Widgets Magazine

Ο Ερμής ξεκίνησε σήμερα 6 Μαϊου ένα νέο ταξίδι στο ζωδιακό κύκλο, αφού έκανε την είσοδό του στο παρορμητικό ζώδιο του Κριού όπου αυτή την φορά θα παραμείνει ως και τις 13/5. Αυτή την φορά θα κινηθεί και φαινομενικά ανάδρομος  από την 16ο  ως και την 4ο  (δηλαδή στο 2ο και 1ο δεκαήμερο) κατά το χρονικό διάστημα 23 Μαρτίου ως και 15 Απριλίου.  Ας δούμε πώς θα μας επηρεάσει ….

Ο Ερμής όπως ήδη γνωρίζετε μέσα από άρθρα και εκπομπές είναι ο πλανήτης που συνδέεται και επηρεάζει την ροή των σκέψεων, της έκφρασης, του λόγου… με λίγα λόγια  ο Ερμής είναι ο ρυθμιστής των επικοινωνιών μας και του τρόπου που αντίληψης. Άμεσα συνδεδεμένος με την γνώση, τις μετακινήσεις, τα ταξίδια, τις συμφωνίες,  καθώς και με την σχέση μας με τα αδέρφια.

Ο Ερμής από το ζώδιο που κυβερνήτης είναι ο Άρης – δηλαδή τον Κριό-   κάνει το μυαλό να κινείται σε πολύ γρήγορους και ενθουσιώδεις ρυθμούς. Η ανάγκη για δράση, πρωτοβουλία, αυθορμητισμό είναι πολύ έντονη όμως οι  σκέψεις και επικοινωνίες έχουν πολύ τονισμένο το στοιχείο της υποκειμενικότητας και όχι της αντικειμενικότητας με αποτέλεσμα να εκφράζονται παρορμητικές, εγωκεντρικές τάσεις… Το διάστημα που ανοίγεται μπροστά μας θα είναι λοιπόν αρκετά δυναμικό και έντονο για αποφάσεις, θα έχουμε έντονη επικοινωνιακή δραστηριότητα, θα υπάρξουν νέες ιδέες και ξεκινήματα που θα κινητοποιήσουν για έκφραση, δράση, πρωτοβουλία …  Σημαντικό είναι το γεγονός ότι αυτή την περίοδο μπορούμε να πάρουμε την απόφαση και να ξεκινήσουμε σωματική άσκηση ή και νέες δραστηριότητες …   Τι πρέπει να προσέξουμε;;;  Ήδη από τις 6/3 είναι σημαντικό να χαλιναγωγήσουμε τα νεύρα, το θυμό και την έκφραση εγωισμού στις επαφές και στις επικοινωνίες μας, αλλά και στην οδήγηση.  Ας κλείσουμε τις εκκρεμότητες μας, τις υπογραφές συμφωνητικών και την οριστική λήψη αποφάσεων ως και τις 20/3 αφού από τις 23 του μήνα, ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του η οποία και θα έχει διάρκεια ως τις 15 Απριλίου. Στο διάστημα αυτό να αναμένουμε την γνωστή στασιμότητα, καθυστέρηση, αναβολή σε θέματα επικοινωνιακού χαρακτήρα, ωστόσο αυτή την φορά θα εκδηλωθούν και έντονες αντιδράσεις.

Για τις προβλέψεις του ζωδίου σας δείτε την εκπομπή που πραγματοποίησα

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι αστρολογικές σκέψεις της εβδομάδας 5-11 Μαρτίου 2018
Επόμενο άρθρο8+1 Μεγάλες Αλήθειες για τα Λάθη
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here