Widgets Magazine

Και έρχεται επιτέλους η στιγμή που συνειδητοποιείς ότι τα πάντα συμβαίνουν για κάποιο λόγο  και τελικά ίσως οι δυσκολίες που πέρασες να σου έδωσαν σημαντικά μαθήματα  και εμπειρίες, όπου και σε κατεύθυναν  σε ένα νέο μονοπάτι με προορισμό την ανταμοιβή …   

Στις 27 Αυγούστου κορυφώνεται  με απόλυτη ακρίβεια  το αρμονικό εξάγωνο του Δία από το ζώδιο του Ζυγού, με τον Κρόνο (που πλέον είναι σε ορθή φορά) στον Τοξότη,στην 21ο μοίρα.  Από το Νοέμβριο του 2016 ως τον Ιανουάριο του 2017 ο Δίας και ο Κρόνος βρίσκονταν σε εξάγωνο  χωρίς όμως απόλυτη ακρίβεια,  στις ίδιες θέσεις.

Ενάμιση μήνα λοιπόν  πριν ο Δίας αποχωρήσει από το ζώδιο του Ζυγού επρόκειτο να χαρίσει το αίσθημα της ανταμοιβής, δίνοντας ευκαιρίες επέκτασης και προόδου.

Οι άμεσα επηρεαζόμενοι από την θετική όψη Δία – Κρόνου είναι οι  Δίδυμοι, Ζυγοί,Υδροχόοι και οι Κριοί,Λέοντες, Τοξότες του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 21ο μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Το εξάγωνο Δία – Κρόνου &  η επιρροή του

  • Θα φιλοσοφήσουμε τις καταστάσεις γύρω μας με έναν τρόπο διαφορετικό
  • Θα υπάρξει ανταμοιβή (ηθική ή και συναισθηματική ) για προσπάθειες του παρελθόντος και πραγματικά θα πιάσουν «τόπο» οι στερήσεις,οι περιορισμοί και οι δυσκολίες που προηγήθηκαν (ιδιαίτερα για τους Διδύμους και τους Τοξότες του 3ου δεκαημέρου που περάσατε τα πιο δύσκολα αυτή την χρονιά)
  • Θα δοθούν λύσεις σε χρόνια προβλήματα
  • Οι τυχεροί που αναφέρονται παραπάνω θα έχουν σημαντική πρόοδο και εξέλιξη σε θέματα σχέσεων, συνεργασιών, σπουδών, συμφωνητικών ή ακόμα και νομικών υποθέσεων.
  • Θα δοθούν επαγγελματικές ευκαιρίες που θα συντελέσουν στην πρόοδο των άμεσα επηρεαζόμενων από αυτή την όψη. Οι ευκαιρίες αυτές θα δώσουν περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις αλλά θα εγγυώνται και την καταξίωση.
  • Είναι μία καλή περίοδος για την ανάληψη μίας νέας ευθύνης , υποχρέωσης, έργου σχεδίου το οποίο και θα προσφέρει νέες προοπτικές στην πορεία.
  • Δυνατότητες ανάπτυξης,  εξέλιξης  και επέκτασης – ο τομέας εξαρτάται από τον αστρολογικό χάρτη του καθενός-
  • Τα οφέλη αυτής της όψης θα φανούν ως και τον Οκτώβριο 2017

 

Πώς θα επηρεάσει το εξάγωνο Δία – Κρόνου τα 12 ζώδια;

Τονίζουμε εδώ ότι επιρροή δέχεται το 3ο δεκαήμερο πιο συγκεκριμένα  όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 21ο μοίρα των ζωδίων της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες,Τοξότες) και των ζωδίων του Αέρα (Δίδυμοι,Ζυγοί, Υδροχόοι).  Δες όμως το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου για να μπορέσεις να έχεις μία γεύση σε ποιους τομείς μπορείς να επικεντρωθείς για να έχεις πρόοδο και εξέλιξη ως τον Οκτώβριο του 2017.

Κριός:   Αλλάζεις φιλοσοφία καταστάσεων και έχεις ουσιαστική εξέλιξη στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων και συνεργασιών! Ευνοείται η επαγγελματική επέκταση μέσω νέων συνεργασιών αλλά και η βελτιστοποίηση της αισθηματικής σου ζωής. Σχέδια για το μέλλον υλοποιούνται σταδιακά!

Ταύρος:  Βελτιώνεται αισθητά η ποιότητα της εργασίας σου, της καθημερινότητάς σου και της φυσικής σου κατάστασης! Ξεπερνάς εμπόδια  τόσο ψυχολογικά όσο και οικονομικά και καταφέρνεις μέσω της εργασίας σου να δεις ουσιαστική ανάπτυξη στα οικονομικά σου! Είναι μία καλή περίοδος που μπορείς να κόψεις κακές συνήθειες που σε επιβάρυναν.

Δίδυμος: Το εξάγωνο του Δία με τον Κρόνο θα σε βοηθήσει στην σταθεροποίηση της προσωπικής σου ζωής.  Τα εμπόδια  και οι προβληματισμοί για την πορεία μίας σχέσης ή συνεργασίας  φαίνεται ότι ξεπερνιούνται .Μέχρι τον Οκτώβριο έχεις σημαντικές ευκαιρίες  για να ευοδωθεί  μία επιχειρηματική συνεργασία ή ακόμα και να ξεπεράσεις ερωτικά εμπόδια του χτες μπαίνοντας πλέον σε μία νέα πιο ουσιαστική εποχή για την αισθηματική σου  πορεία.

Καρκίνος:  Το βάρος, οι ευθύνες, η κούραση της καθημερινότητας και οι πιέσεις που είχες ως τώρα φαίνεται ότι υποχωρούν και νιώθεις ανταμοιβή αλλά και ανακούφιση από τις εξελίξεις που συμβαίνουν στην εργασία σου! Υποχωρεί ένα οικογενειακό ζήτημα το οποίο και πιθανότατα αφορούσε την φυσική κατάσταση κάποιου δικού σου ατόμου.  Βάζεις στόχους που κατακτώνται για την επαγγελματική σου πορεία!

Λέων: Αξιοποιώντας κατάλληλα τα εκφραστικά σου μέσα θα μπορέσεις να δεις σημαντική ανάπτυξη και εξέλιξη σε θέματα συμφωνιών, σε γνωριμίες,σε επιχειρηματικές δραστηριότητες. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι λειτουργείς πλέον στην ζωή σου πιο επιλεκτικά και ποιοτικά σε υποθέσεις που έχουν να κάνουν με τα αισθηματικά γεγονός που θα σε βοηθήσει στην περεταίρω σταθεροποίησή σου.Νέες δημιουργικές δραστηριότητες ευνοούνται!

Παρθένος:  Έχεις την ευκαιρία να αντιμετωπίσεις και να λύσεις φλέγοντα οικογενειακά προβλήματα αλλά και να μπορέσεις να αναπτύξεις περεταίρω τα οικονομικά σου! Οι προσπάθειες που έχεις κάνει ως τώρα θα σου δώσουν μία μορφή ηθικής και συναισθηματικής ανταμοιβής και θα πιστέψεις περισσότερο στις δυνάμεις και στις ικανότητές σου!

Ζυγός:  Μπαίνουν σε εφαρμογή σχέδια και αποφάσεις του παρελθόντος και κατασταλάζεις πλέον σε έναν πιο ώριμο τρόπο σκέψης και αντιμετώπισης των καταστάσεων! Έχεις πρόοδο και εξέλιξη σε θέματα που αφορούν συμφωνίες, γνωριμίες,ταξίδια,μετακινήσεις και σου δίνεται η δυνατότητα να βάλεις τώρα τις βάσεις για την μετέπειτα επέκτασή σου!

Σκορπιός:  Επιλύονται οι οικονομικοί σου προβληματισμοί και καταφέρνεις να βάλεις σε μία τάξη και σειρά τις εκκρεμότητές σου!  Υπάρχουν πρόοδος και εξέλιξη στην εργασία σου και οι προσπάθειες που έκανες ως τώρα πιάνουν τόπο! Καταφέρνεις να ξεπεράσεις προβλήματα ψυχολογικής φύσεως  και τα γεγονότα γύρω σου σε βοηθούν να επαναφέρεις την αυτοεκτίμηση αλλά και την ευγνωμοσύνη!

Τοξότης: Κάποιες προσωπικές σου επιθυμίες μπαίνουν στο στάδιο της υλοποίησης, το γεγονός αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι πληρότητα αλλά και ανταμοιβή! Είναι φανερό ότι οι θυσίες που έκανες ως τώρα θα πιάσουν τόπο(ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 12 με 13 Δεκεμβρίου).  Από την άλλη πλευρά έχεις πρόοδο και εξέλιξη σε θέματα που αφορούν συλλογικές δραστηριότητες,ομάδες, γνωριμίες. Σίγουρα μπορείς με κάθε τρόπο να επεκτείνεις με κάθε τρόπο την κοινωνική σου δράση.

Αιγόκερως:  Σημαντικά επαγγελματικά επιτεύγματα και βελτίωση των συνθηκών τόσο της εργασίας όσο και της ψυχολογίας σου, προσφέρει εξαγώνο του Δία με τον Κρόνο.  Θα σου δοθούν οι ευκαιρίες να κατακτήσεις επαγγελματικά μία καλύτερη επαγγελματική θέση,ή τουλάχιστον θα εδραιώσεις με κάποιο τρόπο την θέση σου στον τομέα που κινείσαι!  Παράλληλα είσαι σε ένα στάδιο που βάζεις νέους στόχους για την πορεία και το μέλλον σου!

Υδροχόος:  Ωριμάζουν μέσα σου προσδοκίες που είχες για το μέλλον σου και γίνονται ουσιαστικά βήματα που σε βοηθούν να επεκτείνεις με κάθε τρόπο την δράση σου! Πρόοδος και εξέλιξη παρουσιάζεται στον τομέα της εκπαίδευσης,  σε συλλογικές δραστηριότητες, συμφωνίες και επαφές με εξωτερικό,συμφωνίες αλλά και σπουδαίες γνωριμίες.

Ιχθύς: Μέσα από δυσκολίες και περιορισμούς που δέχθηκες στον επαγγελματικό σου τομέα καταφέρνεις επιτέλους να ορθοποδήσεις και να βρεις διέξοδο και λύση σε προβληματικές καταστάσεις τόσο της εργασίας όσο και των οικονομικών σου! Δικαιώνονται οι προσπάθειές σου και έχεις και την ανάλογη ηθική  αλλά και οικονομική ανταμοιβή.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΤο αστρολογικό ημερολόγιο του Σεπτεμβρίου 2017
Επόμενο άρθροΟι αστρολογικές σκέψεις για το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου 2017
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.