Widgets Magazine

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ με πολλές αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου για το ζώδιο και το δεκαήμερό σου σε βίντεο και γραπτές.

ΤΟΞΟΤΗΣ Α ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ Σημαντικός ο Νοέμβριος για το ζώδιο και το δεκαήμερό σου  αφού στην πορεία του σχηματίζεται η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο σου! Σημαντικές ανακατατάξεις γίνονται αυτή την περίοδο σε σχέσεις και σε συνεργασίες σου. Κύκλοι κλείνουν για να ανοίξουν νέοι, δεν παύει όμως το συναισθηματικό φορτίο να είναι βαρύ ιδιαίτερα καθώς οδεύουμε στο τέλος του μήνα.  Πιο ευχάριστο και κοινωνικό είναι το κλίμα που θα επικρατεί την πρώτη εβδομάδα του μήνα, με τους φίλους να προσφέρουν έναν ρυθμό ανεμελιάς, διασκέδασης αλλά και τα φλερτ από τον κοινωνικό κύκλο να σε ενεργοποιούν ευχάριστα. Η πορεία του μήνα σε βρίσκει αρκετά πιο εσωστρεφή, με την διάθεση να αποτραβηχτείς από όλους και από όλα και να αναλογιστείς ζητήματα που σε αφορούν άμεσα. Τα επαγγελματικά αποτελούν ένα τομέα προβληματισμού ή και ανακατατάξεων που σε γεμίζουν με στρες.

ΤΟΞΟΤΗΣ Β ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ Αυτό το μήνα βρίσκεσαι σε μία διαδικασία να βάλεις σε μία τάξη και σειρά τη ζωή σου, να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, τα επαγγελματικά σου… Οι προσπάθειές σου θα στεφθούν με επιτυχία και θα μπορέσεις με κάποιο τρόπο να βρεις τις λύσεις που θα σου προσφέρουν ηρεμία.  Η κοινωνική σου ζωή είναι ενεργή και λαμβάνεις ικανοποιήσεις, προσκλήσεις, χαρές μέσα από φιλικά πρόσωπα ιδιαίτερα την περίοδο 6-14/11. Αυτό είναι ένα καλό διάστημα και για φλερτ ερωτικές / γνωριμίες μέσα από το κοινωνικό περιβάλλον. Η ερωτική σου ζωή είναι ενεργή, μία μορφή επανασύνδεσης μπορεί να λειτουργήσει ικανοποιητικά, ενώ το δεύτερο μισό του μήνα είναι πιο επιτυχές για την ουσιαστική εξέλιξη των ερωτικών σου. Το διάστημα 18-26 Νοεμβρίου με τον Ερμή από το ζώδιο του Σκορπιού, δεν θα λείπουν από πλευράς σου οι μυστικές ή και καχύποπτες σκέψεις, ενώ αρκετές στιγμές η διάθεση σου θα είναι να απομονωθείς για  σκέψη, περισυλλογή ή και αναλογισμό.

Γ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΤΟΞΟΤΗ Το Νοέμβριο επικεντρώνεσαι στην επίλυση των προβλημάτων αλλά και των εκκρεμοτήτων του περασμένου χρονικού διαστήματος,  κάνεις όμως και μεγαλόπνοα σχέδια που αφορούν τα οικονομικά , τις επενδύσεις αλλά και τις κτήσεις σου! Ο Οικονομικός τομέας συνεχίζει να είναι ευάλωτος και χρειάζεται την αμέριστη προσοχή σου, αποφεύγοντας τα ρίσκα ή τους γρήγορους και επικίνδυνους τρόπους για την εξασφάλιση γρήγορου χρήματος. Σημαντικό όμως είναι να δείχνεις προσοχή και στις προτάσεις που σου γίνονται αποφεύγοντας τον δανεισμό! Θέλω κάτι περισσότερο από αυτό που ήδη έχω … αυτή ακριβώς θα είναι μία από τις βαθύτερες σκέψεις σου τόσο για ότι αφορά την ύλη όσο και για το συναίσθημα, με κάποιες ανάγκες σου να παραμένουν ανικανοποίητες. Η κοινωνική σου ζωή γίνεται ωστόσο πηγή χαράς, ικανοποίησης από 14-21 Νοεμβρίου , ενώ δεν λείπουν και τα φλερτ μέσα απ΄τον κοινωνικό κύκλο!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΣκορπιός Νοέμβριος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκαήμερο
Επόμενο άρθροΑιγόκερως Νοέμβριος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκαήμερο
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here