Widgets Magazine

Είμαστε μία ανάσα μακριά από το φθινόπωρο 2017 και ο πρώτος του μήνας έρχεται γεμάτος πιέσεις, περιορισμούς αλλά και ευθύνες …  Δεν είναι ένας εύκολος μήνας, όλοι μας – ανεξαρτήτως ζωδίου- θα υπάρξουν στιγμές  αυτού του Σεπτέμβρη που θα δυσκολευτούμε ή και θα αιφνιδιαστούμε  από τα γεγονότα που θα συμβαίνουν γύρω μας. Σημαντικό λοιπόν είναι να οργανώσουμε σωστά τις κινήσεις μας και να προετοιμαστούμε  με τον καλύτερο τρόπο  για την αντιμετώπιση των προκλήσεων αυτού του μήνα! Δείτε μέρα προς μέρα το ημερολόγιο του μήνα, με όλα α σημαντικά αστρολογικά φαινόμενα του Σεπτεμβρίου και της επιρροή τους για κάθε ζώδιο! Σημαντικό είναι να γνωρίζετε και τις μοίρες των προσωπικών σας πλανητών  στον αστρολογικό σας χάρτη για να μπορείτε να έχετε μία πιο ουσιαστική πληροφόρηση

 

2 Σεπτεμβρίου 2017: Μέρα θετική γεμάτη ενέργεια,δυναμισμό,εξελίξεις αλλά και σημαντικές αλλαγές. Το τρίγωνο  του Άρη από τον Λέοντα με τον Ουρανό από τον Κριό θα προσφέρει την ώθηση και την επέκταση νέων ξεκινημάτων ενώ θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για δημιουργική δράση! Οι εκπλήξεις και οι ευχάριστες αλλαγές είναι μέσα στο πρόγραμμα για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς,Λέοντες,Τοξότες) και για τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμους,Ζυγούς, Υδροχόους) του 3ου δεκαημέρου ,καθώς και για όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 28η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

3 Σεπτεμβρίου 2017: Ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Άρη και η μέρα είναι γεμάτη εγωισμούς, πάθη αλλά και καβγάδες που είναι γεμάτοι πείσμα, έπαρση  και διάθεση για επιβολή! Προσοχή στις μετακινήσεις, στην οδήγηση και στα σκληρά λόγια ιδιαίτερα οι Ταύροι,Λέοντες,Σκορπιοί,Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχετε προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 28η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

5 Σεπτεμβρίου 2017: Ο Ήλιος βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα  και κατά την διάρκεια αυτής της ημέρας το κλίμα γύρω μας είναι θολωμένο , μπερδεμένο και κυριαρχείη σύγχυση,το δίλημμα αλλά και η πλάνη …  Τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι,Παρθένοι,Τοξότες,Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου  καλό είναι να είστε επιφυλακτικοί στις καταστάσεις γύρω σας. Το ίδιο ισχύει και για όσους έχετε προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 12ο μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Την ίδια ημέρα ο Άρης περνά στο ζώδιο της Παρθένου,  εγκαινιάζοντας μία εποχή που η δράση μας προσηλώνεται με λεπτομέρεια και ανάλυση   σε θέματα εργασίας και ρουτίνας . Μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου που θα παραμείνει σε αυτή τη θέση, τα ζώδια που θα πιεστούν από τους εξαντλητικούς ρυθμούς της καθημερινότητας τους θα είναι οι Δίδυμοι,οι Παρθένοι,Τοξότες και οι Ιχθύες. Την ίδια ημέρα ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή φορά στο ζώδιο του Λέοντα. Οι επικοινωνιακές μας δραστηριότητες θα αρχίσουν ωστόσο να εξομαλύνονται από τις 20 Σεπτεμβρίου που ο Ερμής θα περάσει από τις μοίρες που η κίνησή του ήταν ανάδρομη.

6 Σεπτεμβρίου 2017:   Αυτή την ημέρα πραγματοποιείται η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου στην 13ο των Ιχθύων με την συμμετοχή του Ποσειδώνα. Είναι ένα δύσκολο και χαοτικό φεγγάρι γιατί θα φέρει στην επιφάνεια παραπλανήσεις, διχασμούς,μπερδέματα και εξαπατήσεις! Από την Πανσέληνο του μήνα επηρεάζονται τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι,Παρθένοι,Τοξότες,Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου αλλά και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 13ο μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

9 Σεπτεμβρίου 2017: Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα θα χαρίσει δυναμισμό,αποφασιστικότητα αλλά και δυνατότητα επιτυχίας, αναγνώρισης και καταξίωσης στα ζώδια της Γης (Ταύρους,Παρθένους,Αιγόκερους) και στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους,Σκορπιούς,Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου καθώς και σε όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 16ο των παραπάνω ζωδίων.

10 Σεπτεμβρίου 2017: Ο Ερμής επιστρέφει στο ζώδιο της Παρθένου, όπου σταδιακά αρχίζει να βελτιώνεται το επικοινωνιακό μας κλίμα βάζοντας σε τάξη και σειρά σκέψεις,αποφάσεις και συζητήσεις! Θα επανέλθουν στην επιφάνεια μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου υποθέσεις που μας απασχόλησαν το διάστημα από 13 -31 Αυγούστου! Τα ζώδια της Γης (Ταύροι,Παρθένοι,Αιγόκεροι) και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι,Σκορπιοί,Ιχθύες) θα μπορέσουν να έχουν σημαντική βελτίωση στις επικοινωνιακές  τους δραστηριότητες.

13 Σεπτεμβρίου 2017: Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα πραγματοποιεί τρίγωνο με τον Κρόνο από το ζώδιο του Τοξότη προσφέροντας ευκαιρίες σταθεροποίησης και σιγουριάς στον τομέα του έρωτα και των οικονομικών. Η υπευθυνότητα και η οργάνωση θα βοηθήσουν στην επίτευξη στόχων στους παραπάνω τομείς. Οι κερδισμένοι θα είναι τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί,Λέοντες,Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα(Δίδυμοι,Ζυγοί,Υδροχόοι) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 21ο μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

14 Σεπτεμβρίου 2017:  Πιέσεις,προβληματισμοί, περιορισμοί και απογοητεύσεις φέρνει η σημερινή μέρα για τους Διδύμους,Παρθένους,Τοξότες,Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου. Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο  από την 21ο μοίρα,  δηλώνει ότι η σημερινή μέρα δυσκολεύει σημαντικά τους παραπάνω εκπροσώπους του ζωδιακού καθώς και όσους έχουν πλανήτες κοντά στην αναφερόμενη μοίρα.  Η μέρα ωστόσο κρίνεται θετική έστω και μέσω προκλήσεων για να μπουν όρια και να παρθούν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον.

15 Σεπτεμβρίου 2017: Το σημερινό εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Λέοντα με τον Δία από το ζώδιο του Ζυγού προσφέρει ευκαιρίες αισθηματικής ανανέωσης, ενώ η τύχη θα φερθεί γενναιόδωρα και θα σκορπίσει το κέφι και την επιθυμία για επέκταση! Οι κερδισμένοι της ημέρας είναι οι Δίδυμοι,Ζυγοί,Υδροχόοι και οι Κριοί, Λέοντες,Τοξότες του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 24ο των παραπάνω ζωδίων.

16 Σεπτεμβρίου 2017: Η σκληρή κριτική στις επικοινωνίες μας θα προκαλέσει συγκρούσεις και καβγαδάκια αυτή την ημέρα! Η σύνοδος του Ερμή με τον Άρη από το ζώδιο της Παρθένου μας οδηγεί στην υπερανάλυση που θα προκαλέσει ένταση! Προσοχή πρέπει να  δείξουν σε επικοινωνίες, μετακινήσεις οι Δίδυμοι,Παρθένοι,Τοξότες,Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 7ο των παραπάνω ζωδίων.

18 Σεπτεμβρίου: Απρόσμενοι κεραυνοβόλοι έρωτες, ευκαιρίες διασκέδασης,γνωριμιών,ανεμελιάς αλλά και ξαφνικές δυνατότητες οικονομικής ανάπτυξης σκορπίζουν σήμερα τα χαμόγελα! Το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού θα ευεργετήσει τους Κριούς,Λέοντες, Τοξότες και τους Διδύμους,Ζυγούς, Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 27ο των παραπάνω ζωδίων.

20 Σεπτεμβρίου 2017: Η Νέα Σελήνη του μήνα πραγματοποιείται αυτή την ημέρα στην 27ο της Παρθένου. Το φεγγάρι αυτό,έχει πιεστική μορφή και οδηγεί στο άνοιγμα ενός νέου κύκλου για τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Διδύμους,Παρθένους,Τοξότες,Ιχθύες) του 3ου δεκαημέρου. Μέσω πιέσεων θα κάνετε τα ξεκαθαρίσματά σας και θα ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας.  Η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα μας προϊδεάζει ότι αυτή την ημέρα θα υπάρξουν ψέματα,λάθη και παρανοήσεις. Η μπερδεμένη σκέψη θα προκαλέσει σύγχυση του μυαλού! Προσοχή πρέπει να δείξουν στις επικοινωνίες τους οι Δίδυμοι,Παρθένοι,Τοξότες,Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου. Την ίδια ημέρα η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο της Παρθένου,  όπου από αυτή την θέση δημιουργεί το αίσθημα της «στέρησης» απόλαυσης σε θέματα αισθηματικά, στρέφοντας το ενδιαφέρον και την δημιουργικότητα σε θέματα πρακτικής φύσεως. Κερδισμένοι ωστόσο θα σταθούν αυτή την περίοδο οι Ταύροι,Παρθένοι,Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι,Σκορπιοί ,Ιχθύες.

22 Σεπτεμβρίου 2017:  Ημέρα φθινοπωρινής Ισημερίας, όπου ο Ήλιος διέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού και επίσημα ξεκινά η φθινοπωρινή περίοδος! Επιπλέον  ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να  μπορέσουν να υπάρξουν εποικοδομητικές συμφωνίες και επικοινωνίες.  Τα ζώδια που είναι κερδισμένα αυτή την ημέρα είναι οι Ταύροι,Παρθένοι,Αιγόκεροι  και οι Καρκίνοι,Σκορπιοί,Ιχθύες, του 2ου δεκαημέρου και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 16ο μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

24 Σεπτεμβρίου 2017: Η σημερινή αντίθεση του Άρη από το ζώδιο της Παρθένου με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων,  ρίχνει σημαντικά τα αποθέματα ενέργειάς μας. Τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι,Τοξότες,Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου  καλό είναι να μεριμνήσετε για την φυσική κατάσταση της δική σας αλλά και των αγαπημένων σας προσώπων αποφεύγοντας τις εποχικές ιώσεις.  Σημαντικό είναι αυτή την ημέρα να προσέξουμε τις πράξεις μας, οι οποίες θα έχουν παραπλανητικό χαρακτήρα και μπορεί να μας μπερδέψουν σε λάθη.

25 Σεπτεμβρίου 2017: Το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο δυσχεραίνει το επικοινωνιακό κλίμα της ημέρας . Τα σκληρά λόγια θα αποδείξουν για μία ακόμα φορά πως η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει, μα κόκκαλα τσακίζει …  Οι Δίδυμοι,Παρθένοι,Τοξότες,Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 21ο μοίρα των παραπάνω ζωδίων θα νιώσουν αυτή την ημέρα πίεση με θέματα που αφορούν σκέψεις,αποφάσεις,συζητήσεις,συμφωνίες.

28 Σεπτεμβρίου 2017: Για Τρίτη συνεχόμενη φορά ο Δίας από το ζώδιο του Ζυγού πραγματοποιεί την όψη αντίθεσης με τον Ουρανό από τον Κριό.Αυτή η σημαντική όψη δύο αργών πλανητών μας απασχόλησε τον Δεκέμβριο του 2016, τον Μάρτιο του 2017 και σχηματίζεται για τελευταία φορά τον Σεπτέμβριο 2017.  Η επιρροή της ισχύει σε όλη την διάρκεια του Σεπτεμβρίου αλλά και μέχρι τις 10 Οκτωβρίου! Θα δούμε σημαντικές ρήξεις,  επαναστατικές αντιδράσεις και χωρισμούς σε σχέσεις και συνεργασίες ιδιαίτερα για τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριούς,Καρκίνους,Ζυγούς,Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου καθώς και για όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 27ο των παραπάνω ζωδίων! Αυτή την ημέρα και ο Πλούτωνας επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερω.

30 Σεπτεμβρίου 2017: Η Αφροδίτη  από την Παρθένο βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων δημιουργώντας ερωτικές αλλά και οικονομικές παραπλανήσεις. Ας αποφύγουμε τις εξιδανικεύσεις και τις ωραιοποιήσεις καταστάσεων και ανθρώπων αποφεύγοντας τις μεγάλες συναισθηματικές ή οικονομικές επενδύσεις! Επηρεάζονται τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι,Παρθένοι,Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 12ο των παραπάνω ζωδίων. Την ίδια ημέρα ο Ερμής κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο του Ζυγού,  δημιουργώντας την ανάγκη και την επιθυμία να μοιραστούμε σκέψεις και ιδέες με άτομα που μας συντροφεύουν! Η ενασχόληση με την τέχνη θα αποτελέσει και την διέξοδο του νου. Οι ευνοημένοι σε θέματα επικοινωνιακού χαρακτήρα θα σταθούν ως και τις 17 Οκτωβρίου οι Δίδυμοι,Ζυγοί, Υδροχόοι και οι Κριοί,Λέοντες,Τοξότες του 2ου δεκαημέρου.

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΑνάδρομος Ερμής στο Λέοντα από 31/8 έως 5/9 Προβλέψεις Ζωδίων
Επόμενο άρθροΔίας εξάγωνο με Κρόνο: Η δικαίωση των προσπαθειών!
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here