Widgets Magazine

Ο Δίας ξεκινά το  ετήσιο ταξίδι του στο ζώδιο που είναι και κυβερνήτης, τον πύρινο εκπρόσωπο του Μεταβλητού Σταυρού, τον Τοξότη στις 8 Νοεμβρίου 2018 και από αυτή την θέση μας υπόσχεται ένα γενναιόδωρο, αισιόδοξο  έτος, γεμάτο ευκαιρίες, νέες προοπτικές και τονισμένο τον παράγοντα της τύχης σε όλα τα επίπεδα. Η πορεία του στο ζώδιο του Τοξότη θα διαρκέσει ως τις 2 Δεκεμβρίου 2019, σε αυτό το χρονικό διάστημα θα δούμε σημαντικά βήματα, προόδου, εξέλιξης και βελτίωσης τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο.

Ερμηνεύοντας τον Δία στον Τοξότη

Δίας : Είναι ο πλανήτης “ευεργέτης”  του ζωδιακού συνδέεται με την τύχη, την επέκταση, την πρόοδο, την εξέλιξη, την αφθονία,  τις ηθικές αξίες, την ανώτερη μόρφωση, την θρησκεία, την φιλοσοφία, την πίστη, το νόμο, τις εμπειρίες που αποκομίζουμε στο διάβα της ζωής.  Η θετική πλευρά του Δία είναι η γενναιοδωρία, η αισιοδοξία, η ευθυμία,  η πίστη, η επιθυμία ανάπτυξης και βελτίωσης σε όλα τα επίπεδα καθώς  και η σοφία. Η αρνητική πλευρά του Δία είναι η ακρότητα, η υπερβολή, η επιπολαιότητα

Τοξότης: Ο Τοξότης στην Δυτική παράδοση απεικονίζεται ως Κένταυρος (μισός άνθρωπος, μισός άλογο) οπλισμένος με τόξο και βέλη, αντιπροσωπεύει την ανθρώπινη συνείδηση και τα ανθρώπινα ένστικτα που αν το καλοσκεφτείς έχουν την ταχύτητα του αλόγου! Συνδέεται με τα ταξίδια, τον ανθρώπινο νου, το πνεύμα , την βαθύτερη και ουσιαστική κατανόηση της ζωής μέσω της αποκόμισης εμπειριών. Ο Τοξότης είναι ζώδιο της Φωτιάς και χαρακτηρίζεται από δυναμισμό, ευθύτητα, πίστη, δημιουργικότητα, ενώ η βασική του ανάγκη είναι η δράση. Ανήκει στα ευπροσάρμοστα και ευέλικτα  ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού αντιπροσωπεύοντας την αλλαγή, την επικοινωνία, το μέλλον και την εξέλιξη. Ο Τοξότης, είναι το ανήσυχο πνεύμα του ζωδιακού  διψά για περιπέτεια, δεν αρκείται στο παρόν αλλά θέλει να έχει την ελευθερία να επεκτείνει την δράση του, να πάει ένα βήμα παρακάτω, να ζήσει νέες εμπειρίες,  να αναζητήσει νέες γνώσεις, να γνωρίσει νέες παραδόσεις και κουλτούρες και να αποκομίσει σοφία μέσα απο το ταξίδι της ζωής. Είναι ιδιαίτερα εξωστρεφής, κοινωνικός, αισιόδοξος αλλά και ευθύς Βασική του ανάγκη; Η αναζήτηση της βαθύτερης αλήθειας και φροντίζει αυτή την ανάγκη να την ικανοποιεί στο έπακρο μέσω της φιλοσοφικής θεώρησης των καταστάσεων… Μερικά αρνητικά στοιχεία του Τοξότη, είναι ότι δυσκολεύεται να ολοκληρώσει ότι καταπιάνεται και αυτό συμβαίνει γιατί εύκολα χάνει το ενδιαφέρον του και διψά για έναν νέο στόχο.   Η υπερβολή του τον οδηγεί πολλές φορές σε επιπόλαιες και ασυγκράτητες συμπεριφορές (ή και ριψοκίνδυνες) . Δεν λείπουν και οι στιγμές που παρεξηγείται από το περιβάλλον του για την απότομη συμπεριφορά του, την πεποίθησή του ότι τα γνωρίζει όλα, την έλλειψη ορίων  και  την φλυαρία του, ενώ πολλές φορές χαρακτηρίζεται και ως εξτρεμιστής.

Πώς θα μας επηρεάσει ο Δίας από τον Τοξότη;

Από τις 8 Νοεμβρίου 2018 ως τις 2 Δεκεμβρίου 2019, είναι ένα διάστημα που θα δούμε σημαντική ανάπτυξη, εξέλιξη και πρόοδο τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Ο Δίας από το ζώδιο που είναι και κυβερνήτης, δηλαδή τον Τοξότη, θα λειτουργήσει αρκετά πιο γενναιόδωρα, ανανεωτικά και απελευθερωτικά, φέρνοντας στη ζωή μας την πολυπόθητη επέκταση που προσμέναμε.

Διεύρυνση οριζόντων θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της ετήσιας παραμονής του Δία στο ζώδιο του Τοξότη. Σε αυτό το χρόνο θα δούμε νέα σημαντικά και μεγαλόπνοα σχέδια να καταστρώνονται και να μπαίνουν σε εφαρμογή σκορπίζοντας τον αέρα της αισιοδοξίας και της ανανέωσης. Η τύχη θα είναι πολλές φορές στο πλευρό μας προσφέροντας τις ευεργεσίες της και δίνοντας σημαντική ανάσα ζωής , που θα ωθήσει σε νέα δημιουργικά ξεκινήματα, που θα φέρουν και πάλι τον ενθουσιασμό και την δίψα για ζωή.

Ένα έτος με “δίψα” για μάθηση

Ένας κλάδος στον οποίο θα δούμε σημαντικές αλλαγές σε αυτό το έτος, είναι ο κλάδος της ανώτερης εκπαίδευσης. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν μεταρρυθμίσεις στον τρόπο εισαγωγής των μαθητών στα Πανεπιστήμια, θα δούμε περισσότερη ζήτηση και ανάγκη για μάθηση / εκπαίδευση σε νέες ή και εναλλακτικές ειδικότητες, ενώ αισθητή θα είναι και η ανθρώπινη ανάγκη για διεύρυνση γνώσεων. Η ανάγκη για περαιτέρω εξειδίκευση και τεχνογνωσία θα ωθήσει αρκετό κόσμο να εμπλουτίσει πολύ περισσότερο τις γνώσεις του και είναι βέβαιο ότι μέσα στο έτος που ακολουθεί θα δούμε να αναπτύσσεται ραγδαία το E- Learning (ηλεκτρονικά μαθήματα εξ αποστάσεως), με συμμετοχές ανθρώπων όλων των ηλικιών!

Τα επαγγέλματα που θα “ανθίσουν”

Τα επαγγέλματα που θα παρουσιάσουν “άνθιση” μέσα σε αυτό το έτος, σχετίζονται με τον τομέα της εκπαίδευσης (όπως αναφέρθηκε παραπάνω), της τεχνολογίας, των εκδόσεων, του αθλητισμού,  του  νόμου, τα τουριστικά επαγγέλματα. Σημαντικό είναι όμως να τονίσω εδώ, ότι μέσα σε αυτό το έτος θα δούμε να αναπτύσσονται σημαντικά και νέοι επαγγελματικοί κλάδοι ανθρωπιστικών επιστημών, ενώ χαρακτηριστική θα είναι και η άνοδος αλλά και η ζήτηση στα επαγγέλματα που σχετίζονται με τις εναλλακτικές – ολιστικές θεραπείες.

Οικονομική άνοδος ναι μεν αλλά ….

Γενικότερα αυτό το έτος θα παρουσιαστεί επαγγελματική και οικονομική ανάκαμψη, την οποία ωστόσο δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρήσουμε ως δεδομένη, γιατί στην συνέχεια η προσγείωση θα είναι απότομη!  Στον οικονομικό τομέα θα υπάρξουν νέες και σημαντικές επενδύσεις που θα αναζωπυρώσουν την ελπίδα.

Σημαντικό είναι ωστόσο να διατηρούμε τα όρια της λογικής και να μην ξεφεύγουμε σε τολμηρές και παρακινδυνευμένες ενέργειες με τα οικονομικά.

Θα κάνω μία παρένθεση εδώ, λέγοντας ότι αυτή τη χρονιά  θα δούμε μεγάλη εξάπλωση του τζόγου. Σε αυτόν ακριβώς τον τομέα θα πρέπει να κυριαρχήσει η γνώση και η αυτοσυγκράτηση, γνωρίζοντας καλά τον κίνδυνο του εθισμού στον τζόγο και τις ολέθριες συνέπειές του.

Αναζήτηση της Αλήθειας…

Σε αυτό το έτος χαρακτηριστική θα είναι η ανθρώπινη ανάγκη για περισσότερη εμβάθυνση και κατανόηση άλλων απόψεων, άλλων φιλοσοφιών, άλλων πολιτισμών. Η ανάγκη αυτή θα ωθήσει σε περαιτέρω αναζήτηση και διερεύνηση,  που ως κίνητρο θα έχει την βαθύτερη κατανόηση  διαφορετικών απόψεων αλλά και την αναζήτηση της βαθύτερης αλήθειας της ζωής αλλά και της θέσης που έχουμε στον κόσμο. Χαρακτηριστική θα είναι και η ανάγκη για εμβάθυνση  της πίστης, καθώς και η δραστηριοποίηση των ανθρώπων σε φιλοσοφικές ομάδες.

Δεν θα λείψουν ωστόσο αυτό το έτος οι ακρότητες και φανατισμοί για ιδεώδη (πολιτικά / θρησκευτικά / φιλοσοφικά)  που θα οδηγήσουν σε σημαντικές διασπάσεις.

Προσωπική Ζωή – Ψυχολογία – Σχέσεις

Σε προσωπικό επίπεδο έχουμε μπροστά μας μία χρονιά κατά την οποία αξιοποιώντας τον παράγοντα της τύχης και δείχνοντας δεκτικότητα, άνεση και ελευθερία  για αλλαγή , ανανέωση, νέα ξεκινήματα, νέα σχέδια, θα μπορέσουμε να απολαύσουμε στο έπακρο σημαντικές  νέες εμπειρίες.

Είναι μία χρονιά που μπορούμε να βρούμε λύσεις στα προβλήματά μας ακολουθώντας το δρόμο της γνώσης, κυριαρχώντας με σοφία στα ένστικτά μας.  Αν αφήσουμε τα αρνητικά ένστικτα να κυριαρχήσουν, τότε θα δούμε την πλήρη διόγκωσή τους.

Σημαντικό είναι ότι αυτή την περίοδο πολλοί άνθρωποι θα απελευθερωθούν απο τα “βαρίδια” του παρελθόντος, που τους στερούσαν το αίσθημα της χαράς, της ικανοποίησης, της κοινωνικοποίησης Αξιοποιώντας και διευρύνοντας τις γνωστικές τους δεξιότητες θα δουν σημαντική βελτίωση στη ζωή τους, απολαμβάνοντας όλα όσα είχαν στερηθεί το περασμένο διάστημα.

Ευκαιρίες για ταξίδια, νέες γνωριμίες, νέες γνώσεις,  ένταξη σε κοινωνικές και φιλοσοφικές ομάδες, θα δώσουν ένα νέο κίνητρο για ανανέωση στην ζωή αρκετών ανθρώπων. Οι σχέσεις που θα δημιουργηθούν σε αυτή τη χρονιά θα έχουν γρήγορη εξέλιξη και πορεία με βασικό χαρακτηριστικό τον υπέρμετρο ενθουσιασμό. Η περαιτέρω απελευθέρωση από ταμπού, προκαταλήψεις ή και ανισότητες θα φέρει την άνθιση σχέσεων με διαφορά ηλικίας / θρησκείας / φιλοσοφίας / ή ακόμα και ερωτικές σχέσεις με άτομα από άλλα κράτη ή και χιλιομετρική απόσταση….

Ποιοι θα ευνοηθούν με τον Δία στον Τοξότη

Ο Δίας από το ζώδιο του Τοξότη θα ευνοήσει με κάποιο τρόπο όλους τους εκπροσώπους του ζωδιακού, όμως τα πρωτεία εύνοιας θα έχουν οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και δευτερευόντως οι Δίδυμοι, Ζυγοί , Υδροχόοι.

Σημαντικό είναι εδώ να τονίσω, ότι όσοι έχετε τον αστρολογικό σας χάρτη τον Δία στον Τοξότη θα έχετε μία εξαίρετη χρονιά σπουδαίων ευκαιριών ανάπτυξης.

Πόσο θα παραμείνει ο Δίας στον Τοξότη σε κάθε δεκαήμερο;

Ο Δίας από τον Τοξότη θα κινηθεί ….

  • Στο Α’ δεκαήμερο: από 8 Νοεμβρίου έως 23 Δεκεμβρίου 2018.
  • Στο Β’ Δεκαήμερο: από 24 Δεκεμβρίου 2018 έως 14 Φεβρουαρίου 2019 και από 6 Ιουνίου  έως 12 Οκτωβρίου 2019.
  • Στο Γ ‘ Δεκαήμερο:  14 Φεβρουαρίου έως 6 Ιουνίου 2019 και από 13 Οκτωβρίου έως 2 Δεκεμβρίου 2019.

 

Προβλέψεις Ζωδίων

Πώς θα επηρεάσει ο Δίας από τον Τοξότη το ζώδιο αλλά και τον ωροσκόπο σου;

Προβλέψεις Κριού

Προβλέψεις Ταύρου

Προβλέψεις Διδύμου

Προβλέψεις Καρκίνου

Προβλέψεις Λέοντα

Προβλέψεις Παρθένου

Προβλέψεις Ζυγού

Προβλέψεις Σκορπιού

Προβλέψεις Τοξότη

Προβλέψεις Αιγόκερου


Προβλέψεις Υδροχόου

Προβλέψεις Ιχθύ

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.