Καλοκαιράκι, ήλιος, θάλασσα , διακοπές και φέτος εκτός από τις Εκλείψεις έχουμε και τον Ερμή που θα κινείται Ανάδρομος από τις 13 Αυγούστου ως τις 5 Σεπτεμβρίου 2017.
Η ανάδρομη πορεία του ξεκινά από την 11η μοίρα της Παρθένου, ενώ στην συνέχεια θα περάσει στις τελευταίες μοίρες του Λέοντα!

Όσο ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος από το ζώδιο της Παρθένου, δεν υπάρχει σοβαρός λόγος ανησυχίας για τις επικοινωνιακές μας δραστηριότητες. Ο Ερμής είναι κυβερνήτης της Παρθένου και έστω και σε ανάδρομη πορεία, βοηθά σημαντικά στην επαναξιολόγηση καταστάσεων του χτες!  Έτσι λοιπόν είναι η κατάλληλη στιγμή για να σκεφτούμε ανοιχτές υποθέσεις του παρελθόντος, να δούμε ανθρώπους που μας είχαν λείψει και να δούμε τις καταστάσεις γύρω μας από μία διαφορετική οπτική γωνία!

Στις εικόνες που ακολουθούν σας δίνω όλα τα Do και τα Don’t , δηλαδή τα πρέπει και τα μή για την περίοδο που θα κινείται ο Ερμής ανάδρομος στην Παρθένο! Δείτε το ζώδιο σας αλλά και τον ωροσκόπο σας και κάντε Like και Share !

1Κριός

2Ταύρος

3Δίδυμος

4Καρκίνος

5Λέων

6Παρθένος

7Ζυγός

8Σκορπιός

9Τοξότης

10Αιγόκερως

11Υδροχόος

12Ιχθύς

Προηγούμενο άρθροΤο “φινάλε” του Ιουλίου 2017 : Προβλέψεις για όλα τα ζώδια
Επόμενο άρθροΕβδομαδιαία Astro Tips για όλα τα ζώδια 24-30 Ιουλίου 2017
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here