Widgets Magazine

Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε έναν απαισιόδοξο και σε έναν αισιόδοξο άνθρωπο; Ο απαισιόδοξος όταν συναντά μία ευκαιρία, αναζητά πάντα ποιο είναι το πρόβλημα, ενώ ο αισιόδοξος, αναζητά την ευκαιρία πίσω από κάθε πρόβλημα…

Με αυτήν πρωινή σκέψη σας στέλνω τις ευχές μου για μία όμορφη, εποικοδομητική εβδομάδα, δίνοντας την παρότρυνση να αναζητήσετε ευκαιρίες πίσω από κάθε πρόβλημα , γιατί πράγματι υπάρχει λύση πίσω από κάθε τι που σας ανησυχεί και η αισιοδοξία αποτελεί πράγματι το καλύτερο «φάρμακο» για να μπορούμε να πορευόμαστε δυναμικά και δημιουργικά στη ζωή.  Χαρίστε στις ημέρες σας θετικές σκέψεις, εμπλουτίστε το λεξιλόγιο σας με θετικές και ενδυναμωτικές λέξεις, εντοπίστε τις δυνάμεις και τα «δώρα» που σας έχει χαρίσει η ζωή και σίγουρα θα μπορέσετε να βρείτε την δύναμη να ξεπεράσετε κάθε κατάσταση….

Ξεκινώντας την σύντομη αστρολογική ανάλυση για την εβδομάδα 5-11 Μαρτίου, αυτό που έχω να σας πω είναι ότι η ενέργεια γύρω μας σταδιακά αρχίζει να αλλάζει. Ο Ερμής και η Αφροδίτη ξεκινούν ένα νέο ταξίδι στο ζωδιακό κύκλο, κάνουν την είσοδό της στον παρορμητικό, δυναμικό Κριό (την Τρίτη ο Ερμής και την Τετάρτη η Αφροδίτη) γεγονός που θα ενισχύσει σημαντικά τον δυναμισμό, την πρωτοβουλία, τον αυθορμητισμό, τον ενθουσιασμό αλλά κάποιες φορές και την κόντρα ή την ένταση σε υποθέσεις που αφορούν τις επικοινωνίες, τις συμφωνίες, τις επαφές, τον έρωτα και το χρήμα. Σίγουρα ωστόσο οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες αλλά και οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι σταδιακά αναπτερώνονται νιώθουν περισσότερο ο εαυτός τους και είναι πανέτοιμοι για νέα σχέδια. Μέχρι το τέλος της εβδομάδα τα στοιχεία αυτά θα είναι ευδιάκριτα σε όσους έχουν γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο των παραπάνω ζωδίων.  Τονίζω ωστόσο εδώ ότι κάποιες στιγμές κρίνεται απαραίτητο σε όλους μας να χαλιναγωγήσουμε την ορμητικότητα, την επιπολαιότητα και την βιασύνη για να μην βρεθούμε αντιμέτωποι με μπελάδες. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Ερμής θα  μπει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στις 23 Μαρτίου γεγονός που θα επιφέρει τις ανάλογες αναθεωρήσεις αλλά και το ανάλογο επικοινωνιακό χάος στην καθημερινότητά μας.

Ο Δίας από το ζώδιο του Σκορπιού ξεκινά αυτή την εβδομάδα την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού αυτή την Παρασκευή . Ξεκινά από την 23ο μοίρα και ως τον Ιούλιο που θα γυρίσει σε ορθή φορά θα φτάσει ως και την 13ο μοίρα. Είναι μία καλή ευκαιρία να εντοπίσουμε αλλά και να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν τους περασμένους μήνες αλλά και να εργαστούμε λίγο παραπάνω για σχέδια τα οποία και θα υλοποιηθούν λίγο αργότερα. Οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες και οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου έχετε την ευκαιρία από αυτή την εβδομάδα να αξιολογήσετε πιο φιλοσοφημένα και εμπειρικά σχέδια , προοπτικές, ευκαιρίες και να πάρετε τις ανάλογες αποφάσεις.

Ο Κρόνος που συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερω και επιβάλει όρους, όρια, κανόνες, ορθολογιστικό τρόπο προσέγγισης, δομή και οργάνωση στη ζωή μας, είναι βέβαιο ότι έχει πιέσει με στενά όρια τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους του 1ου δεκαημέρου. Αυτή την εβδομάδα ιδιαίτερα την Κυριακή τα παραπάνω ζώδια θα νιώσετε πίεση, ίσως και απογοήτευση κάποιες στιγμές γιατί θα κληθείτε να πάρετε αποφάσεις  οι οποίες δεν είναι και τόσο ευχάριστες. Ο Ερμής από τον Κριό βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Κρόνο, έτσι λοιπόν περιορίζεται αισθητά ο αυθορμητισμός και ο ενθουσιασμός σας και νιώθετε ότι υπάρχουν εμπόδια μπροστά σας για τα οποία πρέπει να βρεθούν λύσεις. Δυσάρεστες επικοινωνίες, απαισιόδοξος τρόπος σκέψης, καθώς και ενοχλήσεις σε άκρα (γόνατα, πόδια, ώμοι) ή και σε δόντια, είναι μερικές από τις πιθανές επιρροές αυτών των ημερών.  Γενικότερα προς το τέλος της εβδομάδας οι παραπάνω εκπρόσωποι νιώθετε ότι αναγκάζεστε να πατήσετε «φρένο» ή να μειώσετε ταχύτητα γεγονός που σας κάνει να αισθάνεστε ότι περιορίζεται στη ζωή σας το αίσθημα της ελευθερίας αλλά και της αυτονομίας.

Στο τέλος της εβδομάδας όμως έχουμε και δύο ακόμα αστρολογικές όψεις που θα στηρίξουν την δράση, τις εξελίξεις αλλά και ενδυνάμωση συγκεκριμένων εκπροσώπων του ζωδιακού. Ο δυναμικός, φιλοσοφημένος και επεκτατικός Άρης από το ζώδιο του Κριού, Θα βρεθεί σε τρίγωνο με τον Ουρανό και τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) καθώς και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) του 3ου δεκαημέρου, έχουν να απολαύσουν, γεγονότα και εξελίξεις που θα τους βοηθήσουν να πραγματοποιήσουν σημαντικές αλλαγές. Οι εκπλήξεις είναι μέσα στο προσκήνιο και διεγείρουν τον ενθουσιασμό και την ανάγκη για δράση και έκφραση. Από την άλλη πλευρά έχουμε και το εξάγωνο του Ήλιου από τον Ιχθύ με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω στην 20ο (3ο δεκαήμερο), όπου πραγματικά θα συμβάλει στην ψυχολογική ενδυνάμωση των παραπάνω ζωδίων που θα καταφέρουν επιτυχώς να ισχυροποιήσουν τη θέση τους (στον τομέα που τους ενδιαφέρει) ενώ δεν θα λείψουν και οι αισθηματικές επιτυχίες που θα προσφέρουν το δώρο της αυτοεπιβεβαίωσης.

Σημαντικά στοιχεία

Την Δευτέρα προσοχή σε καβγαδάκια, αντιθέσεις σε σχέσεις και σε συνεργασίες οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου ιδιαίτερα μέχρι και το μεσημέρι.

Οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου έχετε την ευκαιρία την Δευτέρα (αλλά και τις ημέρες που ακολουθούν) να «θεραπεύσετε» καταστάσεις του παρελθόντος, να ξεπεράσετε ερωτικές πληγές αλλά και να ανακουφιστείτε από την ροή των εξελίξεων γεγονός που θα σας βοηθήσει για ένα νέο ξεκίνημα.

Η Τετάρτη και η Κυριακή είναι ιδανικές μέρες για τα ζώδια της Γης (ταύρους, παρθένους, αιγόκερους) και τα ζώδια του νερού (Καρκίνους, σκορπιούς, Ιχθύες) του 3ου δεκαημέρου

Η Πέμπτη είναι μία μέρα γεμάτη ενθουσιασμό, κέφι, νέα σχέδια και γνωριμίες για τα ζώδια της Φωτιάς (κριούς, λέοντες, τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (δίδυμους, ζυγούς, υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου.

Η Παρασκευή έχει κάποιες προσωρινές συγχύσεις για τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς του 2ου δεκαημέρου.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΗ Αφροδίτη στον Κριό και η επιρροή της στα 12 ζώδια ως τις 31 Μαρτίου 2018
Επόμενο άρθροO Ερμής στον Κριό και οι προβλέψεις των ζωδίων ως τις 13 Μαίου 2018
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here