Widgets Magazine

Καλωσορίζουμε επιτέλους τον αισιόδοξο Νοέμβριο, ο οποίος στο πέρασμά του θα προσφέρει μία ανάσα δροσιάς και ανανέωσης σε αρκετούς εκπροσώπους του ζωδιακού! Όπως πάντα σας έχω ετοιμάσει το Αστρολογικό Ημερολόγιο του Νοεμβρίου, μαζί με όλα τα σημαντικά γεγονότα ανά ημέρα.  Μην ξεχάσετε όμως να δείτε το μηνιαίο ωροσκόπιο για το ζώδιο αλλά και τον ωροσκόπο σας.

1 Νοεμβρίου: Ο μήνας ξεκινά με ελπίδα αλλά και με την ευκαιρία να μπορέσουμε να θεραπεύσουμε πληγές του παρελθόντος,  αξιοποιώντας το εσωτερικό δυναμικό μας και κατανοώντας ότι η ζωή έχει τις εναλλαγές της.  Το τρίγωνο του Δία από το Σκορπιό με τον Χείρωνα από το ζώδιο του Ιχθύ, ευνοεί αυτή την ημέρα τους Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες και τους Ταύρους, Παρθένους,  Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 29η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.  Ένα νέο «ερέθισμα» σας βοηθά να δείτε τη ζωή διαφορετικά, βελτιώνοντας αισθητά την ψυχοσυναισθηματική σας κατάσταση. Ευνοούνται και θεραπευτικές δραστηριότητες.

6 Νοεμβρίου:  Αυτή την Τρίτη ο Ήλιος από το  ζώδιο του Σκορπιού σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και τα όνειρα δεν είναι ανέφικτο να γίνουν πραγματικότητα, εφόσον διατηρούμε την πίστη μας! Η μέρα είναι ιδανική για καλλιτεχνικές δραστηριότητες, για την έκφρασή των συναισθημάτων μας  μέσα από την τέχνη (και όχι μόνο), για να διεισδύσουμε λίγο πιο βαθιά στα ενδότερα της ψυχής μας ή και για  να έρθουμε σε επαφή με την «εσωτερική μας φωνή».  Η δημιουργικότητα θα βρίσκεται στο απόγειο, το ίδιο και η διαίσθηση! Ευνοούνται τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) και τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες στον αστρολογικό χάρτη τους κοντά στην 13η μοίρα.  Την ίδια ημέρα ο Ουρανός, επιστρέφει ανάδρομος στο ζώδιο του Κριού, όπου και θα παραμείνει ως και τις 6 Μαρτίου 2019. Τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του 3ου δεκαημέρου μα πιο συγκεκριμένα όσοι έχουν γεννηθεί στις τελευταίες 2 ημέρες του ζωδίου τους,  μπαίνουν σε μία περίοδο «σαρωτικών» αλλαγών.

7 Νοεμβρίου: Η Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου πραγματοποιείται αυτή την Τετάρτη στην 15ο 11’ του Σκορπιού, στην οποία παρατηρούμε την θετική συμμετοχή του Ποσειδώνα και του Πλούτωνα. Είναι ένα φεγγάρι «κάθαρσης» που μας βοηθά να αφήσουμε πίσω μας παρελθοντικές καταστάσεις και να κάνουμε ένα νέο ουσιαστικό ξεκίνημα. Σημαντικές νέες ενάρξεις θα έχουν οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου. Σπουδαίες ευκαιρίες θα έχουν οι  Παρθένοι – Ιχθύς , Καρκίνοι – Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου.

8 Νοεμβρίου: Σημαντική μέρα η σημερινή, ιδιαίτερα για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) αφού η  «μεγαλειώδης» είσοδος του Δία στο Ζώδιο του Τοξότη, τους εγγυάται μία ετήσια περίοδο τύχης, επέκτασης και νέων προοπτικών.  Θετική επιρροή θα δεχθούν ωστόσο όλοι οι εκπρόσωποι του ζωδιακού.  Δες εδώ τις προβλέψεις μου για τον Δία στον Τοξότη <<

9 Νοεμβρίου : Η Αφροδίτη κινείται φαινομενικά ανάδρομη στο ζώδιο του Ζυγού και αυτή την ημέρα σχηματίζει την όψη τριγώνου με τον Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου (στην 26η μοίρα). Μπορούμε να αναμένουμε θετικές εξελίξεις στον ερωτικό τομέα, που θα έχουν «άρωμα» παρελθόντος. Δεν θα λείψουν οι ερωτικές επανασυνδέσεις ιδιαίτερα για τους Διδύμους – Ζυγούς, Κριούς που έχουν γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο.

11 Νοεμβρίου: Με την δύναμη της θέλησης μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα, αυτό είναι ακριβώς το μήνυμα που μας δίνει αυτή η Κυριακή. Το εξάγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος από το Σκορπιό με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω εντείνει την αποφασιστικότητα, τον δυναμισμό και την επιμονή για την επίτευξη δύσκολων έργων αλλά και στόχων.  Συνάμα, οι άμεσα επηρεαζόμενοι θα έχουν τον τρόπο , να «έλξουν» κοντά τους αυτό που πραγματικά θέλουν πολύ .. Επηρεάζονται θετικά οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 19η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

15 Νοεμβρίου:  Το εξάγωνο του Άρη από τον Υδροχόο με τον Ουρανό από τον Κριό (στην 29η μοίρα) μας κινητοποιεί για δράση και αλλαγή! Η μέρα έχει αυθορμητισμό, διάθεση για ρίσκο, περιπέτεια αλλά και ανανέωση. Δεν λείπουν οι ευκαιρίες κοινωνικοποίησης, νέων γνωριμιών και δικτύωσης.  Το «τσαγανό» για νέα ξεκινήματα θα ωθήσει αρκετό κόσμο να λειτουργήσει αρκετά πιο ελεύθερα και «άφοβα»! Ευνοούνται οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 29η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

16 Νοεμβρίου: Ο Άρης προχωρά στο ζώδιο του Ιχθύ, για να ολοκληρώσει την πορεία του στο ζωδιακό κύκλο ! Το διάστημα που ανοίγεται μπροστά μας , η ενέργεια είναι σχετικά σε χαμηλά επίπεδα και υπάρχει δυσκολία στην λήψη πρωτοβουλιών που θα μας κινητοποιήσουν για «δράση». Τα διλήμματα, οι ανασφάλειες αλλά και η αναβλητικότητα, στερούν αυτό το διάστημα την γρήγορη ροή κάποιων γεγονότων.   Ευνοούνται δραστηριότητες που συνδέονται με την εσωτερική αναζήτηση αλλά και την τέχνη.  Με τον Άρη από τους Ιχθύες μπαίνουν σε μία περίοδο δράσης οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες που θα έχουν τις πιο δυναμικές εξελίξεις ως και το τέλος της χρονιάς. Την ίδια ημέρα η Αφροδίτη, επιστρέφει σε ορθή φορά στο ζώδιο του Ζυγού και σταδιακά θα δούμε σημαντική βελτίωση σε υποθέσεις που αφορούν τα χρήματα αλλά και τα συναισθήματα.

17 Νοεμβρίου: Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Τοξότη ως και τις 6 Δεκεμβρίου! Μπαίνουμε σε ένα δύσκολο διάστημα για τον επικοινωνιακό τομέα, όπου δεν θα λείψουν τα λάθη, οι βιασύνες, οι απροσεξίες σε λόγια, αποφάσεις, μετακινήσεις! Σημαντικό είναι να συγκρατήσουμε την υπερβολή και να μην αφηνόμαστε από τον αυθορμητισμό μας σε λάθη αλλά και σε μεγάλες υποσχέσεις που δεν θα μπορέσουμε να τηρήσουμε. Η αναδρομή του Ερμή γίνεται από την 13η μοίρα, ενώ ως τις 6/12 θα έχει φτάσει στην 27η μοίρα του Σκορπιού. Πιο προσεχτικοί αυτό το μήνα πρέπει να σταθούν οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 2ου  και του 1ου δεκαημέρου! Επαναπροσεγγίσεις σε σχέσεις θα έχουν οι Λέοντες, οι Δίδυμοι και οι Τοξότες του 1ου και του 2ου δεκαημέρου!

20 Νοεμβρίου: Ο Άρης από το ζώδιο του Ιχθύ σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη. Παρόλο που κυριαρχεί η ανάγκη για νέα ξεκινήματα τα οποία «φαινομενικά» είναι ελπιδοφόρα, εύκολα μπορούν οι καταστάσεις να παρεκκλίνουν από τον αρχικό στόχο λόγο έλλειψης ρεαλιστικού σχεδίου. Πιο προσεχτικοί  και συγκρατημένοι στις υπερβολές πρέπει να είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου.

22 Νοεμβρίου : Ο Ήλιος κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο του Τοξότη , ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ λοιπόν φίλοι , κατά την διάρκεια του νέου αστρολογικού σας έτους έχετε το στήριγμα του Δία που κινείται στο ζώδιο σας.

23 Νοεμβρίου: Πραγματοποιείται η Πανσέληνος του μήνα στην μηδενική μοίρα των Διδύμων , με την συμμετοχή του Δία από τον Τοξότη  αλλά και του Άρη από τους Ιχθύς . Δεν λείπει το πνεύμα αισιοδοξίας, αλλά και η επιθυμία για μεγάλα ρίσκα, ακολουθώντας την τόλμη,  και την περιπέτεια… Παν μέτρον άριστον όμως, γιατί δεν θα λείψουν οι τεταμένοι ρυθμοί που θα προκαλέσουν εντάσεις. Από αυτή την Πανσέληνο επηρεάζονται οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς του 1ου δεκαημέρου.

25 Νοεμβρίου: Ο Ποσειδώνας επανέρχεται σε ορθή φορά στο ζώδιο του Ιχθύ συγκεκριμένα στην 13η μοίρα του. Μέχρι τις 21 Ιουνίου 2019 θα έχει φτάσει ως την 18η μοίρα του, όπου τότε θα γυρίσει ξανά ανάδρομος. Σε αυτό το χρονικό διάστημα θα αναζωπυρωθεί η πίστη, τα ιδανικά, η διαίσθηση δεν παύει όμως τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς) του Β’ Δεκαημέρου να παρασύρονται συχνά από τον ζωηρό κόσμο της φαντασίας,  όπου τους μπερδεύει σε διλήμματα και συγχύσεις.

26 Νοεμβρίου:  Η εβδομάδα ξεκινά με τον Ήλιο να σχηματίζει σύνοδο με τον Δία, δίνοντας σημαντικές ευκαιρίες επέκτασης και προόδου στους Κριούς, Λέοντες, Τοξότες και στους Διδύμους, Ζυγούς Υδροχόους του Α’ Δεκαημέρου.  Ωστόσο,  το τετράγωνο που σχηματίζει ο ανάδρομος Ερμής με τον Άρη,  δημιουργεί έντονη ευθιξία στις επικοινωνίες μας, σημαντικό όμως είναι να αποφύγουμε τα λάθη βιασύνης και τα ατυχήματα που θα προέλθουν από νευρικότητα και βιασύνη.  Πιο προσεχτικοί στις επικοινωνίες τους δράσεις χρειάζεται να είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς του 1ου δεκαημέρου.

27 Νοεμβρίου:  Αυτή την Τρίτη ο Ήλιος βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ανάδρομο Ερμή, ενώ ο Άρης από τους Ιχθύς σε εξάγωνο με τον Κρόνο.  Οι επικοινωνίες χαρακτηρίζονται από τόλμη, υπερβολή και δημιουργούνται παρεξηγήσεις και συγχύσεις ιδιαίτερα για τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς του 1ου δεκαημέρου που προσπαθούν με κάθε τρόπο να επιβάλουν τις απόψεις τους! Από την άλλη πλευρά, η μέρα θα φέρει εποικοδομητικά αλλά και σταθερά αποτελέσματα στους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και στους Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς του 1ου δεκαημέρου.

28 Νοεμβρίου: Ο ανάδρομος Ερμής από τον Τοξότη σχηματίζει σύνοδο με τον Δία ,  και η τελευταία όψη αυτού του μήνα μπορεί πραγματικά να βοηθήσει στην ανάπτυξη μίας σημαντικής ευκαιρίας / εξέλιξης που οι ρίζες της ξεκινούν από το παρελθόν. Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) του Α’ Δεκαημέρου μπορούν πραγματικά να βρεθούν κερδισμένα μέσα από συζητήσεις / γνωριμίες / επαφές!

 

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΖώδια και Σχέσεις: Τα αισθηματικά των ζωδίων ως τέλος 2018
Επόμενο άρθροΆγχος : Η συμφιλίωση με τον ανεπιθύμητο επισκέπτη
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here