ήλιο και τον Ερμή από το ζώδιο του Ζυγού διανύεις μία επικοινωνιακή περίοδο, με συζητήσεις, επαφές, συμφωνίες, συναντήσεις αλλά προπάντων με πολλές ιδέες αλλά και δικτύωση! Το τετράγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στον Ήλιο και τον Ερμή από τον Ζυγό με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δηλώνει ότι το διήμερο αυτό θα σε απασχολήσουν σημαντικά ζητήματα που αφορούν την εργασία σου. Δυσάρεστες ειδήσεις, δολοπλοκίες, φορτωμένο πρόγραμμα,  έγγραφα που θέλουν προσοχή πριν την υπογραφή τους, αλλά και προσέγγιση ατόμων που έχουν κάποια σκοπιμότητα απέναντί σου, είναι μέσα τα πλάνα αυτών των ημερών! Το σημαντικό; Απέφυγε αρνητικές σκέψεις!

Παρθένος

Τα οικονομικά είναι το φλέγον ζήτημα αυτής της περιόδου, το οποίο καλείσαι να το διαχειριστείς έξυπνα, αποφεύγοντας τα «κουκουλώματα» , τον δανεισμό, ή ακόμα και τις άσκοπες σπατάλες! Με τον Ήλιο και τον  Ερμή από το ζώδιο του Ζυγού να βρίσκονται σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, θαρρώ πώς θα υπερβάλεις αυτό το διάστημα, τόσο με το χρήμα όσο και με τα αισθηματικά σου! Ίσως νιώσεις την ανάγκη να υπερβάλεις, να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου, να κακομάθεις λίγο εσένα με αποτέλεσμα να συσσωρευτούν αυτό τον καιρό τα έξοδα! Από την άλλη πλευρά, είναι πολύ πιθανό ότι οι μέρες που ακολουθούν θα σε κάνουν να σκεφτείς ότι ήδη έχεις δώσει πάρα πολλά και τελικά είσαι «ριγμένος»!

Ζυγός

Το ξεκίνημα της εβδομάδας αναμένεται έντονο και επεισοδιακό για το ζώδιό σου, ιδιαίτερα όμως αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 8-10 Οκτωβρίου! Ο Ήλιος και ο Ερμής από το ζώδιο σου βρίσκονται σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα  και υπάρχουν αυτό το διάστημα δυσκολίες για θέματα που κατά κύριο λόγο αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και την προσωπική σου ζωή! Σε αυτούς ακριβώς τους τομείς , θα νιώσεις αυτές τις μέρες πίεση, μπορεί να σου βγουν και σκέψεις αρνητικές, ή να προκύψουν και κάποιες έριδες που θα ειπωθούν λόγια σκληρά τα οποία και θα δημιουργήσουν ένα πικρό και απογοητευτικό κλίμα στην ημέρα σου!

Σκορπιός

Σκληρές συνειδητοποιήσεις φέρνει το ξεκίνημα της εβδομάδας για σένα Σκορπιέ, αφού ο Ήλιος και ο Ερμής από τον Ζυγό , βρίσκονται σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και κατά κάποιο τρόπο έχεις τις κλειστές σου … Επιλέγεις την μοναχικότητα, βγαίνουν στην επιφάνεια ψυχολογικά απωθημένα του παρελθόντος, ενώ κάποιες σκέψεις, ιδέες και σχέδιά σου συνεχίζουν να έχουν μυστικό χαρακτήρα! Σε αυτό το διήμερο είναι σκόπιμο να προφυλαχτείς από το παρασκήνιο, να αποφύγεις τα  κουτσομπολιά και να αναμένεις ότι  η καχυποψία, η επιφυλακτικότητα αλλά και η έλλειψη εμπιστοσύνης θα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της ημέρας!

Τοξότης

Παρόλο που δεν δέχεσαι άμεση επιρροή από τις δυσαρμονικές όψεις του Ήλιου και του Ερμή με τον Πλούτωνα,  είναι φανερό ότι στο ξεκίνημα της εβδομάδας είναι σκόπιμο να προσέξεις λίγο παραπάνω στους ανθρώπους που πραγματικά εμπιστεύεσαι και επενδύεις συναισθηματικά! Θα απογοητευτείς από την στάση και την συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων του κοινωνικού σου περιβάλλοντος και θα σου μπουν δεύτερες σκέψεις  που θα έχουν ως βάση τους την καχυποψία! Πισώπλατα λόγια στο φιλικό περιβάλλον, αποκαλύψεις και ίντριγκες κάνουν τις μέρες να είναι γεμάτες ένταση αλλά και πικρία! Σημαντικό είναι αυτές τις μέρες να προσέξεις λίγο παραπάνω την διαχείριση των οικονομικών σου!

Αιγόκερως

Το ξεκίνημα της εβδομάδα προμηνύεται έντονο, αποκαλυπτικό αλλά και αρκετά πιεστικό για το δικό σου ζώδιο! Ο Ήλιος και ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού, στρέφουν αυτό το διάστημα το ενδιαφέρον σου στην καριέρα και στους στόχους που έχεις για τη ζωή και το μέλλον σου! Το τετράγωνο που σχηματίζουν με τον Πλούτωνα από το ζώδιο σου,  κάνουν το τοπίο των ημερών που ακολουθεί να είναι αρκετά σκοτεινό, με ισχυρές εντάσεις και εξουσιαστικές τάσεις που ως βασικό στόχο έχουν την απόλυτη κυριαρχία! Τι σημαίνουν όλα αυτά; Οι μέρες που ανοίγονται μπροστά σου σε κάνουν να πεισμώνεις, να κακιώνεις για ζητήματα που αφορούν κατά κύριο λόγο τους τομείς που ανέφερα παραπάνω και η στάση σου μπορεί να γίνει αρκετά σκληρή και αμείλικτη απέναντι στους ανθρώπους που συνεργάζεσαι! Δείξε μεγαλύτερη προσοχή σε επαγγελματικά σχέδια, τα οποία κρύβουν κάποιες «παγίδες» που καλείσαι να ξεπεράσεις! Μεγαλύτερη επιρροή δέχεσαι εσύ που έχεις γεννηθεί κοντά στις 7 Ιανουαρίου!

Υδροχόος

Η εβδομάδα ξεκινά λίγο άγαρμπα και άτσαλα για όλους, ακόμα και για σένα αγαπητέ Υδροχόε, έστω και αν δεν δέχεσαι άμεση επιρροή από την δυσαρμονία Ήλιου και Ερμή από το Ζυγό με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω! Οι μέρες σου είναι γεμάτες επικοινωνίες, σχέδια, συμφωνίες, κινητικότητα ενώ η βασικότερη ανάγκη σου αυτή την περίοδο είναι να αποκτήσεις περισσότερη γνώση, εμπειρία και άνεση να μπορέσεις να εκφράσεις τον εαυτό σου! Ωστόσο τις ημέρες αυτές  θα προκύψουν κάποιες δυσάρεστες ειδήσεις, κάποια μπλοκαρίσματα αλλά και απογοητεύσεις που  κατά κύριο λόγο θα αφορούν τον επαγγελματικό σου τομέα! Προσωρινά φωλιάζουν απαισιόδοξες σκέψεις  μέσα σου και έχεις την ανάγκη για λίγο να αποτραβηχτείς, να επουλώσεις κάποιες πληγές του παρελθόντος, να εργαστείς μόνος, να κρατήσεις κάποιες πληροφορίες μόνο για σένα και να λειτουργήσεις κάπως πιο μοναχικά!

Ιχθύς

Η εβδομάδα κάνει το ξεκίνημά της με οικονομικές πιέσεις, αλλά και με ψυχολογικά απωθημένα που σε κάνουν προσωρινά να χάνεις το χαμόγελο και την ελπίδα σου! Έχει προηγηθεί ήδη ένα τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο – το οποίο και σε επηρέαζε  άμεσα- έτσι στο ξεκίνημα της εβδομάδας συνεχίζει το κλίμα να είναι κάπως προβληματικό! Ο Ήλιος και ο Ερμής από το Ζυγό, σε καλούν αυτή την περίοδο να διαπραγματευτείς τα οικονομικά σου και να σκεφτείς τρόπους που θα μπορούσες να διαχωριστείς καλύτερα τις εκκρεμότητές σου! Η σκέψη σου γίνεται αρκετά πιο επίμονη και παθιασμένη και αυτές τις μέρες βγαίνουν στην επιφάνεια ζήλειες, πάθη, λάθη, αδυναμίες που έχουν να κάνουν άμεσα με τον τομέα τον συναισθηματικό αλλά και τον οικονομικό! Απέφυγε το φιλικό παρασκήνιο κουτσομπολιών, αλλά και τους συνεταιρισμούς με πρόσωπα του κοινωνικού σου κύκλου! Διώξε μακριά τις επίμονες σκέψεις που δεν σε αφήνουν να πάρεις ανάσα!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροAstro Tips για την εβδομάδα 9-15 Οκτωβρίου για όλα τα ζώδια!
Επόμενο άρθροΟ Δίας στον Σκορπιό και η επιρροή του ως το Νοέμβριο 2018
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.