Widgets Magazine

Τελευταίες μέρες μίας επίπονης χρονιάς, μίας χρονιάς που σόκαρε, δοκίμασε, μας έδειξε την σκληρή πλευρά της ζωής, των ανθρώπων και μεγάλωσε πολύ περισσότερο το αίσθημα του φόβου για το αύριο … Μήπως όμως είναι και μία χρονιά που μέσα από όλες τις πιέσεις μας έδωσε και σημαντικά μαθήματα; Μαθήματα για το τι είναι σημαντικό, τι έχει αξία, ποιοι άνθρωποι είναι αληθινοί στην ζωή μας, τι χρειαζόμαστε για να είμαστε ευτυχισμένοι και πλήρεις; Το 2021 ήταν μία εμπειρική χρονιά, οι εμπειρίες όμως αυτής της χρονιάς, είναι βέβαιο ότι έχουν αφήσει τα ανεξίτηλα σημάδια τους….

Η εβδομάδα 27 Δεκεμβρίου έως και 2 Ιανουαρίου έχει τα εξής σημαντικά αστρολογικά γεγονότα:

 

  • Ο Δίας εισέρχεται στις 29 Δεκεμβρίου στο ζώδιο του Ιχθύ όπου θα παραμείνει ως τις 10/5 , ενώ θα περάσει στην ίδια θέση για να ολοκληρώσει τον κύκλο του από τις 28/10-20/12. Από το ζώδιο όπου παραδοσιακά είναι κυβερνήτης, ο Δίας, αναμένεται να αποτελέσει αυτή την σπίθα χαράς, ικανοποίησης και ευκαιριών που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη! Πώς θα σε επηρεάσει; ΔΕΣ ΕΔΩ <<
  • Η Αφροδίτη κινείται φαινομενικά ανάδρομη στο ζώδιο του Αιγόκερω, οι «ελλείψεις» οικονομικές και αισθηματικές δεν λείπουν ενώ τα «όρια» οδηγούν μεγαλύτερα κενά στην απόλαυση, στην χαρά και στην ευδαιμονία. Η σύνοδος του Ερμή με την Αφροδίτη στις 29/12 (24ο26’) θα προσφέρει ωστόσο αρκετές επικοινωνίες με άρωμα παρελθόντος, και πολλές σκέψεις αναθεώρησης σε επιθυμίες και ερωτικές σχέσεις. Κάποιοι θα μετανιώσουν για τα πεπραγμένα τους και θα επιδιώξουν επικοινωνία με άτομα της καρδιάς τους! Πιο ευνοημένοι οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου!
  • Ο Άρης κινείται στο ζώδιο του Τοξότη περνώντας στο 2ο δεκαήμερο, αγγίζοντας την μοίρα της Ηλιακής Έκλειψης που προηγήθηκε στις 4/12 έτσι λοιπόν το κλείσιμο του έτους επαναφέρει ή οριστικοποιεί καταστάσεις που προβλημάτισαν Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου στις αρχές του μήνα.  Το εξάγωνο Άρη – Κρόνου, βοηθά στην ουσιαστική αναδόμηση και στην εύρεση λύσεων για μία πιο σταθερή πορεία! Πιο κερδισμένοι από αυτή την όψη θα σταθούν οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες του 2ου δεκαημέρου!
  • Στις 30 Δεκεμβρίου η σύνοδος Ερμή – Πλούτωνα στον Αιγόκερω (25ο53’) εντείνει την χειραγώγηση, την επιβολή και την κυριαρχικότητα σε αποφάσεις που ντε και καλά εδώ και τώρα πρέπει να επιβληθούν. Το παρασκήνιο, τα σκάνδαλα και οι αποκαλύψεις μας δίνουν το μήνυμα ότι η αυτή η χρονιά μέχρι την τελευταία της πνοή, έχει να βγάλει στην φόρα κι άλλες ειδήσεις αποκαλυπτικές.
  • Το νέο έτος ξεκινά με Νέα Σελήνη η οποία και σχηματίζεται στις 2 Ιανουαρίου 2022 και ώρα Ελλάδας 20:30 στο ζώδιο του Αιγόκερω και πιο συγκεκριμένα στην 12ο 20’ του ζωδίου! Η θετική συμμετοχή του Ουρανού προδιαθέτει να θέσουμε στόχους για τη νέα χρονιά και να προβούμε σε άμεσες αλλαγές που θα φέρουν έναν ενθουσιασμό! Οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου είστε τα ζώδια που ξεκινάτε πιο δυναμικά τη νέα χρονιά και με την ευκαιρία ουσιαστικής αναδόμησης.
  • Τέλος, στις 2 Ιανουαρίου ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου σε μία εξαιρετική θέση για να αξιοποιήσουμε πρωτοποριακές, ευρηματικές σκέψεις και ιδέες, να λειτουργήσουμε πιο κοινωνικά και συλλογικά και να τονώσουμε με κάθε τρόπο τις επικοινωνίες μας. Οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες αναμένεται να δούν τόνωση στις επικοινωνίες τους!

Μην Χάσεις και τις Μηνιαίες Προβλέψεις Ιανουαρίου 2022

 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ ΚΑΙ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

ΚΡΙΟΣ

Α Δεκαήμερο: Η εβδομάδα ξεκινά συντροφικά, οι σχέσεις σου βρίσκονται σε πλήρη ισορροπία και είσαι και αρκετά δραστήριος για νέα σχέδια, νέες προοπτικές νέους στόχους !Η κοινωνική σου ζωή αρχίζει και γίνεται αρκετά πιο δραστήρια από την Κυριακή που θα περάσει ο Ερμής στον Υδροχόο, ενώ την ίδια ημέρα το πέρασμα του Δία στους Ιχθείς θα βοηθήσει τόσο στην επαγγελματική ανασύνταξη, όσο και στο γενικότερο ξαλάφρωμα από την επίλυση δυσάρεστων καταστάσεων του παρελθόντος

Β Δεκαήμερο: Βάζεις γερές βάσεις για την πορεία σου και αυτή την εβδομάδα νιώθεις πιο σίγουρος και δυνατός μέσα σου. Οργανώνεις τα πλάνα σου για τη νέα χρονιά, ενώ από τις 2 Ιανουαρίου ανοίγονται οι ορίζοντες για την υλοποίηση ενός επαγγελματικού – οικονομικού σχεδίου!

Γ Δεκαήμερο: Επικεντρωμένους στους στόχους σου, στην καριέρα σου και στο μέλλον σου, κάνεις την καταμέτρησή σου τι σου άφησε και τι σου πήρε το 2021, καταγράφοντας όλα αυτά που επιθυμείς διακαώς να κάνεις πράξη! Μηνύματα και Ειδήσεις θα φέρουν την υλοποίηση ενός σχεδίου που ήθελες εδώ και καιρό! Δείξε προσοχή στις επαγγελματικές και οικονομικές σου επαφές !

ΤΑΥΡΟΣ

Α Δεκαήμερο:  Η εβδομάδα που αποτελεί σκαλοπάτι προς μία νέα χρονιά, μπορεί να σε βρίσκει ανήσυχο ψυχολογικά και στερεμένο οικονομικά, όμως αυτές οι τάσεις αρχίζουν από τις 29/12 και υποχωρούν. Η αισιοδοξία δεν εκλείπει αυτή την εβδομάδα από την ζωή σου, ενώ ικανοποιήσεις σε αισθηματικά και σχέσεις αναμένονται την Τετάρτη! Το πέρασμα του Δία στους Ιχθείς θα σημάνει την έναρξη μίας νέας εποχής με περισσότερη δικτύωση αλλά και ευκαιρίες για να εκπληρώσεις όνειρα και σχέδια !

Β Δεκαήμερο: Έχεις περάσει δύσκολες στιγμές όμως η έναρξη του 2022 γίνεται με τους καλύτερους οιωνούς και με μία Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω να σου προσφέρει νέες προοπτικές, νέα σχέδια και ικανοποιητικές αλλαγές που θα αποτελέσουν για σένα μία ευχάριστη έκπληξη! Κάποιες δραστικές κινήσεις που θα κάνεις αυτή την εβδομάδα στα οικονομικά σου θα σου προσφέρουν μία πιο σταθερή πορεία!

Γ Δεκαήμερο:  Αναπολήσεις, νοσταλγία, επαφές με το παρελθόν και σκέψεις για το τι πήγε στραβά, τι έμεινε πίσω, τι δεν προχώρησε… Στην εβδομάδα κατώφλι για το 2022, νιώθεις μία προσωρινή μελαγχολία και κάνεις τον προσωπικό σου απολογισμό, όμως η είδηση που περιμένεις έρχεται προσφέροντάς σου χαμόγελα αλλά και απαντήσεις σε θέματα που είχες κενά!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Α Δεκαήμερο: Το κλίμα έντασης και εκνευρισμού στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου θα αρχίσει να υποχωρεί και από την Τετάρτη σταδιακά βρίσκεσαι σε πιο βελτιωμένη διάθεση και με την επιθυμία να μοιραστείς όμορφες στιγμές με πρόσωπα αγαπημένα!  Μία νέα εποχή ανοίγεται μπροστά σου και οι στόχοι που έχεις για την καριέρα και το μέλλον σου θα ευοδωθούν με επιτυχία αφού ο Δίας από τους Ιχθείς θα βάλει το χεράκι του για να εκπληρώσει τις προσδοκίες σου!

Β Δεκαήμερο:  Το 2021 ολοκληρώνει τον κύκλο του με εσένα να βάζεις γερές βάσεις για την πορεία σχέσεων και συνεργασιών ή και να αισθάνεσαι ότι κάτι που προσπαθούσες εδώ και πολύ καιρό, κατάφερες να το επιτύχεις. Η έναρξη της χρονιάς σε βοηθά να ανασυγκροτηθείς οικονομικά και να κάνεις  και κάποιες επαγγελματικές αλλαγές που θα βοηθήσουν περεταίρω την συγκρότηση των οικονομικών σου!

Γ Δεκαήμερο: Αυτή την εβδομάδα λαμβάνεις κάποια νέα που λύνουν κάποιες ανοιχτές πληγές του παρελθόντος και σε βοηθούν να πάρεις μία ανάσα – είτε στα οικονομικά είτε στα αισθηματικά – ! Η θλίψη και η μελαγχολία σκεπτόμενος αυτά που έζησες, αυτά που πέρασαν μέσα στο 2021, σε βυθίζουν σε προσωρινές αρνητικές σκέψεις που εντείνουν τον φόβο αλλά και την καχυποψία!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Α Δεκαήμερο: Οι μέρες σου συνεχίζουν να είναι γεμάτες από δραστηριότητες και πολλά πράγματα που πρέπει να τακτοποιήσεις, ιδιαίτερα ως και την Τετάρτη!  Οι σχέσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα είναι καλύτερες από κάθε άλλη φορά, ενώ η είσοδος του Δία στους Ιχθείς, σε βοηθά να ανακτήσεις την αισιοδοξία και τα ελπιδοφόρα σχέδιά σου, γιατί σιγά – σιγά σου δίνονται ευκαιρίες ανάπτυξης, εξέλιξης

Β Δεκαήμερο: Αποχαιρετάς την χρονιά με την διευθέτηση οικονομικών και εργασιακών εκκρεμοτήτων και φεύγει ένα βάρος από πάνω σου! Το νέο έτος ξεκινά με όμορφες εκπλήξεις που σε φέρνουν πιο κοντά σε σχέδια, επιθυμίες, σε νέους ανθρώπους και σε νέα σχέδια. Φεύγεις από την φάση της μοναξιάς…

Γ Δεκαήμερο: Εβδομάδα που λύνεις γρίφους αισθηματικούς αλλά και ζητήματα σχέσεων που αποτελούσαν ένα αγκάθι! Μυστικά, παρασκήνια, φόβοι, ανασφάλειες και τελεσίδικα ίσως κάνουν το κλίμα λίγο πιο βαρύ από ότι θα έπρεπε, αξιοποίησε τις ημέρες σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση στους ανθρώπους που είσαι στενά δεμένους και μαζί τους επιθυμείς να ξεκινήσεις αλλά και να συνεχίσεις την πορεία του ταξιδιού σου στο 2022.

ΛΕΩΝ

Α Δεκαήμερο: Οι φετινές γιορτές είναι πολύ πιο ευχάριστες για σένα και το κλίμα ευδαιμονίας συνεχίζεται, οι δραστηριότητες των ημερών σου δίνουν χαρά, η ερωτική σου ζωή είναι ενεργοποιημένη, ενώ στα εργασιακά σου οι εξελίξεις είναι πιο σταθερές. Η είσοδος του Δία στους Ιχθείς θα αναπτερώσει την ψυχολογία σου και θα φέρει «ρέντα» στα οικονομικά σου! Στο τέλος της εβδομάδα η είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο θα βελτιώσει την επικοινωνία σου με τους ανθρώπους που συνδέεσαι στενά!

 

Β Δεκαήμερο: Έχεις περάσει από πολλά κύματα αυτό το διάστημα, οι συνθήκες μπορεί να μην είναι ιδανικές, όμως σε αυτό το πρώτο σκαλοπάτι προς τη νέα χρονιά, μπορείς να ξεκαθαρίσεις α) το αισθηματικό σου τομέα β) να ακολουθήσεις μία σταθερή πορεία που θα σε βοηθήσει να εκπληρώσεις δημιουργικά σχέδια γ) δίνονται οι προοπτικές (ως και 18/1) για την έναρξη μίας νέας επαγγελματικής δραστηριότητας που θα σε τονώσει!

 

Γ Δεκαήμερο:  Περισσότερο επικεντρωμένος σε θέματα πρακτικά, ρουτίνας, καθημερινότητας και υποχρεώσεων είσαι σε αυτή τη περίοδο του έτους! Υπάρχει έντονο στρες για όλα τα παραπάνω, ή και φόβοι που αφορούν την φυσική σου κατάσταση! Στα αισθηματικά σου υπάρχουν αμφιβολίες, ίσως γιατί οι συνθήκες δεν ευνοούν για να πάνε όλα όπως τα επιθυμείς, είτε γιατί ένας έρωτας αποτελεί σαράκι που σου διεγείρει το στρες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Α Δεκαήμερο: Το κλίμα γύρω σου αποφορτίζεται και είσαι σε ετοιμότητα να γυρίσεις μία νέα σελίδα και να προχωρήσεις μπροστά στο 2022, βλέποντας από το ξεκίνημά του, ότι οι συνθήκες βελτιώνονται, οι σχέσεις σου αποκτούν περισσότερο συναίσθημα και ζεστασιά, ενώ ο έρωτας είναι ένα κεφάλαιο πολλά υποσχόμενο!

Β Δεκαήμερο: Λύνονται κάποιες εκκρεμότητες ή βαρίδια στα επαγγελματικά σου και μπορείς να νιώσεις πιο σίγουρος για την πορεία σου! Προσοχής τις οικογενειακές εντάσεις! Ο έρωτας , η δημιουργικότητα, η χαρά, η απόλαυση, η διασκέδαση είναι μέσα στις τάσεις της περιόδου ενώ η έναρξη της χρονιάς θα φέρει και μία ευχάριστη αλλαγή που θα σου δώσει δύναμη !

Γ δεκαήμερο: Λόγια που δεν είπες, συναισθήματα που κράτησες μέσα σου σαν επτασφράγιστο μυστικό τώρα στο φινάλε της χρονιάς ήρθε η στιγμή να ειπωθούν. Η εβδομάδα φέρνει επικοινωνίες/συναντήσεις  στον αισθηματικό τομέα που λύνουν το παζλ της καρδιάς σου! Δίνονται οι ευκαιρίες για έναν όμορφο επίλογο του 2021 ίσως και στην αγκαλιά ενός παλιού έρωτα (αν συνηγορεί και το υπόλοιπο μέρος του χάρτη σας)!

ΖΥΓΟΣ

Α Δεκαήμερο: Η εβδομάδα της Πρωτοχρονιάς έχει την ποικιλία και το ενδιαφέρον της, είναι βέβαιο ότι βρίσκεσαι  σε καλή διάθεση, είσαι  σε εγρήγορση και ευνοείσαι  σε επικοινωνίες, μετακινήσεις και συναντήσεις, οι σχέσεις με την οικογένεια είναι εξαιρετικές. Σημαντικές είναι οι ευκαιρίες βελτίωσης στην εργασία, ενώ ανοίγονται σιγά  – σιγά νέες προοπτικές που θα βελτιώσουν την ποιότητα της καθημερινότητάς σου. Τα φλερτ και οι ερωτικές επικοινωνίες δεν λείπουν ιδιαίτερα από 2/1.

Β Δεκαήμερο: Η εβδομάδα της Πρωτοχρονιάς σε βοηθά να βρεις λύσεις και να ξεφύγεις  από τις πιέσεις που δέχθηκες κατά την διάρκεια της εβδομάδας των Χριστουγέννων. Τα αισθηματικά σου μπαίνουν σε μία πιο σταθερή τροχιά και οι πρωτοβουλίες που θα πάρεις θα σε βοηθήσουν να περάσεις ποιοτικά και ευχάριστα με το άτομο που ποθείς. Με την έναρξη της χρονιάς μπαίνεις σε μία φάση θετικών αλλαγών που αφορούν τις δομές της ζωής σου. Πιθανές είναι οι αλλαγές στο χώρο σου (στο σπίτι ή στην επαγγελματική έδρα) ενώ θα υπάρξει και μία ευκαιρία βελτίωσης των οικονομικών της οικογένειας.

Γ Δεκαήμερο: Βρίσκεσαι σε μία νοσταλγική περίοδο, όπου αναπολείς μνήμες του παρελθόντος, μία διαδικασία που άλλοτε σε γεμίζει με τρυφερή αναπόληση, άλλοτε όμως και με πικρία. Η εβδομάδα της Πρωτοχρονιάς φέρνει επαφές με άτομα αγαπημένα, που πιθανότατα ήσασταν σε απόσταση το τελευταίο διάστημα. Λύνονται κάποιες οικογενειακές ή και αισθηματικές παρεξηγήσεις και βγάζεις από μέσα σου συναισθήματα τα οποία είχες καλά κρυμμένα! Προσπάθησε μόνο να διαχειριστείς τις σκέψεις σου, οι οποίες μπορεί να σε ωθήσουν να λειτουργήσεις αρκετά πιο απόλυτα, ή να πεις και λόγια που θα είναι βαριά!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Α Δεκαήμερο: Το 2021 ρίχνει την αυλαία του αλλά μπαίνεις σε μία νέα εποχή που είναι πολλά υποσχόμενη, μα πρωτίστως  σου δίνει ευκαιρίες μετά από πολύ καιρό να περάσεις καλά, να απολαύσεις στιγμές, να ερωτευτείς, να δημιουργήσεις, να βρεις και πάλι την χαρά στην ζωή σου! Η είσοδος του Δία στους Ιχθύες στις 29/12 θα δώσει αυτές τις σημαντικές ευκαιρίες να απολαύσεις την ζωή και τον έρωτα (έως και τα μέσα Φεβρουαρίου)! Η εβδομάδα έχει θετικές επικοινωνίες, αρκετά έξοδα, αλλά και συζητήσεις – αποφάσεις που αφορούν τα του οίκου σου!

Β Δεκαήμερο:  Τα προβλήματα συνεχίζουν να σε πιέζουν, όμως μετά το βαρύ τοπίο της εβδομάδας των Χριστουγέννων, τώρα κατευθύνεσαι στην εβδομάδα της Πρωτοχρονιάς με περισσότερες ευκαιρίες για να πραγματοποιήσεις άμεσες κινήσεις που θα δώσουν λύσεις σε προσωπικά – οικονομικά – οικογενειακά προβλήματα, ενώ ανοίγονται και νέες προοπτικές προτάσεων, γνωριμιών, που θα φέρουν έναν αέρα ανανέωσης στην ζωή σου!

Γ Δεκαήμερο: Το 2021 ολοκληρώνεται με όμορφες επικοινωνίες που έχουν άρωμα παρελθόντος, ενώ αυτό τον καιρό φαίνεται ότι κάνεις έναν εκ βαθέων απολογισμό και καταλήγεις τι είναι σημαντικό, τι έχει αξία, τι είναι απαραίτητο και τι πραγματικά επιθυμείς για την πορεία σου! Αρκετά καχύποπτος αλλά και πιο επιβλητικός στα λόγια σου, επιμένεις να υπερασπιστείς τα θέλω σου, αλλά και όσα επιθυμείς αυτό τον καιρό να γίνουν ! Μείνε μακριά από κουτσομπολιά, διαφύλαξε καλά μυστικά δικά σου ή ανθρώπων οικείων σου !

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Α Δεκαήμερο: Μέρες χαρούμενες και με τον ενθουσιασμό να αναλάβεις δράση και να γυρίσεις μία νέα σελίδα στην προσωπική σου ζωή και να πάρεις πρωτοβουλίες που θα οδηγήσουν στην έναρξη του νέου έτους. Η διάθεση σου είναι βελτιωμένη, ευχάριστα γεγονότα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια προσφέρουν ικανοποίηση, ενώ δέχεσαι ευκαιρίες μικρών μετακινήσεων, επαφών και γνωριμιών!

Β Δεκαήμερο: Ο Άρης από το ζώδιο σου, ξεκινά την επιρροή του στο δικό σου δεκαήμερο και βρίσκεται στις μοίρες της Ηλιακής Έκλειψης που σχηματίστηκε 4/12 όπου και ενεργοποιείται εκ νέου. Στο φινάλε της χρονιάς είναι η στιγμή για να κλείσεις κάποιους κύκλους, αλλά και για να πάρεις σταθερές αποφάσεις για την πορεία σου! Η Νέα Σελήνη στις 2/1 στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σε στηρίξει στην αύξηση των πηγών εσόδων σου, ενώ μία νέα επαγγελματική προοπτική θα αποτελέσει ανάσα στα οικονομικά σου (η τάση αυτή ισχύει ως τις 18/1)

Γ Δεκαήμερο: Η διάθεσή σου είναι ευχάριστη και κοινωνική, οι μέρες σου γεμίζουν επικοινωνίες και ευκαιρίες διασκέδασης, ενώ δέχεσαι και κάποια είδηση που αφορά τα οικονομικά σου, πολύ πιθανό είναι να λάβεις κάποια οφειλόμενα χρήματα. Επανεκτιμάς κάποιες καταστάσεις με διαφορετικό τρόπο (τόσο συναισθηματικά όσο και οικονομικά). Δείξε προσοχή στις αγορές και στις επενδύσεις σου!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Α Δεκαήμερο: Το 2021 ολοκληρώνεται με τον Δία να κάνει το πέρασμά του στους Ιχθείς, επομένως από αυτή την εβδομάδα μπαίνεις σε μία περίοδο όπου ανακτάς την θετική σου σκέψη, αλλά προσφέρονται ευκαιρίες προτάσεων, επαφών, διαπραγματεύσεων που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω τα προσωπικά σου σχέδια. Από τις 2/1 ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου ευνοεί οικονομικές διαπραγματεύσεις ή ειδήσεις και επαφές που αφορούν τα οικονομικά σου!

Β Δεκαήμερο: Τα οικονομικά είναι ένας τομέας που έχει πληγεί αυτό το διάστημα και αποτελεί έναν μεγάλο προβληματισμό, στην πορεία της εβδομάδας όμως οι εξελίξεις που θα υπάρξουν θα σε βοηθήσουν να ξεμπλοκάρεις και να διαχειριστείς τις όποιες προβληματικές τάσεις. Σημαντικότερο νέο της εβδομάδας είναι ότι το 2022, έρχεται με Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου, επομένως μπαίνεις σε μία ολοκαίνουργια εποχή, με εκπλήξεις, ανανέωση,ευκαιρίες για έρωτα αλλά και για εσωτερική αναγέννηση! Νέα Σχέδια μπαίνουν τώρα στα σκαριά και το νέο έτος ξεκινά με τους καλύτερους δυνατούς οιωνούς!

Γ Δεκαήμερο: Κατά την διάρκεια της Τρίτης σου δίνονται κάποιες οικονομικές ευκαιρίες τις οποίες οφείλεις να αξιοποιήσεις. Από την Πέμπτη οι μέρες σου έχουν πιο κοινωνικό χαρακτήρα, ενώ δεν λείπει και η αναπόληση στιγμών του παρελθόντος ιδιαίτερα στα αισθηματικά σου, που θα σε ωθήσει σε επικοινωνίες ή και σε μία συνάντηση! Η καχυποψία, η επιφυλακτικότητα αλλά και οι αρνητικές σκέψεις θα σε κάνουν λίγο πιο σκληρό και απόλυτο στον τρόπο έκφρασής σου!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Α Δεκαήμερο: Κυνηγάς στόχους, επιθυμίες, όνειρα και η κοινωνική σου ζωή σε βοηθά να περνάς καλά και να είσαι σε εγρήγορση! Το πέρασμα του Δία στους Ιχθείς θα ντοπάρει για τα καλά την αυτοπεποίθησή σου αλλά θα ανοίξει προοπτικές και στα οικονομικά σου! Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο σου την Κυριακή εγκαινιάζει το νέο έτος γεμάτο επικοινωνίες, εκφραστικότητα αλλά και με την διάθεση για μετακινήσεις.

Β Δεκαήμερο: Μετά τις δυσκολίες που έχεις βιώσει αυτή η εβδομάδα σε βοηθά να χαλαρώσεις, να βρεις τους ρυθμούς σου και να διαχειριστείς τις όποιες εκκρεμότητες ή προβληματισμούς έχεις. Δεν λύνονται μονομιάς όλα όσα σε έχουν αναστατώσει αυτό το διάστημα, αλλά οι φίλοι και οι ευκαιρίες που δέχεσαι από το κοινωνικό περιβάλλον σε βοηθούν να ξεχαστείς ή και να βρεις κάποιες λύσεις. Στα επαγγελματικά δέχεσαι εύνοια ιδιαίτερα από τις 2/1

Γ Δεκαήμερο: Λίγο πριν αποχωρήσει το 2021, αποχωρεί ο Δίας από το ζώδιο σου, όμως εξακολουθεί να υπάρχει εύνοια στον ορίζοντα, αλλά και ο παράγοντας της τύχης σε βοηθά να ισορροπείς σε αυτό το δύστροπο για όλους κλίμα της εποχής! Η Τρίτη είναι μία αρκετά ευχάριστη μέρα για σένα, με ευκαιρίες επικοινωνίας, σχεδίων και ενθουσιασμού. Την Πέμπτη είσαι περισσότερο επικεντρωμένος στα επαγγελματικά σου και δίνεις λύσεις σε εκκρεμότητες που υπήρχαν! Στα αισθηματικά σου είσαι αρκετά εσωστρεφής, νοσταλγικός, ενώ το κλείσιμο της χρονιάς σε ωθεί σε μία ουσιαστική επαναξιολόγηση και κλείσιμο καταστάσεων. Προσοχή αυτή την εβδομάδα σε σκάνδαλα, κουτσομπολιά, αποκαλύψεις!

 

ΙΧΘΥΣ

Α Δεκαήμερο:  Σημαντική είναι η νέα εβδομάδα που ξεκινά, όχι μόνο γιατί μπαίνουμε σε μία νέα χρονιά, αλλά εισέρχεται και ο Δίας στο ζώδιο σου στις 29/12 επομένως το 2022 ξεπροβάλει με περισσότερα όνειρα, σχέδια αλλά και με πολύ καλύτερες προοπτικές που σταδιακά θα αρχίσεις να τις εισπράττεις ιδιαίτερα μέχρι και τα μέσα του Φλεβάρη που διανύεις την δική σου τυχερή εποχή! Η εβδομάδα είναι κοινωνική, πρόσχαρη και καλωσορίζεις το νέο έτος με την πεποίθηση ότι ακόμα και τα αδύνατα μπορούν να γίνουν δυνατά!

 

Β Δεκαήμερο: Μία χρονιά κλείνει και εσύ καλείσαι αυτό το διάστημα να διαχειριστείς κάποιες προκλήσεις που αφορούν κυρίως τα επαγγελματικά σου , ή τους στόχους που έχεις αναφορικά με την πορεία σου! Δίνονται λύσεις και καταφέρνεις να συγκροτήσεις πολύ καλύτερα την ζωή σου, έστω και αν οι μέρες σου είναι κάπως νευρικές.  Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 2/1 στο ζώδιο του Αιγόκερω, προσφέρει τις ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, περισσότερη κοινωνική δικτύωση και εκπλήξεις μέσα από το περιβάλλον σου!

Γ Δεκαήμερο: Μία γλυκιά νοσταλγία σε κατακλύζει κατά την διάρκεια των τελευταίων ημερών του 2021, όπου κάνεις μία καταμέτρηση των όσων έζησες, συνειδητοποιείς όμως και τι είναι αυτό που δεν ευδοκίμησε και ανασυγκροτείς τις επιθυμίες σου για τη νέα χρονιά. Οι μέρες σε φέρνουν σε επαφή με ένα άτομο του παρελθόντος (φίλο, ή ερωτικό σύντροφο).

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΔίας στους Ιχθείς: Αστρολογικές Προβλέψεις
Επόμενο άρθροΟι πιο ερωτικές στιγμές του 2022 και τα ζώδια που θα ευνοηθούν

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here