Widgets Magazine

Ο Μάρτης ξεκινά με μία νευρική, απατηλή Πανσέληνο η οποία και πραγματοποιείται στις 2 Μαρτίου 2018  στις 02.51 στην 11.22 μοίρα της Παρθένου. Ο νέος μήνας μας δείχνει από την αρχή τα «δόντια» του αλλά και τις παγίδες του ….

Μέρες συνειδητοποίησης αλλά και αφύπνισης

Ο Ήλιος , ο Ερμής, η Αφροδίτη, ο Ποσειδώνας και ο Χείρωνας κινούνται στο ζώδιο του Ιχθύ και αυτή την περίοδο φανερώνονται μπροστά μας  ασυνείδητες σκέψεις και συναισθήματα που καλούμαστε να διαχειριστούμε και να τα αντιμετωπίσουμε προκειμένου να πάμε παρακάτω…. Αγάπη, Πόνος, Πίκρα ή καταστάσεις που είχαν μείνει ανολοκλήρωτες και είχαν αφήσει ένα «αγκάθι» στην καρδιά;  Καλά κρυμμένοι φόβοι που πιστεύαμε ότι είχαν θεραπευτεί;  Όλα αυτά βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια προκειμένου να γίνει η ψυχολογική μας κάθαρση.  Οι μέρες αυτές έχουν έντονη και  την ανάγκη να θέλουμε για λίγο να αποσυρθούμε, να απολαύσουμε την μοναχικότητά μας, να ξεκουραστούμε,  να κοιμηθούμε λίγο παραπάνω, να αφιερώσουμε χρόνο για τον εαυτό  μας και να αναθεωρήσουμε κάποιες καταστάσεις …  Είναι μέρες συνειδητοποίησης  αλλά και αφύπνισης, μέσα από τις οποίους καλούμαστε να ακολουθήσουμε τον δρόμο της αγάπης τόσο προς τον εαυτό μας όσο και προς τους ανθρώπους γύρω μας.

Μέχρι εδώ ακούγονται όλα πολύ ωραία και λυτρωτικά, αρκεί όμως να σκεφτούμε ότι για να φτάσουμε στο στάδιο της συνειδητοποίησης και της αφύπνισης,  σημαίνει ότι  πρώτα έχουμε περάσει  από το στάδιο της πλάνης, της ψευδαίσθησης, της σύγχυσης αλλά και της νευρικότητας .

Η πρώτη Πανσέληνος που πραγματοποιείται λοιπόν αυτή την Παρασκευή στις 2 Μαρτίου με την συμμετοχή του Ποσειδώνα αλλά και του Κρόνου, έρχεται για να δοκιμάσει για λίγο τις αντοχές μας, για να μας ξυπνήσει από το όνειρο και για να μας φέρει προ ευθυνών.  Τα όνειρα, η φαντασία, η αγάπη, οι ευαισθησίες και πλούσιος συναισθηματισμός, φυσικά θα είναι στοιχεία αρκετά τονισμένα για τις ημέρες που ακολουθούν, δεν παύει όμως να τα στοιχεία αυτά να γίνονται και οι «παγίδες» που μας παρασύρουν  σε  ουτοπίες, εξιδανικεύσεις, συγχύσεις, διλήμματα και αδυναμία …  Αυτές τις «παγίδες» λοιπόν καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε και να λύσουμε…

Ποιοι πιέζονται σημαντικά με αυτή την Πανσέληνο; Οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες που γεννήθηκαν στο τέλος του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 11ο μοίρα.

Θα υπάρξουν και «τυχεροί» με αυτή την Πανσέληνο;  Ο Ερμής που είναι και κυβερνήτης πλανήτης αυτής της Πανσελήνου βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Δία (στην 23ο μοίρα) έτσι λοιπόν μπορούμε να αναμένουμε ότι με αυτό το φεγγάρι θα υπάρξουν τυχερές προτάσεις, νέες ιδέες που θα μπορούν να φτάσουν στο στάδιο επιτυχημένης υλοποίησης, ενδιαφέρουσες γνωριμίες, σημαντικές ευκαιρίες προόδου για τους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και τους Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες που έχουν γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο ή έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 23ο μοίρα.

Πώς θα επηρεάσει η Πανσέληνος τα 12 ζώδια;


Κριός
:  Φορτωμένο πρόγραμμα με αρκετές ευθύνες, υποχρεώσεις αλλά και αναβολές που προκαλούν σύγχυση. Μεριμνήστε για θέματα της φυσικής σας κατάστασης και χαλαρώστε από το στρες που σας καταβάλει.

Ταύρος:  Η Πανσέληνος δεν είναι αρνητική για εσάς, απεναντίας σας γεμίζει με ερωτισμό, ανάγκη για απόλαυση, για ενασχόληση με την τέχνη, την διασκέδαση ή και τα παιδιά. Μέσα σε όλα αυτά τα θετικά στοιχεία ωστόσο είναι σκόπιμο να προσέξετε ποιους ανθρώπους εμπιστεύεστε αισθηματικά και να αποφύγετε τις εξιδανικεύσεις.

Δίδυμος:  Η νευρικότητα και οι συγχύσεις για θέματα οικογενειακού χαρακτήρα δεν λείπουν αυτές τις μέρες.  Πολλοί από εσάς θα χρειαστεί να σταθείτε σε ένα πολύ κοντινό οικογενειακό σας πρόσωπο, ή θα έχετε κάποιους εκνευρισμούς που θα οφείλονται σε μικρές ζημιές και αναποδιές στο σπίτι.

Καρκίνος:  Νέες ιδέες, εμπνεύσεις, τονισμένη φαντασία αλλά και όμορφες επικοινωνίες έρχονται για να σας ταξιδέψουν το «νου» και για να σας κάνουν αρκετά πιο συναισθηματικούς και εκφραστικούς. Μην ξεχνάτε ωστόσο ότι οι υποθέσεις που συνδέονται άμεσα με σταθερές σχέσεις και συνεργασίες σας, επιζητούν από εσάς ρεαλισμό.

Λέων:  Το ταμείο είναι μείον στο ξεκίνημα του μήνα και σας πιάνουν οι ανασφάλειές σας και οι αδυναμίες σας.  Καθυστερούν κάποια έσοδα που αναμένετε,  δεν μπορείτε να κάνετε με τόση άνεση τις Λιονταρίσιες επιθυμίες σας πραγματικότητα, ενώ αρκετά από εσάς τα Λιοντάρια επανεξετάζετε και συναισθηματικές υποθέσεις…

Παρθένος:   Οι άνθρωποι με τους οποίους συνδέεστε (σχέσεις, συνεργάτες) σας μπερδεύουν σημαντικά και δεν ξέρετε που πατάτε και που βρίσκεστε. Νιώθετε κουρασμένοι, μπερδεμένοι ή ακόμα και αδύναμοι να πάρετε πρωτοβουλίες για την πορεία σας.  Αποφύγετε τις συγχύσεις αλλά και τη νευρικότητα.

Ζυγός: Είναι ισχυρό αυτές τις μέρες το αίσθημα της κούρασης, της εξάντλησης αλλά και της ανάγκης σας να αποτραβηχτείτε για λίγο από όλους και από όλα και να αναθεωρήσετε σκέψεις ή και συναισθήματα. Αρκετά εσωστρεφείς και σκεπτικοί συνειδητοποιείτε ότι είναι απαραίτητο να κάνετε κάποιες θυσίες προκειμένου να αποδείξετε την αγάπη σας.

Σκορπιός: Η κοινωνική σας ζωή είναι αρκετά δραστήρια τις ημέρες αυτές ενώ πολλοί από εσάς καταφέρνετε να υλοποιήσετε επιθυμίες και να δείτε κάποια σχέδιά σας να γίνονται πραγματικότητα.  Προσπαθήστε να μην ωραιοποιείται καταστάσεις και εφαρμόστε αυτή την περίοδο αποφάσεις που έχετε εδώ και καιρό στο μυαλό σας.

Τοξότης:  Προβληματίζεστε για υποθέσεις που αφορούν την καριέρα σας, το μέλλον, τις προοπτικές σας ή βρίσκεστε και σε μία σύγχυση εξαιτίας καθυστερήσεων που προκαλούνται στο προσωπικούς σας στόχους.

Αιγόκερως:  Το θετικό με αυτή την Πανσέληνο είναι ότι έχετε την ευκαιρία να διευρύνετε τις γνωριμίες σας και να έρθετε πιο κοντά με ανθρώπους που μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή σας. Η παγίδα για εσάς είναι ότι τις ημέρες που ακολουθούν ίσως γίνεται πιο αναβλητικοί σε αποφάσεις.

Υδροχόος: Η Πανσέληνος στην Παρθένο σας προκαλεί ψυχολογικό αναβρασμό και βγάζει στην επιφάνεια φόβους, ανασφάλειες, αδυναμίες ή ακόμα και … ζήλιες σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις με το περιβάλλον σας εξαιτίας της υπερβολικής σας συμπεριφοράς. Μην αμελείτε υποχρεώσεις οικονομικού χαρακτήρα  (λογαριασμούς, δάνεια) και δείξτε περισσότερη προσοχή στις οικονομικές σας δοσοληψίες.

Ιχθύς: Είναι σημαντικό κατά την διάρκεια αυτής της Πανσελήνου να αποφύγετε τις πλάνες, τα ψέματα και τις εξιδανικεύσεις…. Με αυτό το φεγγάρι αποκαλύπτονται τα βαθύτερα θέλω σας  και ίσως αντιληφθείτε ότι δεν νιώθετε το ίδιο απέναντι σε  καταστάσεις και ανθρώπους! Προσπαθήστε να δείτε τις καταστάσεις γύρω σας πιο καθαρά.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές σου προβλέψεις για τον Μάρτιο 2018
Επόμενο άρθροΟι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββατοκύριακου 3-4 Μαρτίου 2018
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here