Widgets Magazine

Ο πλανήτης Άρης, ξεκινά ανήμερα της Πρωτοχρονιάς τη νέα του πορεία στο ζωδιακό κύκλο, κάνοντας την είσοδό του στον πύρινο εκπρόσωπο του παρορμητικού σταυρού τον Κριό…. Στο ζώδιο του Κριού, ο Άρης θα παραμείνει ως τις 14 Φεβρουαρίου 2019  εγκαινιάζοντας για όλους ένα νέο κύκλο δράσεων

Το 2019 ξεκινά δυναμικά, με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο που είναι και κυβερνήτης, τον Κριό! Ο Άρης, είναι ο πλανήτης που αντιπροσωπεύει την δράση, την ενέργεια, την μαχητικότητα, τον ενστικτώδη τρόπο της ανθρώπινης αντίδρασης. Η πορεία του στο ζωδιακό κύκλο,  δίνει την ώθηση ή αλλιώς ενεργοποιεί την ροή των γεγονότων και των εξελίξεων στη ζωή μας. Η τελευταία φορά που ο Άρης έκανε το πέρασμά του στο ζώδιο του Κριού ήταν την χρονική περίοδο από 28 Ιανουαρίου  10 Μαρτίου 2017.

Άρης στον Κριό : Μπορώ και θα τα καταφέρω !

Ο Άρης από τον Κριό βρίσκεται σε απόλυτη κυριαρχία, δηλαδή είναι στο ζώδιο που είναι κυβερνήτης και μπορεί με άνεση να απελευθερώσει τις θετικές του ιδιότητες που δεν είναι άλλες από την δράση, την πρωτοβουλία, το σθένος, τον δυναμισμό αλλά και … τον ερωτισμό.  Με την έναρξη του 2019 λοιπόν, κυριαρχεί πολύ έντονα η τάση να θέλουμε να κάνουμε μία νέα αρχή, να ξεκινήσουμε ένα νέο κύκλο δραστηριοτήτων, να τολμήσουμε αυτό που  μπορεί κάποτε να φοβόμασταν ή να αναβάλαμε…  Με την είσοδο του Άρη στον Κριό, μπορούμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να αναλάβουμε δράση,  αφήνοντας στην άκρη τις προσωπικές ανασφάλειες , καταφέρνοντας να κερδίσουμε την απόλυτη αυτοκυριαρχία! Η περίοδος αυτή κρίνεται ιδανική για την έναρξη δύσκολων δραστηριοτήτων που χρειάζονται ισχυρά αποθέματα αντοχής. Με τον Άρη από τον Κριό είναι μία καλή εποχή και για την έναρξη αθλητικών δραστηριοτήτων (πχ γυμναστήριο).

Τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού βιώνουν σημαντικές ανακατατάξεις

Μέσα σε αυτό το έντονο κλίμα νέων δραστηριοτήτων που τώρα ανοίγονται μπροστά μας χαρακτηριστικό θα είναι και το εκρηκτικό ταμπεραμέντο που θα οδηγήσει κάποιες στιγμές σε ισχυρές εντάσεις, οι οποίες όμως άμεσα θα μπορούν να εκτονωθούν. Φυσικά πιο απαιτητική κρίνεται αυτή η περίοδος για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) όπου το 2019 ξεκινά με «γκάζια» προκειμένου να προχωρήσουν άμεσα σε σημαντικές ανακατατάξεις στη ζωή τους.

Σημαντικές Στιγμές

Ο Άρης καθώς πορεύεται στο ζώδιο του Κριού θα σχηματίσει σημαντικές όψεις με τους υπόλοιπους πλανήτες, σκορπίζοντας μία ιδιαίτερη ενέργεια στις πρώτες ημέρες του 2018.

8/1: Το τετράγωνο Ερμή από Αιγόκερω με Άρη από Κριό μας προϊδεάζει ότι αυτή την ημέρα δεν θα λείψουν τα καβγαδάκια και οι αντιθέσεις στις επικοινωνίες, ενώ σημαντικό είναι να αποφύγουμε την βιασύνη στις μετακινήσεις. Επηρεάζονται Κριοί, Καρκίνοι Ζυγοί, Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 4η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

18/1: Μία ερωτική στιγμή έρχεται για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) και για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου. Το τρίγωνο που σχηματίζει αυτή την ημέρα η Αφροδίτη με τον  Άρη, βάζει «φωτιές» στην αισθηματική ζωή των παραπάνω ζωδίων, προσφέροντας ενθουσιασμό, εγρήγορση και φλογερό ερωτισμό .Εύνοια δέχονται και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 13η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

21/1: Αυτή την ημέρα πολλοί θα νιώσουν ότι υπάρχουν μεγάλα εμπόδια μπροστά τους που τους στερούν το αίσθημα της ελευθερίας . Την ημέρα που πραγματοποιείται η Σεληνιακή Έκλειψη στο Λέοντα, παρατηρούμε και τον Άρη να σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο! Και οι δύο πλανήτες βρίσκονται σε ζώδια κυριαρχίας, γεγονός που σημαίνει ότι έχουμε την δυναμική αυτό το διάστημα να σφίξουμε τα δόντια και να πάρουμε τελικές αποφάσεις για την πορεία προσωπικών υποθέσεων. Δεν θα λείψει ωστόσο το αίσθημα της πίεσης, της ευθύνης, της κούρασης, αλλά και της σωματικής εξάντλησης. Τα ζώδια που επηρεάζονται είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 13η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

25/1: Μέρα ενθουσιασμού, εγρήγορσης, αλλά και θετικών ευκαιριών που μπορούν πολύ γρήγορα να τεθούν σε εφαρμογή και να φέρουν όμορφες αλλαγές. Αυτή την ημέρα ο Άρης από τον Κριό σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία, προσφέροντας «ώθηση» για την αξιοποίηση του παράγοντα  της τύχης. Το γέλιο, ο αυθορμητισμός, ο ενθουσιασμός, αλλά και η αισιοδοξία δίνουν ώθηση για σπουδαία νέα ξεκινήματα. Ευνοούνται οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και οι Δίδυμοι. Ζυγοί, Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 16η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

2/2: Είναι σημαντικό να δείξουμε την προσοχή μας στο ξεκίνημα του Φεβρουαρίου μα πιο συγκεκριμένα στις 2 του μήνα που κορυφώνεται το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα.  Δολοπλοκίες, ενέργειες παρασκηνιακές, εκρήξεις βίας / επιθετικότητας είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της ημέρας. Είναι σημαντικό να διοχετεύσουμε την ενέργειά μας με τρόπο υγιή αποφεύγοντας τους κινδύνους. Τα ζώδια που επηρεάζονται είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 21η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

8/2: Το εξάγωνο Ερμή – Άρη που πραγματοποιείται αυτή την ημέρα, χαρίζει αυθορμητισμό σ αυτή την ημέρα  κατά την οποία θα υπάρξει κοινωνικότητα, νέες γνωριμίες, τηλεφωνήματα και συναντήσεις που θα σκορπίσουν χαμόγελα! Επηρεάζονται θετικά οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και οι Δίδυμοι. Ζυγοί, Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 25η  μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

13/2: Η σύνοδος Άρη – Ουρανού από την αναιρετική 29η μοίρα του Κριού, δημιουργεί μία έντονη εκρηκτική τάση στην καθημερινότητά μας.  Από την μία πλευρά θα δούμε ανθρώπους που δέχονται την ώθηση να κάνουν μία σπουδαία αλλαγή στη ζωή τους και να απελευθερωθούν από τα δεσμά της στασιμότητας και της ρουτίνας. Από την άλλη πλευρά όμως, η βιασύνη και η εκρηκτικότητα της ημέρας θα φέρουν γεγονότα που θα κάνουν αίσθηση, αλλά θα προκαλέσουν πολύ έντονο και το στοιχείο του θυμού. Επηρεάζονται οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 29η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

 

Προβλέψεις ζωδίων

Δες συνοπτικά τις τάσεις που δημιουργούνται για το ζώδιο σου και μάθε πώς θα σε επηρεάσει η πορεία του Άρη στο ζώδιο του Κριού, είναι σημαντικό να διαβάσεις και την πρόβλεψη του ωροσκόπου σου!

Κριός

Ώρα για δράση και πρωτοβουλία. Με τον Άρη να περνά στο δικό σου ζώδιο μπαίνεις σε ένα διάστημα που ανακτάς τις δυνάμεις σου και κοιτάς μπροστά, δίνοντας τις δικές σου μάχες για να κατακτήσεις τα σχέδια σου! Οι μέρες που ανοίγονται μπροστά σου είναι έντονες, με αρκετές δραστηριότητες, όμως εσύ είσαι σε εγρήγορση καταφέρνοντας τώρα να κάνεις νέα δυναμικά ξεκινήματα. Απέφυγε την εκρηκτικότητα και τον εγωισμό και θυμήσου κάποιες στιγμές πως αυτός που βιάζεται σκοντάφτει … για το λόγο αυτό πες ναι στις προοδευτικές εκκινήσεις, πες όχι στην βιασύνη, την επιθετικότητα αλλά και τον εγωισμό … ! Ο ερωτισμός σου αγγίζει κόκκινο.

Ταύρος

Το 2019 ξεκινά αρκετά απαιτητικό για το δικό σου ζώδιο και με τον Άρη να κινείται στο ζώδιο του Κριού είναι σαν να γίνεται μέσα σου μία εσωτερική διαμάχη, όπου έχει ως  στόχο τον απεγκλωβισμό σου από ευθύνες, υποχρεώσεις, εκκρεμότητες που έχουν συσσωρευτεί από το 2018. Στο ξεκίνημα του νέου έτους μπορεί να νιώσεις κουρασμένος, απογοητευμένος ή και εγκλωβισμένος σε καταστάσεις που δεν προχωρούν και δεν σου επιτρέπουν να είσαι ο εαυτός σας. Η εποχή σε βοηθά να κλείσεις οριστικά καταστάσεις που δεν ωφελούν  και να πας παρακάτω. Οι ψυχολογικές μεταπτώσεις και οι εκνευρισμοί θα είναι χαρακτηριστικοί.

Δίδυμος

Ξεκινά το 2019 με κοινωνική εγρήγορση και την ευκαιρία σου να δικτυωθείς, να έρθεις σε επαφή με νέους ανθρώπους αλλά  και να ξεκινήσεις νέες συλλογικές δραστηριότητες. Με την είσοδο του Άρη στον Κριό, γίνεσαι πιο περιζήτητος σε φιλικά περιβάλλοντα, δεν παύει όμως κάποιες στιγμές να υπάρχουν και οι συγκρούσεις με τα πρόσωπα που συνδέεσαι  εξαιτίας της εκρηκτικότητας που θα σε χαρακτηρίζει.  Το διάστημα αυτό κρίνεται θετικό για να κυνηγήσεις και λίγο παραπάνω τις προσωπικές σου προσδοκίες,  τις οποίες μάλιστα έχεις όλη την δυναμική για να τις κατακτήσεις.

Καρκίνος

Το 2019 κάνει την έναρξή του έντονα, ίσως και νευρικά πολλές φορές, ιδιαίτερα για θέματα που αφορούν την καριέρα, τους στόχους, την κοινωνική σου εικόνα.  Με την είσοδο του Άρη στον Κριό, βρίσκεσαι σε εγρήγορση για να βάλεις μπροστά σχέδια και στόχους που κάνεις για την πορεία της επαγγελματικής σου ζωής. Μπαίνεις στην διαδικασία να κάνεις ανακατατάξεις και αλλαγές ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σου, οι οποίες για την ώρα σου προκαλούν εκνευρισμό και ένταση. Είναι σημαντικό να αποφύγεις αυτή την περίοδο τις συγκρούσεις με προϊστάμενο στη δουλειά ή με τον / την σύζυγο! Επιπλέον να κρατάς κατά νου πώς όσο δίκιο και να έχεις,  μπορείς πολύ εύκολα να τον χάσεις, αν οι αντιδράσεις σου είναι αρκετά πιο οξύθυμες απ ότι θα έπρεπε.

Λέων

Ο Άρης από το φιλικό για σένα ζώδιο του Κριού σου δίνει την απαραίτητη ώθηση που χρειάζεσαι για να κάνεις νέα δυναμικά ξεκινήματα στη ζωή σου αλλά και για να διευρύνεις σημαντικά τους κύκλους εμπειριών σου! Από το ξεκίνημα της χρονιάς δραστηριοποιείσαι σε υποθέσεις που αφορούν :  σπουδές, επιμόρφωση, επεκτατικά σχέδια, ταξίδια, νομικά ζητήματα , γνωριμίες και βρίσκεσαι δικαιωμένος , αλλά και με πολλές νέες θετικές προοπτικές να ανοίγονται μπροστά σου! Γενικότερα βλέπεις την ζωή πιο αισιόδοξα και κανείς δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να σε σταματήσει από την ώθηση που έχεις πάρει για να κάνεις σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου!

Παρθένος

Το 2019 ξεκινά απαιτητικά για τα οικονομικά σου, αφού με την είσοδο του Άρη στον Κριό ξεκινά και ένας νέος κύκλος υποχρεώσεων που πρέπει να διεκπεραιώσεις. Υποθέσεις γραφειοκρατικές, φορολογικές, κληρονομικές, μισθώματα , ενοίκια ή και πωλήσεις ακινήτων, κάνουν την έναρξη αυτής της χρονιάς επεισοδιακή με εσένα να απορροφάς όλη την ενέργεια σου στους παραπάνω τομείς. Δείξε προσοχής την διαχείριση και να αναμένεις ότι η έναρξη του έτους φέρνει και ξαφνικά έξοδα. Από την άλλη πλευρά ο ερωτισμός σου θα είναι ισχυρός και ναι το σεξ μπορεί να γίνει ένας τρόπος εκτόνωσης των απαιτητικών συνθηκών που σου προκαλούν υπερένταση αυτή την εποχή.

Ζυγός

Σχέσεις και συνεργασίες μπαίνουν στο στόχαστρο σημαντικών εξελίξεων αλλά και αλλαγών μέσα στο επόμενο διάστημα. Το πέρασμα του Άρη στον Κριό, πυροδοτεί εξελίξεις στους παραπάνω τομείς, το δύσκολο όμως θα είναι ότι θα βιώνεις εκνευρισμό από την συμπεριφορά και τις αντιδράσεις των ανθρώπων που σε περιβάλλουν. Καβγαδάκια, αντιθέσεις, ξεκαθαρίσματα και αλλαγές στην συντροφική σχέση ή στις επαγγελματικές συνεργασίες είναι μέσα στο πρόγραμμα των ημερών που ακολουθούν.

Σκορπιός

Η είσοδος του Άρης το ζώδιο του Κριού, κάνει τεταμένο το κλίμα της καθημερινότητάς σου εγκαινιάζοντας ένα νέο κύκλο δραστηριοτήτων στην εργασία αλλά και όχι μόνο … Στην έναρξη της χρονιάς ασχολείσαι περισσότερο με την φυσική σου κατάσταση, ξεκινάς μία νέα δραστηριότητα εκγύμνασης, κάνεις προσπάθειες για να ρυθμίσεις το βάρος σου… Οι απαιτήσεις από τα επαγγελματικά δεν λείπουν και το πρόγραμμά σου είναι ιδιαίτερα φορτωμένο, γεγονός που σου προκαλεί έντονο στρες γιατί είσαι διαρκώς σε κίνηση για να τα προλάβεις όλα! Είναι σημαντικό να διατηρήσεις μία καλή διαχείριση του χρόνου σου, γιατί οι μέρες που ανοίγονται μπροστά σου είναι γεμάτες από γεγονότα…

Τοξότης

Το πέρασμα του Άρη στον Κριό σε κινητοποιεί στα ερωτικά σου, σου δίνει την ώθηση να κυνηγήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια, να κάνεις τα βήματα εκείνα που θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις τον καλύτερο τρόπο τις επιθυμίες σου ή ακόμα και τις εμπορικές σου δραστηριότητες.  Οι κατακτήσεις στα ερωτικά δεν λείπουν όπως και η δίψα του ενθουσιασμού να γευτείς στιγμές που μπορεί να σου είχαν λείψει.  Διασκεδάζεις περισσότερο στο ξεκίνημα της χρονιάς,  παίρνεις πρωτοβουλίες για θέματα που αφορούν τον έρωτα ή και τα παιδιά και είσαι γεμάτος από θετική ενέργεια. Λίγο προσοχή μόνο σε αντιθέσεις και καβγαδάκια με τα παιδιά αν είσαι γονέας.

Αιγόκερως

Ο Άρης κάνει το πέρασμα του στο ζώδιο του Κριού,  πυροδοτώντας εξελίξεις στο σπίτι, στην οικογένεια , στην προσωπική σου ζωή! Η έναρξη του 2019 είναι δυναμική αλλά και τεταμένη, όπου καλείσαι να διαχειριστείς  οικιακές υποθέσεις, δεν παύει όμως να υπάρχουν και καβγάδες με συγγενικά πρόσωπα ή με τα άτομα που συμβιώνεις.  Προσοχή σε ζημιές απροσεξίας στο σπίτι, όπως είναι πολύ σημαντικό να διαχειριστείς με υπομονή και ψυχραιμία τα συναισθήματά σου, τα οποία αναμένονται να είναι πιο εκρηκτικά και απότομα!

Υδροχόος

Ο Άρης από τον φιλικό για σένα Κριό, εγκαινιάζει μία νέα περίοδο που σε ωθεί να πάρεις τις πρωτοβουλίες εκείνες που θα σε ωθήσουν σε ένα δυναμικό 2019. Η έναρξη της χρονιάς είναι γεμάτη πνευματική εγρήγορση, αρκετές επικοινωνίες, επαφές, μετακινήσεις,  δεν παύει όμως να κυριαρχεί και η βιασύνη από την πλευρά σου! Είναι σημαντικό να προσέξεις τον τρόπο που επικοινωνείς με το περιβάλλον σου γιατί τα λόγια σου  μπορεί να γίνουν πιο αιχμηρά. Μην βιάζεσαι στην οδήγηση και στις μετακινήσεις σου …  Ζητήματα που αφορούν το μεταφορικό μέσο, τα αδέρφια , τους γείτονες, φαίνεται ότι τώρα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου και των εξελίξεων που διαμορφώνονται γύρω σου!

Ιχθύς

Ο Άρης αποχωρεί από το ζώδιο σου, αφήνοντας τα περιθώρια να πάρεις μία σημαντική ανάσα, να ξεκουραστείς, να χαλαρώσεις τους ρυθμούς σου και να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου και την δράση σου σε υποθέσεις που αφορούν την προσωπική σου ασφάλεια αλλά και τα αποκτήματά σου! Με τον Άρη από τον Κριό τα έξοδα τρέχουν και προσπαθείς να τα προλάβεις όλα, δεν παύει όμως να σου δίνονται και οι ευκαιρίες για να κινηθείς δυναμικά προκειμένου  να αυξήσεις το εισόδημά σου! Συναισθηματικά αρκετές στιγμές θα βρίσκεσαι σε υπερένταση διεκδικώντας να έχεις την πρωτοκαθεδρία στη ζωή του ατόμου που αισθάνεσαι ότι σου ανήκει!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΑστρολογικές Προβλέψεις Χριστουγέννων 2018
Επόμενο άρθροΚάνοντας τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε….
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here