Widgets Magazine

Μία στιγμή αρκεί για να τα αλλάξει όλα… Αυτή ακριβώς είναι η πρώτη μου σκέψη για την σύνοδο Άρη – Ουρανού που κορυφώνεται αυτή την Τετάρτη στις 13 Φεβρουαρίου 2019, από την αναιρετική 29η μοίρα του Κριού.   Η ενέργεια αυτής της όψης είναι ισχυρή αλλά και αντιληπτή γύρω μας ήδη από το ξεκίνημα της εβδομάδας και καλό θα είναι να είμαστε προσεκτικοί στον τρόπο δράσης και αντίδρασης μας τουλάχιστον μέχρι και το τέλος της εβδομάδας.

Βασικό χαρακτηριστικό των ημερών που διανύουμε είναι η εκρηκτικότητα, η επαναστατικότητα, η αντίδραση, αλλά και συσσωρευμένη ένταση που απελευθερώνεται με τρόπο έντονο και φλογερό δημιουργώντας ισχυρές συγκρούσεις.  Στις ανθρώπινες σχέσεις παρατηρούμε έντονες κόντρες εγωισμού οι οποίες και προκαλούν ξαφνικά διασπάσεις αλλά και χωρισμούς.  Στην καθημερινότητά μας, νιώθουμε ότι βρισκόμαστε σε ένα καζάνι που σιγοβράζει, ενώ τα απρόσμενα γεγονότα που σκάνε αυτό τον καιρό σαν δυναμιτάκια, δημιουργούν υπερένταση και αναβρασμό.  Σημαντικό είναι να προσέξουμε και να αποφύγουμε τα ατυχήματα,  τις μηχανολογικές βλάβες, την παρορμητικότητα που μπορεί να οδηγήσει σε λάθη μη αναστρέψιμα. Στις διαπροσωπικές μας επαφές, ας διατηρούμε κατά νου ότι οι συμπεριφορές που θα εκδηλωθούν θα είναι αρκετά έντονες, νευρικές ή ακόμα και απρόβλεπτες για το λόγο αυτό καλό είναι να μην τεντώνουμε το σκοινί παραπάνω από όσο μπορεί να αντέξει.  Οι εκρήξεις θυμού ή και βίας θα προκαλέσουν σοκ τις ημέρες που ακολουθούν, ας προφυλαχτούμε λοιπόν από τέτοιου είδους αντιδράσεις.

Ποιοι όμως επηρεάζονται: Οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου, ιδιαίτερα όμως όσοι έχουν γεννηθεί στις 2 τελευταίες ημέρες του ζωδίου τους καθώς και  οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι που γεννήθηκαν στις 2 πρώτες ημέρες του ζωδίου τους.  Δείτε τον αστρολογικό χάρτη σας  και αναμένεται ότι θα έχετε έντονη επιρροή αυτής της όψης αν έχετε προσωπικούς πλανήτες στην 27-29η μοίρα του Κριού, Καρκίνου, Ζυγού, Αιγόκερου ή σε 0-2η μοίρα του Ταύρου, Λέοντα, Σκορπιού, Υδροχόου.

Astro Tips για κάθε ζώδιο

Κριός: Περίοδος έντονων και δυναμικών αλλαγών, ιδιαίτερα για εσένα που έχεις γεννηθεί 18-20 Απριλίου.  Δείξε ψυχραιμία στις ανακατατάξεις που γίνονται τώρα, περιόρισε τη νευρικότητα, την οξυθυμία και τα ξεσπάσματα και δείξε προσοχή στις αντιδράσεις σου.  Το θετικό αυτής της όψης είναι ότι μπορείς να αποδεσμευτείς από καταστάσεις που ως τώρα σε καταπίεζαν.

Ταύρος:  Πιο έντονη επιρροή από την σύνοδο Άρη – Ουρανού, βιώνεις εσύ που έχεις γεννηθεί 21-23 Απριλίου, όπου οι μέρες αυτές σε «ταρακουνούν» και σε ωθούν σε δυναμικές αλλαγές ζωής.  Σχέσεις και Συνεργασίες βρίσκονται σε περίοδο έντονης οξυθυμίας.

Δίδυμος: Οι εξελίξεις των ημερών φέρνουν την εκπλήρωση επιθυμιών αλλά και την ευχάριστη έκπληξη μέσα από φιλίες ή και ερωτικές σχέσεις ιδιαίτερα για σένα που έχεις γεννηθεί 19-21 Ιουνίου.  Πες ναι στις νέες γνωριμίες, βάλε νερό στο κρασί σου σε ήδη υπάρχουσες σημαντικές φιλίες που θέλεις να διατηρηθούν.

Καρκίνος: Πιο δύσκολη θα είναι η επιρροή αυτής της όψης για σένα που έχεις γεννηθεί 20-22/7  όπου οι μέρες φέρνουν γεγονότα που προκαλούν ένταση στο χώρο της καριέρας, ή πολλοί μπορεί να βιώσετε μία απρόσμενη εξέλιξη που ανατρέπει έναν συγκεκριμένο στόχο σας.

Λέων:  Εσύ που είσαι Λέοντας και έχεις γεννηθεί 23-25 Ιουλίου συμβαίνουν ξαφνικά γεγονότα που αποπροσανατολίζουν την μέχρι τώρα πορεία της καριέρας ή των προσωπικών στόχων.  Διέξοδος και απελευθέρωση από δυσκολίες, αλλά και σημαντική ανανέωση ζωής θα έχεις εσύ που είσαι γεννημένος 21-23 Αυγούστου.

Παρθένος: Αν είσαι Παρθένος και έχεις γεννηθεί 24-26/8 να αναμένεις ξαφνικές ερωτικές εξελίξεις που θα σε συνεπάρουν. Αν είσαι Παρθένος που έχεις γεννηθεί 20-22/9 δείξε προσοχή στην διαχείριση των οικονομικών (απόφυγε σπατάλες και επενδύσεις) ενώ ο ψυχολογικός αναβρασμός και η ένταση μπορεί να είναι και η αιτία εκδήλωσης συμπεριφορών που η ρίζα τους βρίσκεται σε απωθημένα.

Ζυγός: Διάσπαση σχέσεων και συνεργασιών φέρνει η σύνοδος Άρη – Ουρανού για σένα που έχεις γεννηθεί 20-22 Οκτωβρίου. Τα  άτομα με τα οποία συνδέεσαι στενά σε αιφνιδιάζουν με την εκρηκτική  ή και ασυμβίβαστη στάση και την συμπεριφορά τους … Οι σχέσεις σου αλλάζουν μορφή.

Σκορπιός:  Αν είσαι Σκορπιός  και έχεις γεννηθεί 23-25/10 οι μέρες που διανύουμε είναι έντονες και φέρνουν γεγονότα και εντάσεις μέσα στο σταθερό περιβάλλον των σχέσεών σου! Έχει έρθει η στιγμή να αποδεσμευτείς από ανθρώπους που δεν μπορείς μαζί τους να έχεις μία κοινή πορεία πλεύσης.

Τοξότης: Ιδιαίτερα ερωτική μπορεί να αποδειχθεί η σύνοδος Άρη – Ουρανού ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 18-20/12 όπου οι μέρες φέρνουν γεγονότα και εξελίξεις που σε αιφνιδιάζουν με όμορφο τρόπο στα ερωτικά σου. Μία νέα γνωριμία, μία πρόταση, μία μεγάλη έκπληξη, σε κινητοποιούν για ερωτική δράση.

Αιγόκερως: Αν είσαι Αιγόκερως και έχεις γεννηθεί 21-23/12 να αναμένεις ξαφνικές ερωτικές εκπλήξεις ή ενάρξεις νέων δημιουργικών σχεδίων που σε εξιτάρουν! Αν είσαι όμως Αιγόκερως και έχεις γεννηθεί 17-19/1 οι μέρες φέρνουν εντάσεις, ρήξεις και ξαφνικά απρόβλεπτα γεγονότα στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας.

Υδροχόος:  Αν είσαι Υδροχόος και έχεις γεννηθεί 20-22/1 οι μέρες φέρνουν έντονη συναισθηματική υπερένταση αλλά και εκρήξεις θυμού με πρόσωπα οικεία. Απόφυγε τις εντάσεις και τους καβγάδες με την οικογένεια. Μεγαλύτερη προσοχή στην οδήγηση δείξε εσύ που έχεις γεννηθεί 17-19/2.

Ιχθύς: Συγκρατήσου στις οικονομικές επενδύσεις ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 18-20/3 ενώ δείξε προσοχή σε λόγια και μετακινήσεις αν είσαι γεννημένος 20-22/2.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΝέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 4 Φεβρουαρίου
Επόμενο άρθροΟ Άρης στον Ταύρο ως 30 Μαρτίου 2019: Πώς θα μας επηρεάσει;
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here