Widgets Magazine

Τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου λοιπόν φίλοι  μου, ας φροντίσουμε τις ημέρες αυτές να προσφέρουμε μία ξεχωριστή νότα στις ημέρες μας, απολαμβάνοντας την ανεμελιά, την ζεστασιά,την γενναιοδωρία και αφήνοντας στην άκρη τις πικρίες που  προκάλεσε σε πολλούς αυτός ο μήνας στο διάβα του ….

Ας δούμε όμως συνοπτικά  τι επιφυλάσσει το τελευταίο Αυγουστιάτικο Σαββατοκύριακο σε όλους μας:

  • Ο Ήλιος έχει περάσει στο ζώδιο της Παρθένου και ανανέωση  και αισιοδοξία αυτές τις μέρες θα νιώσουν τα ζώδια της Γης (Ταύροι,Παρθένοι,Αιγόκεροι) και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι,Σκορπιοί,Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στις πρώτες μέρες του ζωδίου τους.
  • Η Σελήνη θα κινείται στο σκοτεινό ζώδιο του Σκορπιού από το πρωί του Σαββάτου και η κυρίαρχη συναισθηματική τάση θα είναι η απομόνωση και η καχυποψία. Δεν θα λείψει το διήμερο που ακολουθεί η νοσταλγία για στιγμές που πέρασαν αλλά και η αδυναμία έκφρασης των συναισθημάτων. Ωστόσο κατά το διήμερο αυτό,   συναισθηματικά θα μπορέσουν να νιώσουν μεγαλύτερη πληρότητα  τα ζώδια της Γης (Ταύροι,Παρθένοι,Αιγόκεροι) και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι,Σκορπιοί,Ιχθύες)που γεννήθηκαν στο 1ο και στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου τους.
  • Ο Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο της Παρθένου και αν κάτι πρέπει να θυμόμαστε αυτές τις μέρες είναι  ότι η υπερανάλυση οδηγεί στην φθορά! Το μυαλό αυτές τις μέρες μπορεί να επικεντρώνεται όχι και σε τόσο ουσιαστικές λεπτομέρειες.  Ωστόσο δυνατότητες επικοινωνιών με πρόσωπα του παρελθόντος,ή  συζητήσεις αποφάσεις που έχουν τις ρίζες τους στο χτες θα έχουν τα ζώδια της Γης (Ταύροι,Παρθένοι,Αιγόκεροι) και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι,Σκορπιοί,Ιχθύες) του 1ου δεκαημέρου!
  • Η Αφροδίτη ολοκληρώνει τον κύκλο της στο ζώδιο του Καρκίνου και εισέρχεται το Σάββατο στο ζώδιο του Λέοντα όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου! Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις σας στο αντίστοιχο άρθρο ετοίμασα για εσάς, Αφροδίτη στο Λέοντα << Ωστόσο,αυτές τις ημέρες εύνοια  στην χαρά,τηναπόλαυση,την διασκέδαση και τον έρωτα θα έχουν τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες,Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι,Ζυγοί,Υδροχόοι) που γεννήθηκαν στις πρώτες μέρες του ζωδίου τους.  Οικονομική εύνοια δέχονται οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι των πρώτων ημερών.
  • Ο Άρης συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο του Λέοντα σκορπίζοντας το πάθος,τονδυναμισμό,τον ερωτισμό αλλά και … την έπαρση! Ταύροι,Λέοντες,Σκορπιοί και Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου αφιερώστε περισσότερο χρόνο για την ξεκούρασή σας και αφήστε τις επιβλητικές τάσεις στην άκρη. Κριοι,Ζυγοί,Δίδυμοι και Τοξότες του 3ου δεκαημέρου θα κινητοποιηθείτε δραστικά παίρνοντας πρωτοβουλίες και …θα το διασκεδάσετε!
  • Ο Δίας και ο Κρόνος κορυφώνουν το εξάγωνό τους την Κυριακή ,η επιρροή αυτής της όψης όμως έχει διάρκεια ως και τον Οκτώβριο και τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες,Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι,Ζυγοί,Υδροχόοι)του 3ου δεκαημέρου διανύεται ένα στάδιο όπου κόποι και προσπάθειες του χτες μπορούν πραγματικά να πιάσουν τόπο και να σας προσφέρουν το αίσθημα της ανταμοιβής! Δείτε στο σχετικό άρθρο που έχω ετοιμάσει για εσάς <<
Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΔίας εξάγωνο με Κρόνο: Η δικαίωση των προσπαθειών!
Επόμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2017 για τον Κριό
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here