Widgets Magazine

Καλοκαίρι, Ήλιος, Θάλασσα και αλμύρα … η ερωτική λίμπιντο ανεβαίνει στα ύψη, ενώ για τους πιο ρομαντικούς υπάρχει αυτό το όμορφο όνειρο του καλοκαιρινού έρωτα με τον οποίο σεργιανίζεις μπροστά στο κύμα της θάλασσας ανταλλάσοντας γλυκά φιλιά και λόγια καρδιάς … Τι θα συμβεί στα αισθηματικά μας όμως αυτό τον Ιούλιο;;;  Ποιοι θα ζήσουν τα πάθη τους, ποιοι τα ρομάντζα τους και ποιοι τα λάθη τους; Με την Αφροδίτη πλέον σε ορθή φορά στο ζώδιο των Διδύμων,  είναι βέβαιο ότι επανέρχεται σταδιακά η διάθεση μας για φλερτ, ανεμελιά όμως δεν παύει ακόμα το κλίμα των συντροφικών σχέσεων να είναι άστατο, ή οι έρωτες να θυμίζουν τα χρόνια της εφηβείας που ενθουσιαζόσουν αλλά σου έφευγε πολύ γρήγορα … Ο Άρης, κατακτητικός και σε θέση κυριαρχίας από το ζώδιο του Κριού, προστάζει «ή τώρα ή ποτέ» έτσι λοιπόν το ερωτικό θερμόμετρο ανεβαίνει στα ύψη, η διάθεση είναι κατακτητική, αλλά και απόλυτα παρορμητική …. Δεν λείπουν ωστόσο τα εκρηκτικά καβγαδάκια, στα οποία θα κυριαρχεί το πάθος, η ένταση και ο εγωισμός …

Πιο τυχεροί στα αισθηματικά τους αυτό το μήνα θα σταθούν (με σειρά προτεραιότητας) : Δίδυμοι, Υδροχόοι, Τοξότες, Λέοντες (σε όποιο δεκαήμερο και να ανήκουν).  Εύνοια ωστόσο δέχονται και οι Σκορπιοί 11-12 Νοεμβρίου, οι Ιχθύες 9-10 Μαρτίου οι Παρθένοι που γεννηθήκατε 12-13 Σεπτεμβρίου (Για τους Παρθένους – Ιχθύες προσοχή στις υπερβολές και στις εκτιμήσεις ιδιαίτερα κοντά στις 26/7). Θα δούμε όμως και κάποιους κεραυνοβόλους έρωτες ή κάποιες αιφνίδιες ερωτικές εξελίξεις, που αφορούν κατά κύριο λόγο τους Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί  κοντά στις 31 Δεκεμβρίου με 1 Ιανουαρίου.

Ποιοι θα έχουν επανασύνδεση τον Ιούνιο; Αρκετοί Καρκίνοι – Αιγόκεροι – Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου, ενώ και αρκετοί Ταύροι – Σκορπιοί του 1ου δεκαημέρου θα αναθεωρήσουν κάποιες επιλογές ή και θα επιδιώξουν κάποιες επικοινωνίες με σχέση του χτες.  Για Επανασύνδεση ωστόσο θα μπορούσαμε άνετα να πούμε και για τους Παρθένους(12-13/9) – Ιχθύες (9-10/3).

Προσοχή στα καβγαδάκια: Πιο επιρρεπείς στις εντάσεις και τα καβγαδάκια θα είστε οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 1ου και του 2ου δεκαημέρου. Χαμηλώστε τους τόνους, αποφύγετε την παρορμητικότητα γιατί ιδιαίτερα οι Καρκίνοι – Αιγόκεροι που έχετε γεννηθεί κοντά στις 21/6, 5/7, 3/1 είναι πολύ πιθανό να έχετε έναν χωρισμό αυτό το μήνα …

Χωρισμοί του Ιουλίου: Την προσοχή σας εφόσον θέλετε να το αποφύγετε, αλλά το θάρρος και την τόλμη σας αν βρίσκεστε σε μία σχέση δυσλειτουργική οι Κριοί 19-20/4, Καρκίνοι 21-22/7, Ζυγοί 21-22/10, Αιγόκεροι 18-19/1.

 

Πάμε όμως να δούμε για κάθε ζώδιο κάποιες γενικές τάσεις;
 

Κριός

Αυτό το μήνα έχεις την ανάγκη να ανανεωθείς στα αισθηματικά , να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα ή και να νιώσεις περισσότερο ελεύθερος. Δεν παύει να υπάρχουν «ζόρικα» ζητήματα που σε έχουν καταπιέσει αυτή την χρονιά και έτσι έχεις περισσότερο την δίψα για ανεμελιά αλλά και ανεξαρτησία. Τα φλερτ δεν λείπουν ενώ η ερωτική σου λίμπιντο είναι τονισμένη … Οι ερωτικές κατακτήσεις υπάρχουν και έτσι και ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση αλλά και η αδρεναλίνη σου! Αυτά είναι τα καλά νέα … Τι πρέπει να προσέξεις όμως; Μπορεί να βιάζεσαι, να ενθουσιάζεσαι ή και να λειτουργείς αρκετά πιο εγωιστικά αυτό το μήνα, ενώ αν είσαι σε μία μόνιμη σχέση θα υπάρχουν εκρήξεις εντάσεων που θα οφείλονται κυρίως στην δική σου άστατη συμπεριφορά.  Αν έχεις γεννηθεί  κοντά στις 19-20 Απριλίου, είσαι σε ένα διάστημα που καλείσαι να δεις πιο σοβαρά το μέλλον και την προοπτική μίας σχέσης και αυτό ενδεχομένως σε ζορίζει. Αν έχεις γεννηθεί κοντά στις  3 Απριλίου δεν είσαι και τόσο ανέμελος και ανάλαφρος όπως περιέγραψα παραπάνω.  Κάποιοι χωρισμοί σε χρόνιες σχέσεις σας είναι αναμενόμενο να προκύψουν αυτό το μήνα, και ο βασικότερος λόγος θα είναι η έλλειψη κοινών στόχων.

Ταύρος

Μετά από ένα δύσκολο σχετικά δίμηνο όπου ο κυβερνήτης του ζωδίου σου η Αφροδίτη ήταν ανάδρομη αφήνοντας ανικανοποίητες τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου στα αισθηματικά, είναι τώρα ο καιρός να ανακτήσεις την αυτοπεποίθησή σου και να διατηρήσεις κοντά σου ότι έχει αξία. Πιο τυχερός θα είναι ο μήνας στα αισθηματικά σου αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 12/5 όπου μπορείς να αναμένεις την ανάπτυξης μίας φιλικό – συναισθηματικής ρομαντικής σχέσης που θα σε τονώσει … Ευνοούνται ωστόσο και οι γνωριμίες μέσα από κοινωνικό κύκλο.  Εσύ που είσαι Ταύρος του 1ου δεκαημέρου παίρνεις μία ανάσα και μπορείς να κινηθείς πιο άνετα ή και να ξεπεράσεις καταστάσεις που σε απογοήτευσαν, ευνοούνται και οι επαφές με άτομο του χτες. Εσύ που είσαι Ταύρος του 2ου δεκαημέρου, μπορείς να συντηρήσεις μία ήδη υπάρχουσα σχέση σου και να νιώσεις ικανοποίηση, οι νέες γνωριμίες δεν είναι το «ατού» σου , ενώ προσπάθησε γενικότερα να μην τα βλέπεις όλα μαύρα αυτό το διάστημα. Όσο για σένα του 3ου δεκαημέρου, στόχοι κατακτώνται αρκεί να το θέλεις.

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου και σε ορθή φορά αγαπητέ μου Δίδυμε και είναι ο καιρός να αναπληρώσεις τον χαμένο χρόνο, να διασκεδάσεις, να ανανεωθείς, να έχεις τις κατακτήσεις σου και να ζήσεις αρκετά πιο ανέμελα και παιχνιδιάρικα αυτό τον Ιούλιο. Εσύ που είσαι Δίδυμος  του 3ου δεκαημέρου και πιο συγκεκριμένα έχεις γεννηθεί κοντά στις 19-20 Ιουνίου, είναι πολύ πιθανό αυτό το μήνα να ζήσεις αυτή την δυνατή, μοιραία ερωτική στιγμή ή αυτό τον μοιραίο έρωτα που δύσκολα θα μπορέσεις να αντισταθείς.  Εσύ που είσαι Δίδυμος  και έχεις γεννηθεί κοντά στις 10/6 είναι πολύ πιθανό αυτό το μήνα να βρεθείς σε ένα ερωτικό δίλημμα, ή οι αισθηματικές καταστάσεις να σε μπερδέψουν και να σε διχάσουν.  Σε ένα γενικότερο πλαίσιο, όλος ο μήνας ευνοεί την δικτύωση, τις νέες επαφές, τις νέες γνωριμίες, ενώ εσύ Δίδυμε νιώθεις πλέον ότι αυτό που θέλεις, μπορείς να το έχεις!

Καρκίνος

Δεν τον λες και εύκολο τον Ιούλιο για τα αισθηματικά σου αγαπητέ μου Καρκίνε, αφού ήδη πραγματοποιήθηκε η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο σου , έχουμε στις 5/7 μία ακόμα Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω, ενώ ο Άρης από τον Κριό, δυναμιτίζει εξελίξεις που σε κάνουν να χάνεις τον «στόχο»!  Προσοχή στους χωρισμούς αν είσαι στη λίστα των ζωδίων που αναφέρω στο γενικό μέρος της πρόβλεψης. Ωστόσο για να είμαστε και απόλυτα ειλικρινείς, στην δική σου περίπτωση πρέπει να σκεφτείς σοβαρά και να κλείσεις τον κύκλο μίας σχέσης που σε έχει ταλαιπωρήσει από το χτες. Τα αδιέξοδα ερωτικά πάθη έχουν την τιμητική τους λοιπόν αυτό το μήνα, ενώ  ο Ερμής ανάδρομος ως τις 12/7 στο ζώδιο σου σε κάνει συχνά να νοσταλγείς, να αναπολείς, να μιλάς ή και να συναντάς το «χτες»  (ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο!

Λέων

Τι θέλει ένας Λέοντας για να είναι ευτυχισμένος και πλήρης; Μα φυσικά τις ανέσεις του, τον θαυμασμό του και πολύ έρωτα που θα δίνει χρώμα στις μέρες του καλοκαιριού! Εδώ για σένα  ο έρωτας προέρχεται από το κοινωνικό σου περιβάλλον, είναι μεταξύ φιλίας και ερωτικού παιχνιδιού, μπορεί να μην προσφέρει την απόλυτη σιγουριά και σταθερότητα, μπορεί όμως να σε ανεβάσει, να σε διασκεδάσει, να σε κάνει να ξεφύγεις από ότι λυπηρό σε είχε απασχολήσει την τελευταία περίοδο. Αν είσαι χωρίς σύντροφο λοιπόν είναι βέβαιο ότι αυτό το μήνα παίρνεις τα πάνω σου και περνάς καλά, βασική προϋπόθεση είναι να τολμήσεις… Αν είσαι ήδη σε μία σχέση ο μήνας προσφέρεται για την ανανέωση της, αλλά και για μετακινήσεις που θα βοηθήσουν σημαντικά στο να έρθεις πιο κοντά με το άτομο της καρδιάς σου! Κάποιες επιθυμίες σου λοιπόν γίνονται πραγματικότητα στα αισθηματικά, ενώ εξομαλύνεται και η ψυχολογία σου που λόγω πίεσης και επαγγελματικού στρες δεν ήταν στα καλύτερά της.

Παρθένος

Δυναμικός είναι ο μήνας για τα ερωτικά σου, αν και μπορώ να πω ότι θα υπάρξουν και οι στιγμές εκείνες που θα παρασυρθείς από την υπερβολή (ή και από την υπερανάλυση) και αυτό είναι που μπορεί να σου στερήσει την ανεμελιά και τον αυθορμητισμό στον έρωτα. Στο ξεκίνημα του μήνα με την Πανσέληνο – Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω νιώθεις κάπως ανικανοποίητος στα ερωτικά σου ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, όπου αυτά που σου προσφέρονται δεν σου επαρκούν για να νιώσεις πληρότητα και ικανοποίηση.  Εσύ που έχεις γεννηθεί κοντά στις 12-13 Σεπτεμβρίου θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις ένα νέο ρομαντικό ειδύλλιο (ή ακόμα και επανασύνδεση) σημαντικό είναι όμως να είσαι αρκετά προσγειωμένος στην πραγματικότητα και να μην ωραιοποιήσεις / εξιδανικεύσεις το άτομο απέναντί σου! Σταθερές αποφάσεις για το μέλλον και την προοπτική μίας σχέσης ή της αισθηματικής ζωής γενικότερα λαμβάνεις εσύ του 3ου δεκαημέρου.

Ζυγός

Βγαίνουν τα μαχαίρια σε μία σταθερή σχέση σου αυτό το διάστημα όπου γίνεσαι ο αποδέκτης μίας εκρηκτικής ή και απότομης συμπεριφοράς που αφενός δεν σου επιτρέπει να ηρεμήσεις, αφετέρου σε οδηγεί σε ρήξη και απομάκρυνση.  Ο Άρης από το ζώδιο του Κριού προκαλεί καβγαδάκια και έλλειψη συγκαταβατικότητας και αρμονίας σε μία σχέση σου. Δεν παύει όμως η Αφροδίτη από τους Διδύμους να σε επηρεάζει θετικά και να φέρνει νέα φλερτ στο προσκήνιο, τα οποία και προκύπτουν σε ταξίδι, από το διαδίκτυο ή με άτομο που έχεις διαφορά ηλικίας. Αν θέλεις να ζήσεις έναν καλοκαιρινό έρωτα θα μπορέσεις να τον απολαύσεις, στη παρούσα φάση όμως να ξέρεις ότι θα είναι μόνο ένας ενθουσιασμός και τίποτα περισσότερο. Για εσένα που διατηρείς μία σταθερή σχέση και έχεις γεννηθεί κοντά στις 5 Οκτωβρίου αλλά και κοντά στις 21-22/10 υπάρχουν οι λόγοι για να πω ότι ο Ιούλιος πονάει … φέρνει και τις απογοητεύσεις και τα ξεκαθαρίσματά του!

Σκορπιός

Η ερωτική σου επιθυμία αγγίζει κόκκινο ενώ ο έρωτας χωρίς δεσμεύσεις ή αλλιώς η προοπτική μίας ελεύθερης σχέσης είναι μέσα στα «σκαριά» αυτού του μήνα, έστω και αν είναι κάτι το οποίο εσύ για την ώρα δεν το επιζητάς.  Είναι βέβαιο ότι θα μπορούσα να μιλήσω για έναν μεγάλο έρωτα που θα έχει μία καλή προοπτική για σένα που έχεις γεννηθεί  11-12 Νοεμβρίου!  Από την άλλη πλευρά εσύ που είσαι Σκορπιός του 1ου δεκαημέρου χαλαρώνεις από τα «ρίχτερ» του Ουρανού που γκρέμισαν τα σταθερά θεμέλια σχέσεων και αναθεωρείς πολλά πράγματα. Εσύ που είσαι Σκορπιός του 2ου δεκαημέρου αιφνιδιάζεσαι και δέχεσαι τώρα τις πρώτες ουράνιες δονήσεις που σου δίνουν το μήνυμα ότι τίποτα δεν παραμένει σταθερό . Όσο για σένα του 3ου δεκαημέρου ο επιμένων νικά!

 

Τοξότης

Αναμφιβόλα ζεις έναν από τους πιο ερωτικούς μήνες της χρονιάς, σε όποιο δεκαήμερο και να ανήκεις ! Η Αφροδίτη σε ορθή φορά πλέον από το ζώδιο των Διδύμων σε φέρνει πιο κοντά με το άτομο που ποθείς ή σχετίζεσαι και μπορείς να ενισχύσεις περεταίρω την αξία της συντροφικότητας και να περάσεις όμορφες στιγμές. Τα κενά που δημιουργήθηκαν το περασμένο δίμηνο, μπορούν να καλυφθούν ενώ πλέον μπορείς να αναγνωρίσεις καλύτερα τα “θέλω” σου στον τομέα των σχέσεων. Ο Άρης από τον Κριό πυροδοτεί τις ερωτικές εξελίξεις του μήνα, έτσι λοιπόν βρίσκεσαι σε ερωτική εγρήγορση, παθιάζεσαι, ενθουσιάζεσαι και απολαμβάνεις ενεργά ότι σου είχε λείψει. Εσύ που έχεις γεννηθεί κοντά στις 12 Δεκεμβρίου παρόλο που δεν εξαιρείσαι της εύνοιας που περιγράφω, καλό θα ήταν στο τέλος του μήνα να δείξεις προσοχή στις επιλογές σου και να αποφύγεις το αλαλούμ που μπορεί να προκληθεί εξαιτίας διλημάτων ή και παρεξηγήσεων.

Αιγόκερως

Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που δοκιμάζει την ποιότητα και την σταθερότητα σχέσεων, ενώ δεν λείπουν και οι απογοητεύσεις. Η επιθυμία σου αρκετές στιγμές μπορεί να είναι η δημιουργία των συνθηκών εκείνων που θα μπορείς με αρμονία να απολαύσεις με το ταίρι σου τα απλά καθημερινά πράγματα, τα γεγονότα όμως δεν θα στο επιτρέπουν. Η Πανσέληνος Έκλειψη Σελήνης στις 5/7 στο ζώδιο σου σε απογοητεύει μέσω σκληρών συνειδητοποιήσεων για την πορεία μίας σχέσης, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου ιδιαίτερα κοντά στις 3/1. Η λύση εδώ είναι η αλλαγή, η ανανέωση και ο απεγκλωβισμός από καταστάσεις ή ανθρώπους που σε φθείρουν. Ο Ιούλιος ωστόσο θα είναι αρκετά δύσκολος και για σένα που έχεις γεννηθεί κοντά στις 18-19 Ιανουαρίου αφού η επιστροφή του Κρόνου στο ζώδιο σου έρχεται για να σου θυμίσει τις δοκιμασίες που πέρασες στα τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου. Προβλήματα που είχες κρύψει κάτω από το χαλάκι, βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια και είναι απαραίτητο να βρεις λύσεις. Ο Ιούλιος ωστόσο έχει και κάποιες ευκαιρίες επανασυνδέσεων, οι οποίες είναι πιο πιθανές αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, η ευερεθιστικότητα, τα νεύρα και η ψυχολογική ένταση είναι χαρακτηριστικά που δεν θα λείπουν και από την αισθηματική σου ζωή, αφού συναισθηματικά πολλές στιγμές θα νιώθεις στην “τσίτα”!

Υδροχόος

Ο Κρόνος αποχωρεί από το ζώδιο σου έτσι μπορείς να πάρεις μία “ανάσα” και να νιώσεις περισσότερο ελεύθερος αγαπητέ μου Υδροχόε. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους, σε ορθή πλέον φορά, σε βοηθά να επανακτήσεις το χαμένο έδαφος στην αισθηματική σου ζωή. Μετά από μία ταραχώδη περίοδο πλέον μπορείς να αποσαφηνίσεις τι θέλεις, τι ποθείς και μπορείς να το απολαύσεις και να περάσεις καλά! Δεν λείπουν τα φλερτ, οι ερωτικές περιπτύξεις και η αναθέρμανση της ερωτικής σου ζωής με κάθε τρόπο! Ο Άρης από τον Κριό, σε παρακινεί ακόμα περισσότερο να εκφραστείς να μετακινηθείς, να κάνεις ένα ταξιδάκι και γιατί όχι να επιδιώξεις και να τολμήσεις να διεκδικήσεις αυτό που θέλεις. Η εκρηκτικότητα του λόγου και τα νευράκια δεν θα λείπουν για το λόγο αυτό συγκράτησε την παρορμητικότητα στην επικοινωνία με το ταίρι σου! Παρόλο που ο μήνας είναι ανανεωτικός, πρόσχαρος και γεμάτος ενθουσιασμός, δεν έχει τα εχέγγυα εκείνα για να μιλήσουμε για σταθερότητα ή δέσμευση. Πιο ασταθή ωστόσο θα είναι αυτό το μήνα η αισθηματική ζωή για σένα που έχεις γεννηθεί κοντά στις 28-29 Ιανουαρίου.

Ιχθύς

Ο Ιούλιος ξεκινά με τον Ερμή να κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο του Καρκίνου και από τον 5ο Ηλιακό σου οίκο είναι βέβαιο ότι σε φέρνει σε επαφή με το ερωτικό σου παρελθόν. Αναλογίζεσαι, νοσταλγείς αλλά και επικοινωνείς με ένα άτομο του χτες ενώ η προοπτική μίας επανασύνδεσης είνα πολυ πιθανή ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου ! Η επιθυμία σου αυτό το μήνα θα είναι να διατηρήσεις κοντά σου την σχέση με την οποία νιώθεις οικειότητα, ζεστασιά, σταθερότητα, δεν θα λείπουν όμως οι υπερβολές που θα εκδηλώνονται λόγω των ανασφαλειών σου! Μία επιθυμία ικανοποιείται αυτό το μήνα στα αισθηματικά ενώ ένας νέος ρομαντικός έρωτας είναι πολύ πιθανό τώρα να κάνει την εμφάνισή του ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 9-10 Μαρτίου! Γνωριμίες με έναν πρωτότυπο τρόπο έχεις εσύ που γεννήθηκες κοντά στις 2 Μαρτίου!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΑστρολογικό Δελτίο 29 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου 2020
Επόμενο άρθροΆρης στον Κριό από 28/6: Αστρολογικές Προβλέψεις
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here