Widgets Magazine

Είσαι έτοιμος να βρεθείς αντιμέτωπος με την σκοτεινή πλευρά του εαυτού σου αλλά και των ανθρώπων που έχεις μέσα στην ψυχή σου και να κάνεις τις πιο σημαντικές αποκαλύψεις οι οποίες θα φέρουν στο φως μία βαθύτερη αλήθεια; Αλήθεια που μπορεί να ήθελες να κρύψεις, να κουκουλώσεις, να θάψεις στο ασυνείδητό σου, πολύ πιθανό δεν ήθελες να σε ξεβολέψει από την “δήθεν” σιγουριά και σταθερότητα που ήθελες να πείσεις εσύ ο ίδιος τον εαυτό σου ότι έχεις καταφέρει να επιτύχεις ….

Πανσέληνος στο Σκορπιό, την Μ. Τρίτη 27 Απριλίου 2021 και ώρα Ελλάδας 05:31πμ στην 07ο06′ του ζωδίου, με την συμμετοχή Κρόνου και Ουρανού. Ένα ολόγιομο φεγγάρι που μαζί του φέρνει μεγάλο αναβρασμό αρνητικών συναισθημάτων αλλά και ενστίκτων, ένα ολόγιομο φεγγάρι όμως που έρχεται για να ταρακουνήσει και να δώσει το μήνυμα ότι έστω και με πόνο ψυχής είναι σημαντικό να αποδεχθούμε και να συμφιλιωθούμε με τον φόβο, πόνο, την απώλεια, την δοκιμασία, την ρήξη, το σοκ, την ανατρεπτικότητα και ότι γενικά μας απορρυθμίζει και να αναγεννηθούμε προς μία κατεύθυνση βασισμένη στην αλήθεια βάζοντας νέες βάσεις, ακολουθώντας μία νέα πορεία ….

Ασφάλεια, Σιγουριά, Σταθερότητα, Εμπιστοσύνη είναι αξίες σημαντικές και απαραίτητες για να μπορέσουν να μπουν γερά πλαίσια στην ζωή μας, τόσο συναισθηματικά όσο και υλικά και αυτές οι αξίες, ενώ κρίνονται ιδιαίτερα σημαντικές ετούτη την περίοδο, είναι φανερό ότι βρίσκονται σε μία φάση ισχυρής δοκιμασίας, δοκιμασίας ικανής να ανατρέψει τα δεδομένα. Υπάρχει όμως κάτι δεδομένο αυτή την εποχή; Όχι διανύουμε μία εποχή πλήρης και ουσιαστικής κατάλυσης και αναδόμησης και με την Πανσέληνο του Απριλίου οι εξελίξεις γύρω μας, μας δίνουν το μήνυμα ότι είναι πλέον ο καιρός να ξεριζώσουμε τα σαθρά θεμέλια, προκειμένου να βάλουμε νέες γερές βάσεις …

Ο Ουρανός από τον Ταύρο σχηματίζει αντίθεση με την Πανσέληνο, γεγονός που κάνει τις εξελίξεις γύρω μας εκρηκτικές, επαναστατικές, σοκαριστικές, νευρικές, αλλά και … απελευθερωτικές. Η συμμετοχή του Ουρανού “ταρακουνά” απότομα και εκκεντρικά να προβούμε σε αλλαγές, αλλαγές στις οποίες μπορεί να μην είμαστε έτοιμοι ή να μην επιθυμούσαμε να προχωρήσουμε σε αυτές. Ο Ουρανός ωστόσο μέσα από την ανατρεπτικότητα των γεγονότων, βγάζει στην επιφάνεια και αλήθειες που μπορεί να πληγώνουν, να απογοητεύουν, σε φέρνουν όμως και σε επαφή με μία νέα πραγματικότητα, μία πραγματικότητα που δεν μπορείς να κάνεις κάτι περισσότερο από να την αποδεχθείς, να την ακολουθήσεις μαζί με το ρεύμα αλλαγών που σου επιβάλει με τρόπο επαναστατικό.

Ο Κρόνος από τον Υδροχόο σχηματίζει τετράγωνο με την Πανσέληνο, προκαλώντας τα εμπόδια, τις δοκιμασίες, τους τερματισμούς που δημιουργούν ένα κόμπο στην καρδιά…. Φόβος, μοναξιά, πόνος, πικρία, απογοήτευση, συναισθηματικό πάγωμα – κενό, απομόνωση είναι μερικές από τις επιπτώσεις των εξελίξεων γύρω μας.

Είναι γεγονός όμως, ότι όσοι επηρεάζονται από την συγκεκριμένη Πανσέληνο, είναι ήδη προϊδεασμένοι για τις αρνητικές συνέπειες που τώρα γίνονται αποδέκτες, γιατί πολλές από αυτές έχουν τις ρίζες τους στο ξεκίνημα του έτους …. Χωρισμοί, Συναισθηματικές – Ψυχολογικές Δοκιμασίες, Απώλειες, Οικονομικές Προκλήσεις είναι οι βασικές επιπτώσεις.

Ο Άρης (πτωτικός μεν) από το ζώδιο του Καρκίνου σχηματίζει θετική γωνία με την Πανσέληνο, ισορροπώντας έστω και λίγο αυτές τις αρνητικές τάσεις και κατευθύνοντας την δράση και την ενέργειά μας, σε τρόπους εκτόνωσης που μπορούν να προέλθουν μέσα από την εσωτερική δράση φροντίδας, συμπαράστασης, ανθρωπιάς αγάπης προς εμάς και τους οικείους μας….

Εν κατακλείδι, έχουμε μπροστά μας μία σκληρή Πανσέληνο δοκιμασίας ψυχικών αποθεμάτων, η οποία μπορεί να χαρακτηριστεί “λυτρωτική” εφόσον εργαστούμε συνειδητά και έμπρακτα με το “μέσα” μας, αποδεχόμενοι ότι η ζωή είναι ένα συνεχόμενο γαϊτανάκι αλλαγών, των οποίων δεν μπορούμε πάντα να ελέγξουμε, παρα μόνο μπορούμε να αποδεχθούμε, στεκόμενοι στο ύψος των περιστάσεων και αλλάζοντας πολλές φορές και τον ίδιο μας τον εαυτό, κατανικόντας πάθη, αδυναμίες, φόβους!

Τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) επηρεάζονται άμεσα από αυτή την Πανσέληνο πρωτίστος του 1ου δεκαημέρου και δευτερευόντως και όσοι έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟ Άρης στον Καρκίνο και η επιρροή του ως τις 11 Ιουνίου 2021
Επόμενο άρθροΚριός Μάιος 2021 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκαήμερο
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here