Widgets Magazine

Η πιο όμορφη στιγμή της χρονιάς έφτασε, τα Χριστούγεννα είναι εδώ και η αγάπη για μία ακόμα φορά μπορεί να γίνει ο οδηγός μας, για να περάσουμε μέρες γεμάτες ζεστασιά και ανθρωπιά που θα αναζωπυρώσουν το αίσθημα της ελπίδας, της χαράς, της ικανοποίησης και θα επουλώσουν κάθε πληγή που δημιουργήθηκε στην πορεία αυτού του έτους… Σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου τα φετινά Χριστούγεννα να γίνουν σταθμός για μία νέα αρχή στη ζωή σας. Να απολαύσετε τις ημέρες των γιορτών με υγεία, αγάπη, αρμονία, σοφία και δύναμη και να αφήσετε την ψυχή σας ελεύθερη να χαρεί και να εκτιμήσει το μεγαλείο της αγάπης.

Ας δούμε όμως μερικά tips για την εβδομάδα των Χριστουγέννων

Αναζωογονημένοι και γεμάτοι δύναμη, αυτοπεποίθηση και με ευκαιρίες ανανέωσης είναι τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς) του 1ου δεκαημέρου. Από τα παραπάνω ζώδια, οι Καρκίνοι – Αιγόκεροι καθώς και οι Κριοί και οι Ζυγοί του 1ου δεκαημέρου , νιώθετε πιο ανάλαφροι πλέον από τα βαρίδια που “κουβαλήσατε” στην πλάτη σας το 2018. Τα μαθήματα που πήρατε ήταν σημαντικά, τα ξεκαθαρίσματα που ζήσατε ήταν σπουδαία, βρεθήκατε όμως αυτή τη χρονιά στον κυκλώνα δοκιμασιών, που σας πίκραναν, σας πίεσαν, πλέον όμως είστε πιο κατασταλλαγμένοι και γνωρίζετε πολύ καλύτερα τι έχει αξία και τι θα παραμείνει στο πλευρό σας.

Πιο επικοινωνιακοί και εξωστρεφείς θα είστε αυτή την εβδομάδα οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και οι Δίδυμοι, Ζυγοί , Υδροχόοι που έχετε γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Ο Ερμής κινείται στο ζώδιο του Τοξότη από την 12η ως την 20η μοίρα και ναι μεν από αυτή την θέση μπορεί να μας κάνει υπερφλύαρους και με την αίσθηση ότι τα γνωρίζουμε όλα, δεν παύει όμως να σκορπίζει αισιόδοξη σκέψη, διάθεση για κοινωνικότητα, αυθορμητισμό, χιούμορ … Απολαύστε μέρες γεμάτες όμορφα μηνύματα λοιπόν. Την προσοχή μας μόνο θέλω να μου δείξετε οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς του 2ου δεκαημέρου, τις ημέρες κοντά στα Χριστούγεννα δηλαδή 24-26/12 όπου ο Ερμής θα σχηματίσει την όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα … Από τη μία πλευρά θα χαρακτηρίζεστε από πλούσια φαντασία και θα μπορέσετε να κάνετε όμορφα όνειρα για την πορεία σας , από την άλλη πλευρά όμως μπορεί πολύ εύκολα να παρασυρθείτε από το γιορτινό κλίμα των ημερών και να δώσετε (ή και να ακούσετε) υποσχέσεις που δεν θα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Κάποιες μικρές συγχύσεις και αναβολές στα προγράμματά σας είναι μέσα στο πρόγραμμα, δείξτε κατανόηση αλλά και καλύτερη οργάνωση. Επιπλέον να θυμάστε ότι κάποια πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι όπως τα σκέφτεστε.

Οι μέρες έχουν χρώμα χαράς, δημιουργικότητας αλλά και ερωτισμού για τους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και τους Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς που έχουν γενηθεί στο 2ο και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της στο Σκορπιό και κινείται από την 15η έως την 21η μοίρα του ζωδίου. Στις 28/12 μάλιστα, σχηματίζει και ένα θετικό εξάγωνο με τον Πλούτωνα χαρίζοντας την ολοκλήρωση και την ικανοποίηση μέσα από τις εξελίξεις που θα έρθουν σε ζητήματα που σχετίζονται με χρήματα και αισθήματα. Αφού μιλήσαμε για χρήματα, να αναφέρω εδώ ότι πιο άνετοι θα είστε στα ικονομικά αυτές τις ημέρες οι Ζυγοί και οι Κριοί που έχετε γεννηθεί στο τέλος του 2ου και αρχές 3ου δεκαημέρου.

Ο Άρης ολοκληρώνει την πορεία του στο ζωδιακό κύκλο αυτή την εβδομάδα, όπου κινείται από την 25η ως την 29η μοίρα του Ιχθύ. Οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου, μπορεί να βρίσκεστε εξαντλημένοι τις ημέρες των εορτών, ή να αισθάνεστε κάπως νευρικοί και γεμάτοι υπερένταση. Ωστόσο, η σύνοδος που σχηματίζει ο Άρης με τον Χείρωνα στις 29/12 χαρακτηρίζεται “λυτρωτική” γιατί μαζί με το “αντίο” που λέτε στο 2018, λέτε “αντίο” και σε πληγές που είχαν μείνει ανοιχτές αυτό το έτος και πέρνετε την πρωτοβουλία με τρόπο δυναμικό, να γιατρέψετε ότι δεν σας άφηνε να πάτε παρακάτω.

Με σημαντικές ευκαιρίες προς ανάπτυξη, αλλά και με τονισμένο τον παράγοντα της τύχης, βρίσκεστε σε αυτές τις γιορτές οι Δίδυμοι – Τοξότες, Παρθένοι – Ιχθύες, καθώς και οι Κριοί – Ζυγοί, Λέοντες – Υδροχόοι που γεννηθήκατε στο 1ο και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου. Ο Δίας κινείται στην 10η και 11η μοίρα του Τοξότη, ετοιμάζοντας “Δώρα Χριστουγέννων” που θα σας δώσουν την δύναμη να υποδεχθείτε το νέο έτος με χαρά.

Όσο για τις “πιέσεις” του Κρόνου; Ήδη ο Κρόνος από τον Αιγόκερω έχει αρχίσει να αγγίζει το 2ο δεκαήμερο αφού κινείται στην 10η και 11η μοίρα του ζωδίου. Οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι που έχετε γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο νιώθετε πλέον απελευθερωμένοι από τις πιέσεις της χρονιάς, ενώ όσοι έχετε γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, ήδη αισθάνεστε ότι έχετε μπροστά σας μία αγωνιστική χρονιά. Δεν παύει όμως να υπάρχουν αυτές τις μέρες και οι ευκαιρίες για εσάς, αφού όπως ανέφερα παραπάνω, ο Δίας κινείται ακριβώς στις ίδιες μοίρες από το ζώδιο του Τοξότη.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους, γεμάτα αγάπη, υγεία και στιγμές που θα γεμίσουν την ψυχή μας με όμορφες σκέψεις, σχέδια και στόχους για μία δυναμική πορεία προς το 2019

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΑστρολογικό Δελτίο για 24 Δεκεμβρίου 2018 ως 7 Ιανουαρίου 2019
Επόμενο άρθροΟ Άρης στον Κριό από 1/1: Προβλέψεις Ζωδίων
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here