Widgets Magazine

Ο Δίας κάνει την είσοδό του στις 29 Δεκεμβρίου 2021   τον υδάτινο εκπρόσωπο του μεταβλητού σταυρού τον Ιχθύ, όπου και θα παραμείνει ως τις 10 Μαϊου 2022,  στην συνέχεια θα περάσει στο ζώδιο του Κριού όπου και θα παραμείνει ως τις 28 Οκτωβρίου 2022, και ανάδρομος θα επιστρέψει στον Ιχθύ για να ολοκληρώσει τον κύκλο του έως τις  20 Δεκεμβρίου 2022. Στο συγκεκριμένο άρθρο θα κάνουμε μία πρώτη προσέγγιση της επιρροής που θα δεχθούμε από τον Δία στους Ιχθείς .

Ο Δίας είναι ο πλανήτης της τύχης, της επέκτασης, της προόδου, της εξέλιξης, των ευκαιριών, αρκετοί τον θεωρούν ή και τον αποκαλούν ως τον πλανήτη «Άγιο Βασίλη» ο οποίος και προσφέρει απλόχερα τα «δώρα» στου.  Οι προσδοκίες μας είναι πάντα πολύ υψηλές από τα περάσματά του στο ζωδιακό κύκλο,  οι ευκαιρίες που μας προσφέρει άλλοτε τις εντοπίζουμε και τις αναγνωρίζουμε την στιγμή που δίνονται, άλλοτε συνειδητοποιούμε σε βάθος χρόνου τα οφέλη και οι προοπτικές που μας δόθηκαν. Σημαντικό όμως είναι να αναγνωρίζουμε και τα πνευματικά οφέλη που δίνονται κάτω από την επιρροή του Δία, ο οποίος εκτός από πλανήτης της «τύχης» είναι και ο πλανήτης των ηθικών πνευματικών αξιών, της πίστης, της ανώτερης μόρφωσης, της φιλοσοφίας.

Από το ζώδιο που παραδοσιακά είναι και κυβερνήτης ο Δίας,  τον Ιχθύ , αναμένεται να προσφέρει απλόχερα τις ευκαιρίες εκείνες για βελτίωση, ανάπτυξη, πρόοδο, εξέλιξη με τον παράγοντα της τύχης να είναι αρκετά πιο γενναιόδωρος, γεγονός που θα μας βοηθήσει να ανακτήσουμε την πίστη μας, τα ιδανικά μας αλλά και τα όνειρα που κάνουμε για την ζωή και το μέλλον. Μετά τις «Κρόνιες» θέσεις του Δία (σε Αιγόκερω και Υδροχόο από το 2020) είναι η στιγμή να νιώσουμε και πάλι την τύχη για λίγο να μας χαμογελά και να μας δίνει το ερέθισμα να κάνουμε και πάλι όνειρα για την πορεία μας.  Ο Δίας από αυτή την θέση αναπτύσσει πολύ παραπάνω το αίσθημα της αλληλεγγύης, την ενσυναίσθηση, την ανάγκη να προσφέρουμε ανιδιοτελώς την αγάπη, την φροντίδα, την στήριξη. Σημαντική θα είναι η υποστήριξη και η ώθηση που θα δοθεί το διάστημα της πορείας του στην Τέχνη, στην Μεταφυσική,  στην πνευματικότητα καθώς και σε κλάδους της Ιατρικής.  Σημαντική βοήθεια και στήριξη θα δοθεί μέσα από την εύρεση νέων φαρμάκων που θα απαλύνουν την ανθρώπινη ανησυχία και τον πόνο!  Στην πορεία του από το ζώδιο του Ιχθύ, αρκετοί εκπρόσωποι του ζωδιακού (εξαρτάται πάντα από τον αστρολογικό τους χάρτη) θα νιώσουν ότι τα αδύνατα , γίνονται δυνατά και ότι τα θαύματα είναι εφικτά αρκεί να διατηρείς την πίστη σου!

Μάθε αναλυτικά για την επιρροή που θα δεχθείς από τον Δία στους Ιχθείς διαβάζοντας το ζώδιο αλλά και τον ωροσκόπο σου!

 

ΚΡΙΟΣ: Είναι η στιγμή που μπορείς να απαλύνεις κάθε δυσκολία του παρελθόντος και να ενδυναμωθείς ψυχολογικά! Δίνονται λύσεις σε προσωπικά προβλήματα ενώ και στα επαγγελματικά σου μέσα από συμπτώσεις και τυχαία συμβάντα θα μπορέσεις να ξαλαφρώσεις και να δεις πρόοδο! Με περισσότερη τονισμένη την διαίσθηση, την ενσυναίσθηση αλλά και την κατανόηση προς τον συνάνθρωπο θα δεις και σημαντικά πνευματικά οφέλη , ενώ θα αναπτυχθείς πολύ περισσότερο εσωτερικά! Ζητήματα που αφορούν την υγεία (ψυχική / σωματική) θα μπορέσουν να επιλυθούν! Ο Δίας από αυτή την θέση θα είναι σαν ένας φύλακας άγγελος που θα σε βοηθά να γλιτώνεις τις κακοτοπιές.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο Δίας από το ζώδιο του Ιχθύ έρχεται για να αναπτύξει τον κοινωνικό σου κύκλο αλλά και για να σε κάνει πιο ανοιχτό σε νέα όνειρα και σχέδια για το μέλλον! Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στην ζωή σου και αρχίζεις να πιστεύεις πολύ περισσότερο στην αξία της φιλίας αλλά και της συναδελφικότητας. Γίνεσαι πιο αγαπητός και δημοφιλής στο περιβάλλον σου, δέχεσαι αλλά και προσφέρεις στήριξη.  Σημαντικά όμως είναι και τα  βήματα που θα κάνεις, τα οποία και θα σε οδηγήσουν  στην υλοποίηση στόχων και επιθυμιών (νεότερων ή και παλαιότερων)! Ευνοείσαι για την ένταξή σου σε μία ομάδα / έναν σύλλογο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μεγάλες ευκαιρίες για την ανάπτυξη και εξέλιξη της καριέρας σου , σου δίνονται  την επόμενη περίοδο! Δέχεσαι σημαντικές προτάσεις που σου δίνουν το βήμα να προωθήσεις πολύ καλύτερα τον εαυτό σου και το αντικείμενο απασχόλησής σου! Η κοινωνική σου ζωή (ή ακόμα και το στάτους) αλλάζει, αποκτάς περισσότερη φήμη στον χώρο που δραστηριοποιείσαι επαγγελματικά και κάνεις σημαντικά επεκτατικά βήματα που θα σηματοδοτήσουν μία σημαντική εποχή για την επαγγελματική σου πορεία. Ο γάμος είναι μέσα στις προοπτικές του ζωδίου σου!  Νέοι στόχοι σε κάνουν πιο δημιουργικό και κατανοείς ότι όταν έχουμε βαθιά πίστη όλα είναι εφικτά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο Δίας από το φιλικό για σένα ζώδιο του Ιχθύ,  αναμένεται να σε βοηθήσει να επαναφέρεις και πάλι την αισιοδοξία στη ζωή σου! Φιλοσοφείς την ζωή κάτω από ένα διαφορετικό πρίσμα, είσαι πιο ανοιχτός προς νέα σχέδια, νέες κατευθύνσεις. Ευνοούνται οι σπουδές και η επέκτασή τους (πχ να πάρεις το πτυχίο σου ή να ξεκινήσεις ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα) , καθώς και γνωριμίες με άτομα που έχεις διαφορά ηλικίας ή και κουλτούρας. Νομικές υποθέσεις θα κριθούν υπέρ σου ! Το πιο σημαντικό είναι ότι η παρουσία του Δία στο ζώδιο του Ιχθύ, σε βοηθά να διευρύνεις το πνεύμα σου, να αλλάξεις στάση ή πορεία ζωής και να γίνεις πιο δεκτικός προς νέες εμπειρίες.  Επιπλέον στήριξη και αγάπη δέχεσαι από άτομα που λείπουν στο εξωτερικό ή από θείους / θείες/ ξαδέρφια.

ΛΕΩΝ :  Είναι ο καιρός να βρεις και πάλι τα ψυχικά σου αποθέματα και να ξεπεράσεις κάθε φόβο και ανασφάλεια. Η ψυχολογία σου ενισχύεται σημαντικά γιατί είσαι σε ετοιμότητα  να εργαστείς ουσιαστικά με τον εαυτό σου αλλά και να διεισδύσεις στα ενδότερα της ψυχής σου, εντοπίζοντας και αναγνωρίζοντας δυσλειτουργικές πεποιθήσεις / πρότυπα  που σε κρατούσαν πίσω ως σήμερα. Ψυχολογική Κάθαρση με λίγα  λόγια θα προσφέρει ο Δίας από αυτή την θέση. Στα οικονομικά σου τονώνονται οι πηγές εσόδων ενώ δέχεσαι εύνοια για ζήτημα κληρονομικό ή για την διευθέτηση χρεωστικών υπολοίπων προς όφελός σου! Ευνοούνται μισθώματα / κληροδοτήματα / πωλήσεις που θα φέρουν κέρδος στα χέρια σου. Εκτός από ψυχολογικής αλλά και οικονομικής πλευράς ο Δίας από αυτή την θέση θα ενισχύσει και την ερωτική σου λίμπιντο ενώ η σεξουαλική σου ζωή θα χρωματιστεί από πάθος και συναισθήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο Δία θα κινείται στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου τονώνοντας σημαντικά τον τομέα των σχέσεων, και δίνοντας ευκαιρίες για να δημιουργήσεις πιο σταθερές σχέσεις με ανθρώπους που μεταξύ σας θα υπάρχει αμοιβαία κατανόηση, ζεστασιά , αλληλεγγύη! Νέες συνεργασίες μπαίνουν στα σκαριά και σου προσφέρουν μία νέα προοπτική για την πορεία σου ! Το ζήτημα γάμος, συντροφικότητα, δέσμευση σε αφορά άμεσα το επόμενο διάστημα και είναι βέβαιο ότι γίνονται και τα βήματα ανανέωσης / βελτίωσης. Όσοι ωστόσο είστε ήδη σε έναν δυσλειτουργικό γάμο (ή και σχέση) ο χωρισμός θα επέλθει πολύ πιο ήρεμα και χαλαρά από ότι μπορεί να πιστεύατε, με αποτέλεσμα να σας είναι πολύ πιο εύκολο να προχωρήσετε μπροστά προς μία νέα πορεία.

ΖΥΓΟΣ:  Το πέρασμα του Δία στο ζώδιο του Ιχθύ,  συμβάλει στην θετική εξέλιξη των εργασιακών σου δραστηριοτήτων αλλά και στο άνοιγμα, την προοπτική και την πρόοδο των επαγγελματικών σου μέσω ευκαιριών που θα σου δοθούν. Θα φροντίσεις αλλά και θα επιλύσεις ζητήματα που αφορούν την φυσική σου κατάσταση αλλά και την ευεξία σου! Πολύ πιθανή είναι και η υιοθέτηση ενός κατοικίδιου!  Προσοχή στην αύξηση βάρους αλλά και γενικότερα στις ατασθαλίες και υπερβολές στις συνήθειές σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο Δίας από τους Ιχθείς γλυκαίνει την καρδιά σου και αφήνει πολλά περισσότερα περιθώρια για χαρά, ικανοποίηση, ζεστασιά, αγάπη αλλά και έρωτα … Όλα αυτά τα έχεις απόλυτα ανάγκη, αφού ο Κρόνος από τον Υδροχόο αλλά και Ουρανός από τον Ταύρο αποσταθεροποιούν παλαιές βάσεις δοκιμάζοντας τις αντοχές σου! Ένας νέος έρωτας μπορεί να εισβάλει στη ζωή σου, ή τώρα μπορεί να υπάρξει η ευκαιρία για ένα νέο δημιουργικό σχέδιο! Ζητήματα που αφορούν την τεκνοποίηση ή και γενικότερα τα παιδιά, είναι φανερό ότι σου  δίνουν μία πολύ μεγάλη ικανοποίηση! Απολαμβάνεις στιγμές με τον Δία στους Ιχθύς, ενώ ο παράγοντας της τύχης μπορεί να φανεί ξαφνικά και μέσω τυχερού παιχνιδιού!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σημαντική είναι για σένα η πορεία του Δία από το ζώδιο του Ιχθύ η οποία έρχεται για να αναμορφώσει την προσωπική σου ζωή, το σπίτι, την οικογένεια, προπάντων όμως την συναισθηματική σου κατάσταση! Είναι πολύ πιθανό να κάνεις μία θετική  αλλαγή στο χώρο του σπιτιού, ίσως γιατί και οι οικογενειακές ανάγκες μεγαλώνουν (πχ μετακομίζω σε μεγαλύτερο σπίτι). Η ακίνητη περιουσία μεγαλώνει, ενώ είναι πολύ πιθανή μία μορφή οικογενειακής οικονομικής επένδυσης.  Χαρμόσυνα όμως θα είναι και τα γεγονότα που αφορούν το σπιτικό σου, ενώ είναι πολύ πιθανό να καλωσορίσεις ένα νέο μέλος στην οικογένεια!  Συνάμα, τονώνονται οι οικογενειακές σχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:  Μπαίνεις  σε ένα διάστημα που σου δίνονται σημαντικές ευκαιρίες να προχωρήσεις  μπροστά και να αξιοποιήσεις  νέες προτάσεις, νέες ιδέες και νέες γνωριμίες που τώρα έρχονται για εσένα  γεμάτες από υποσχέσεις. Με τον Δία από τους Ιχθύες καλωσορίζεις  νέους ανθρώπους στη ζωή σου , ο τρόπος σκέψης σας γίνεται πιο θετικός, δέχεσαι  νέα που σου  προσφέρουν στήριξη, ενώ μέσω των ιδεών αλλά και των επικοινωνιακών ευκαιριών που θα σου  δοθούν θα  προχωρήσεις  τα σχέδιά σου. Ευνοείσαι για την  αλλαγή μεταφορικού μέσου, ή και θα κάνεις  πιο συχνές μετακινήσεις. Ανοίγεις το μυαλό σου λοιπόν προς νέες κατευθύνσεις, βλέπεις τις σχέσεις με τα αδέρφια να βελτιώνονται και οι μέρες σου να γεμίζουν με φρέσκες πληροφορίες, ιδέες, ανθρώπους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είναι γεγονός ότι ο οικονομικός σου  τομέας επί σειρά ετών έχει κλονιστεί, με τον Δία ωστόσο να περνά στο ζώδιο του Ιχθύ, μπαίνεις  σταδιακά σε ένα διάστημα βελτίωσης και ευκαιριών για την τόνωση του εισοδήματός σου .  Παίρνεις  μία σημαντική ανάσα στα οικονομικά, έχεις  την άνεση να κινηθείς  ευέλικτα στις προκλήσεις τις εποχής, ενώ μικρές επενδύσεις μπορούν πραγματικά να προσφέρουν ικανοποίηση ή και μία καλή εξέλιξη! Τονώνεις τις πηγές εσόδων σου ή και βρίσκεις νέους πόρους που σε βοηθούν να εξελιχθείς.  Ανακτάτε και το αίσθημα της αυτοπεποίθησης κάτι που το είχατε πραγματικά ανάγκη!

ΙΧΘΥΣ: Ο Δίας  από το ζώδιο σου  έρχεται για να ενισχύσει σημαντικά τον παράγοντα της τύχης στη ζωή σου , δίνοντας όμως και ευκαιρίες για να αναπτυχθείς και να εξελιχθείς σε όλα τα επίπεδα. Οι στιγμές χαράς, ικανοποίησης, πληρότητας θα είναι πολύ περισσότερες ενώ θα κάνετε και σημαντικά βήματα επέκτασης και βελτίωσης στην ποιότητα της ζωής σου.  Αλλάζεις  εσωτερικά όσο και εξωτερικά και αυτή η αλλαγή δεν περνά απαρατήρητη γιατί εκπέμπεις  θετική ενέργεια με αποτέλεσμα να έλξεις  κοντά σου μόνο το θετικό! Σημαντική η περίοδος για την ανάπτυξη και πρόοδο της ζωής σου σε όλα τα επίπεδα.  Προσοχή στις υπερβολές (σε όλα τα επίπεδα) ιδιαίτερα με το φαγητό!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΑστρολογικές Προβλέψεις 2022 για όλα τα ζώδια και δεκαήμερα
Επόμενο άρθροΕβδομαδιαίες Προβλέψεις 27 Δεκεμβρίου έως 2 Ιανουαρίου
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ