Widgets Magazine

Ο Ερμής κάνει  την είσοδό του στις 16 Μαρτίου 2021   στο ζώδιο της πτώσης του, τον Ιχθύ,  όπου και θα παραμείνει ως τις 4 Απριλίου 2021.

Ο Ερμής είναι ο πλανήτης που αντιπροσωπεύει τον τρόπο σκέψης, έκφρασης και επικοινωνίας του ανθρώπου, την ικανότητα του ανθρώπου να μοιράζεται τις σκέψεις του με τα άτομα γύρω του. Οι συμφωνίες, οι συναντήσεις, οι επαφές, οι μετακινήσεις, τα ταξίδια, οι σχέσεις με αδέρφια αλλά και με γείτονες είναι μερικοί από τους τομείς που επηρεάζει η πορεία του Ερμή στο ζωδιακό κύκλο.  Όπως ήδη μπορεί να έχεις ακούσει ή διαβάσει, ο Ερμής είναι ο κυβερνήτης πλανήτης των Διδύμων αλλά και της Παρθένου, με λίγα λόγια σε αυτά τα ζώδια μπορεί να λειτουργήσει αρκετά άνετα, εποικοδομητικά και ελεύθερα, χαρίζοντας την πνευματική εγρήγορση που συμβάλει στην ομαλή ροή των επικοινωνιών.

Ο Ερμής όμως από το ζώδιο του Ιχθύ, βρίσκεται σε θέση πτώσης, αυτό σημαίνει ότι είναι δύσκολο να εκφραστούν και να διοχετευτούν εποικοδομητικά τα βασικά χαρακτηριστικά του πλανήτη, που αυτά δεν είναι άλλα από την ορθολογιστική  και δομημένη σκέψη / έκφραση / επικοινωνία.

Πάμε όμως να δούμε τις θετικές αλλά και αρνητικές τάσεις που διαμορφώνονται το επόμενο διάστημα με τον Ερμή στους Ιχθείς

Οι θετικές τάσεις

 • Είναι πιο ανεπτυγμένη η ενσυναίσθηση στις επικοινωνίες. Μπορούμε να μπούμε πιο εύκολα στην θέση του άλλου και να νιώσουμε τα συναισθήματα που κρύβουν τα λόγια του.
 • Η φαντασία είναι αρκετά ζωηρή και μπορεί να εκφραστεί δημιουργικά και εποικοδομητικά ιδιαίτερα μέσα από την τέχνη.
 • Οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες, μπορούν να γίνουν με υπέροχη διέξοδος έκφρασης!
 • Η διαίσθηση είναι ισχυρή και δίνει σημαντικά μηνύματα, τα οποία τις περισσότερες φορές δεν μπορούν να γίνουν κατανοητά από τα αυστηρά πλαίσια της λογικής. Επιπλέον ο μαγικός κόσμος των ονείρων, δίνει σημαντικά μηνύματα το διάστημα που ο Ερμής κινείται στους Ιχθείς, καλό είναι να μην τα παραβλέψετε
 • Ο λόγος γίνεται πιο εκφραστικός, συναισθηματικός και είναι η ιδανική στιγμή για να μοιραστείς όλα όσα αισθάνεσαι με όσους αγαπάς.
 • Οι εμπνευσμένες ιδέες κάνουν την διαφορά.

Οι αρνητικές τάσεις

 • Η σκέψη δεν είναι δομημένη και συγκροτημένη με αποτέλεσμα το μυαλό να παρασύρεται από το συναίσθημα και να ταξιδεύει σε σκέψεις που είναι δύσκολο να τις διαχειριστείς. Το αποτέλεσμα; Να κυριαρχούν τα επικοινωνιακά λάθη , οι υπερβολές και η έλλειψη ορθολογισμού στις αποφάσεις
 • Η λήψη αποφάσεων γίνεται πιο δύσκολη, γιατί αφενός θα μπορούν να συγκροτηθεί η σκέψη, αφετέρου κυριαρχεί η αναβλητικότητα και η καθυστέρηση .
 • Οι γνωστές «αφηρημάδες» θα είναι ένα συχνό φαινόμενο σε κάθε επικοινωνιακή δραστηριότητα ..  Σημαντικό όμως είναι να προσέξουμε το «φευγάτο» μυαλό στις μετακινήσεις μας αλλά και στην οδήγηση.
 • Αυταπάτες, συγχύσεις, ψευδαισθήσεις, λόγια μπερδεμένα που εξιδανικεύονται αλλά στην συνέχεια διαψεύδουν προσδοκίες θα είναι το χαρακτηριστικό αυτής της περιόδου. Σημαντικό είναι  να έχουμε κατά νου ότι το συναίσθημα μπορεί κάποιες στιγμές να παρασύρει το μυαλό σε λανθασμένες κρίσεις.
 • Μυστικά , ψέματα, δικαιολογίες αλλά και εξιδανικεύεις ναι θα έχουν την τιμητική τους!

 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΚαλοσύνη ή Αγαθοσύνη;;;
Επόμενο άρθροΟι Αστρολογικές τάσεις της εβδομάδας 15-21 Μαρτίου 2021
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here