Widgets Magazine

Διανύουμε  τις τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού και από τις 13 Αυγούστου, ο Ερμής  ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία του η οποία και θα ολοκληρωθεί στις 5 Σεπτεμβρίου. Η φαινομενική ανάδρομη πορεία του ξεκίνησε από το ζώδιο της Παρθένου, ενώ στις 31 Αυγούστου θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα. Όπως ήδη έχουμε αναλύσει και γνωρίζετε, η φαινομενική ανάδρομη πορεία του Ερμή, δυσχεραίνει το επικοινωνιακό κλίμα γύρω μας, φέρνοντας συνάμα και σημαντικές αναθεωρήσεις….

Πώς θα μας επηρεάσει όμως ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα;

Από τις 31 Αυγούστου ως τις 5 Σεπτεμβρίου ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος στο γ΄δεκαήμερο του Λέοντα, συγκεκριμένα στην 29ο και 28ο μοίρα.  Το χρονικό διάστημα αυτό, θα είναι αρκετά πιο έντονο και εκρηκτικό, όπου τα επικοινωνιακά ευτράπελα γύρω μας θα είναι αρκετά πιο συχνά αλλά και δυναμικά. Αφενός ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα δημιουργεί έντονο λόγο με έπαρση αλλά και εγωισμό, αφετέρου ο Ερμής κατά την ανάδρομη πορεία του θα βρεθεί σε σύνοδο με τον Άρη (στις 3 Σεπτεμβρίου) περνώντας από τις μοίρες που πραγματοποιήθηκε και η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Λέοντα (στις 21 Αυγούστου).  Τι σημαίνουν όμως όλα αυτά και τι πρέπει να προσέξουμε;

  • Θα υπάρξουν έντονες αντιθέσεις , ασυμφωνίες, καβγάδες και ρήξεις.
  • Βασικός στόχος θα είναι η επιβολή απόψεων γεγονός που θα επιφέρει ρήξεις και εγωιστικά λόγια που θα προκαλέσουν πληγές
  • Προσοχή πρέπει να δείξουμε στις μετακινήσεις, στην οδήγηση ,στην χρήση αιχμηρών αντικειμένων  και στην βιασύνη που θα μας διακατέχει η οποία και θα μας κάνει πολλές φορές να υπερεκτιμάμε τις δυνατότητές μας.
  • Θα χρειαστεί να αποφύγουμε τις γρήγορες και οριστικές αποφάσεις για θέματα που αφορούν τον έρωτα,τα παιδιά,τα επιχειρηματικά σχέδια.
  • Θα επανέλθουν στην επιφάνεια υποθέσεις που μας απασχόλησαν κοντά στις 24 με 26 Ιουλίου
  • Θα υπάρξουν επανασυνδέσεις σχέσεων ιδιαίτερα για τους Κριούς,Ζυγούς,Λέοντες και Υδροχόους που έχουν γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο.
  • Όπως κάθε φορά που ο Ερμής κινείται ανάδρομος έτσι και τώρα πρέπει να αποφύγουμε σημαντικές αγορές (αυτοκίνητο,κινητό, υπολογιστής,τάμπλετ). Χρήσιμο ωστόσο είναι να συγκρατήσουμε αυτή τη φορά στις οικονομικές επενδύσεις που θα έχουν ως βασικό στόχο την επίδειξη ισχύος.
  • Φρόνιμο είναι να περιορίσουμε την υπερβολή και την δραματοποίηση σε σκέψεις και αντιδράσεις!

Πώς θα επηρεάσει ο ανάδρομος Ερμής από τα Λέοντα τα 12 ζώδια;

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου,θυμήσου όμως ότι επηρεάζεσαι πολύ περισσότερο εσύ που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο.

Κριός: Μία ερωτική επανασύνδεση είναι μέσα στα πιθανά ενδεχόμενα αυτής της περιόδου,θα έχει όμως μία άστατη και επιπόλαιη μορφή. Αυτό το διάστημα πρέπει να δείξεις προσοχή στις αποφάσεις και στα λόγια για θέματα που αφορούν τον έρωτα, το παιδί,την επιχειρηματικότητα.

Ταύρος:  Αντιθέσεις και καβγαδάκια αναμένονται στο σπίτι και καλό είναι να περιορίσεις τα πείσματα και την αντιδραστικότητα με τα οικογενειακά σου πρόσωπα,όπου είναι φανερό ότι θα υπάρχουν ασυμφωνίες. Μικρό – ζημιές στο σπίτι θα προκαλέσουν εκνευρισμό.

Δίδυμος:  Η υπερβολή θα σε διακατέχει στον τρόπο σκέψης και επικοινωνίας.  Παρεξηγήσεις στα λόγια, καβγαδάκια,  και καθυστέρηση στις επικοινωνίες θα σου προκαλούν νευρικότητα και υπερένταση! Θα υπάρξουν επικοινωνίες με άτομα του παρελθόντος σου!

Καρκίνος: Αναποδιές στα οικονομικά σου θα επιφέρει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα  αφού από την μία πλευρά θα υπάρχει στασιμότητα στα οικονομικά σου, από την άλλη πλευρά τα έξοδα θα τρέχουν! Απέφυγε την υπογραφή οικονομικών συμφωνητικών! Αναθεώρηση αξιών και συναισθηματικές ανασφάλειες είναι μέσα στο πρόγραμμα των ημερών.

Λέων:  Σκέψεις του χτες επανέρχονται τώρα στο μυαλό σου και σου δημιουργούν υπερένταση και εκνευρισμό! Δεν λείπουν οι παρεξηγήσεις στις επικοινωνίες σου ενώ οι καθυστερήσεις στην εξέλιξη των προσωπικών σου υποθέσεων σε κάνουν να αντιδράς.  Απέφυγε οριστικές αποφάσεις και την ισχυρογνωμοσύνη, γιατί δεν έχεις πάντα δίκιο σε όλα!  Επικοινωνίες και συναντήσεις με άτομα του χτες θα δώσουν ένα ιδιαίτερο χρώμα στο φινάλε του καλοκαιριού!

Παρθένος:  Διανύεις περίοδο απολογισμού, αναθεώρησης, αλλά και πνευματικής κούρασης και σύγχυσης για υποθέσεις που έχουν συσσωρευτεί από το παρελθόν σου!  Θα έχεις την ανάγκη να αποτραβηχτείς και να σκεφτείς εκ νέου κάποιες υποθέσεις του χτες.Τα επαγγελματικά βρίσκονται σε φάση στασιμότητας ωστόσο σου δίνεται η ευκαιρία να ολοκληρώσεις  εκκρεμότητες του παρελθόντος.

Ζυγός:  Συναντήσεις με φίλους του παρελθόντος θα φέρει για σένα  ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα. Προσοχή χρειάζεται ωστόσο στις επικοινωνίες με  ομάδες, συλλόγους και κοινωνικά περιβάλλοντα γιατί αυτό το διάστημα θα δημιουργούνται παρεξηγήσεις και ρήξεις! Επιθυμίες του παρελθόντος αναζωπυρώνονται …κάποιες από αυτές μπορεί να έχουν άμεση σχέση και με έναν έρωτα από τα παλιά!

Σκορπιός:  Αυτό το διάστημα βγαίνουν στην επιφάνεια εκκρεμότητες επαγγελματικού περιεχομένου που σου προκαλούν εκνευρισμό. Κάποια σχέδια που είχες για την πορεία της καριέρας σου προς το παρόν βρίσκονται σε στασιμότητα  γεγονός που σε απογοητεύει! Απέφυγε τους καβγάδες και τις αντιδράσεις με άτομα που έχουν ανώτερη επαγγελματική θέση από εσένα.

Τοξότης: Καθυστερήσεις,μπερδέματα και παρανοήσεις γίνονται αυτό το διάστημα σε θέματα που αφορούν σπουδές,συμωνίες, επαφές με άτομα του εξωτερικού ή  με συγγενείς 3ου βαθμού (ξαδέρφια,θείους,θείες). Κάποια σχέδια του παρελθόντος επανέρχονται στο μυαλό σου και αναλογίζεσαι τις εμπειρίες του χτες.  Δείξε προσοχή σε μπερδέματα που έχουν σχέση με νομικά έγγραφα.

Αιγόκερως:  Οικονομικά λάθη του παρελθόντος βγαίνουν στην επιφάνεια και σε βαραίνουν γιατί καλείσαι να τα αντιμετωπίσεις και να τα λύσεις! Δείξε λοιπόν προσοχή και μην αμελήσεις υποχρεώσεις που έχουν να κάνουν με λογαριασμούς,δάνεια,φορολογικές ή τραπεζικές εκκρεμότητες. Παράλληλα ,η σκέψη σου  αρκετές στιγμές θα είναι αγχώδης,αντιδραστική και απαισιόδοξη!

Υδροχόος: Αναθεώρηση σχέσεων και συνεργασιών φέρνει για σένα η ανάδρομη πορεία του Ερμή από το ζώδιο του Λέοντα! Καταστάσεις του χτες επανέρχονται  τώρα στην επιφάνεια και καλείσαι να τις αντιμετωπίσεις! Ασυμφωνίες με το σύντροφο ή τους συνεργάτες είναι μέσα στο πρόγραμμα. Μία επανασύνδεση (για σένα που έχεις περάσει χωρισμό) είναι μέσα στο πρόγραμμα των ημερών.

Ιχθύς:  Η καθημερινότητά σου παίρνει μία πολύ πιεστική μορφή τις ημέρες που ακολουθούν, ενώ το πρόγραμμά σου ανατρέπεται  με πολλές εργασίες σου να μένουν σε εκκρεμότητα. Κατά την διάρκεια που ο Ερμής είναι ανάδρομος  οι μέρες σου παίρνουν μία άστατη μορφή με αποτέλεσμα να φορτίζεσαι με άγχος και υπερένταση! Είναι πολύ πιθανό να σε απασχολήσουν ζητήματα φυσικής κατάστασης δικής σου ή αγαπημένου σου προσώπου.

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθρο14+1 Σοφά Λόγια του Αριστοτέλη που μας δίνουν τροφή για σκέψη
Επόμενο άρθροΤο αστρολογικό ημερολόγιο του Σεπτεμβρίου 2017
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.