Widgets Magazine

Η πιο καλοκαιρινή εβδομάδα της χρονιάς ξεκινά με ένα σταθεροποιητικό τρίγωνο του Ήλιου από το ζώδιο του Λέοντα, με τον Κρόνο που συνεχίζει να κινείται φαινομενικά ανάδρομος από το ζώδιο του Τοξότη…. Έτσι λοιπόν στις σημερινές αστρολογικές σκέψεις της ημέρας, σας καλώ να κάνετε έναν μικρό απολογισμό, απαντώντας στον εαυτό σας στα παρακάτω βασικά ερωτήματα:

  1. Τι έχω καταφέρει ως τώρα;
  2. Τι έμαθα και τι κέρδισα από τα λάθη του χτες;
  3. Ποιοι είναι οι στόχοι μου για την πορεία μου;
  4. Πώς θα καταφέρω να βάλω πιο σταθερές βάσεις για το μέλλον μου;

Παρόλο που η εβδομάδα που ξεκινά, έχεις τις διακυμάνσεις ,τις εντάσεις και τα πάθη της, μας προσφέρει την ευκαιρία να κάνουμε έναν σύντομο απολογισμό (ας μην ξεχνάμε ότι και ο Ερμής είναι ανάδρομος στην Παρθένο και μας προτρέπει σε κάτι τέτοιο) που θα μας βοηθήσει να οριοθετήσουμε δομές στη ζωή μας.

Κανένα εμπόδιο δεν είναι ανέφικτο να ξεπεραστεί αρκεί να υπάρχει υπομονή, θέληση,  οργάνωση, ωριμότητα και οργάνωση σκέψης και δράσης… Ναι ακριβώς αυτό μας καλεί να κάνουμε το τρίγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο τη νέα μας εβδομάδα… Είναι η στιγμή που πρέπει να αναλογιστούμε τα μαθήματα που πήραμε από το παρελθόν μας,  να βάλουμε νέους στόχους για την πορεία μας και να δείξουμε υπευθυνότητα για τα σχέδια που καταστρώνουμε για το μέλλον μας…

Οι μεταβλητοί Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου που έχετε κουραστεί αυτή τη χρονιά με αλλεπάλληλες δοκιμασίες και προβληματισμούς,  έχετε τώρα την ευκαιρία να κάνετε ένα σημαντικό μεγάλο βήμα και να ξεπεράσετε καταστάσεις του χτες,  κάνοντας μία νέα αρχή που θα σας προσφέρει σταδιακά την σταθερότητα και την σιγουριά για την πορεία σας. Οι Κριοί –Ζυγοί,  Λέοντες και Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου μπορείτε να πάρετε αποφάσεις που θα μπορούν να έχουν σταθερή μορφή, ενώ δεν θα λείψει και το αίσθημα της ανταμοιβής (ηθικής ή και συναισθηματικής)!

Το τρίγωνο Ήλιου –Κρόνου ωστόσο, θα «ξεμπλοκάρει»  και θα βοηθήσει ακόμα και εσάς που έχετε προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 21η μοίρα των ζωδίων της Φωτιάς (Κριοί,Λέοντες,Τοξότες) και των ζωδίων του Αέρα(Δίδυμοι,Ζυγοί,Υδροχόοι)!

Ας προσπαθήσουμε λοιπόν τις ημέρες που ακολουθούν να δούμε λίγο πιο ώριμα,υπεύθυνα και οργανωμένα τις καταστάσεις γύρω μας,  αφήνοντας τα παραδειγματικά γεγονότα του χτες, να μας δείξουν τον δρόμο για ένα πιο σταθερό  αύριο!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΗ πρώτη Live αστρολογική εκπομπή του διαδικτύου με τον Κώστα Λεφάκη
Επόμενο άρθρο5 βασικοί λόγοι που σου στερούν το αίσθημα της πληρότητας
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ