Widgets Magazine

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Μαρτίου,  το τοπίο γύρω μας είναι κάπως θολό και ίσως αρκετές στιγμές νιώθουμε πως αλλού πατάμε και αλλού βρισκόμαστε … Ο οδηγός για αυτό το διήμερο είναι το συναίσθημα, το οποίο άλλους τους παρασύρει στα μονοπάτια της φαντασίας, της ουτοπίας, της εξιδανίκευσης δεν παύει να υπάρχουν όμως και οι «τυχεροί» που καταφέρνουν αυτές τις μέρες να νιώσουν εκπλήρωση, ανακούφιση, χαρά, αγάπη, συντροφικότητα αλλά και το αίσθημα της επιτυχίας…  Οι μέρες ωστόσο είναι ιδανικές για χαλάρωση και επαφή με τα συναισθήματά μας! Για να δούμε όμως λίγο πιο συγκεκριμένα τα σημαντικά σημεία του διημέρου ….

Ήλιος – Ποσειδώνας : Η εικόνα που έχεις για τον εαυτό σου είναι ίδια με αυτή που έχουν οι άλλοι για σένα

Άλλα θέλω , άλλα κάνω , κι άλλα εννοώ, έλεγα περνούν τα χρόνια θα συμμορφωθώ  … τραγουδούν οι μεταβλητοί Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου αυτό το Σάββατο. Η Πανσέληνος που προηγήθηκε στο ζώδιο της Παρθένου, συνεχίζει να ασκεί την επιρροή της, στα παραπάνω ζώδια  και το «μενού» του Σαββατοκύριακου θα έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά: αστάθεια, διλήμματα, σύγχυση, μπέρδεμα, λανθασμένες εκτιμήσεις, αδυναμία, έλλειψη ορθολογισμού, τονισμένες ευαισθησίες αλλά   και έντονη διαίσθηση.

Astro Tip για τους Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου:  Δες καθαρά τις καταστάσεις γύρω σου και προσπάθησε να μην «ξεγελάσεις» αυτές τις μέρες τόσο τον ίδιο σου τον εαυτό, όσο και τους σημαντικούς ανθρώπους που υπάρχουν γύρω σου.  Κατέγραψε τις σκέψεις και τις ιδέες σου, διαχειρίσου με περισσότερη εγκράτεια την συμπεριφορά σου και ανέλαβε «δράση» λίγο αργότερα όταν το «σύννεφο» που πλανάται γύρω σου θα αρχίσει να υποχωρεί. Κάποιες υποσχέσεις (είτε δικές σου, είτε των ανθρώπων γύρω σου) μπορεί να μην τηρηθούν ή τα σχέδιά να αλλάξουν. Τις ημέρες που ακολουθούν αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στην τέχνη (μουσική, θέατρο, ταινίες) και άσε τις πιο σοβαρές δραστηριότητες για αργότερα.

Η αγάπη γιατρεύει όλες τις πληγές ….

Ο Ερμής , η Αφροδίτη και ο Χείρωνας από το 3ο δεκαήμερο του Ιχθύ, δηλώνουν αυτές τις μέρες ότι η βαθιά, ειλικρινής  και ανιδιοτελής αγάπη γιατρεύει όλες τις πληγές. Η σύνοδος Ερμή – Αφροδίτη – Χείρωνα από το τρίτο δεκαήμερο του Ιχθύ, θα δώσει στηρίξει σημαντικά τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού του 3ου δεκαημέρου (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) να πάρουν μία «ανάσα» ξεπερνώντας δυσάρεστες καταστάσεις του χτες και απολαμβάνοντας το μεγαλείο της αγάπης.  Οι μέρες που ακολουθούν θα βοηθήσουν τα παραπάνω ζώδια  να αναγνωρίσουν και να συνειδητοποιήσουν υποσυνείδητες σκέψεις  που τους εμπόδιζαν στην προσωπική τους ευτυχία και το γεγονός αυτό θα λειτουργήσει λυτρωτικά. Ας μην ξεχνάμε ότι και ο Άρης κινείται στο ζώδιο του Τοξότη, στο 3ο δεκαήμερο και τα παραπάνω ζώδια βρίσκονται σε μία περίοδο εγρήγορσης, δραστηριοποίησης και νευρικότητας… Τα γεγονότα  των ημερών αυτών λοιπόν, θα βοηθήσουν σημαντικά τους παραπάνω εκπροσώπους του ζωδιακού να απελευθερωθούν από δυσλειτουργικές καταστάσεις….

Οι ικανοποιημένοι του Σαββατοκύριακου

  • Κριοί , Λέοντες, Τοξότες και Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου, βρίσκουν διεξόδους, είναι ενεργητικοί, αυθόρμητοι, με ερωτικές αλλά και κοινωνικές εξελίξεις.
  • Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες και Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου έχουν τυχερές εξελίξεις , ευχάριστες στιγμές, ευκαιρίες και προοπτικές να έχουν ένα άκρως ικανοποιητικό αλλά και ερωτικό Σαββατοκύριακο.

Η προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για τον Μάρτιο 2018

Στείλε ΑΒ4 στο 54754  ή κάλεσε στο 14724

Τις ευχές μου για ένα αρμονικό, ξεκούραστο και απολαυστικό Σαββατοκύριακο σε όλους με ένα αγαπημένο τραγούδι

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΠανσέληνος 2 Μαρτίου 2018: Για να ζήσεις το όνειρο πρέπει να ξυπνήσεις…
Επόμενο άρθροΗ Αφροδίτη στον Κριό και η επιρροή της στα 12 ζώδια ως τις 31 Μαρτίου 2018
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here