Widgets Magazine

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021: Η εβδομάδα μας ξεκινά με ισχυρό το αίσθημα της ευθύνης και με τον Κρόνο από τον Υδροχόο να επιστρέφει σε ορθή φορά, καλώντας μας να θέσουμε όρια και να εξετάσουμε με ρεαλισμό τα δεδομένα γύρω μας για να οδηγηθούμε στο 3ο κατά σειρά τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό το οποίο και κορυφώνεται στο τέλος αυτής της χρονιάς. Η Σελήνη βρίσκεται κενής πορείας έως τις 19:15 το απόγευμα, όπου τότε θα περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερω για να στρέψει το ενδιαφέρον μας περισσότερο σε θέματα καριέρας και στόχων. Νέα εγχειρήματα, σημαντικές δραστηριότητες / εργασίες είναι καλύτερο να πραγματοποιηθούν λοιπόν αργά το απόγευμα ….  Tip της Ημέρας: Κάποιες στιγμές στη ζωή είναι απαραίτητο να αφήνουμε λίγο τις ευαισθησίες στην άκρη και να θέτουμε ένα οργανωμένο , ρεαλιστικό πλάνο το οποίο και μας βοηθά να είμαστε πιο αποδοτικοί… αυτό ακριβώς είναι και το μήνυμα της ημέρας.  

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021:  Η μέρα χαρακτηρίζεται από έντονο στρες αλλά και από αλλαγές οι οποίες διεγείρουν την οξυθυμία γιατί βγαίνουμε κατά κάποιο τρόπο από τους ρυθμούς μας. Η τάση αυτή είναι πιο έκδηλη ωστόσο για τους Ζυγούς και τους Ταύρους του 2ου δεκαημέρου, όπου οι ειδήσεις της ημέρας, αλλά και η πολυπλοκότητα των σκέψεων τους θα τονώσουν το στρες. Η Σελήνη από τον Αιγόκερω σχηματίζει δύσκολη γωνία τετραγώνου με τον Ερμή στις 17:50 καθιστώντας δύσκολες τις επικοινωνιακές συνθήκες για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους του 2ου δεκαημέρου. Η γκρίνια, η ένταση και οι ασυμφωνίες θα έχουν την τιμητική τους! Από τις 18:30 και μετά η θετική γωνία τριγώνου Σελήνης – Ουρανού προσφέρει μία όμορφη ανάπαυλα και διέξοδο για το βράδυ της Τρίτης στους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου! Tip της Ημέρας: Περιόρισε την πολυπλοκότητα των σκέψεων σου και μην έχεις υπερβολικά μεγάλες απαιτήσεις από εσένα και τους άλλους.

 

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου: Το σημερινό εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Τοξότη, με τον Κρόνο (σε ορθή φορά πλέον) από τον Υδροχόο προσφέρει λύσεις και σταθεροποίηση για ζητήματα αισθηματικά αλλά και οικονομικά! Τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) αλλά και τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) έχετε ευκαιρίες και δυνατότητες μέσα στην ημέρα να λάβετε μία σημαντική συναισθηματική ανταμοιβή, μία ικανοποίηση που θα σας δώσει σιγουριά! Οι Ταύροι, Σκορπιοί και οι Καρκίνοι, Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου θα νιώσετε πιο σταθεροί στα οικονομικά σας.  Δύσκολες συναισθηματικές διεργασίες, ψυχολογική ένταση και αρνητική διάθεση θα έχετε τις μεσημεριανές ώρες οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου. Η Σελήνη βρίσκεται κενής πορείας από τις 13:52 έως και τις 22:47 καλό είναι σε αυτό το χρονικό διάστημα να μην κάνουμε σημαντικά νέα εγχειρήματα. Tip της Ημέρας: Τα μικρά και σταθερά βήματα είναι αυτά που οδηγούν στην επιτυχία!

 

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021: Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου και η κυρίαρχη επιθυμία είναι η κοινωνικότητα και η ενασχόληση με συλλογικές δραστηριότητες, όπου το ενδιαφέρον μας είναι περισσότερο στραμμένο στο σύνολο… Στην πορεία της ημέρας οι θετικές γωνίες της Σελήνης με την Αφροδίτη και τον Ερμή (που είναι ανάδρομος) θα δώσουν ευκαιρίες για όμορφες επαφές και μηνύματα με άτομα του παρελθόντος, ιδιαίτερα για Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους και Κριούς, Λέοντες, Τοξότες του 2ου δεκαημέρου. Προσοχή κατά τις βραδινές ώρες (22:51) γιατί το τετράγωνο Σελήνης – Ουρανού προκαλεί έντονο «ηλεκτρισμό» στην διάθεση και στην ψυχολογία, γεγονός που προκαλεί αντιδράσεις σε Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του 2ου δεκαημέρου! Tip της Ημέρας: Ο αυθορμητισμός είναι το κλειδί για καλύτερες σχέσεις.

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021: Η πιο «τυχερή» ημέρα της εβδομάδας είναι εδώ, με τον Ήλιο από το Ζυγό να είναι σε τρίγωνο με τον Δία, ενώ η Σελήνη από τον Υδροχόο σχηματίζει σύνοδο με τον Δία και τρίγωνο με τον Ήλιο. Τι σημαίνουν όλα αυτά; Μέρα θετικής ενέργειας, η διάθεση είναι βελτιωμένη, δίνονται ευκαιρίες που είναι αξιοσημείωτες και προσφέρουν χαμόγελα, υπάρχει κλίμα ευθυμίας, προσφέρονται λύσεις, υπάρχουν ευνοϊκές συγκυρίες που μας βοηθούν να βρεθούμε πιο κερδισμένοι! Οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες του 3ου δεκαημέρου θα έχετε τα τυχερά σας και τις όμορφες στιγμές σας. Tip της Ημέρας: Μερικές φορές η τύχη είναι δίπλα μας και δεν μπορούμε να την διακρίνουμε…. Παρέμεινε ανοιχτός σε κάθε μικρό ή και μεγάλο παράγοντα που θα σε βγάλει από το τέλμα.

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021: Οι θετικές τάσεις της χθεσινής ημέρας συνεχίζουν να υπάρχουν και να ευνοούν τους τυχερούς εκπροσώπους του ζωδιακού που σας ανέφερα. Η Σελήνη ωστόσο σήμερα από τους Ιχθείς, αλλάζει το συναισθηματικό τοπίο και δημιουργεί πιο έντονα την ανάγκη να βυθιστούμε στην χαλάρωση, να ακούσουμε το ένστικτό μας, να λειτουργήσουμε με περισσότερο συναίσθημα ενώ μεγάλη θα είναι και η ροπή προς τις απολαύσεις και τις υπερβολές.  Το τρίγωνο Αφροδίτης – Χείρωνα βοηθά στην τόνωση αυτοπεποίθησης και στην ανακούφιση από απογοητεύσεις του παρελθόντος τους Κριούς, Λέοντες, Τοξότες και τους Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους που γεννήθηκαν αρχές 2ου δεκαημέρου! Tip της Ημέρας: Άκουσε την καρδιά σου!

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021:  Βροχερό και κάπως τεμπέλικο και χουζούρικο θα είναι το κλίμα αυτής της Κυριακής, μία ημέρα που θα φέρει μηνύματα και επαφές με άτομα του παρελθόντος στους Κριούς – Ζυγούς, Διδύμους – Τοξότες , Λέοντες – Υδροχόους του 2ου δεκαημέρου αφού ο Ερμής ανάδρομος από το Ζυγό σχηματίζει θετική γωνία εξαγώνου με την Αφροδίτη! Προβληματισμοί που αλλάζουν την πορεία πλεύσης και ζωής, πιέσεις, κυριαρχικές απόλυτες στάσεις και συμπεριφορές, δολοπλοκίες ή και συμπεριφορές που έχουν δόλο / σκοπιμότητα / αρνητισμό είναι μερικές από τις τάσεις που προσδίδει το τετράγωνο Ήλιου – Πλούτωνα το οποίο και επηρεάζει στενά τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου . Tip της Ημέρας: Λύσε προβλήματα του παρελθόντος και απέφυγε την αναμόχλευση καταστάσεων που ξέρεις ότι σε οδηγούν σε αδιέξοδο!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΑφροδίτη τρίγωνο με Ποσειδώνα: Οι συναισθηματικές άμυνες φεύγουν
Επόμενο άρθροΠανσέληνος Οκτωβρίου 2021
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here