Widgets Magazine

Δευτέρα 15 Μαρτίου 2021: Καλά Κούλουμα σε όλο τον κόσμο με πολύ περισσότερες ευκαιρίες στο μέλλον για εξορμήσεις στην φύση που μας είναι απαραίτητες για να ανακτήσουμε δυνάμεις! Η Σελήνη σήμερα πορεύεται στο ζώδιο του Κριού προσφέροντας την σπιρτάδα, τον ενθουσιασμό και την αντοχή για ενασχόληση με δραστηριότητες που μας βοηθούν να διοχετεύσουμε την ενέργειά μας. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία τις απογευματινές ώρες, προσφέρει ευκαιρίες για χαρά, ικανοποίηση, διασκέδαση, όμορφες στιγμές ιδιαίτερα στους Κριούς, Λέοντες, Τοξότες και στους Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους του 2ου δεκαημέρου καθώς και για όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 19η μοίρα των παραπάνω ζωδίων ! Αυτή την ημέρα λοιπόν ας εκφραστούμε, ας πάμε έναν όμορφο περίπατο και ας είμαστε ανοιχτοί και αυθόρμητοι στους ανθρώπους που μας περιβάλλουν, είναι βέβαιο ότι δεν θα βρεθούμε χαμένοι !

Τρίτη 16 Μαρτίου 2021: Ο Ερμής σήμερα κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο του Ιχθύ όπου και θα παραμείνει ως τις 4 Απριλίου 2021 κάνοντας αρκετά θολό και μπερδεμένο το κλίμα στις επικοινωνίες μας, ενώ χρειάζεται μεγάλη προσοχή στις ειδήσεις και στις πληροφορίες που λαμβάνουμε, μεταδίδουμε, αναπαράγουμε, τόσο για την ορθότητά τους όσο και για τις παρεξηγήσεις που επρόκειτο να γίνουν το επόμενο διάστημα. Η αφηρημάδα θα είναι έκδηλη, ενώ τα ξεκάθαρα ή αλλιώς σταράτα λόγια θα είναι αδύνατο να υπάρξουν. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Ερμής από αυτή την θέση βρίσκεται σε αδυναμία, καθιστώντας δύσκολες τις συνθήκες για ορθολογιστική σκέψη και άνετη ροή των επικοινωνιών. Η δημουργικότητα και η φαντασία ωστόσο, είναι δύο σημαντικά όπλα που αν τα χρησιμοποιήσουμε με προσοχή μπορούν να προσφέρουν θετικά αποτελέσματα. Εύνοια στις επικοινωνίες τους δέχονται οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες και οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι! Αυτή την Τρίτη ωστόσο έχουμε και τον σχηματισμό του θετικού εξαγώνου ανάμεασ στον Ήλιο από τους Ιχθύες και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω (26η μοίρα) μία όψη που προσφέρει δυναμισμό, αποφασιστικότητα, επιμονή, αντοχή, σθένος, ψυχικά αποθεματα αλλά και την δυνατότητα για εμβάνθυση των καταστάσεων, εύρεση λύσεων, διαχείριση προβλημάτων για όποιων πραγματικά επικεντρωθεί σε αυτές τις τάσεις. Οι ευνοημένοι αυτής της όψης είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες και οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου.

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021: Η μέρα μας ξεκινά με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Ταύρου και το ενδιαφέρον μας να είναι στραμμένο στα υλικά και συναισθηματικά μας αποκτήματα, με την ανάγκη περισσότερο να περιφρουρήσουμε και να διασφαλίσουμε ότι μας ανήκει, ή να κινηθούμε με γνώμονα την σταθερότητα. Οι ρυθμοί μας είναι πιο αργοί ενώ το καλό φαγητό, η ζεστή συντροφιά, μπορούν να εκτονώσουν την ένταση και την αντιδραστικότητα που θα είναι έκδηλη αυτή την ημέρα. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στις 9:19πμ δηλώνει ότι η έναρξη της Τετάρτης γίνεται με το αίσθημα της ανεπάρκειας, της θλίψης, την μελαγχολίας, του βάρους, αλλά και της ανασφάλειας ιδιαίτερα για ζητήματα οικονομικά. Οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι που έχετε γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου βρίσκεστε κάτω από την επιρροή πολύ πρόσφατων πιέσεων και δοκιμασιών που σας θλίβουν ή και σας κάνουν να κλείνεστε για λίγο στον εαυτό σας, προκειμένου να διαχειριστείτε τις δοκιμασίες της εποχής.

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021: Αρκετά πιο γενναιόδωρες είναι οι αστρολογικές τάσεις για αυτή την Πέμπτη, όπου ο ερωτισμός αλλά και η ανάγκη για απόλαυση θα είναι στοιχεία που δεν θα λείψουν αλλά θα συντελέσουν στην δημιουργία ενός όμορφου κλίματος. Η Αφροδίτη από τους Ιχθύες σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα (26η μοίρα), προσφέροντας ευκαιρίες αισθηματικής ικανοποίησης αλλά και πάθους για τους Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες και τους Ταύρους, Παρθένους Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου. Συνάμα, οι Λέοντες – Υδροχόοι αλλά και οι Δίδυμοι – Τοξότες του 3ου δεκαημέρου θα βρεθείτε κερδισμένοι στα οικονομικά σας. Επιπλέον η μέρα είναι κατάλληλη για θεραπείες , για ενδυνάμωση ψυχική και σωματική ιδιαίτερα για τους Δίδυμους, Ζυγούς, Υδροχόους και τους Κριούς, Λέοντες, Τοξότες του 1ου δεκαημέρου!

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021: Η Παρασκευή μας ξεκινά με την Σελήνη να έχει κάνει το πέρασμά της στο ζώδιο των Διδύμων και η διάθεση της ημέρας είναι μία : η επικοινωνία! Το τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ερμή (στις 11:30) και η σύνοδος με τον Άρη (στις 20:24), καθιστούν αυτή την ημέρα αρκετά νευρική, κυκλοθυμική, με αρκετές παρεξηγήσεις και καβγάδες αλλά και με ειδήσεις που θα προκαλέσουν ένταση, θυμό αλλά και γενικότερη ασυνενοησία. Σημαντικό είναι να διαχειριστούμε την κυκλοθυμία, την βιασύνη στον τρόπο έκφρασης αλλά και στις μετακινήσεις μας. Δεν είναι κατάλληλη ημέρα για σοβαρές αποφάσεις, ή για συζητήσεις που θέλουμε να έχουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Η νευρικότητα της ημέρας θα είναι πιο έκδηλη για τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου.

Σάββατο 20 Μαρτίου 2021: Επίσημη Έναρξη της Ανοιξιάτικης περιόδου με τον Ήλιο να ξεκινά το νέο του ταξίδι στο ζωδιακό κύκλο κάνοντας την είσοδό του στο ζώδιο του Κριού. Η ενέργεια και οι διαθέσεις αλλάζουν σταδιακά και παίρνουν μία πολύ πιο πύρινη, παρορμητική μορφή που μας ωθεί για δράση και νέα ξεκινήματα. Επιπλέον, η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο των Διδύμων σχηματίζοντας τρίγωνο με τον Δία και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα νωρίς το βραδάκι. Οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες που γεννήθηκαν στις αρχές του 3ου δεκαημέρου αναμένεται να έχουν ένα απολαυστικό, τυχερό, ευδιάθετο χαρούμενο βράδυ σαββάτου. Από τα παραπάνω ζώδια οι Δίδυμοι Τοξότες του 3ου δεκαημέρου προσοχή στις υπερβολές, ενώ οι Παρθένοι και οι Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου αποφύγετε τις εξιδανικεύσεις ή και τα λάθη σύγχυσης.

Κυριακή 21 Μαρτίου 2021: Η εβδομάδα μας ολοκληρώνεται με την Αφροδίτη να κάνει το πέρασμά της στο ζώδιο του Κριού (σε θέση αδυναμίας) προδιαθέτοντας τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) αλλά και τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου σε ανανέωση δίνοντας περισσότερες ευκαιρίες χαράς και ικανοποίησης. Συνάμα, η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου στις 14:20 και το ενδιαφέρον μας είναι όλο δοσμένο στο σπίτι, στην οικογένεια και τις πολύ προσωπικές υποθέσεις. Μέρα ιδανική για να φροντίσουμε το σπιτικό μας ή και τα αγαπημένα μας πρόσωπα!

Δες τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟ Ερμής στους Ιχθύς από 16/3 τα ζώδια και οι προβλέψεις τους
Επόμενο άρθροΣεληνιακή Επιστροφή: Το Αστρογράφημα του Μήνα
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here